LG OLED48C54LA / OLED evo screen / 48 inch / 2025 - Televisies

LG OLED48C54LA / OLED evo screen / 48 inch / 2025
LG OLED48C54LA / OLED evo screen / 48 inch / 2025
48 inchLED, OLED4K UltraHD
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.019,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED48C54LA / OLED evo screen / 48 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

bertus************@g********30-12-2025

zeker aanrader

Zeer tevreden erg duidelijk prima ontvangst gemakkelijk te bedienen
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • zeer scherp beeld
d*************@g********04-12-2025

Prima product

De LG OLED48C54LA levert adembenemende beeldkwaliteit, rijke kleuren en diepe zwarttinten, gecombineerd met een strak design en geweldig geluid. Elke film voelt als een bioscoopervaring. De enige uitdaging: Alle fantastische functies ontdekken. LG zou stap-voor-stap video’s moeten aanbieden voor uitpakken en installatie, en het uitleggen van de verschilende mogelijkheden zodat nieuwe gebruikers het volledige potentieel eenvoudig kunnen benutten.
j*********@h******02-12-2025

zeer goed

betrouwbaar en mooie kleuren
Pluspunten
  • positief
d*******@g********01-12-2025

Prima aankoop

We hebben de tv sinds 1 dag in huis. Hij lijkt aan onze verwachtingen te voldoen mooi scherp beeld en geluid ivm de soundbar is prima
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Contrast goed
Minpunten
  • Zwart is erg zwart
F**********@h******25-11-2025

Uitstekende toestel

De kleuren zijn geweldig en het toestel voldoet volledig aan mijn wensen zeer blij met de aankoop
Pluspunten
  • Kleuren
  • Prijs
Minpunten
  • Zou het niet weten
  • Zou hetniet weten
derk2lg25-11-2025

Overstap van Philips naar LG.

Prijs/kwaliteit verhouding is geweldig! Reden van aankoop was de perfecte beeldkwaliteit van deze LG Oled tv. Ook het moderne, strakke uiterlijk van de tv maakte deel uit van onze keuze voor deze LG.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Strak design
g***************@g********11-11-2025
Fijne tv mooie kleuren heel goed beeld. De prijs is na de kortingen heel goed. Ben zeer tevreden
prachtig********@g********03-11-2025

perfect

mooi toestel met fantastie beelt
Pluspunten
  • mooi beelt
g********@g********31-10-2025
Een mooie, strakke tv. Nadeel is dat de handleiding lastig is te vinden en te gebruiken. Aansluiten op een soundbar verloopt extreem moeilijk.
JohannisS26-10-2025

LG OLED , een aanrader

Wij hadden tot nu toe een LED TV , maar voor ons is de nieuwe LG OLED TV een openbaring vanwege het fantastische beeld wat we nu hebben, ook bij lichtinval door de vensters!
Pluspunten
  • OLED Scerm
  • Bedieningsgemak
d************@g********20-10-2025

Super TV

Schitterend beeld en alles duidelijk!
b**********@c********16-10-2025
Op advies van medewerker van expert 17jaar Philips lang gekeken maar er werd me verteld dat Philips geen TV meer maakt Toen adviseerde de LG OLED 4K 48C54 LA . Nu 3 dagen in ons bezit en wij zijn er zeer bij mee
Pluspunten
  • Super beeld