De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 81 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED55C46LA / OLED evo screen / 55 inch / 2024 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is goed produkt gekocht om de kwaliteit van het beeldscherm en de mogelijkheid om de cashback aan te vragen een nadeel
het is voor oudere mensen ingewikkeld om dat aan te vragen kan dat niet eenvoudeger ????
Had al een LG tv uit 2020 ik wou nu een Oled TV aanschaven en de recensies van deze TV. waren zo goed dat ik besloot om deze te kopen. Heb vandaag mijn nieuwe tv. geinstalleed en ben uiterst tevreden tot nu toe. mooi en scherp beeld ,en het geluid is ook een stuk beter dan mijn oude tv... Ben er blij mee...
Sinds gisteren de LG Oled55C46LA aangeschaft. En inderdaad wat ik hier over gelezen heb, en uitgezocht heb een fantastische OLED TV. Een sieraad in de huiskamer. Maar dat niet alleen ook prachtige kleuren , en een geweldig geluid.
LG bedankt dat jullie zo`n Oled TV hebben ontwikkeld. Met recht de nummer 1 in de wereld
Dit product hebben we gekocht omdat de kwaliteit van het beeld erggoed is, de scherpte het contrast en de kleuren zijn optimaal. Tv bevalt nu na een paar dagen kijken erg goed, ook de vele mogelijkheden zijn veelzijdig.
Een grandioos beeld en haarscherp. Met deze tv ga je heel gelukkig worden. De vorige LG heb ik aan mijn zoon gegeven. Direct naar de winkel en bij Hello TV tijdens de BF dagen deze tv gescoord. Erg blij mee met dit nieuwe type van 2024. LG blijft echt de beste in beeld en het geluid is ook erg goed. Prijstechnisch ook prima wat je voor je geld krijgt. Mijn vorige tv was 4 jaar oud en heb er nooit wat mee gehad.
Ik kocht dit model om dat de recensies qua geluid en beeld heel goed waren wat ook is gebleken.zo ook de bediening hiervan. Hier heb ik overigens een opmerking over! Ik mis voor zowel de tv als afstandsbediening een Nederlandse handleiding zoals bijvoorbeeld deurtjes van de symbolen.De twee installateurs van Expert Dirksland hebben het zaakje naar tevredenheid ingesteld en zeiden dat we het maar moesten uitvinden hoe een en ander werkt en wij niets konden stukmaken.
Nieuwe TV Gekocht van LG (55 inch OLED).
Weggeblazen door de kwaliteit van het beeld, flinke vooruitgang t.o.v. het oude ledscherm wat wij hadden (Samsung uit 2015).
De software is snel en voelt intuïtief aan gecombineerd met een eenvoudige afstandsbediening.
Erg prettig
Dit is mijn eerste OLED TV, ik heb de LG C4 gekocht, en wow.. Ik ben ontzettend tevreden. Ik game veel, en de specificaties van de TV leent zich perfect hiervoor met onder andere 1ms input lag, freesync EN gsync. VRR support voor je console zodat je frames niet splitsen! Maar dat is niet het enige, films kijken op deze TV is intens. Ik probeerde de filmmaker mode bij de laatste Batman film om het scherm eens goed tot zijn kracht te laten komen.. en dat stelde niet teleur. In de nacht kon ik regen tegen de bakstenen in de muur die zoveel detail hadden nog steeds zien, iets wat met LED een zwart grijze blob had geweest. Ik gebruik geen soundbar of iets dergelijks en het geluid uit de TV is geweldig! Al met al ben ik heel blij met mijn aankoop, het kost wat, maar dan heb je er ook een mega goed product voor terug!
Mooie tv. Hier voor gekozen vanwege consumentenbond beste koop aanbeveling. Heeft voor OLED vanwege onze kamer met lichtinval toch meer dan voldoende helderheid, Contract is geweldig, beelden zijn scherp. In vergelijking met onze 9 jaar oude LED tv valt op dat kleuren erg mooi zijn en zwart is zoals ze zeggen met OLED echt zwart. Fijne afstandsbediening. Kortom tevreden met de aankoop.
Hele mooie tv met een verschrikkelijk mooi beeld.
Was al gecharmeerd van lg want dat was mijn vorige
ook.
Die doet het na 10 jaar nog perfect maar met een beeld va 34 inch iets te klein nu .
Goed product, zeer goede bediening, prachtige zaak, uitgebreide keuze.
Alleen al vrijblijvend rondneuzen is een feestje. Personeel geduldig en ook zij geloven in de kwaliteit van hun producten!!