Remington REM-HC5810 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Werkt op batterijen
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jansam 29-10-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Nu ik deze tondeuze al wat langer gebruik is mijn mening niet veranderd. Ik kan de tondeuze bijna 4 a5x gebruiken voordat ik hem weer moet opladen. Hij scheert ontzettend strak (mijn haar is op dat moment misschien 1cm lang). Ik gebruik geen opzetstuk maar de draaikeuze van 2mm. De metale kop voelt hard (en inderdaad ook wat warm)aan op mijn hoofd en omdat hij vlak is is het scheren van een ronde schedel wat moeilijker. Maar dat geldt natuurlijk ook voor andere tondeuzes. Wel heb ik een bijna identiek tondeuze (moet uit de fabriek van Remington komen)gezien voor ca. €25 bij 1 van de 2 Duitse supermarkten. Alleen de ledlaadlichtjes waren afwezig. Daar stond ik toch van te kijken. Voor de rest ben ik zeer positief en tevreden.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 23-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik deze Remington HC5810 al jaren steeds geleend van mijn schoonzoon nu zelf aangeschaft,
prima apparaat, zeer goede keus

Pluspunten

  • Prima apparaat
  • handig
  • doet wat hij moet doen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant2407 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse HC5810

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prettig in gebruik. Gaat lekker lang mee en voldoet prima tijdens vakanties. Dus ga je weg, neem m maar rustig mee hoor.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger K 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zelfslijpende keramische messen

Algemene score

8,0
De batterij van mijn oude Remington tondeuse met keramische messen heeft het na ruim 10 jaar begeven. Op zoek naar een vervangend apparaat bleek alleen een Remington aan mijn eisen te voldoen: keramische messen, voldoende opzetstukken en minder dan 50 euro. Met een cashback actie kwam de prijs uit op 33 euro! Een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • keramische messen
  • 10 opzetstukken
  • met netspanning en met batterij te gebruiken

Minpunten

  • geen schuine opzetstukken
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PM 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Oplaadstandaard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goeie tondeuse met veel accesoires, zelfs een harenkwast en opzetstukken tot wel 40 mm waar de meeste tondeuses niet verder gaan dan 25 mm

Pluspunten

  • Oplaadstation
  • Accessoires
  • Opzetstukken tot 40 mm
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Moedertje85 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een tondeuse om de haartjes te knippen van mijn zoontje. Veel research gedaan en geluk dat ik dit apparaat eerst via familie heb mogen uitproberen. Goede ervaring meegehad en daarom ook voor ons zelf gekocht.

Ik vind dat het apparaat makkelijk in gebruik is, mogelijkheid tot het knippen voor verschillende lengtes, maakt weinig geluid en batterij indicator is erg handig.

Verder heb ik het apparaat tijdens een actie kunnen halen. Dus een kwalitatief goed product voor een mooi prijsje, ik ben er heel tevreden mee.

Pluspunten

  • Compleet pakket met luxe koffertje

Minpunten

  • Geen verstelbare kam maar losse kammetjes
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvester 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer complete handzame tondeuse

Algemene score

10,0
Ik kocht deze tondeuse omdat ik opzoek was naar een snoerloze, oplaadbare tondeuse.

Deze tondeuse wordt zeer compleet geleverd met voldoende opzetstukken en de accu gaat erg lang mee

Pluspunten

  • Veel opzetstukken bijgeleverd
  • Handige opbergkoffer
  • Snoerloos
  • Goede accu
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remington hc5810

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ligt goed in de hand werkt nauwkeurig veel standen makkelijk schoon te maken wat moet ik nog meer zeggen om 100 tekens vol te schrijven
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick P. 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede tondeuse. Ziet er professioneel uit en strak design. Doet wat het moet doen en goed. Geleverd in luxe koffer en is helemaal compleet. Meteen in gebruik genomen en super tevreden. Maakt niet veel geluid en de vele opzetkammen zijn echt degelijk. Dit was bij mijn vorige tondeuse wel anders. Was daar al toe aan tweede nieuwe opzetkam, omdat dit heel fragile was. Nou.......bij deze Remington is dat absoluut niet het geval.

Nu al geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Design
  • Gewicht
  • Complete set in luxe opbergkoffer
  • Veel opzetkammen en andere accessoires
  • Geluid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvD 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht gewicht tondeuse.
Veel opzet stukken en mooi stevig koffertje om mee te nemen.
Handig ook dat je de bladen om hoog kan zetten met draai knop
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherp, veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb gekozen voor dit product wegens de goede reviews en de hoeveelheid aan lengte-opties. Ik moest er even mee overweg leren gaan, maar dit ging redelijk snel. Scherpe messen, ligt fijn in de hand en doet exact wat je ervan kan verwachten. Echter weet ik niet goed of de accu te vertrouwen is, niet lang gebruikt en al bijna leeg.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees f 14-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechte accu

Algemene score

2,0
Nog geen jaar oud en accu loopt spontaan binnen 2 uur helemaal leeg. Wil af en toe ook niet opladen. Echt een slecht apparaat.

Pluspunten

  • weinig

Minpunten

  • Slechte accu
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Remington 24-10-2017

Beste Cees, wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze Tondeuse. Uiteraard is het niet de bedoeling dat het apparaat niet goed oplaad of zelfs leegloopt. We komen u hier graag in tegemoet. Zou u uw gegevens willen sturen naar service@remington-europe.com met daarbij het typenummer en uw klacht. Graag bekijken we de tondeuse en kijken we samen naar een gewenste oplossing voor u. Hopelijk horen we van u. Met vriendelijke groet, Team Remington

Reageer

Richard 01-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Prima Tondeuse met goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een tondeuse die je kan verstellen zonder hulpstukjes. Dit is er zo een. Hij werkt prima en de accu gaat lang mee (als je hem de eerste keer goed laat leeglopen en weer volledig oplaadt)

Pluspunten

  • Ook verstelbaar zonder hulpstukken
  • Goede accu

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Akker 14-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne draadloze Tondeuze

Algemene score

9,0
Draadloos, ligt fijn in de hand en werkt perfect. Veel keus aan opzetkammen, dus voor zowel kort als wat langer haar een heel fijn apparaat.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Duur van de accu zichtbaar
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RobvdRiet 13-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Handzame tondeuse, veel hulpstukken, mooie opbergkoffer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig handzame tondeuse, met groot aantal hulpstukken. Door een goede accu lange gebruikstijd. Door bijgeleverde opbergkoffer alles overzichtelijk bij elkaar.
Uit brede keuze tondeuses is de HC 5810, wat ons betreft de juiste keuze gebleken.
Wij tenminste dik tevreden.

Pluspunten

  • Opbergkoffer
  • Veel hulpstukken
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adejongh 18-01-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Batterij snel leeg, maar je kunt er wel een aantel keren je hoofd mee scheren.
Helaas nu, na 2,5 jaar de accu defect.
Mijn vorige tondeuse van Babyliz ging wel 6 jaar mee.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

ludlum 09-09-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Op zich een aardig apparaat maar met de volgende minpunten:
- accu snel leeg, bij 2 weken niet gebruiken is de accu vanzelf bijna of geheel "leeggelopen" .
- scherpe hoeken op de tondeusekop, hierdoor beschadigd de huid.

De volgende wordt voor mij geen Remmington meer.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Herman1943 11-06-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Al vele andere apparaten geprobeerd en eindelijk deze gekocht, een beste keus,
- prima apparaat
- gebruiks vriendelijk
- lekker strak in de hand
- prima oplaad batterijen
- voor iedereen aan te raden
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timety bogaerts 27-05-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
-kan super kort scheren
-word niet snel bot
-weergave van batterij
-veel accessoires
-goede service bij remington
-ik heb al vele verschillende merken gebruikt en ben over deze het meest tevreden.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har5 14-10-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Bij BBC in Heerlen gekocht vandeweek de verpakking is indrukwekkend ziet er goed uit,maar het resultaat vind ik minder,ik vind het scheeroppervlak te klein voor als je op het app voor hoofd wilt gebruiken,de aan/uit knop werkt niet naar behoren.
Geschreven voor: Remington REM-HC5810

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Toon meer reviews