De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV142ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie vaatwasser, behoorlijk stil, wast goed, programma's (instellen) liggen ver uit elkaar of kort of erg lang. Er tussen in is nagenoeg niets, dat efficient is dan. Erg slecht vind ik de indeling. Het is erg moeilijk om je vaat op een goede efficiente wijze in te ruimen. zeker voor ketels en borden. Borden passen vaak niet vanwege het inspringende handvat. Met deze vaatwasser moeten wij vaker de wasser aan zetten als bij de vorige. Het lijkt wel of er minder in kan. De bovenlade is ook niet efficient ingedeeld voor koppen of bekers. De bestekkorf neemt veel plaats in. Jammer, het een goede vaatwasser.
Mijn eerste vaatwasser was van Etna, die heb ik vorige week na 10,5 jaar trouwe dienst zonder mankementen uitgezwaaid omdat hij toen defect ging. Uiteraard meteen weer een Etna gekocht. Kwaliteit van de bovenste plank. Deze is een stuk stiller en moderner maar dat krijg je met ruim 10 jaar er tussen. Fijn dat er nog kwaliteit wordt gemaakt voor een betaalbare prijs.
Deze Etna vaatwasser biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het glanzend zwarte design ziet er modern uit, al is er veel plastic in de afwerking, wat logisch is voor deze prijsklasse.
De installatie en bediening zijn eenvoudig, en het apparaat werkt stil. Het wasresultaat is goed: borden, glazen en bestek komen er schoon en droog uit, zelfs bij kortere programma’s.
Een stijlvolle, stille en efficiënte vaatwasser voor een scherpe prijs.
Zeer mooie vaatwasser. Prijs kwaliteit is super. Alles goed schoon en snel droog. Werkt goed en scheelt een hoop werk en tijd met een gezin van 4. Ik ben zeer tevreden.
Erg mooie en vooral stille vaatwasser. Kleine woning en ik hoor de vaatwasser niet. Heel fijn. Makkelijke bediening en fijn dat na afloop van het programma de deur automatisch een beetje opengaat. Heel blij met m’n keuze. En ook nog 5 jaar garantie, dat zegt wel iets over de kwaliteit
Ik heb voor Etna gekozen omdat we daar ook de inductie kookplaat van hebben prachtig apparaat de afwasmachine in RVS uitgevoerd kwa prijs en aantal couverts ( 14 ) perfect voor ons + 5 jaar garantie en volgende dag bezorgd en aangesloten echt TOP ! En ik wou er nog even bij vertellen dat onze inductieplaat door wat dan ook ook het niet meer deed contact opgenomen met de klantenservice van ETNA er kwam een monteur en er werd een nieuwe inductie kookplaat geplaatst geheel kosteloos dus ik wil nog maar even benadrukken dat een goede garantie ook veel waard is ( en op de inductie kookplaat zat toen ook al een verlengde garantie tot 5 jaar )
DUS MENSEN ETNA IS AL EEN OUD MERK MAAR OOK EEN BETROUWBAAR MERK !
Goede vaatwasser, met vele functies.
Goede kwaliteit/prijs keuze.
Is still en werkt perfect.
Zeer tevreden met deze aankoop, zeker als gezin met 5 personen
De prijs was de reden dat we Etna gekocht hebben.het enige minpuntje is de gebruiksaanwijzing.er staat heel veel in maar hoe te handelen is lastig.dus conclusie veel knopjes maakt het moeilijk.ga je de Etna begrijpen dan is de kwaliteit/prijs prima.
De Etna vaatwasser bevalt uitstekend. Dat begon al bij de levering: doortastend en behulpzaam.
De machine wast perfect schoon en is heel stil. Chique zwarte uitstraling; strak!
Mooi dat de deur aan het eind van het programma opengaat.
Alles ziet er verzorgd en kwalitatief hoogwaardig uit.
Puntje:
Er mist een “ingebruikname” handleiding; niet erg want het installeren spreekt eigenlijk voor zich.
Alleen blijft daardoor het meegeleverde smalle bestek-rekje eerst onduidelijk. Uiteindelijk blijkt die linksboven vastgeklikt te kunnen worden.
We hopen jarenlang plezier van deze Etna te hebben.
Deze vaatwasser bevalt prima. We hebben hem nu een week in gebruik. En voor zover hij deze week gebruikt is, wast hij mooi schoon en droogt hij redelijk als je hem energiezuinig laat draaien. Als je de extra droogfunctie aanzet droogt hij zelfs heel goed. Verder is het materiaal van de rekjes en de inrichting stevig en degelijk. Hij is heel gebruiksvriendelijk qua bediening.