Fysic FX-6020 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Fysic FX-6020
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Toestel draadloos
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 61 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oldspaik 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

grote knoppen, perfect voor ouderen.

Algemene score

9,0
Gekocht voor mijn moeder, is er zeer tevreden mee . Goede telefoon met zeer duidelijke grote knoppen, luide bel en licht zeer goed in de hand.
Nadeel gebruiksaanwijzing behoorlijk ingewikkeld.

Pluspunten

  • groot scherm
  • duidelijke harde bel
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel met grote toetsen. Zeker voor ouderen goed te hanteren. Ziet er fraai uit en werkt goed. Handsfree bellen gaat heel erg goed met duidelijk geluid. Kan slecht 1 min-punt benoemen: je kunt het telefoonboek niet kopiëren naar het tweede toestel. Eenmalig ongemak. Verder had het basis geluid in de hoogste stand iets harder mogen zijn. De boostknop aan de zijkant compenseert dit weer.

Pluspunten

  • design
  • grote toetsen
  • handsfree

Minpunten

  • basis geluid iets te zacht
  • niet kunnen kopiëren van telefoonboek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

henk 11-07-2016 Product paar weken in bezit

zeer gebruiks vriendelijk

Algemene score

8,8
deze telefoon aangeschaft voor een vrouw van 88 jaar.
een telefoon met een zeer duidelijk display, grote toetsen en een prima geluid.
Zeer gebruiksvriendelijk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 09-10-2017 Product paar dagen in bezit

Na vele jaren,gewoon dezelfde weer gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de Fysic 6020 vele jaren gehad , en nu was de zesde letter van 1 telefoon niet meer goed te lezen . Ik heb een paar dagen nagedacht over welke telefoon ik nu zou kopen ,tot ik bedacht dat deze eigenlijk heel goed werkte voor ons . Daarna heb ik gewoon weer dezelfde gekocht. Nu heb ik de tweede telefoon wat nog wel goed werkt ,gewoon als derde in gebruik ......ideaal toch !!!!

Pluspunten

  • De oude en de nieuwe past nog steeds bij elkaar
  • die grote knoppen erg handig in gebruik
  • Fijn dat de oude telefoon ook nog te gebruiken is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 21-09-2017 Product paar dagen in bezit

Beste telefoon voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooie duidelijke telefoon, goed scherm ,goed geluid.
Het feit dat er op de basisstation meerdere telefoons aangesloten kunnen worden is top.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Goed geluid
  • Meerdere telefoons aansluiten

Minpunten

  • Telefoon nummers apart invoeren op toestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. kusters 02-09-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijke toetsen, zeer geschikt voor ouderen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hebben het toestel voor mijn ouders gekocht.
Nadat ze het toestel goed konden waren ze zeer tevreden.
In het begin hadden ze wel wat problemen met opnemen! Maar na enige oefening gaat dat nu prima.
Extra boost knop voor hoorapparaat werkt ook prima!

Pluspunten

  • Duidelijke toetsen en scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Patterer 21-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Duurzaamheid helaas te kort, na 4 jaar begeven de leestekens

Algemene score

7,0
Op zich een goede telefoon voor senioren en slechthorenden. Helaas begeven de tekens het en zijn daardoor niet meer leesbaar.

Pluspunten

  • goed geluid
  • grote toetsen
  • tijdens gesprek geluidssterkte regelbaar

Minpunten

  • telefoonboek niet kopieerbaar
  • na 4 jaar tekens niet meer leesbaar,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Patricia 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon ligt goed in de hand en tegen het oor aan. Het display is beter leesbaar in tegenstelling tot de 5000 serie, veel beter als je wat slechter ziet. Het menu is duidelijk en makkelijk te volgen voor het invoeren van contacten of het veranderen van instellingen.
Mijn moeder trilt erg en heeft geen moeite de grote toetsen in te drukken. Ivm haar slechte gehoor maakt ze graag gebruik van de handsfree functie, het geluid is dan harder.
We hadden eerst de 5520 maar het display daarvan is onduidelijker dus zijn nu erg blij met de 6020.

Pluspunten

  • Grote toetsen. Groot duidelijk display
  • Goed voor bevende handen door de grote
  • Prijs kwaliteit verhouding is top
  • Handsfree hard volume mogelijk

Minpunten

  • Het gespreksvolume mocht van ons wel harder
  • Het volume wordt temakkelijk per ongeluk veranderd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 20-07-2017 Product paar weken in bezit

Prima en gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn groot model, ligt perfect in de hand. Ook niet te licht. Zeer duidelijk toetsenbord. Ook de volume regelingen zijn optimaal.
Zeer handig zijn de drie snelkeuzetoetsen.

Pluspunten

  • Groot
  • Duidelijk toetsenbord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote toetsen, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Toestel bevat grote duidelijke toetsen en is makkelijk in gebruik wat m.n. voor ouderen makkelijk is.
Nummers in geheugen kunnen makkelijk gekozen worden, alleen programmering van M1-M3 toetsen is onduidelijk

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Makkelij in gebruik

Minpunten

  • M1-M3 lastig programmeren
  • Geluidssterkte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

marjootje83 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote toetsen duidelijk menu mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven en ligt fijn in de hand. Goed te lezen, overzichtelijk. Verlicht display. Duidelijk menu. Super!

Pluspunten

  • duidelijk menu
  • mooi design
  • goed leesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Teus 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede telefoon voor ouderen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede telefoon. Gebruiksaanwijzijng is een beetje ingewikkeld. Dit komt ook door de vele mogenlijkheden. Jammer is het dat je de telefoons beide apart moet instellen.

Pluspunten

  • Fijne grote duidelijke toetsen
  • Goed geluid (mede door de extra boost )

Minpunten

  • Het apart moeten instellen van de telefoons.
  • Gebruiksaanwijzing soms onduidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette van Den bergh 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Het scherm is lekker groot en goed verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit vooral voor oudere mensen die niet zo goed meer zien geweldig.
Ook het geluid is duidelijk.
Wat ook fijn is aan dit toestel zijn de grote toetsen.
Al met al fijn duidelijk en makkelijk te bedienen.
Ik heb er 2 oudere mensen heel blij mee gemaakt.



De tele

Pluspunten

  • Duidelijk te lezen scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemarie 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

fysic-6020

Algemene score

9,0
Bij deze raad ik het aan als je slecht kan zien. Alleen de telefoonboek heeft weinig ruimte.
Ik ben zeer tevreden over deze telefoon

Minpunten

  • telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 25-05-2017 Product paar weken in bezit

Review Fysic FX6020

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Toestel FX6020 met 2 handsets, gekocht voor Schoonmoeder van 84 jaar.
De Fysic FX6020 is voorzien van grote handsets met grote toetsen en groot display.
Het geluid is goed instelbaar, en de boost funktie werkt goed. Wel is het jammer dat het knopje om de boostfunktie te gebruiken erg klein is en aan de zijkant zit. Voor op het toestel zou m.i. beter zijn.
Het programeren van de contacten jijst gaat goed, maar het is dan wel weer jammer dat je deze lijst niet kan oversturen naar de 2e handset. Ook het aantal karakters voor de naam is te weinig. Slechts 8 karakters voor de naam, en 20 voor het nummer.
Het kiezen vanuit de contactlijst is omslachtig. Je moet eerst 2x op OK toest drukken voordat je met de pijltjestoets het juiste contact kan kiezen. Deze funktie zit te diep in het systeem verborgen. Ik kreeg dit moeilijk uitgelegd.
Ook het display zou beter kunnen Het lettertype is soms moeilijk leesbaar met deze smalle lijnen.
Verder is het een mooi toestel met een redelijk tot goede prijs kwaliteit vehouding.

Pluspunten

  • grote toetsen en display
  • goed gespreksgeluid
  • Boostfunktie
  • Luide bel
  • 3 Snelkiestoetsen

Minpunten

  • Kiezen vanuit adresboek is omslachtig.
  • Kopieren van gegevens naar andere handset
  • Slechts 8 karakters in contacten lijst

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bent 04-05-2017 Product paar maanden in bezit

Prima senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne telefoon voor senioren. Goed te regelen bij gebruik hoortoestel. Grote toetsen en gemakkelijk instelbaar telefoonboek.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Niet optimaal geluid bij gehoorapparaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Dekker 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie duidelijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon voor mijn moeder ( 86 ) gekocht, ze ziet wat slechter en is beginnend dementerend. deze telefoon heeft grote duidelijke toetsen en je kunt hem heel goed instellen naar de eigen keuze. Vooral de voorkeurkeuze toetsen M1, M2 en M3 zijn makkelijk.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Voorkeurkeuze toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Groot duidelijk te lezen scherm

Algemene score

8,0
Het is een mooi stevig apparaat. Duidelijk te lezen scherm en grote cijfertoetsen. In begin nog onwennig dat de "aan"-toets en "uit"-toets alleen werkt als je de onderkant van de toets indrukt.

Pluspunten

  • groot duidelijk scherm
  • grote cijfertoetsen

Minpunten

  • aan/uit-toetsen werken alleen aan onderkant toets

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mertens J.M.V.L. 17-04-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote cijfers en letters, duidelijk scherm, duidelijk geluid.
Idiaal in gebruik voor ouderen, vooral voor mensen die slechter kunnen zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.M.Bokkers 12-04-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijk te kiezen

Algemene score

8,0
goed apparaat duidelijk leesbaar door de grote cijfers goed geschikt voor oudere mensen en heeft veel mogelijkheden

Pluspunten

  • duidelijk leesbaar voor oudere mensen
  • ziet er goed uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews