De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Lenovo Idea Tab Plus / Wi-Fi / 128 GB / Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De Lenovo Idea Tab Plus heeft mij positief verrast. Het grote 12-inch scherm is ideaal voor het kijken van films en series, het lezen van documenten en surfen op internet. Ondanks het formaat voelt de tablet verrassend licht aan en ligt hij prettig in de hand. Daardoor neem je hem gemakkelijk mee en kun je hem ook langere tijd comfortabel gebruiken. De helderheid van het scherm is erg goed, waardoor het beeld scherp en kleurrijk blijft, ook in een goed verlichte ruimte. Bij het streamen van muziek en films is het geluid krachtig en helder, met voldoende volume voor dagelijks gebruik. Ook de meegeleverde Active Pen werkt erg prettig. Aantekeningen maken, schetsen of een pdf van opmerkingen voorzien gaat nauwkeurig en reageert snel. Al met al is dit een complete tablet die geschikt is voor zowel ontspanning als productiviteit.
De Lenovo Idea Tab Plus 8GB 256GB inclusief Tab Pen is een fijne tablet die vooral uitblinkt in dagelijks gebruik. Het grote en heldere scherm maakt hem ideaal voor het kijken van video's, surfen op internet en het gebruiken van allerlei apps. Ook voor creatieve toepassingen, zoals kleuren op nummer, is de meegeleverde Tab Pen een grote meerwaarde dankzij de snelle en nauwkeurige reacties.
Hoewel de tablet soms wat traag aanvoelt bij het wisselen tussen apps of schermen, heeft dit mij tijdens het gebruik niet echt gestoord. Voor zware games of zeer veeleisende toepassingen is deze tablet minder geschikt, maar dat is ook niet waar hij voor bedoeld is.
Zoek je een tablet voor entertainment, internetten, sociale media, lichte productiviteit en creatieve hobby's, dan biedt de Lenovo Idea Tab Plus een uitstekende gebruikerservaring. Dankzij het mooie grote scherm, de handige pen en de prettige bediening is dit een tablet waar ik met veel plezier gebruik van heb gemaakt.
De Lenovo Idea Tab Plus 8GB/256GB inclusief Tab Pen is een veelzijdige tablet die zich richt op gebruikers die zowel willen ontspannen als productief willen werken. Met zijn ruime opslagcapaciteit, krachtige hardware en meegeleverde stylus biedt deze tablet een complete ervaring voor dagelijks gebruik.
Het 12-inch scherm levert een scherpe en heldere beeldkwaliteit, waardoor films, series en websites prettig worden weergegeven. Dankzij de hoge verversingssnelheid voelen scrollen en navigeren bovendien erg soepel aan. Ook de geluidskwaliteit valt positief op. De ingebouwde speakers produceren een verrassend vol en krachtig geluid, waardoor het kijken van video's en het luisteren naar muziek extra aangenaam wordt.
Met 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslagruimte beschikt de tablet over voldoende capaciteit voor multitasking, apps, foto's en documenten. De prestaties zijn ruim voldoende voor internetgebruik, streaming, notities maken en lichte productiviteitstaken. De meegeleverde Tab Pen werkt nauwkeurig en maakt de tablet geschikt voor aantekeningen, schetsen en het annoteren van documenten.
De accuduur is eveneens een sterk punt. Bij normaal gebruik gaat de batterij gemakkelijk een volledige dag mee. Daarnaast ondersteunt de tablet snel laden, zodat hij snel weer klaar is voor gebruik.
Een klein aandachtspunt is dat de tablet minder geschikt is voor zeer zware games of intensieve professionele toepassingen. Voor de meeste gebruikers zal dit echter geen probleem vormen.
Conclusie: de Lenovo Idea Tab Plus 8GB/256GB inclusief Tab Pen is een complete en veelzijdige tablet met een uitstekend scherm, sterk geluid en een prettige stylus. Voor studie, entertainment en dagelijks gebruik is dit een zeer aantrekkelijke keuze.
Ik ben blij met deze tablet, of ik nu iets wil op zoeken, spelletje wil spelen, document wil maken of serietje wil kijken. Het kan allemaal prima op deze tablet. Ik ben ook blij met de meegeleverd pen. Je kan lekker er mee schrijven op het scherm of het gebruiken in apps voor bijvoorbeeld foto’s te bewerken. Ik ben ook tevreden over de accu duur de tablet heeft me geen moment in de steek gelaten
Een tablet van een goed formaat (12.1 inch) wat ervoor zorgt dat je er veel mee kunt doen.
Ik kijk graag een film op de tablet, maar speel er ook spelletjes op.
En natuurlijk kun je ook heerlijk een beetje surfen op het internet. Doordat hij niet te zwaar is kun je hem heel goed vasthouden, al zet ik hem zelf veel op een speciaal kussen zodat ik hem niet vast hoef te houden.
De styluspen is erg fijn, zo blijft je scherm veel schoner dan als je het met je vinger moet doen. Vooral bij spelletjes is je scherm anders erg snel smerig.
Ik werk ook veel met excel en dat gaat ook goed doordat het scherm een goed formaat heeft. De tablet heeft heldere kleuren waardoor het fijn is om naar te kijken.
Goede camera erop, ja wat kan hij eigenlijk niet?