Beste deals -4% prijsdaling
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Fysic FX-9000 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

o************@g******** 17-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

10,0
FYSIC handset FX9000 vaste telefoon gekocht in de ING winkel
makkelijk overzichtelijke instellingen
zeer goed geluid ook nog instelling voor gehoor apparaten
goede scherm verlichting
verders wat er bij de telefoon als eigenschappen e.d staat vermeld
klopt allemaal
dus voor mij weer een topper

Reageer

c*********@h******** 19-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie en handige vaste telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

10,0
De telefoon is degelijk en mooi. Maar het belangrijkst is dat hij handig is in het gebruik. Er zitten geen overbodige functies op en daarom is hij perfect geschikt voor ons doel. Wij zijn er heel tevreden over en zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Robuust en degelijk
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapcas 14-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een nieuwe telefoon nodig?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

9,0
Mijn oude telefoon was niet meer goed bruikbaar. De rubber toetsen waren half 'vergaan' waardoor de cijfers en letters niet meer goed leesbaar waren. Verder werkte de geluidssterkteregeling niet meer goed.

Na lang zoeken op diverse sites heb ik uiteindelijk gekozen voor de Fysic FX-9000. Na een korte lezing van de handleiding voor de aansluiting van het apparaat ben ik (zonder die uitgebreid te bestuderen) met wat probeeracties er snel in geslaagd de eerste 15 noodzakelijke telefoonnummers te installeren.
Het apparaat ligt lekker in de hand, het display is duidelijk , geluidsregeling is prima. Heel fijn is het duidelijke lichtsignaal dat zichtbaar wordt na een telefoongesprek bij afwezigheid bijvoorbeeld.

Resultaat: via het ING-puntenprogramma heb ik inmiddels een 2e exemplaar aangeschaft en vandaag geïnstalleerd. Een nadeel? Ja, er is maar één kleur namelijk wit. Verder echt een aanrader. Nu de rest van de mogelijkheden bestuderen. Groetjes.

Pluspunten

  • display goed leesbaar
  • basisfuncties vrij snel onder de knie
  • veel ruimte in telefoonboek
  • uitbreidbaar systeem

Minpunten

  • maar één kleur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h********@m****** 07-05-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit met duidelijke letters en de sneltoetsen zijn ook erg makkelijk.
Goed geluid en door de boosterknop erg sterk zelfs .

Pluspunten

  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A.J.D. 24-06-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Herkent het nummer van de voice mail niet.

Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

5,0
Het is een fijne telefoon. ligt lekker in de hand. de telefoon is makkelijk te installeren, maar herkent het nummer van de voicemail niet waardoor hij niet meer wordt gebruikt. Toestel retour.

Minpunten

  • Herkent voicemail nummer niet

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Hesdo 25-06-2020

Beste A.J.D.

Wat vervelend om te horen dat er wat mis ging met de voicemail.
Alle Fysic telefoons zijn geschikt voor alle providers in de Benelux en horen uw klacht dan ook voor het eerst.
Mocht u in het vervolg vragen hebben over onze producten staan wij graag voor u klaar via service@fysic.nl.
In de meeste gevallen is het met een simpele instelling verholpen.

Wij hopen van harte u in de toekomst weer als klant bij ons terug te zien.

Met vriendelijke groet,

Daam, Fysic Service Specialist

Reageer

anoniem 18-06-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

goede telefoon

Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

7,0
het is een fijne telefoon. ligt lekker in de hand. de telefoon is makkelijk te installeren. geweldig

Pluspunten

  • fijne toetsen

Minpunten

  • scherm niet leesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 29-02-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

geweldig

Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

8,0
fijne telefoon. de toetsen precies goed. ligt lekker in de hand. je kan veel nummers opslaan in de telefoon

Pluspunten

  • scherm is groot genoeg
  • goed leesbaar

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Walters 15-09-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon

Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

8,0
Speciaal gekocht voor senioren , prima telefoon, alleen de beschrijving zou wat makkelijker moeten zijn. Het vastzetten van de volume gehoor kan ik niet vinden , dat is een nadeel omdat oudere mensen de zij knopjes niet echt begrijpen.

Pluspunten

  • Grote knoppen

Minpunten

  • Vastzetten van volume gehoor
  • Teveel knopjes wat niet nodig is voor senioren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 06-08-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Handzaam toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

9,0
Vandaag ontvangen en geïnstalleerd. Zeer eenvoudig te bedienen. Ligt goed in de hand. Het display is duidelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen.
  • Telefoonnummers erin zetten is eenvoudig.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

theo van de schoor 04-04-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

9,0
een prima draagbare telefoon met grote duidelijke toetsen makkelijk instelbaar met geluid en licht signaal . ook bij gemiste oproep knippert een lampje zodat je van afstand kunt zien dat er iemand heeft gebeld dus een goede aankoop voor de oudere mede mens

Pluspunten

  • grote toetsen
  • verlichting
  • makkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad T 05-12-2018
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Verlicht scherm, grote letters en grote toetsen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-9000

Algemene score

9,0
Toestel ligt goed in de hand, gemakkelijk te installeren. Handleiding is duidelijk maar wel goed lezen! Batterijen goed vervangbaar zonder gebruik te maken van een scherp voorwerp. Goed en duidelijk geluid in diverse sterkten te regelen.

Pluspunten

  • licht van gewicht
  • fraai uiterlijk

Minpunten

  • verkrijgbaarheid losse handset(s)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer