De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW6046AW - Vrijstaande vaatwasser - 14 couverts - 7 programma's - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Binnen 1 jaar is de vaatwasser voor de 2e keer kapot. De eerste keer begaf hij het na 1 week ofzo. Toen duurde het ook al lang, inventum was lastig bereikbaar. Na contact met Coolblue kregen we van hen toen een nieuwe inventum vaatwasser.
Ook nu werden we door coolblue goed geholpen, maar moesten echt bij Inventum zijn. Van inventum kregen we geen reactie na aanmelden van defect., Uiteindelijk toen we na een kleine week gingen nabellen bij Inventum zouden we na 2 tot 4 weken wat horen.
Inmiddels wassen we na 3 weken nog steeds met de hand af.
Ik zou niet bij Inventum kopen vanwege de slechte service. Het apparaat deed het meestal wel goed als ie het deed.
De vaatwasser wast absoluut niet schoon. Wij hebben deze gekocht nadat onze vorige Inventum vaatwasser kapot was gegaan. Helaas is de kwaliteit uitermate slecht, zelfs thee krijgt ie niet schoon gewassen.
Koop dit product niet. Wij hebben er veel spijt van.We willen er wel naar laten kijken, maar moeten zelf opdraaien voor de voorrijkosten als er technisch niets aan de hand blijkt. We hebben alle checks meermalen gedaan (wasprogrammas, temperatuur, afvoerslang, water toevoer, water hardheid, zout en glansspoelmiddel, alles).