Fysic FX-6020 - Reviews

Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Aantal handsets
2

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oldspaik 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote knoppen, perfect voor ouderen.

Algemene score

9,0
Gekocht voor mijn moeder, is er zeer tevreden mee . Goede telefoon met zeer duidelijke grote knoppen, luide bel en licht zeer goed in de hand.
Nadeel gebruiksaanwijzing behoorlijk ingewikkeld.

Pluspunten

  • groot scherm
  • duidelijke harde bel
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Frans 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel met grote toetsen. Zeker voor ouderen goed te hanteren. Ziet er fraai uit en werkt goed. Handsfree bellen gaat heel erg goed met duidelijk geluid. Kan slecht 1 min-punt benoemen: je kunt het telefoonboek niet kopiëren naar het tweede toestel. Eenmalig ongemak. Verder had het basis geluid in de hoogste stand iets harder mogen zijn. De boostknop aan de zijkant compenseert dit weer.

Pluspunten

  • design
  • grote toetsen
  • handsfree

Minpunten

  • basis geluid iets te zacht
  • niet kunnen kopiëren van telefoonboek
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

henk 11-07-2016
  • Product paar weken in bezit

zeer gebruiks vriendelijk

Algemene score

8,8
deze telefoon aangeschaft voor een vrouw van 88 jaar.
een telefoon met een zeer duidelijk display, grote toetsen en een prima geluid.
Zeer gebruiksvriendelijk!!
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Boerenkamp 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Waarom geen Nederlandse beshrijving daarbij daarbij wel in het Duits frans engels maar geen nederlans
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Niet kopen ! 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen ! niet goed met groene telefoon toets

Algemene score

2,0
Gekocht voor mijn moeder (80+) en valt behoorlijk tegen. De belangrijkste Toets met het groene telefoontje voor bellen en opnemen is dezelfde als de toets van het menu. Voor het groen telefoontje moet je de bovenkant van de toets indrukken en als je de onderkant van dezelfde toets indrukt dan zit je in het menu en dat wil je echt niet. Niet goed dus als je minder goed kunt zien, of zenuwachtig bent of bij hoge nood. Dat moet toch een aparte toets zijn voor de oudjes !!

Ook valt het volume van de telefoon erg tegen.

Minpunten

  • toets met groene telefoon is ook voor menu
  • volume valt tegen
  • display digitaal is moeilijk te lezen
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Pijpers-vullings 09-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

seniuorentelefoon

Algemene score

4,0
Deze telefoon gekocht voor mijn vader (84 jr).
Toetsenbord is duidelijk. Gebruikersvriendelijkheid laat te wensen over.
Handleiding is te ingewikkeld vooral voor senioren.

Pluspunten

  • grote toetsen

Minpunten

  • ingewikkelde handleiding
  • Niet gebruikers vriendelijk
  • gereld handleiding raadplegen
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

be1001082144 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Handig voor ouderen !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De twee toestellen zijn met hun grote cijfers en letters prima voor ouderen die wat moeite krijgen met lezen en het geluid is eenvoudig te regelen in volume. Het programma is uitgebreid, soms wel wat "te". Hierdoor is het wennen aan alle opties een beetje moeilijk voor ouderen die dat niet kennen.

Pluspunten

  • luid en duidelijk geluid
  • goed leesbaar

Minpunten

  • te veel opties
  • 2 toestellen afzonderlijk regelbaar
  • 1 invoer zou op beide toestellen moeten werken
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

J. de Groot 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Seniorentelefoon

Algemene score

3,0
Ik heb deze telefoon aangeschaft voor mijn ouders plus 80.

De omschrijving heeft het over een seniorentelefoon en inderdaad grote toetsen, hard belgeluid maar daar houd het mee op.
Een moeilijke gebruiksaanwijzing en te weinig ruimte om namen in te voeren. Je moet afkortingen gebruiken anders past het niet, moest een aparte lijst voor mijn ouders maken om de afkortingen weer uit te leggen en had deze ook nodig om in het tweede toestel opnieuw alles in te voeren.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • belgeluid

Minpunten

  • slecht leesbare letters
  • ingewikkelde gebruiksaanwijzing
  • toetsen niet verlicht
  • niet kunnen kopiëren van telefoonboek
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

h.eggens 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luide bel voor slechthorenden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie telefoon voor oudere mensen,groot scherm ,gemakkellijk te bedienen,er kan eigenlijk niets mis gaan,dit is een aanrader.
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Paul 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fysic FX-6020

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
duidelijke cijfers, mooie vormgeving, gebruiksvriendelijk. ook de garantietermijn gaf wel de doorslag.
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Jannie 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

{Perfecte huistelefoon voor ouderen met grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het toestel ligt goed in de hand, makkelijke bediening en goede instructies hoe in te stellen, nummers toe te voegen!

Pluspunten

  • grote cijfertoetsen
  • licht op bij binnenkomend gesprek
  • voicemail indicatie
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Jeroen 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu mijn tante niet meer zo goed ter been is, is ze over stag gegaan. Een draadloze telefoon mocht er eindelijk in huis komen.
Er zijn niet heel veel merken die toestellen maken voor ouderen dus de keuze is beperkt. Na wat field en deskresearch gekozen voor de Fysic.
Mijn tante is er blij mee.

Pluspunten

  • Het toestel is groot. Je kunt het goed vasthouden.
  • Groot display
  • Grote toetsen
  • Verschillende beltonen
  • 11 memory toetsen voor direct bellen

Minpunten

  • Alle toestellen moeten apart geprogameerd worden
  • Capaciteit batterijen zou hoger mogen zijn
  • RTFM, om functies te kunnen gebruiken/aanpassen
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Ria 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Na vele jaren,gewoon dezelfde weer gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de Fysic 6020 vele jaren gehad , en nu was de zesde letter van 1 telefoon niet meer goed te lezen . Ik heb een paar dagen nagedacht over welke telefoon ik nu zou kopen ,tot ik bedacht dat deze eigenlijk heel goed werkte voor ons . Daarna heb ik gewoon weer dezelfde gekocht. Nu heb ik de tweede telefoon wat nog wel goed werkt ,gewoon als derde in gebruik ......ideaal toch !!!!

Pluspunten

  • De oude en de nieuwe past nog steeds bij elkaar
  • die grote knoppen erg handig in gebruik
  • Fijn dat de oude telefoon ook nog te gebruiken is
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Adrie 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beste telefoon voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooie duidelijke telefoon, goed scherm ,goed geluid.
Het feit dat er op de basisstation meerdere telefoons aangesloten kunnen worden is top.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Goed geluid
  • Meerdere telefoons aansluiten

Minpunten

  • Telefoon nummers apart invoeren op toestellen
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Fam. kusters 02-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijke toetsen, zeer geschikt voor ouderen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hebben het toestel voor mijn ouders gekocht.
Nadat ze het toestel goed konden waren ze zeer tevreden.
In het begin hadden ze wel wat problemen met opnemen! Maar na enige oefening gaat dat nu prima.
Extra boost knop voor hoorapparaat werkt ook prima!

Pluspunten

  • Duidelijke toetsen en scherm
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

C. Patterer 21-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Duurzaamheid helaas te kort, na 4 jaar begeven de leestekens

Algemene score

7,0
Op zich een goede telefoon voor senioren en slechthorenden. Helaas begeven de tekens het en zijn daardoor niet meer leesbaar.

Pluspunten

  • goed geluid
  • grote toetsen
  • tijdens gesprek geluidssterkte regelbaar

Minpunten

  • telefoonboek niet kopieerbaar
  • na 4 jaar tekens niet meer leesbaar,
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Patricia 13-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon ligt goed in de hand en tegen het oor aan. Het display is beter leesbaar in tegenstelling tot de 5000 serie, veel beter als je wat slechter ziet. Het menu is duidelijk en makkelijk te volgen voor het invoeren van contacten of het veranderen van instellingen.
Mijn moeder trilt erg en heeft geen moeite de grote toetsen in te drukken. Ivm haar slechte gehoor maakt ze graag gebruik van de handsfree functie, het geluid is dan harder.
We hadden eerst de 5520 maar het display daarvan is onduidelijker dus zijn nu erg blij met de 6020.

Pluspunten

  • Grote toetsen. Groot duidelijk display
  • Goed voor bevende handen door de grote
  • Prijs kwaliteit verhouding is top
  • Handsfree hard volume mogelijk

Minpunten

  • Het gespreksvolume mocht van ons wel harder
  • Het volume wordt temakkelijk per ongeluk veranderd
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Bram 20-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima en gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn groot model, ligt perfect in de hand. Ook niet te licht. Zeer duidelijk toetsenbord. Ook de volume regelingen zijn optimaal.
Zeer handig zijn de drie snelkeuzetoetsen.

Pluspunten

  • Groot
  • Duidelijk toetsenbord
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Tonnie 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote toetsen, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Toestel bevat grote duidelijke toetsen en is makkelijk in gebruik wat m.n. voor ouderen makkelijk is.
Nummers in geheugen kunnen makkelijk gekozen worden, alleen programmering van M1-M3 toetsen is onduidelijk

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Makkelij in gebruik

Minpunten

  • M1-M3 lastig programmeren
  • Geluidssterkte
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

marjootje83 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote toetsen duidelijk menu mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven en ligt fijn in de hand. Goed te lezen, overzichtelijk. Verlicht display. Duidelijk menu. Super!

Pluspunten

  • duidelijk menu
  • mooi design
  • goed leesbaar
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Reageer

Toon meer reviews