De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED evo G5 48G56LS / 48 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Expert is een zeer gerenomeerde zaak op het gebied van tv’s, waar wij altijd kopen.
Je krijgt er een eerlijke voorlichting.
De grootte van het toestel, de kleuren en de prijs gaven voor mij de doorslag.
GeluidskwaliteitUitstekend
BeeldkwaliteitUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Ik kan nog geen plus- of minpunten noemen
omdat Ik het toestel nog maar 2 dagen in huis heb.
Mooie grote TV, was even wennen, maar is allemaal helemaal duidelijk geworden.
Handig dat de gebruiksaanwijzing op de TV-zelf staat. Alles in duidelijke beschrijving.
Heb je gelukkig geen gebruiksaanwijzing meer in boekvorm, waar je bijna een
vergrootglas voor nodig had met die hele kleine letters.
Ook de prijs van deze TV is heel gunstig.
Ben er blij mee.
GeluidskwaliteitUitstekend
BeeldkwaliteitUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
- Hele mooie TV; duidelijke programmering van alle zenders; handig dat de Gebruiksaanwijzing op de TV-zelf staat (met hele duidelijke letters).
- handig die optie van programma's terugkijken. De prijs van de TV is ook heel gunstig.
Ja , ik ben heel tevreden van mijn aankoop en ook van de uitleg van het personeel bij vandenborre . Hopelijk heb ik enkele jaren plezier van mijn aankoop
Na vorig jaar de LG OLED55G45LW (2024) gekocht te hebben en die beviel me zo goed Qua beeld en geluid.. Had ik mij besloten om op mijn slaapkamer ook een nieuwe te kopen.
Nu heb ik daar een ander formaat gekocht, maar wel groter dan ik had op de slaapkamer.
Ik had 42 inch en nu de LG OLED EVO 48G56LS (2025).. Deze is nog beter dan die van vorig jaar de G4. Qua beeld en de instelling hebben enkele aanpassing, zoals de screensaver is nu in tijd aan te passen.
Al met al ben ik super tevreden met mijn LG Tv's!
Onze nieuwe LG Oled TV is prachtig. Een schitterend beeld en veel mogelijkheden, waaronder AI. De medewerker in de Mediamarkt Alexandrium (William) heeft ons uitstekend geholpen en alle afspraken mbt bezorging ed zijn prima nagekomen. Daarnaast kregen wij nog 100.- Euro cashback en werd de TV gratis gekalibreerd. (normaal kost dit 100,-)
Al met al is het een prima keuze geweest om bij de mediamarkt in Alexandrium te kopen.
Pluspunten
Super scherp beeld
Veel instelmogelijkheden
Minpunten
De TV is wel zwaar
dus een goede kwaliteit omhangbeugel is wel belangrijk
als je de TV niet op een voet wil zetten. Deze moet los bijgekocht worden.
Een uitstekende OLED tv waar we lang plezier van zullen hebben. Samen met de soundbar en de speakers een prachtige surround ervaring. Een echte aanrader!
Ik had al een LG TV maar deze is echt weer veel beter, het geluid is zelfs prima te noemen ook zonder soundbar! Verder eenvoudige menu structuur om het instellen te vergemakkelijken.Kortom een geweldige kijk- en luister genot.