Samsung Galaxy Tab S10 Lite / WiFi / 256 GB / Grijs - Tablets

Samsung Galaxy Tab S10 Lite / WiFi / 256 GB / Grijs
Samsung Galaxy Tab S10 Lite / WiFi / 256 GB / Grijs
11 inch
Dit product wordt aangeboden door 9 aanbieders met een prijs vanaf € 347,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S10 Lite / WiFi / 256 GB / Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Esther20-10-2025

Goede prijs-kwaliteit tablet!

Ik heb de Galaxy Tab S10 Lite nu een paar weken en ben er heel tevreden over. De tablet is mooi groot. Het scherm is glanzend, waardoor je bij verkeerde lichtinval soms wel minder goed kunt zien wat erop staat. De tablet werkt heel soepel en voelt meteen vertrouwd, net als mijn telefoon. Alles reageert snel en eenvoudig. De batterij is top – ik kan er lang mee werken zonder tussentijds te laden. De S Pen werkt heel fijn. Ik was het niet gewend, maar ik had snel de smaak te pakken. Schrijven en tekenen voelt heel natuurlijk. Wat me ook opviel: dit is dan wel een model uit de lagere prijsklasse, de tablet voelt echt luxe aan. De afwerking is mooi en het geluid klinkt helder. Ik vind de prijs-kwaliteit echt heel goed!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • S pen
  • Lange batterijduur
  • Voelt luxe aan
Minpunten
  • Scherm weerspiegelt en is niet super helder
m*******@l******12-10-2025

Mooie Samsung tablet

Leuke tablet. Makkelijk te installeren en heel fijn in gebruik. Duidelijk beeldscherm en reageert heel snel op de bijbehorende pen. Zeer tevreden.
Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te installeren
Dennis1978 12-10-2025

Dikke voldoende

Ik zocht een vervanger voor de galaxy tab s7 welke geen updates meer krijgt. Wat een verbetering. Werkt lekker vlot en de nieuwere S-pen ligt lekkerder in de hand. Werking over het algemeen een hele dikke voldoende.
Pluspunten
  • Accuduur
  • S-pen
  • Helderheid
Minpunten
  • Werkgeheugen
r***********@o**********07-10-2025
Product mogen uitproberen en zeer enthousiast over! De tablet heeft een onwijs helder en fijn scherm. Tablet is net zo eenvoudig te bedienen als mijn samsung telefoon en daarom enorm makkelijk in gebruik. Ook kan je de tablet koppelen met de gegevens van je telefoon en kan je moeiteloos bij al je bestanden en fotos. Met de meegeleverd pen kan je ook moeiteloos alles aanklikken zonder vette vingers op je scherm! Het enige puntje wat ik persoonlijk iets beter had verwacht zijn de cameras. Voor wat ik gewend ben van samsung is dit iets minder! Uiteraard is dit persoonlijk en gebruik je doorgaans de camera niet zovaak.