Fysic FX-6020 - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Fysic FX-6020
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oldspaik 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

grote knoppen, perfect voor ouderen.

Algemene score

9,0
Gekocht voor mijn moeder, is er zeer tevreden mee . Goede telefoon met zeer duidelijke grote knoppen, luide bel en licht zeer goed in de hand.
Nadeel gebruiksaanwijzing behoorlijk ingewikkeld.

Pluspunten

  • groot scherm
  • duidelijke harde bel
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel met grote toetsen. Zeker voor ouderen goed te hanteren. Ziet er fraai uit en werkt goed. Handsfree bellen gaat heel erg goed met duidelijk geluid. Kan slecht 1 min-punt benoemen: je kunt het telefoonboek niet kopiëren naar het tweede toestel. Eenmalig ongemak. Verder had het basis geluid in de hoogste stand iets harder mogen zijn. De boostknop aan de zijkant compenseert dit weer.

Pluspunten

  • design
  • grote toetsen
  • handsfree

Minpunten

  • basis geluid iets te zacht
  • niet kunnen kopiëren van telefoonboek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

henk 11-07-2016 Product paar weken in bezit

zeer gebruiks vriendelijk

Algemene score

8,8
deze telefoon aangeschaft voor een vrouw van 88 jaar.
een telefoon met een zeer duidelijk display, grote toetsen en een prima geluid.
Zeer gebruiksvriendelijk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeannette van Den bergh 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Het scherm is lekker groot en goed verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit vooral voor oudere mensen die niet zo goed meer zien geweldig.
Ook het geluid is duidelijk.
Wat ook fijn is aan dit toestel zijn de grote toetsen.
Al met al fijn duidelijk en makkelijk te bedienen.
Ik heb er 2 oudere mensen heel blij mee gemaakt.



De tele

Pluspunten

  • Duidelijk te lezen scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemarie 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

fysic-6020

Algemene score

9,0
Bij deze raad ik het aan als je slecht kan zien. Alleen de telefoonboek heeft weinig ruimte.
Ik ben zeer tevreden over deze telefoon

Minpunten

  • telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 25-05-2017 Product paar weken in bezit

Review Fysic FX6020

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Toestel FX6020 met 2 handsets, gekocht voor Schoonmoeder van 84 jaar.
De Fysic FX6020 is voorzien van grote handsets met grote toetsen en groot display.
Het geluid is goed instelbaar, en de boost funktie werkt goed. Wel is het jammer dat het knopje om de boostfunktie te gebruiken erg klein is en aan de zijkant zit. Voor op het toestel zou m.i. beter zijn.
Het programeren van de contacten jijst gaat goed, maar het is dan wel weer jammer dat je deze lijst niet kan oversturen naar de 2e handset. Ook het aantal karakters voor de naam is te weinig. Slechts 8 karakters voor de naam, en 20 voor het nummer.
Het kiezen vanuit de contactlijst is omslachtig. Je moet eerst 2x op OK toest drukken voordat je met de pijltjestoets het juiste contact kan kiezen. Deze funktie zit te diep in het systeem verborgen. Ik kreeg dit moeilijk uitgelegd.
Ook het display zou beter kunnen Het lettertype is soms moeilijk leesbaar met deze smalle lijnen.
Verder is het een mooi toestel met een redelijk tot goede prijs kwaliteit vehouding.

Pluspunten

  • grote toetsen en display
  • goed gespreksgeluid
  • Boostfunktie
  • Luide bel
  • 3 Snelkiestoetsen

Minpunten

  • Kiezen vanuit adresboek is omslachtig.
  • Kopieren van gegevens naar andere handset
  • Slechts 8 karakters in contacten lijst

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bent 04-05-2017 Product paar maanden in bezit

Prima senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne telefoon voor senioren. Goed te regelen bij gebruik hoortoestel. Grote toetsen en gemakkelijk instelbaar telefoonboek.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Niet optimaal geluid bij gehoorapparaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Dekker 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie duidelijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon voor mijn moeder ( 86 ) gekocht, ze ziet wat slechter en is beginnend dementerend. deze telefoon heeft grote duidelijke toetsen en je kunt hem heel goed instellen naar de eigen keuze. Vooral de voorkeurkeuze toetsen M1, M2 en M3 zijn makkelijk.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Voorkeurkeuze toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Groot duidelijk te lezen scherm

Algemene score

8,0
Het is een mooi stevig apparaat. Duidelijk te lezen scherm en grote cijfertoetsen. In begin nog onwennig dat de "aan"-toets en "uit"-toets alleen werkt als je de onderkant van de toets indrukt.

Pluspunten

  • groot duidelijk scherm
  • grote cijfertoetsen

Minpunten

  • aan/uit-toetsen werken alleen aan onderkant toets

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mertens J.M.V.L. 17-04-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote cijfers en letters, duidelijk scherm, duidelijk geluid.
Idiaal in gebruik voor ouderen, vooral voor mensen die slechter kunnen zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.M.Bokkers 12-04-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijk te kiezen

Algemene score

8,0
goed apparaat duidelijk leesbaar door de grote cijfers goed geschikt voor oudere mensen en heeft veel mogelijkheden

Pluspunten

  • duidelijk leesbaar voor oudere mensen
  • ziet er goed uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

van Kempen 12-04-2017 Product paar dagen in bezit

grote duidelijke letters, aparte nederlandse handleidng

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne grote letters duidelijke Nederlands talige handleiding.
Het schermpje is te klein om naam en bv mobiel of home aan te geven.

Pluspunten

  • grote letters
  • aparte ned talige handleiding

Minpunten

  • scherm te klein voor de grote letters

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Silvia Leunissen 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm makkelijk instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie groot scherm. Duidelijke toetsen. Veel functies. Makkelijk liggend in de hand. Ideaal voor slechtziende ouderen.

Pluspunten

  • Makkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 19-03-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm en cijfers, zeer geschikt voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot scherm en cijfers, zeer geschikt voor ouderen, telefoonboek makkelijk in te voeren.
Klein nadeel, telefoonnummers moeten in beide telefoons ingevoerd worden en weinig karakters in scherm. Maar ondanks deze nadelen een uitstekende telefoon.

Pluspunten

  • groot scherm
  • grote toetsen
  • makkelijk bediening

Minpunten

  • weinig karakters in scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvriesb 17-03-2017 Product paar dagen in bezit

De telefoon voor senioren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi van formaat, grote toetsen. Alleen de eerste beltonen zijn erg hoog/schel, en eentonig. Handig is de snelkeuze functie.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Ligt stevig in de hand

Minpunten

  • Hoge/schelle beltonen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Theo 03-03-2017 Product paar dagen in bezit

Grote cijfers op de toetsen

Algemene score

8,0
We zochten toestellen met grote cijfers op de toetsen.
Invoeren van de nummers gaat goed.
Handleiding is erg kompleet.
Groot minpunt: Je kunt het telefoonboek niet van de ene naar de andere telefoon overzetten.

Pluspunten

  • Grote cijfers
  • Handleiding

Minpunten

  • Overzetten telefoonboek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jojo 15-02-2017 Product paar maanden in bezit

Duidelijk toestel, zeer geschikt voor oudere mensen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit toestel gekocht voor mijn moeder van 94 jaar. Een kaart met een korte beschrijving van de functies gemaakt om ernaast te houden voor in het begin en het werkt prima.
Duidelijk leesbaar scherm, handige grote toetsen en het geluid is goed hoorbaar ook met gehoorapparaat. Handige boost functie om het geluid snel harder te zetten. Navigeren naar en in het telefoonboek is ook geen probleem.

Pluspunten

  • Gebruikt gewone oplaadbare batterijen

Minpunten

  • Geen mogelijkheid anonieme nummers te blokkeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

draadloze telefoonset Fysic 6000

Algemene score

8,0
dit toestel, inclusief set Fysic 6020, aangeschaft voor ouders (beiden ruim 80 jarige leeftijd).
Ze zijn erg erg blij mee om reden van gemakkelijke bediening, duidelijke toetsen, boostfunctie voor helder geluid én geschikt voor duidelijk geluid voor gehoorapparaatdragers (wat ze beiden zijn).

Pluspunten

  • makkelijke bediening (display + toetsen verlicht)
  • grote duidelijke toetsen
  • boostfunctie (helder geluid)
  • geschikt voor gehoorapparaat

Minpunten

  • contacten op ieder toestel invoeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ger 07-12-2016 Product paar weken in bezit

display

Algemene score

6,0
Product gekozen voor het grote toetsenbord en display. Belettering met zeer onduidelijke letterkarakters. Te weinig ruimte voor wat grotere namen. Het product werkt goed en is fijn hanteerbaar.

Pluspunten

  • licht goed in de hand
  • groot toetsenbord en duidelijke cijfers
  • groot display

Minpunten

  • zeer onduidelijke letters in het display
  • display te klein voor letterkarakters
  • geen keus voor letterkarakters

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Plasmafanaat 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie DECT telefoon voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Telefoon met grote antislip toetsen en LCD display met grote cijfers. Voelt degelijk aan en ziet er ook nog eens goed uit. Prima aanwinst voor mijn schoonmoeder van 80. En zij is er ook blij mee!

Pluspunten

  • Grote antislip toesten
  • LCD display met grote cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews