Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV147SWIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**r@g**l.com 17-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een vaatwasser en ben uiteindelijk voor de Etna gegaan het is een top machine!!

Pluspunten

  • Maakt goed schoon.
  • Droogt alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor deze vaatwasser van ETNA. We vinden het erg fijn om te lezen dat de machine zo goed bevalt en je het een top machine vindt!

Bedankt voor het schrijven van deze review en de mooie score.
We wensen je vele jaren plezier toe van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j**n@h**e.nl 11-12-2022
  • Product gekregen

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de vaatwasser maakt goed schoon en droog en het geluids niveau is goed
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, een 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het geluidsniveau en werking van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

RJWL 03-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Ik heb de ETNA Vaatwasser aangeschaft omdat ik toch te veel vaat hat om met de hand af te wassen. Aangezien mijn keuken niet al te ruim is, besloot ik op zoek te gaan naar een tussenmaat.
Het werd de VWV147SWIT en hoewel het eerst te klein leek, is deze perfect. Ik kan er genoeg in kwijt en met een verbruik van 70 KWH én de ecostand verbruikt het minimale energie.
Vaat is op een normaal programma het beste schoon, ECO stand werkt goed met een halfvolle vaatwasser.

Goede aankoop, zeker een aanrader voor iedereen die klein woont maar toch een vaatwasser zoekt

Pluspunten

  • Compact
  • Maakt netjes schoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat de VWV147SWIT zo perfect voor jouw is. Bedankt voor de mooie feedback en reviewscore.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k**5@z**t.nl 14-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

8,0
Hetis voor de eerste keer van dit Merck maar ik Ben nu al heel tevreden over deze vaat wasser

Pluspunten

  • De Prijs
  • En service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**g@g**l.com 27-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

10,0
Beste prijs kwaliteit verhouding.
Beste goedkope wasmachine.
De beste kwaliteit en support

Pluspunten

  • werkt stil, wast goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, bedankt!
Van zo'n review worden wij nou blij!
Leuk dat jij zo tevreden bent met het geluidsniveau en wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

lin/lisalensink 08-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ondanks smalle maat voldoende ruimte voor 2 of 3 personen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Ik heb de vaatwasser gekocht voor onze dochter, die er beperkte ruimte voor had en in eerste instantie de zin er niet zo van inzag om het aan te schaffen. Nu verzekert ze me bijna dagelijks hoe ontzettend blij ze er mee is: goed afwasresultaat en ondanks de smalle maat genoeg ruimte. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Schoon resultaat
  • Goede maat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze leuke review.
Wat zal jouw dochter blij zijn met zo'n mooi cadeau!
Fijn dat de vaatwasser haar zo goed bevalt.
Ook in een kleine keuken is veel mogelijk
en het gemak van een vaatwasser is natuurlijk erg fijn!

Wij wensen jouw dochter nog heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**5@g**l.com 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

10,0
Hij is heerlijk smal, en steekt hij van wal,
dan verdient hij zijn loon,
want alles wordt goed schoon.
Dit is nu onze 3e ETNA, en dat in 20 jaar.
Kortom: het is een goede vaatwasser !!

Pluspunten

  • Schoon
  • Stil

Minpunten

  • Gebruikt weinig water
  • Gebruikt weinig stroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze leuke review. Leuk om te lezen dat de vaatwasser aan al je wensen voldoet. Dat doet ons natuurlijk goed.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**d@g**l.com 15-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

8,0
Top ding, alleen jammer dat er geen grote borden in kunnen
Voor de rest schoon en droog

Pluspunten

  • Snel schoon en droog
  • Goede indeling

Minpunten

  • Te krap voor grote borden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de werking van de vaatwasser. Met de indeling kunnen we je helpen, bij deze vaatwasser is het mogelijk om de bovenste korf in hoogte te verstellen. Wellicht dat je dan wel de grote borden erin kwijt kan. Dit kan je terug vinden op pagina 11 van de handleiding.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h**1@u**l.nl 12-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Etna bevalt tot op heden goed , product gekozen op advies van witgoedmonteur Prijsverhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je voor de vaatwasser van ETNA hebt gekozen op advies van de witgoedmonteur en deze zo goed bevalt. Wij wensen je veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

b**3@z**t.nl 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Perfect product doet alles wat hij beloofd.
Goede bezorging en nette mensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de vaatwasser en deze naar behoren werkt.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**g@g**l.com 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze vaatwasser aangeschaft nadat ons vorige kapot is gegaan. Genoeg ruimte voor een huishouden van 2 personen. De binnenruimte is naar eigen inzicht in te delen, wat erg fijn is. Eco stand doet er bij ons meerdere uren over. Op het display wordt niet weergegeven hoelang het nog duurt. Goed timen van aanzetten is daardoor nodig.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Schone vaat
  • Makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • Geen tijdsindicatie op display
  • Relatief lang eco programma

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de inhoud, prijs- kwaliteitverhouding en de schone vaat.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

greet 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

echt een aanrader

Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

10,0
super blij met met het cadeau en de vaat komt mooi schoon en droog eruit . ik raad iedereen aan, ook makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste Greet,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met dit mooie cadeau😊

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**1@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Wat een geweldige vaatwasser. Snel, schoon en weinig geluid. Ook hulde aan de verkoper. Razendsnel geleverd

Ik beveel deze vaatwasser zeker aan.

Dank, Herma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste Herma,

Een geweldige vaatwasser, kijk dat lezen wij uiteraard graag! Hartelijk dank voor het enthousiasme. Fijn dat de vaatwasser aan al je verwachtingen voldoet.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**n@o**s.nl 19-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt vrijwel zonder geluid alles goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser. Maakt nauwelijks geluid en wast goed schoon. Tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • Maakt weinig herrie
  • Maakt goed schoon
  • Goedkoop
  • Zuinig in gebruik
  • Gaat automatisch uit na wasbeurt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met deze stille vaatwasser.
En natuurlijk niet onbelangrijk, het goede wasresultaat!

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Jos 04-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima smalle vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Deze smalle vaatwasser is echt een prima apparaat. Ik gebruik het nu een paar maanden en ben er echt blij mee. Ik woon alleen in een flatje en was het afwassen echt zat. Dus deze vaatwasser gekocht, ook na het lezen van verschillende positieve reviews.
Maak weinig geluid (staat in mijn "keukenhoekje" in de woonkamer) en de vaat is echt schoon, ook de pannen en ovenschalen blijven mooi. Naast de vaatwasser tablets gebruik ik ook zout en spoelmiddel, dus niet alleen de all-in-one tablets, misschien dat dat ook wat scheelt.

Pluspunten

  • wasresultaat
  • weinig geluid
  • goede programma's

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-04-2022

Beste Jos,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de vaatwasser en deze ook aan al je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

h**s@o**k.com 23-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Deze vaatwasmachine werkt prima.Wast goed schoon en droogt ook prima.
Moet wel gebruikt worden met vaatwas zout en glansspoelmiddel.Maar dan heb je ook maar eenvoudige classic vaatwastabletten nodig.Het glansspoelmiddel wordt ook gebruikt in de laatste spoeling wat de glans en het drogen bevorderd.Ik heb ook voor deze vaatwasmachine gekozen omdat hij maar 45 cm breed is en toch veel ruimte heeft voor de te wassen vaat.

Review 3-12-2021
ETNA is een betrouwbaar merk.
Extra waterstop ,Dus veilig.Zuinig ,zowel met de energie en het water,
indien dat je met eco werkt,maar kan ook snel(1 uur)voor een prima resultaat.
Het is een smalle(45 cm) vaatwas ,neemt weinig ruimte in en toch met een grote capaciteit.
Snel ingepakt,makkelijk instelbaar.
De vaat is schoon en droog.
Beveel hem zeker aan.
m vr xxxx

Pluspunten

  • Schoon en droog
  • 45 cm breed en toch ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Wat een mooie reviewscore heeft u deze vaatwasser gegeven. Daar zijn wij blij mee. Wat fijn dat de vaatwasser goed wast, prima droogt en voldoende ruimte heeft. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Eva H 21-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

10,0
Deze smalle is heel handig in onze kleine keuken, het werkt perfect. Wij zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • Zalige maat
  • Ideaal voor een persoon alleen of met twee
  • Mandje voor bestek, dus veel plaats in de hoogte!
  • Koekt niet aan omdat ze sneller vol is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-03-2022

Beste Eva,

Wow, wat een mooie beoordeling, dank je wel hiervoor. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de vaatwasser.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Stiens 02-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heel erg blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Heel blij met deze vaatwasser! Mooi formaat, verschillende programma's.
Goede klantenservice

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Past best veel in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-02-2022

Beste Stiens,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat goed te lezen dat u zo blij bent met uw vaatwasser en de service. Een tevreden klant, daar worden wij ook erg blij van. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Arthur Laurijssen 11-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Super vaatwasser! Wij zijn maar met 2 dus een groot model was overbodig! Ik heb in het verleden eens een mini vaatwasser gehad met maar 1 rek en hier paste niets in. Deze is ideaal voor mensen die alleen zijn of met 2 qua grootte

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • In hoogte verstelbaar rek
  • Maakt zeer goed proper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste heer Laurijssen,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn dat deze vaatwasser naar wens is.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

m**r@g**l.com 24-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV147SWIT

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser die goed schoon wast. Is redelijk stil. Makkelijk in gebruik, zowel bediening als verstellen van de manden

Pluspunten

  • Was goed schoon
  • Relatief stil
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de vaatwasser aan alle wensen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews