Remington REM-HC5810 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Werkt op batterijen
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jansam 29-10-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Nu ik deze tondeuze al wat langer gebruik is mijn mening niet veranderd. Ik kan de tondeuze bijna 4 a5x gebruiken voordat ik hem weer moet opladen. Hij scheert ontzettend strak (mijn haar is op dat moment misschien 1cm lang). Ik gebruik geen opzetstuk maar de draaikeuze van 2mm. De metale kop voelt hard (en inderdaad ook wat warm)aan op mijn hoofd en omdat hij vlak is is het scheren van een ronde schedel wat moeilijker. Maar dat geldt natuurlijk ook voor andere tondeuzes. Wel heb ik een bijna identiek tondeuze (moet uit de fabriek van Remington komen)gezien voor ca. €25 bij 1 van de 2 Duitse supermarkten. Alleen de ledlaadlichtjes waren afwezig. Daar stond ik toch van te kijken. Voor de rest ben ik zeer positief en tevreden.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geeske 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede verbetering van vorig model!!! Zit in handige opberkoffer waar alles in past, kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Handige opberkoffer
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Herman 05-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig toestel met uitstekend resultaat naar wens.

Algemene score

10,0
Ik had vroeger al een identiek apparaat en wou bij vervanging terug hetzelfde toestel omwille van de zeer goede prestaties en de handigheid bij gebruik. Zeer licht in de hand !
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit top , lange batterij duur en korte Oplaadtijd . Vele extra kammen bij en nog eens apart instelbaar zonder kammen van 0.8 tot 2 mm
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mv70 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Daar ik steeds een goedkope tondeuse kocht en ziek werd van alweer bot en vastlopen besloten voor een topproduct te gaan.
Vond het apart te zien dat de topmes bestond uit ceramic wat lijkt op kunstof.
Er fijne tondeuse ligt goed in de hand duidelijke battery nivo dmv ledjes en goed schoon te maken.
Makkelijk in te stellen en mbv de bijgeleverde opzetstukjes makkelijk de baard of haren in model te brengen.
Netjes in een Opbergkoffer zodat je niet steeds alles kwijt bent

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee 50+
  • Mooi en goed in handliggend
  • Goed schoon te maken
  • Koffer

Minpunten

  • Tondeuse kan niet in stand 0 alleen 0,8 mm
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genius tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een tondeuse die er zo doorheen fietst. Ligt lekker in de hand doordat hij niet te zwaar is. bij de vorige was dit wel anders. Maar ja dat was ook geen Remmington. Genoeg kammen erbij. En reuze handig met het verstellen van het mes. Super. Daarbij is het reuze handig dat je hem ook zonder snoer kunt gebruiken. Heeft ook een snelle oplaad tijd

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • niet te zwaar

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille goede tondeuse, zeker een aanrader.
Ben voorstander van losse opzet kammen.
Simpel, maar goed
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 20-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ons 2e Remington in 12 jr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
12 jr geleden ons eerste Remington gekocht. Ook de HC5810. Nu is de motor ermee opgehouden dus was het tijd voor een nieuwe. We hoefden er niet lang over na te denken; we hebben dus opnieuw de HC5810 gekocht! Hij bevalt, zoals de vorige, super!

Pluspunten

  • Accu gaat lang mee
  • Tondeuse ligt fijn in de hand
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPE 18-08-2018
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Doet wat het moet doen. Degelijk - stevig. Ligt goed in de hand. Goede accu, lange gebruiksduur.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Handzaam
  • Degeijk
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt perfect ligt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
perfecte tondeuse met een prima prijs met goede beschrijving/handleiding en veel accessoires en alles in een leuk koffertje.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpele tondueze die voor mij alle functies heeft die ik nodig heb. Voelt robust aan en is handig in gebruik. Prima aankoop dus!
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KenNZzo 09-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, erg fijn om mijn kids haren op te scheren! Bij andre tondeuse zijn ze bang, omdat die haren trekken en deze niet.

Pluspunten

  • Trekt niet haren mee
  • Geen kabels in de weg
  • Acu gaat lang mee

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corinepien 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne tondeuse, met veel opzetstukjes voor de juiste lengte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles zit in een leuke opbergkoffer, veel opzetstukjes voor alle lengtes die je maar wilt van je haar. Hij is al opgeladen dus je kan meteen aan de slag!
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samed 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en nice

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig klein en compact tondeuse. Doet waar het voor is gemaakt. Ik kan geweldig mijn baard nu gaan trimmen met de vele mogelijke stukjes voor verschillende lengtes.

Pluspunten

  • Compact
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

  • Niet de rode lichtjes bij de accu maar groen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke oplaad nivo zichtbaar en stevig model.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig, werk perfect, mooie koffer erbij en zeer veel extra toebehoren. voor de korte haartjes is geen opzet kapje nodig, je kunt de tondeuse al zo instellen.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisette 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snijd goed ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ligt goed in de hand en ook de haarlengte was belangrijk vindt er niet veel op die lengte en is ook vrij te gebruiken zonder kabel alleen één minpunt de schaar die er bij zit snijdt niet goed gebruikt mijn oude weer
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

31-7-2018 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie tondeuze die zijn werk goed doet. ik heb hem nu 1x gebruikt. komt in een mooie doos met allerlei opzetstukken. Ik ben op dit moment tevreden voor het geld wat ik ervoor betaald heb.

Pluspunten

  • draadloos
  • batterijduur
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kees 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
perfect doet wat hij moet doen werkt goed en is erg stil
veel opzet stukken er bij en goede aanduiding naar batterij
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoere professioneel uitziende haartrimmer

Algemene score

10,0
Deze trimmer komt in een mooi koffertje waar alle hulpstukken inzitten en ook nog een schaartje en een kam. De trimmer ziet er profi uit. Bij het aanzetten wordt gelijk de ladings toestand van de accu getoond. De trimmer werkt uitstekend en ligt lekker in de hand. Ook dunne haartjes worden gelijk goed meegenomen. Over de levensduur kan ik natuurlijk nog niets zinnig zeggen maar ook de garantie ziet er prima uit. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Scherpe mesjes
  • Ligt goed in de hand
  • Alles zit in een mooi koffertje

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindy 15-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit prima. Mooi opberg koffertje.
Doet perfect wat het moet doen. Snoerloos(opgeladen) en op netstroom te gebruiken.

Pluspunten

  • Snijd prima
  • Ligt goed in de hand
  • Goede batterij
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews