Inventum IVW6008AXL - Vaatwassers

Inventum IVW6008AXL
Inventum IVW6008AXL
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 399,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6008AXL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Danielle K.20-10-2022

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Maakt mooi schoon en maakt weinig geluid! echt een verademing vergeleken met onze oude vaatwasser. Al met al zeer tevreden dus.
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Tot nu toe geen
Leon23-07-2022

Zeer goede vaatwasser prijs/kwaliteit

zeer goede vaatwasser alles schoon en zeer droog geluidsvriendelijk het op zetten van de deur vergt wat inspanning maar er zit wel een mal bij
Pluspunten
  • zeer droog
  • geen gelijk
Minpunten
  • deur opzetten goed opletten (mal)
Desiree08-04-2022

Prima prijs/prestatie

De machine is geluidsarm en gebruikersvriendelijk. Het belangrijkste, een schone vaat, is zeer zeker het geval. Het enige minpuntje is de vaste plaats voor de bestekbak. Dit beperkt een flexibele/optimale indeling. De pinnen ( waartussen de borden worden geplaatst ) zouden iets steviger mogen zijn. Nu nog hopen op een lange levensduur.
Pluspunten
  • Uitgestelde timer
Minpunten
  • Vaste plaats bestekbak
Jos23-12-2021

Top vaatwasser

Super aankoop, voldoet aan alle verwachtingen. Mooi design en makkelijke installatie.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak