Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV242CWIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oude man.nl 04-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

9,0
Als 80 jarige ken ik De Etna apparaten al mijn hele leven en ze behoorden altijd tot de beste.
Daarom ook mede om de kwalificatie van de vaatwasser weer voor Etna gekozen.
De eerste indruk na levering was precies wat ik verwachte en omdat ik ook nog totaal kosteloos 5 jaar garantie krijg raad ik dit aan

Pluspunten

  • Goed was resultaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig lawaai
  • Veel prgramma's

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2022

Beste heer,

Hartelijk bedankt voor de vele jaren vertrouwen in ETNA!
Leuk dat jij opnieuw voor ETNA gekozen hebt bij de aanschaf van jouw vaatwasser.
Wij zijn blij dat deze aan al jouw verwachtingen voldoet.
Ook de extra garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aakoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**r@h**e.nl 28-09-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, en 5 jaar garantie
Grote lade voor her bestek.genoeg ruimte voor de rest.
Officiele reactie van Atag 29-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam deze review achter te laten.
Fijn om te lezen dat de vaatwasser goed bevalt.
Jij bent tevreden met het gebruiksgemak, de handige besteklade en de ruimte in de vaatwasser.
Ook de 5 jaar garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**0@g**l.com 11-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

10,0
Ik probeer dit product voor de eerste keer en ik was een beetje aarzelend, maar na de ervaring ben ik zeer tevreden dat het een geweldig product is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en je mooie cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**c@l**a.nl 31-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser, lekker stil en betaalbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

10,0
Oude vaatwasser hield er na 15 jaar mee op. Gezocht en deze paste in ons bugdet. Praktisch, heel stil, en duidelijke bediening. Top! We zullen zien of deze het ook 15 jaar blijft doen.

Pluspunten

  • duidelijk menu en bedining
  • aparte bestellade
  • deur open als hij klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wij worden blij van zo'n topscore, een 10!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat het geluidsniveau en het gebruiksgemak jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou weer heel veel jaren plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

P4pp1ll0n 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna VWV242CWIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een nieuwe vaatwasser, i.v.m. onze nieuwe huurwoning.
Één ding wisten we zeker.. het moest een Etna worden, puur vanwege de betrouwbaarheid van dit al jaren oude merk!

Uiteindelijk gezocht en n.a.v. reviews, besloten dat het de VWV242CWIT moest gaan worden.
Prachtige en ruime machine die meer dan volstaat voor ons huishouden.
Heerlijk ook dat er een besteklade is en niet meer zo’n los mandje.. en via wifi geeft de machine haar status weer en kun je van alles “op afstand” regelen…

Geregistreerd op de Etna site en je krijgt 5 (vijf) jaar garantie… dat is vertrouwen hebben in- en achter je product staan!!!

Pluspunten

  • Super stil
  • Erg zuinig
  • Ruime vaatwasser
  • Besteklade
  • Mooi display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat Julie zo bewust opzoek zijn gegaan naar een vaatwasser van ETNA en dat deze ook zo goed bevalt. Bedankt voor het vertrouwen en de enthousiaste feedback met maximale score.

Wij wensen jullie veel vaatwasplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Johan 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en stille vrijstaande vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

9,0
Goede wasresultaten en de vaatwasser is stil. handig dat de deur open gaat als de vaatwasser klaar is , zodat het kunststof beter droogt, dit kan je eventueel uitzetten. De bovenste korf is instelbaar maar het rolsysteem had wel wat steviger mogen zijn. Nog maar net in gebruik dus kan het niet beoordelen hoe lang dit meegaat. programma's zijn eenvoudig in te stellen.

Pluspunten

  • stil
  • besteklade
  • veel was programma's

Minpunten

  • bovenste korflade oogt wat fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Johan,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

brigitte t. 11-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser Etna VWV242 wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242CWIT

Algemene score

9,0
We zochten een energiezuinige en stille afwasmachine. Het laatste i.v.m. onze open keuken. Stil is hij !, zo stil dat ik de eerste twee keren ben opgestaan om te kijken of de machine het wel deed :-).
Omdat we hem pas hebben, hebben we hem uiteraard nog niet heel veel gebruikt. De eerste indruk (o/a stil) is goed.

Er zit geen bestekkorf in: bovenin is een smal rek waar het bestek tussen de richeltjes kan worden neergelegd.
Onderin grote(re) pannen en/of dito borden of schalen.
Deze machine kan met 'uitsteltijd' worden aangezet. Als hij klaar is, gaat de deur vanzelf op: de stroom gaat er dan ook vanaf .
Er zitten lange en (hele) korte programma's op.
En : er is keuze uit alles laten afwassen of alleen het boven- of onderrek. Dit hebben we nog niet gebruikt, maar het lijkt ons erg handig!

Het registreren voor verlengde garantie (5 i.p.v. 2 jaar) is een aanrader: het is echt zo gedaan.

Ik denk (hoop) dat we met deze afwasmachine een hele goede keus hebben gemaakt.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen bestekkorf (maar is persoonlijk he)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste Brigitte,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Leuk om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over de vaatwasser maar ook over onze garantievoorwaarden. Bedankt voor de enthousiaste feedback met mooie reviewscore.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer