De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW640N / 743578 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heel degelijke vaatwasser met ruim voldoende functies voor dagelijks gebruik. Gebruik hem nu een paar weken en ben zeer tevreden, heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Deze vaatwasser hoort niet tot het duurdere segment maar werkt naar behoren. Op het standaard 60 graden programma wordt alle vaat goed schoon zonder voorwassen. Andere programma's (er is voldoende keus) hebben we nog niet geprobeerd).
De indeling van de vaatwasser is conventioneel met enkele extra's (mogelijkheid van bestek horizontaal in de bovenste lade en diverse klapbare delen).
Tot op heden zijn we goed tevreden over deze vaatwasser. Dit in vergelijking tot onze vorige vaatwasser.
WasresultaatGoed
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakGoed
IndelingGoed
DuurzaamheidVoldoende
Pluspunten
Prijs
Bedieningsgemak
Minpunten
Plastic droogt niet geheel als de deur niet op automatisch openen staat.
Nieuw product, werkt niet & lange wachttijd op monteur
Nieuwe vaatwasser gekocht en laten installeren. Direct een foutmelding gekregen die de installateurs niet zelf konden oplossen. Meerdere keren contact moeten opnemen met ETNA om een afspraak te kunnen maken voor een reparatie en gisteren gehoord dat de monteur pas na pas na 2 weken kan langskomen. Samenvattend: product dat niet werkt, meerdere keren contact om dit te melden en lange wachttijd voor monteur. Was 11 jaar lang erg blij met mijn vorige ETNA, maar helaas is de ervaring met de nieuwe vaatwasser totaal anders.
We hebben dit product gekocht bij de aanschaf van een nieuwe keuken. In de vorige keuken was de combimagnetron erg klein en daarom hebben we voor deze gekozen. Deze heeft een groter inhoud waardoor je zelfs tegelijk twee pizza's tegelijkertijd kunt maken.
Bij naast is die voorziend van handig ergonomische tiptoetsen. Deze zijn logisch ingebruik en daardoor is dit apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Een echte aanrader.
Keuze gemaakt in overleg met Superkeukens, goed uitgelegd in het experience center van Etna in Duiven en in de praktijk eenvoudig te gebruiken na installatie.
Wij hadden echt een nieuwe vaatwasser nodig, mijn huidige was echt overleden na 12 jaar trouwe dienst. Nu deze mooie nieuwe vaatwasser van Etna. Veel ruimte om alles in te laden en veel mogelijkheden. Erg fijn apparaat. Verlichting vond ik eigenlijk overbodig maar soms toch wel fijn. En ook dat de deur zelf open springt voor het droogproces. Tot nu toe schone, blinkende en niet te vergeten droge vaat 😊
De eerste vaatwasser voor mijn ouders, dus heel belangrijk dat de bediening gemakkelijk is voor ze.
Daarom voor deze van ETNA gekozen. Verder weinig eisen aangezien ze er nog geen gewend zijn. En hij is geslaagd want mijn ouders kunnen, na een demonstratie en wat uitleg, goed met deze vaatwasser overweg.