• DEC 2022
  • DEC 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 3031 PU op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht en prettig model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

10,0
Bij een test van een groot aantal strijkijzers kwam dit model als beste uit de test. In de winkel kreeg ik ook een zeer positief advies. Daar de strijkbout in mijn hand gehad; licht en prettig in mijn hand.

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • Licht en handzaam

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De registratieprocedure loopt steeds vast 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze registratieprocedure

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

2,0
Ik ben nu ruim 1 uur bezig met de registratieprocedure en het lijkt gelukt. Ik hoop dat het strijkijzer beter is.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ellen 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
In Consumentenbond beste strijkijzer en licht van gewicht en redelijke prijs en drinkt uit de kraan en diverse stoom mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisette 21-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
Een gewoon strijkijzer die doet wat die moet doen.
Tevreden met dit product.
Niet duur, beste uit de test en beste koop.
Goed hoeft niet duur te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wout 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Handzaam strijkijzer, snel opgewarmd, strijkt makkelijk. Bij eerste gebruik eigenlijk direct tevreden. Duurzaamheid moet nog blijken, maar gezien de vele positieve recensies zal dat geen probleem zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieuwland 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig mooie stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Geweldige reviews, zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, maximale ongekende dubbele score consumentenbond, gratis uitbreiding garantieperiode tot 4 jaar en nog eens cashback korting, wie doet je wat.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • voldoende wattage

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.K. 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer TexStyle 3 SI3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Het strijkijzer ligt goed in de hand, is licht en het strijkt geweldig. De meeste kreukels gaan er standaard uit en hebben geen extra stoom nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker voordelig

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
Had hem voor mijn schoonouder gekocht, maar hiervoor is de stoomfunctie wat te ingewikkeld. Daarom maar zelf gehouden

Pluspunten

  • Bevalt prima

Minpunten

  • Te ingewikkeld voor oudere mensen (85+)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

S.Boomsma 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkt soepel en glad

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
strijkt soepel en glad, het strijken gaat sneller als voorheen. kan zelfs tv kijken onder het strijken, gaat allemaal bijna vanzelf. Alleen jammer dat het niet de kleding al in de kasten doet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de beste uit de consumentengids

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Wij zijn lid van de consumenten en daar kwam deze als beste uit. Dus wij zijn benieuwd. De consumentenbond test altijd uitgebreid en geeft een goed overzicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Strijkijzer van Braun 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Prettig bedienbaar apparaat. Gebruiksvriendelijk en een goede prijs. 25 jaar geleden ook een Braun strijkijzer gekocht en daarom heb ik weer een Braun strijkijzer gekocht.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Akkie 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Handige compacte strijkijzer. Voor een mooie prijs. En gemakkelijk in gebruik.

Werkt uitstekend voor alle soorten strijkgoed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Bekkers 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer van kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Dit strijkijzer kwam goed uit de test van de Consumentenbond en dan is het bijna altijd een succes. Makkelijk in gebruik en strijkt heel fijn.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Fijne strijkzool

Minpunten

  • Kleur
  • Waterreservoir had groter gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jose 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
uitstekende aanbieding en een goed in de hand liggend apparaatje,ik ben er blij mee. Het was een leuke actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Verbeek van Maurik 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een uitstekende strijkbout voor een gunstige prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima makkelijk en snel strijken.
De prijs is gunstig, vooral door deze actie.
Wie snel is kan dit voordeel nog pakken.
Ik beveel deze strijkbout voor ieder gezin aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wcobee 20-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Dit stoomstrijkijzer is lekker licht, goede stoom uitstoot, alleen de kleur is in mineur. Het is door consumentenbond terecht tot beste koop uitgeroepen!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Servaas Koster 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig maar degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Goede beoordeling van consumenten bond en de altijd sympathieke hulp bij Expert in
Zuid Scharwoude elke keer als je daar geholpen word

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomkr8

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
Doet wat het moet doen: was uit de kreukels. Het apparaat zweet daarbij harder dan ik. En dat is nou net de bedoeling. Toch?

Pluspunten

  • Zool
  • Snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer, niet te zwaar maakt alles weer goed glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Ik vind het een prettig ijzer, niet te zwaar. Goed strijk resultaat. Niet duur en ook nog eens € 10,00 actie korting.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Goed glad resultaat
  • Aankoop prijs

Minpunten

  • Watervoorraad is niet zo groot
  • Bij 1e gebruik veel water ipv stoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annet 14-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Heel fijn strijkijzer, makkelijk te gebruiken. Lekker makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader om weer fijn te kunnen strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews