De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED55C54LA / OLED / 55" / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Betreft de tv LG OLED55C35LA (2023)
Betreft de tv LG OLED55C35LA (2023)
Na div klachten naar de service van LG geen oplossing. Op de TV - gids van de tv krijg ik vaak Veronica en andere zenders niet dan wel volledig te zien.
Daarom zou ik een TV van LG niet aanraden.
Fantastisch scherm met enorm goede beeldkwaliteit, flinterdunne randen en ook nog is een hele mooie steunpoot. Verder is het systeem heel gebruiksvriendelijk waardoor switchen van normale tv naar apps of casten vloeiend gaat. Het geluid, zeker de versie met AI is ook fantastisch, een soundbar is totaal niet nodig. Ik zou LG OLED zeker bij iedereen aanraden die een top kwaliteit TV voor een goede prijs wilt kopen.
Wij hebben deze tv nu ongeveer een maand . Dit is onze 1ste LG tv en zijn erg tevreden over dit prachtige produkt . Prachtig beeld met zeer mooie kleuren . Prijs en kwaliteit zijn zeer goed .
Wij kunnen iedereen deze kwaliteit aanbevelen .
Ik heb een LG OLED TV gekregen voor mijn verjaardag .Super tevreden een mooie groot scherm, het beeld kwaliteit is super goed mooie kleuren .zeker een aanrader. Niet twijfelen. Als je een goeie tv wil koop. Koop je een LG OLED
Op basis van de testresultaten van de Consumentenbond zijn we ons gaan oriënteren bij ,....................en vervolgens tot aankoop overgegaan. Levering had wat vertraging door een administratieve fout.
Het toestel voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en daar zijn we heel blij mee!
Ik heb goede ervaringen met LG. al jaren tv's van LG en soundbar. Heb nog geen 10 gegeven omdat mijn modem wat verouderd is waardoor het beeld nog niet optimaal is maar hopenlijk komt er binnenkort een nieuw modem.
De OLED55C54LA is mede door de ragfijne belijning een perfect model. De prachtige scherpe, heldere en diepe kleuren maken het optimale kijkplezier tot een genot. Voor ons als oudere TV kijkers een prachtige LG aanvulling.
John
Het TV toestel voldoet volledig aan de verwachtingen: prachtig beeld, mooie klank, eenvoudige bediening.
Bij de inbedrijfname is wel plots de klank weggevallen. Na veel zoeken en veel proberen uiteindelijk het toestel naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen terug gezet en dan was de klank terug actief.
Al jaren fan van LG Tv nu een Nieuwe 55inch Oled evo model C5 2025 gekocht . Weer een verbetering van het scherm en de helderheid van de kleuren .ook top bediening door AI . Op naar weer veel kijk plezier !!!
Dit is mijn tweede LG Oled 55” . De eerste is gesneuveld door een ongelukkige val. Er was geen enkele twijfel wat de nieuwe tv zou worden . In de winkel was het op 10 minuten geklonken: het beeld is van een nog betere kwaliteit!
Een echte aanrader als je veel naar series/films kijkt.
Het was na 10 jaar tijd voor een nieuwe TV, nadat we de TV in de winkel hadden gezien waren we meteen verkocht. De cashback actie van 100 euro bij Coolblue hielp natuurlijk ook bij de keuze van de TV. We zijn nu een week verder en de beeld en geluid ervaring zijn ongeloofelijk, een wereld van verschil.