Fysic FX-6020 - Reviews

Best Reviewed aug 2019 Fysic FX-6020
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Aantal handsets
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 77 reviews die zijn achtergelaten voor de Fysic FX-6020 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oldspaik 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote knoppen, perfect voor ouderen.

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

9,0
Gekocht voor mijn moeder, is er zeer tevreden mee . Goede telefoon met zeer duidelijke grote knoppen, luide bel en licht zeer goed in de hand.
Nadeel gebruiksaanwijzing behoorlijk ingewikkeld.

Pluspunten

  • groot scherm
  • duidelijke harde bel
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Reageer

Frans 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
Prima toestel met grote toetsen. Zeker voor ouderen goed te hanteren. Ziet er fraai uit en werkt goed. Handsfree bellen gaat heel erg goed met duidelijk geluid. Kan slecht 1 min-punt benoemen: je kunt het telefoonboek niet kopiëren naar het tweede toestel. Eenmalig ongemak. Verder had het basis geluid in de hoogste stand iets harder mogen zijn. De boostknop aan de zijkant compenseert dit weer.

Pluspunten

  • design
  • grote toetsen
  • handsfree

Minpunten

  • basis geluid iets te zacht
  • niet kunnen kopiëren van telefoonboek

Reageer

henk 11-07-2016
  • Product paar weken in bezit

zeer gebruiks vriendelijk

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,8
deze telefoon aangeschaft voor een vrouw van 88 jaar.
een telefoon met een zeer duidelijk display, grote toetsen en een prima geluid.
Zeer gebruiksvriendelijk!!

Reageer

Johan 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed leesbaar display,

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

9,0
De Fysic senior desk telefoon twin is mooi van vorm, heeft een goed leesbaar scherm (display) en grote toetsen met duidelijke grote cijfers en letters. De bijgeleverde handleiding is duidelijk geschreven zodat het in gebruik stellen ook voor ouderen gemakkelijk is.

Pluspunten

  • display
  • toetsen
  • vorm
  • handleiding
  • goed hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige en degelijke telefoonset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
Complete set met Nederlandse gebruiksaanwijzing. De handtoestellen voelen stevig aan en liggen goed in de hand. Met de grote kiesknoppen kies je makkelijk het goede telefoonnummer. Veel handige opties, alleen jammer dat je de wekfunctie niet vast kunt inprogrammeren. Voor het programmeren v.d. opties heb je wel het instructieboekje nodig; de programmastructuur zou (m.n. voor minder bedreven gebruikers) beknopter en eenvoudiger kunnen.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Makkelijk telefoneren
  • Veel handige opties

Minpunten

  • Beperkte wekfunctie
  • Krachtiger schermverlichting zou helemaal top zijn
  • Instructieboekje nodig bij programmeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maj wienen 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote toetsen en geluidsboost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
Gekocht voor mijn moeder van 87. Gemakkelijk en handzaam toestel.
Instellen voorkeursnummers even puzzelen maar wel makkelijk te zoeken.
Geluidsboost is voor ouderen met hoortoestel een pluspunt.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Geluid instelbaar
  • Makkelijk geheugenmenu
  • Perfect voor oudere

Minpunten

  • Geluid ringtonen beperkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.J.M. Monnink 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

9,0
Mijn eerste toestel heb ik 6 jaren geleden gekocht en dat werd de fysic fc- 6020.
Heb daar altijd veel plezier van gehad, tot ik hem heb laten vallen. VAndaag een nieuwe gekocht en dat moest dezelfde zijn. Kan hem iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vizsuall 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke telefoon in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

9,0
Voor ouderen een zeer fijne telefoon en makkelijk in gebruik.
Alleen het instellen zelf is wat lastig maar als dat eenmaal achter de rug is werkt het prima!

Pluspunten

  • Grote toesten
  • Accuduur

Minpunten

  • Handleiding soms wat onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Reiters Rjm 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Belvolume Fysic FX 6020

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

5,0
Slechte gebruiksaanwijzing. Te onduidelijk en nergens te vinden om het belvolume hoger te zette. (ringtone)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 15-05-2019

Goedemorgen,

Wat vervelend dat u de gebruikshandleiding niet fijn vindt. We hebben meerdere versies van de gebruikshandleiding. Als u op de volgende link klikt, komt u uit op de meest recente versie van de gebruikshandleiding: https://www.fysic.nl/productcompare/downloadpdf?productid=fx-6020&name=fx-6000-manual-nl-v1.6.pdf

Op pagina 3 en 11 wordt uitleg gegeven over de verschillende instellingen van de volume.

Mocht het u niet lukken om de gebruikshandleiding te openen, dan kunnen we deze ook per e-mail of per post toesturen. Hier hebben we wel uw e-mail- en/of woonadres voor nodig.

U kunt ook een e-mail sturen naar service@hesdo.nl of met ons bellen via telefoonnummer: 073 641 1655

Hopelijk bent u zo naar tevredenheid geholpen en wensen we u een fijne dag verder.

Reageer

Helma 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

hoge verwachtingen

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

7,0
enige tijd geleden voor mijn moeder gekocht, was er in eerste instantie blij mee, maar hoor nu regelmatig dat ze het toch niet zo'n geweldig apparaat vind. belvolume staat op hoogst maar gaat ook niet echt hard wat je wel zou verwachten. Als ik mijn moeder bel met GSM moet ik hem op mijn speaker zetten omdat hij anders veel storing geeft en ze mij nauwelijks kan verstaan . bij veel telefoontjes die ze krijgt gaat het wel goed maar bij enkele is de verbinding dan zo slecht dat ze er niets van kan horen.
weet niet of dit aan de provider kan liggen of dat het met de telefoon te maken heeft, maar is wel erg vervelend als het ziekenhuis belt en je er geen woord van kunt verstaan.

Pluspunten

  • grote toetsen

Minpunten

  • belvolume is nog te zacht
  • handleiding niet erg makkelijk

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Boerenkamp 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
Waarom geen Nederlandse beshrijving daarbij daarbij wel in het Duits frans engels maar geen nederlans

Reageer

Niet kopen ! 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen ! niet goed met groene telefoon toets

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

2,0
Gekocht voor mijn moeder (80+) en valt behoorlijk tegen. De belangrijkste Toets met het groene telefoontje voor bellen en opnemen is dezelfde als de toets van het menu. Voor het groen telefoontje moet je de bovenkant van de toets indrukken en als je de onderkant van dezelfde toets indrukt dan zit je in het menu en dat wil je echt niet. Niet goed dus als je minder goed kunt zien, of zenuwachtig bent of bij hoge nood. Dat moet toch een aparte toets zijn voor de oudjes !!

Ook valt het volume van de telefoon erg tegen.

Minpunten

  • toets met groene telefoon is ook voor menu
  • volume valt tegen
  • display digitaal is moeilijk te lezen

Reageer

Pijpers-vullings 09-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

seniuorentelefoon

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

4,0
Deze telefoon gekocht voor mijn vader (84 jr).
Toetsenbord is duidelijk. Gebruikersvriendelijkheid laat te wensen over.
Handleiding is te ingewikkeld vooral voor senioren.

Pluspunten

  • grote toetsen

Minpunten

  • ingewikkelde handleiding
  • Niet gebruikers vriendelijk
  • gereld handleiding raadplegen

Reageer

be1001082144 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Handig voor ouderen !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
De twee toestellen zijn met hun grote cijfers en letters prima voor ouderen die wat moeite krijgen met lezen en het geluid is eenvoudig te regelen in volume. Het programma is uitgebreid, soms wel wat "te". Hierdoor is het wennen aan alle opties een beetje moeilijk voor ouderen die dat niet kennen.

Pluspunten

  • luid en duidelijk geluid
  • goed leesbaar

Minpunten

  • te veel opties
  • 2 toestellen afzonderlijk regelbaar
  • 1 invoer zou op beide toestellen moeten werken

Reageer

J. de Groot 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Seniorentelefoon

Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

3,0
Ik heb deze telefoon aangeschaft voor mijn ouders plus 80.

De omschrijving heeft het over een seniorentelefoon en inderdaad grote toetsen, hard belgeluid maar daar houd het mee op.
Een moeilijke gebruiksaanwijzing en te weinig ruimte om namen in te voeren. Je moet afkortingen gebruiken anders past het niet, moest een aparte lijst voor mijn ouders maken om de afkortingen weer uit te leggen en had deze ook nodig om in het tweede toestel opnieuw alles in te voeren.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • belgeluid

Minpunten

  • slecht leesbare letters
  • ingewikkelde gebruiksaanwijzing
  • toetsen niet verlicht
  • niet kunnen kopiëren van telefoonboek

Reageer

h.eggens 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luide bel voor slechthorenden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

9,0
mooie telefoon voor oudere mensen,groot scherm ,gemakkellijk te bedienen,er kan eigenlijk niets mis gaan,dit is een aanrader.

Reageer

Paul 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fysic FX-6020

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

9,0
duidelijke cijfers, mooie vormgeving, gebruiksvriendelijk. ook de garantietermijn gaf wel de doorslag.

Reageer

Jannie 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

{Perfecte huistelefoon voor ouderen met grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
Het toestel ligt goed in de hand, makkelijke bediening en goede instructies hoe in te stellen, nummers toe te voegen!

Pluspunten

  • grote cijfertoetsen
  • licht op bij binnenkomend gesprek
  • voicemail indicatie

Reageer

Jeroen 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

8,0
Nu mijn tante niet meer zo goed ter been is, is ze over stag gegaan. Een draadloze telefoon mocht er eindelijk in huis komen.
Er zijn niet heel veel merken die toestellen maken voor ouderen dus de keuze is beperkt. Na wat field en deskresearch gekozen voor de Fysic.
Mijn tante is er blij mee.

Pluspunten

  • Het toestel is groot. Je kunt het goed vasthouden.
  • Groot display
  • Grote toetsen
  • Verschillende beltonen
  • 11 memory toetsen voor direct bellen

Minpunten

  • Alle toestellen moeten apart geprogameerd worden
  • Capaciteit batterijen zou hoger mogen zijn
  • RTFM, om functies te kunnen gebruiken/aanpassen

Reageer

Ria 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Na vele jaren,gewoon dezelfde weer gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FX-6020

Algemene score

10,0
We hebben de Fysic 6020 vele jaren gehad , en nu was de zesde letter van 1 telefoon niet meer goed te lezen . Ik heb een paar dagen nagedacht over welke telefoon ik nu zou kopen ,tot ik bedacht dat deze eigenlijk heel goed werkte voor ons . Daarna heb ik gewoon weer dezelfde gekocht. Nu heb ik de tweede telefoon wat nog wel goed werkt ,gewoon als derde in gebruik ......ideaal toch !!!!

Pluspunten

  • De oude en de nieuwe past nog steeds bij elkaar
  • die grote knoppen erg handig in gebruik
  • Fijn dat de oude telefoon ook nog te gebruiken is

Reageer

Toon meer reviews