Braun SI 3031 PU - Reviews

Beste deals
Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2300 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 3031 PU op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TexStyle 3 14-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TexStyle3 Braun stoomstrijkijzer Free Gilde 3 D SI 3031 2300

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Strijken wordt weer prettig. Goed in het gebruik en makkelijk te hanteren. Lekker design en niet te zwaar.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed te hanteren en niet te zwaar

Minpunten

  • Niet van toepassing
  • Niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erika 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne strijkijzer voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Heel tevreden over deze strijkijzer, was ook als best getest. Doet het goed, voor een leuke prijs . Kwalitatief prima

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Reageer

eline 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Beste uit de test van de consumentenbond. Het apparaat functioneert goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

salmaso 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
licht gewicht
goed aanbieding
heb altijd Braun gehad en licht gewicht lig goed in de hand ander was versleten en ben altijd tevreden geweest met de oude .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Riky43 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Beste koop bij de consumentenbond, liegt er niet om, handig in gebruik, strijkt de kreukels goed weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga Scheltens 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht van Gewicht, voor een Prettige Prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Fijn compact strijkijzer, is licht van gewicht, ligt goed in de hand, strijkt prettig en een prettige prijs.

Pluspunten

  • Mooie uiterlijk
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • N.v.t.
  • N.v.t

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima en betrouwbaar strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Dit strijkijzer is gewoon heel erg goed. Handig in gebruik en het resultaat is een perfect gestreken was!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • handig in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeR 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met recht "de Beste uit de Test"

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Met recht "de Beste uit de Test".
Met deze gegevens dit toestel gekocht en maakt mijn verwachtingen waar!
Lang snoer, gladde strijkzool, grote stoomopeningen waar in halve stoomstand meer dan voldoende stoom uitkomt.
Vooral het gewicht is een pluspunt!
In een woord: "Super" aankoop.

Pluspunten

  • lekker licht in gewicht
  • lang snoer
  • grote stoomgaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken strijkijzer. Glijdt iets minder soepel over de stof dan m'n vorige (Philips). Wel een mooi glad strijkresultaat.

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Glijdt minder makkelijk dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hermans 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Het product ligt lekker in de hand en is niet zwaar waardoor het strijken soepel gaat en het resultaat snel zichtbaar.

Pluspunten

  • licht gewicht

Minpunten

  • geen beschrijving bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Lips 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STRIJKT GLAD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

6,0
Bij de eerste keer in gebruikname, kreeg ik hele natte vlekken op mijn kleding.
Strijkijzer is makkelijk in gebruik, en glijd gladjes over de stof heen. Resultaat, kleding kreuk vrij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht stoomstrijkijzer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Het is een prettig strijkijzer dat goed in de hand ligt en niet zwaar is, een lang genoeg snoer heeft en een makkelijke vulopening. Aankoop gedaan na vergelijking op diverse site's en in diverse winkels. Aankoop bij Expert Naaldwijk gedaan waar ik prettig geholpen werd.

Pluspunten

  • gewicht
  • vulopening
  • strijk prestatie

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 14-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Heel fijn strijkijzer, makkelijk te gebruiken. Lekker makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader om weer fijn te kunnen strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdine de Vries 07-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Strijkt perfect glad, ik had mijn oude exemplar veel eerder moeten vervangen! Mijn oude apparat was kapot, daarom kwam er een nieuwe. Maar de tijdsbesparing die dit oplevert had vervangen al veel eerder een goede zaak gemaakt!

Pluspunten

  • strijkt perfect glad

Minpunten

  • snoer had wat langer gekund
  • vulklepje water is erg fragiel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

S. 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TexStyle3 SI3031PU

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Apparaat is handzaam, glijdt prima over de stof, goede stoomdruk. Prijs kwaliteitsverhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
makkelijk in het gebruik, ligt fijn in de hand, voelt licht aan, en een hele mooie kleur, past goed bij ons

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Han 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkt goed denk ik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
leuk passend kado voor mij kind. ik kan dit nog vaak herhalen, ik heb er zelf nog niet mee gewerkt, maar ik ga er van uit dat dat goed gaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michel 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
We waren toe aan een nieuw strijkijzer. We hebben gekozen voor deze Braun strijkijzer omdat deze als beste was getest. De prijs is prima. Onze vorige strijkijzer was zwaar en deze strijkijzer is opvallend licht. En doet wat het moet doen, namelijk strijken.

Pluspunten

  • Licht

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dit strijkijzer is perfect gekozen. 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dit strijkijzer is perfect gekozen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
strijkijzer ligt perfect in de hand, is licht in gewicht en na de strijkbeurt kan het snoer mooi opgerold rond het apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nellie 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit in die kekke paarsviolette kleur en strijkt geweldig. Ligt niet te zwaar in de hand tijdens strijken en wordt snel warm; je kunt bijna direct beginnen met strijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews