De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED48C54LA / OLED evo screen / 48 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De LG OLED48C54LA levert adembenemende beeldkwaliteit, rijke kleuren en diepe zwarttinten, gecombineerd met een strak design en geweldig geluid. Elke film voelt als een bioscoopervaring. De enige uitdaging: Alle fantastische functies ontdekken. LG zou stap-voor-stap video’s moeten aanbieden voor uitpakken en installatie, en het uitleggen van de verschilende mogelijkheden zodat nieuwe gebruikers het volledige potentieel eenvoudig kunnen benutten.
Prijs/kwaliteit verhouding is geweldig!
Reden van aankoop was de perfecte beeldkwaliteit van deze LG Oled tv.
Ook het moderne, strakke uiterlijk van de tv maakte deel uit van onze keuze voor deze LG.
Wij hadden tot nu toe een LED TV , maar voor ons is de nieuwe LG OLED TV een openbaring vanwege het fantastische beeld wat we nu hebben, ook bij lichtinval door de vensters!
Op advies van medewerker van expert 17jaar Philips lang gekeken maar er werd me verteld dat Philips geen TV meer maakt
Toen adviseerde de LG OLED 4K 48C54 LA . Nu 3 dagen in ons bezit en wij zijn er zeer bij mee