Philips 5000 series HC5632 - Reviews

Specificaties
Gebruikstijd
90 min
Toepassing
baard, hoofd
Voeding
accu/batterij
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 5000 series HC5632 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark Lems 17-09-2020
  • Product getest

Goede trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
Trimmer doet goed zijn werk. Hoofdhuid op de minimale stand scheren gaat snel en soepel.

Voor het kleine werk, zoals het bijwerken van de randen van de baard, mis ik een precisietrimmer.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Scherpe messen
  • Afspoelbaar

Minpunten

  • Geen precisietrimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

brammetje50 10-09-2020
  • Product gekocht

fijne tondeuse voor zowel baard als hoofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
ik heb deze tondeuse getest voor het trimmen van mijn baardharen en de haren op mijn hoofd. beide zijn heel goed te doen. scheert vrij dicht bij de huid zonder het opzetstuk (ideaal om het hoofd te scheren). en met het opzetstuk kan je de diepte gemakkelijk instellen die je wil.
zit een etui bij om de tondeuse in op te bergen, ook makkelijk

Pluspunten

  • scheert vrij dicht bij de huid
  • neemt bijna alle haartjes in 1 keer mee.

Minpunten

  • op de keel glijdt de tondeuse niet zo vloeiend.
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjtienuh 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

9,0
Een ideale tondeuse, ligt lekker in de hand en scheert zonder te trekken. Voordeel is dat deze makkelijk schoon te maken is door hem onder de kraan te houden. Opladen gaat via een standaard Philips lader waardoor je niet steeds een andere kabel dient te pakken. De lengtestanden zijn eenvoudig aan te passen en de accuduur is zeker goed.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • scherpe messen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jello_345 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voelt licht aan!

Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

7,0
De Philips Hairclipper voelt licht aan. Hij voelt hierdoor wel een beetje goedkoop aan, maar de tegenstelling is waar. Hij scheert als een malle! Hij is goed schoon te maken en is zo opgeladen. Ik heb hem nog maar een week en in die tijd heb ik hem maar één keer hoeven op te laden. Kortom een goed apparaat!

Pluspunten

  • Licht
  • Goede accu
  • Verstelbaar
  • Goed verstelbaar

Minpunten

  • Materiaal voelt goedkoop aan

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Djricob 07-09-2020
  • Product getest

Zeer goede hair clipper voor redelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

9,0
Deze hair clipper voldoet aan alle verwachtingen! Ik heb zelf dik haar en met de turbo stand kom ik er zeer gemakkelijk doorheen. Hij is erg makkelijk in gebruik, ligt fijn in de hand. Daarnaar kan hij er naar een oplaadbeurt lang tegen aan. Ik kan hem makkelijk onder de kraan afspelen, zo is het schoonmaken erg gemakkelijk. Met de ruime keuze aan lengtes is er voor ieder wat wils. Hij ligt erg lekker in de hand, ik vind dit een aanwinst! Hij is super redelijk geprijsd, ik raad iedereen deze tondeuse aan!

Pluspunten

  • Prijs
  • Accu duur
  • Afspoelbaar
  • Vormgeving
  • Turbo stand

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Finny1955 06-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker kort

Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

9,0
De tondeuse ligt prima en lekker in de hand, het verwisselen van de kopstukken gat erg makkelijk en hierdoor is hij dus ook vrij makkelijk schoon te maken. Het is een handig apparaat om thuis dus lekker w haar te doen.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Ligt lekke rin de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D.R.E. 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Efficiente tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
Uitstekende tondeuse die doet wat beloofd wordt en meer. Ideaal dat apparaat afgespoeld kan worden, scheelt vervelende haartjes overal. Scheert snel en goed zelfs na 1x over een plek. Zowel met als zonder draad te gebruiken. Enige minpunt is dat speciale baardstuk niet in hoogte is te verstellen.

Pluspunten

  • Afspoelbaar
  • Met en zonder draad te gebruiken
  • Zelfslijpende messen
  • Goed en scheerresultaat
  • Makkelijk te bedienen, ligt goed in de hand

Minpunten

  • baardstuk niet in hoogte te verstellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans233 05-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

9,0
Fijne tondeuse, ligt fijn in de hand. Daarnaast erg fijn dat die draadloos is. Ook de opzetstukken zijn makkelijk in gebruik, dik of dun haar bij beide werkt het prima. Daarnaast fijn dat je er een kammetje en schaar bij krijgt om zo de moeilijke plekken nog wat bij te knippen indien nodig. Ook de opberghoes is handig om de tondeuse veilig op te bergen. Ook is de tondeuse erg makkelijk schoon te maken, je kunt hem gewoon afspoelen, dit is zeker een pluspunt

Pluspunten

  • Draadloos
  • Makkelijk te reinigen
  • Scheert goed
  • eventuele turbo stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Svenn 04-09-2020
  • Product getest

Handige tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
Sinds een aantal weken een nieuwe tondeuse in gebruik. Een gemakkelijk in te stellen tondeuse waarbij niet voor iedere lengte een apart opzetstuk nodig. Daarnaast handig dat er ook een optie voor de haardikte opzit en de turbo functie voor net iets meer power.
Een aan te raden tondeuse wat betreft kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

  • Korte laadtijd
  • Turbofunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jomin 04-09-2020
  • Product getest

Tondeuse 5000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
Het is een superfijne tondeuse die soepel scheert en onwijs makkelijk schoon te maken is. Wat ook fijn is is dat hij geen hard geluid maakt. Hij ligt fijn in de hand, laad snel op en is draadloos te gebruiken. Er zitten verschillende standen op, en zodra je klaar bent met scheren kun je hem zo afspoelen onder de kraan, ideaal!

Pluspunten

  • Laad snel op
  • Onder de kraan afspoelen
  • Geen lawaai
  • Heel veel standen

Minpunten

  • Kapjes zijn wat slap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob25 03-09-2020
  • Product getest

Fijne trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
Fijne trimmer waarbij je je haren snel en gemakkelijk op de gewenste manier kan scheren.
Ook gezichtshaar/baard is er prima mee te scheren.
Het scheerapparaat is snel opgeladen en gaat lang mee op de batterij. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij snoerloos is. Zo kan je overal nog beter bij zonder met de snoer in de knoop te liggen.
De trimmer maak je makkelijk schoon onder de kraan waarbij je alles gemakkelijk eraf klikt om schoon te maken.
De afgeschoren haren vallen mooi over het handvat heen en als je optijd stopt blijft het er netjes op liggen om gemakkelijk te verwijderen
De bijgeleverde accessoires waaronder de schaar, en opzet stukken maakte het gemakkelijk om het haar helemaal af te maken zoals ik dit wilde.
Daarna was alles gemakkelijk op te bergen in het tasje. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Afspoelbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prima apparaat om snel goed voor dag te komen

Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
De hairclipper is eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te maken en heeft enorm veel mogelijkheden om je haar of baard op de gewenste lengte te krijgen.

Met de turboknop ging het bijwerken nog sneller.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Vele instelopties
  • Snel schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos 02-09-2020
  • Product gekocht

Philips Hairclipper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding van de Philips hairclipper is goed.
De fijne eigenschappen van dit apparaat zijn het afspoelen onder de kraan, de verstelbare opzetkammen, de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.
Het enige minpunt: het materiaal mede als het geluid voelt wat goedkoop aan.

Pluspunten

  • afspoelen onder de kraan
  • Verstelbare opzetkammen

Minpunten

  • Hoort en voelt wat goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nikkeitim 02-09-2020
  • Product getest

Heerlijk licht apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5000 series HC5632

Algemene score

8,0
Het apparaat is heerlijk licht en daardoor fijn in gebruik. Top dat je het opzetstukken in hoogte kunt verstellen. Hierdoor hoef je niet steeds van opzetstuk te wisselen. Gemakkelijk af te spoelen na gebruik. Meegeleverde etui is handig om alles in op te bergen. Maakt wel redelijk lawaai, maar dit is niet storend. De meegeleverde schaar voegt niet veel toe, maar daar koop je dit product ook niet voor.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Goede accu
  • Verstelbaar opzetstuk

Minpunten

  • Redelijk wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer