Lenovo Idea Tab Pro / WiFi / 128GB / Grijs - Tablets

Lenovo Idea Tab Pro / WiFi / 128GB / Grijs
Lenovo Idea Tab Pro / WiFi / 128GB / Grijs
13 inch
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 357,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Lenovo Idea Tab Pro / WiFi / 128GB / Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Patricia S.07-04-2025

Fijne tablet met groot, mat scherm

Deze tablet van Lenovo is heel fijn in gebruik. Het apparaat is dun, waardoor hij makkelijk is om mee te nemen. Wel zou ik adviseren om een hoesje eromheen te doen, omdat de tablet vrij dun is. Het heeft een groot, mat scherm en is daardoor erg fijn om te gebruiken. Ik mocht de tablet enkele weken testen en hij is mij goed bevallen. Ik heb er vooral video's op gekeken, spelletjes op gespeeld en op internet gesurft. De pen is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat het scherm netjes blijft. Mogelijk is dit geen goede tablet voor een gezin met kinderen, omdat hij dun is en daardoor kwetsbaar oogt. Ik zou met kinderen een dikkere tablet aanschaffen. Doordat de tablet erg dun is, is hij heel makkelijk mee te nemen. Ik raad deze tablet van Lenovo zeker aan!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mat scherm
  • Lichte tablet
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Mogelijk niet geschikt voor kinderen
Kimm06-04-2025

Mooie tablet met mat beeldscherm

Ik heb deze tablet een paar weken in huis om uit te proberen. De tablet valt me erg in de smaak. Hij is makkelijk in gebruik. En het uiterlijk vind ik erg mooi. De grijze behuizing geeft de tablet een mooie en stevige uitstraling. Ook vind ik het handig dat je de stylus vast kunt klikken aan de achterkant. Het matte scherm zorgt voor minder schittering wat ik erg prettig vind. Ook kun je via een Google account makkelijk gegevens overzetten van je oude apparaten. Super handig. Ook apps zijn makkelijke gedownload met de app store. Alleen het opstarten van apps duurt soms een beetje lang maar verder een top tablet helemaal voor de prijs.
Pluspunten
  • Matte scherm
  • Gemakkelijk gegevens over zetten via een Google account
Minpunten
  • Apps starten soms wat traag op
b********@g********02-04-2025

Kwalitatief hoogwaardige tablet met een geweldig scherm.

Geweldige tablet, Hij voelt kwalitatief hoogwaardig aan, moot mat scherm. Ideaal voor het lezen van documenten en kranten. Maar krachtig genoeg voor veeleisende games. De pen kan ook handig zijn.
Pluspunten
  • Mat scherm
  • voelt hoogwaardig
  • mooi design
Minpunten
  • Lenovo tools alleen voor Motorola.
TomS02-04-2025

Aantrekkelijk geprijsde tablet voor werk en leesplezier

De Lenovo Idea Tab Pro Matte Edition biedt indrukwekkende specificaties voor een midrange prijs en heeft me aangenaam verrast tijdens mijn testperiode. Een van de meest opvallende kenmerken is de batterijduur; met een capaciteit van 10.200 mAh gaat deze tablet moeiteloos een hele dag mee, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gebruikers die de tablet als productiviteitstool willen inzetten, zonder zich zorgen te maken over het opladen. Onverhoopt toch leeg? Met 45w snelladen, is hij vrij vlot weer helemaal inzetbaar. Het grote 12,7 inch matte scherm is een ander pluspunt. Het biedt een rustige kijkervaring, ideaal voor lezen en werken, zelfs in fel zonlicht. De matte afwerking vermindert reflecties, wat het lezen van documenten of boeken comfortabel maakt. De speciale leesstand, draagt hier aan bij. Echter, de kijkhoeken zijn minder optimaal, wat een nadeel kan zijn bij het delen van content met anderen. Ook voor het kijken van Netflix of andere streamingdiensten zou ik niet gaan voor de 'Matte Edition', daar blijft een glossy scherm toch echt wel beter. Nee, deze tablet koop je als je specifiek op zoek bent naar de voordelen van een mat scherm. Met 256GB opslag en 8GB RAM is de tablet goed uitgerust voor multitasking en productiviteit. De mogelijkheid om in de software het scherm op te delen in meerdere vakken werkt bovendien ook erg goed. Al met al vind ik het een geslaagd product voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tablet voor zowel lees- als productiviteitsdoeleinden. Het aantrekkelijke prijskaartje is een mooie bonus.
Pluspunten
  • Mat scherm voorkomt hinderlijke reflecties
  • Hoge resolutie
  • Batterijduur
  • Design
  • Hele goede specs voor deze prijs
Minpunten
  • Mat scherm maakt films en series minder levendig
  • Kijkhoeken zijn matig
  • Bijgeleverde stylus oogt goedkoop
d******@h**********02-04-2025

Super mooie multifunctionele tablet

Een mat scherm is een groot plus punt daardoor geen vervelende weerspiegeling. Met het pennetje erbij is superhandig voor tekenen en schrijven. Goed geluid. En reageert snel. Al met al een super mooie tablet
Pluspunten
  • Mat scherm
  • Goed geluid
  • Helder scherm
  • Pennetje
  • Snel
Minpunten
  • Ietsjes te zwaar in de hand