Braun PT5010 - Reviews

Specificaties
Bedrijfstijd
120 min.
Maximum haarlengte
8 mm
Minimum haarlengte
5 mm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerjanT 05-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Sterk in het kleine werk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Braun PT5010 heb ik als een gratis product ontvangen. Deze heb ik nu ruim 2 maanden in gebruik. Het apparaat is minder geschikt om je volle baard in zijn geheel te trimmen hiervoor is het apparaat te klein. De trimmer kun je goed inzetten om de baardlijnen bij te houden. De PT5010 heeft de vorm van een dikke stift, hierdoor houdt je de trimmer anders vast waardoor je juist wel goed in staat bent om precies te trimmen van bijvoorbeeld de randen van de baard. Bij kleine haartjes wil de trimmer soms wat trekken, dat is minder fijn.

In de verpakking van de PT5010 zit ook een houder. Deze gebruik ik zelf niet, ik stop de trimmer in een beker waar ook de andere spullen voor de ochtend zitten. De trimmer wordt gevoed door een AAA-batterij deze heeft een ruime accuduur.

Pluspunten

  • Geen accu
  • Goede batterijduur
  • Eenvoudig schoon te houden

Minpunten

  • Niet geschikt als vervanger van tondeuse
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart M 04-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Doet wat het belooft

Algemene score

6,0
Ik heb dit apparaat gratis ontvangen om te testen. Dit apparaatje is prijs/kwaliteit een degelijk toestel en doet exact wat het moet doen, nl: het fijnere werk. Eveneens heel handig om mee te nemen op reis. Een volledige trimbeurt is niet zo evident met dit compacte toestel. Jammer dat er geen opbergmogelijkheid is. Het was ook handiger geweest mocht het oplaadbaar zijn i.p.v. op batterijen.

Pluspunten

  • makkelijk te handhaven
  • makkelijk mee te nemen op verplaatsing

Minpunten

  • werkt op batterij
  • geen opbergmogelijkheid
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sacha1982 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Precisie trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze pt5010 gratis mogen ontvangen om te testen. Ik vind het een handig scheerapparaat op klein formaat die je makkelijk kan gebruiken zodat je een echt precisie werk kan doen. Ook zijn er extra kammetjes. Het werkt op een batterijtje dus goede kwaliteit batterij verlengd de duur. Helaas alleen geen aparte opberg ruimte voor de kammetjes.

Pluspunten

  • Klein en makkelijk mee om te gaan
  • Meerdere kammetjes

Minpunten

  • Geen opberg ruimte kammetjes
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen B 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit produkt gratis ontvangen om te testen.

Handig apparaat en is redelijk robuust. Handig opzetstandaardje, al past ie daar wel maar op 1 manier in. Over het algemeen prima werkend, heeft alleen soms wat moeite met dikkere haren (wenkbrauwen). Verder handig en handzaam en gaat lang mee op een batterij.

Pluspunten

  • Handzaam

Minpunten

  • Losse accessoires
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MaartenV 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handzaam en licht apparaat

Algemene score

6,0
Ik heb deze Braun gratis mogen ontvangen om te testen. Ik gebruik het toestel voornamelijk naast mijn andere scheerapparaten. Het is vooral een geschikt apparaat om de moeilijk bereikbare plaatsen (vb. onder de neus, kin) te trimmen of om de baardlijn mooi af te werken. Het toestel is licht, klein en daarom erg handzaam. De nadelen van het toestel zitten hem onder andere in de 2 kammetjes, die wel makkelijk verwisselbaar zijn, maar beperkt zijn in trillengte. Daarnaast zijn ze niet op te bergen. Bovendien werkt deze Braun op een AAA-batterij, waardoor het toestel jammer genoeg niet oplaadbaar is.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk, klein en licht

Minpunten

  • Werkt op een AAA-batterij en dus niet oplaadbaar
  • Beperkte trimlengtes
  • Geen opbergmogelijkheid voor de extra kammetjes
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

KwintenB 31-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Niet voor mij

Algemene score

5,0
Ik heb dit product gratis ontvangen om een aantal weekjes te mogen uittesten. Ik zal meteen met de deur in huis vallen; het toestel werkt niet goed voor mijn baard. Ik heb er op verscheidene manieren mee proberen werken maar het werkt echt niet fijn. Mijn haartjes worden vaak gewoon uitgetrokken in plaats van getrimd wat een beetje jammer is daar ik van Braun toch wel beter verwachtte. Het is goedkoop, werkt op een AAA batterijtje en lijkt ook wat fragiel. Voor mij is deze Braun geen topper. Ik raad aan om het eerst uit te proberen en daarna eventueel te kopen daar niet iedereen dezelfde baard heeft.

Pluspunten

  • goedkoop
  • licht

Minpunten

  • soms pijnlijk
  • fragiel
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

hakkefoe 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

goede aanvulling op klassieke trimmer

Algemene score

8,0
ik heb de PT5010 gratis ontvangen om te testen en hij bevalt me best wel.
Je kan hem niet beschouwen als een volwaardige trimmer maar wel als een goede aanvulling om je baardlijn scherp te houden. Het toestel werkt op een AAA batterij waardoor deze steeds makkelijk te vervangen is. Verder is het toestel zeer compact waardoor je hem makkelijk kan meenemen. Tevens komt het toestel met een handig houdertje. Verder is de kop van het toestel makkelijk los te maken en af te spoelen onder water.
Enige nadeel aan het toestel is dat er bij het houdertje geen ruimte is voorzien is voorzien om de verschillende bijgeleverde (opzet) kammetjes op te bergen.

Pluspunten

  • werkt op AAA batterijen
  • compact
  • kop makkelijk af te spoelen

Minpunten

  • geen opbergplaats voorzien voor extra kammen
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Stestr 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

klein, handig en precies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vooraf: ik heb dit product gratis gekregen om te testen.
Ik heb dit product een drietal weken in bezit gekregen. De eerste indruk is dat dit een fragiel toestel is, maar dit is onterecht want het moet geen stevig toestel zijn aangezien het een precisietrimmer is. Het is voldoende sterk om de moeilijke plaatsen op het gezicht (aan de neus, oren, …) bij te werken.
Een ander minpunt is mogelijk het gebruik van een AAA-batterij in plaats van een herlaadbare batterij. Aangezien het bijtrimmen met deze Braun niet veel tijd in beslag neemt, is deze batterij nog niet leeggeraakt (maar ik heb geen idee hoelang deze zal meegaan).
De opzetstukken zijn gemakkelijk te plaatsen, maar de performantie lijkt me niet zo hoog om een langere baard bij te trimmen. Voor heel kleine stukjes, maar geen grotere oppervlaktes.
Conclusie: het is een handig hulptoestel en doet wat het belooft te doen: precies trimmen.

Pluspunten

  • handig
  • zeer degelijk op moeilijke plaatsen

Minpunten

  • oogt fragiel
  • geen herlaadbare batterij
Geschreven voor: Braun PT5010

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer