LG OLED EVO 77G55LW / 77 inch / 2025 - Televisies

LG OLED EVO 77G55LW / 77 inch / 2025
LG OLED EVO 77G55LW / 77 inch / 2025
77 inchOLED4K UltraHD
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 2.746,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED EVO 77G55LW / 77 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s*************@g********30-11-2025

Geweldig

WAUW wat een geweldig beeld. Zwart is echt zwart. Kleuren zijn uitmuntend. En een groter scherm zoals de 77inch maakt echt een verschil. Met alle lampen uit in de woonkamer is het net alsof je in de bioscoop zit. Overgangen naar een zwart scherm maken het volledig donker. Heel gaaf!
Pluspunten
  • OLED zwart is zwart
  • Groter maakt een verschil
  • Kleuren zijn subliem
Emrah29-11-2025

Top kwaliteit TV

Dit is een heel goed TV met top beeldkwaliteit en contrasten. De kleuren worden heel helder weergegeven. Ook de bedieningsgemak maakt dit TV extra makkelijk om in gebruik te nemen. De grootte past precies naar ons wens. De TV overtreft al ons verwachtingen in hoe het functioneert. Met de cashback actie en de Black Friday actie, hebben we de TV voor een erg scherp prijs kunnen verkrijgen. Eventueel verbeterpunt zou wellicht zijn om in de OS duidelijk te maken hoe je de standaard startscherm / startapp kunt instellen. Hier ben ik (nog) niet mee uitgekomen. Over algemeen, een echte aanrader.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Besturingssysteem
Minpunten
  • Complex bedieningsmenu
  • Prijzig
K************@g********22-11-2025
Prachtig product, topkwaliteit beeld en mooie integratie met mijn B&O apparatuur. Top!
j**********@t*********18-11-2025

Top tv met beste beeldkwaliteit voor een scherpe prijs

Tv met heel mooi beeld, beste wat ik tot nu toe al gekocht heb. Prijs/ kwaliteit is zeer goed, scherp geprijsd voor een top product!
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Smal design
i***@p***************18-11-2025
5.0
5.0
Ik heb deze tv gekocht vooral om te gamen en het kijken van films en series. De TV hangt mooi strak aan de muur en het beeld is fantastisch! Maar nu komt het... De TV/apps crashen voortdurend door waarschijnlijk een memorie lek of iets dergelijks. Het afspelen van lokale media is een drama i.c.m. Plex en andere applicaties en is een grote stutterfest met crasches. Ben ook in het bezit van een C3/WebOS24 en daar zijn geen enkele problemen. Het schijnt dat de problemen zich voordoen sinds de update van WebOS25 op de C/G modellen 4 en 5. Ik heb deze TV dan ook 5/10 sterren gegeven wat wellicht wat laag is. Maar als de software niet in orde is en bovenstaande dus 1 van de punten is waarom je een high-end tv koopt mag je hopen dat het in orde is.
m**********@l******16-11-2025

Bevalt zeer goed zeer zeker een aanrader

Met deze l.g.oled televisie is het alsof er een nieuwe wereld open gaat super blij mee
Pluspunten
  • Super blij mee
Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
P************@g********04-11-2025

Mooie tv

Een hele mooie tv met een super goed beeld fijn groot beeld
Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooie kleuren
F*******@m******03-11-2025

Beste tv

Ik ben zelf tegen gekomen in verschillende winkels dat zo mooi tv met zuiverig beeld en mooi groot en wel gehoord beste tv van het jaar ben blij nu dat ik hem gekocht heb
Pluspunten
  • 8
  • 9
  • 10
r************@c********23-10-2025
Wekelijk een prachtige tv ! Scherp en natuurlijke kleuren in een woord geweldig! Ben er heel blij mee!
d*******@g********06-08-2025
Het product is geweldig. Beeldkwaliteit subliem. .
JanBergenen16-07-2025

Geen aanrader

Zeer slechte televisie, het zou het top model zijn maar wij hebben deze tv na een week alweer retour laten halen. De tv tikt en kraakt continue bij heldere beelden. Na wat speurwerk blijkt dit al jaren een probleen met grotere formaten van de gallery series te zijn. Te plat en daardoor de warmte niet kwijt kunnen en uitzetten en krimpen. Wij gaan nu een kijken naar de z95b , die zou een betere warmte afvoer hebben. Deze g5 is een te grote gok op een goed exemplaar. Succes met uw keuze, met de beeldkwaliteit was niets mis, wel met de bouwkwaliteit.
Pluspunten
  • beeldkwaliteit
Minpunten
  • Bouwkwaliteit