Braun SI 3031 PU - Reviews

Beste deals
Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2300 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 3031 PU op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TexStyle 3 14-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TexStyle3 Braun stoomstrijkijzer Free Gilde 3 D SI 3031 2300

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Strijken wordt weer prettig. Goed in het gebruik en makkelijk te hanteren. Lekker design en niet te zwaar.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed te hanteren en niet te zwaar

Minpunten

  • Niet van toepassing
  • Niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erika 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne strijkijzer voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Heel tevreden over deze strijkijzer, was ook als best getest. Doet het goed, voor een leuke prijs . Kwalitatief prima

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Reageer

eline 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Beste uit de test van de consumentenbond. Het apparaat functioneert goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

salmaso 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
licht gewicht
goed aanbieding
heb altijd Braun gehad en licht gewicht lig goed in de hand ander was versleten en ben altijd tevreden geweest met de oude .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Riky43 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Beste koop bij de consumentenbond, liegt er niet om, handig in gebruik, strijkt de kreukels goed weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga Scheltens 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht van Gewicht, voor een Prettige Prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Fijn compact strijkijzer, is licht van gewicht, ligt goed in de hand, strijkt prettig en een prettige prijs.

Pluspunten

  • Mooie uiterlijk
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • N.v.t.
  • N.v.t

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima en betrouwbaar strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Dit strijkijzer is gewoon heel erg goed. Handig in gebruik en het resultaat is een perfect gestreken was!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • handig in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeR 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met recht "de Beste uit de Test"

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Met recht "de Beste uit de Test".
Met deze gegevens dit toestel gekocht en maakt mijn verwachtingen waar!
Lang snoer, gladde strijkzool, grote stoomopeningen waar in halve stoomstand meer dan voldoende stoom uitkomt.
Vooral het gewicht is een pluspunt!
In een woord: "Super" aankoop.

Pluspunten

  • lekker licht in gewicht
  • lang snoer
  • grote stoomgaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken strijkijzer. Glijdt iets minder soepel over de stof dan m'n vorige (Philips). Wel een mooi glad strijkresultaat.

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Glijdt minder makkelijk dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hermans 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Het product ligt lekker in de hand en is niet zwaar waardoor het strijken soepel gaat en het resultaat snel zichtbaar.

Pluspunten

  • licht gewicht

Minpunten

  • geen beschrijving bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Lips 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STRIJKT GLAD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

6,0
Bij de eerste keer in gebruikname, kreeg ik hele natte vlekken op mijn kleding.
Strijkijzer is makkelijk in gebruik, en glijd gladjes over de stof heen. Resultaat, kleding kreuk vrij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht stoomstrijkijzer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Het is een prettig strijkijzer dat goed in de hand ligt en niet zwaar is, een lang genoeg snoer heeft en een makkelijke vulopening. Aankoop gedaan na vergelijking op diverse site's en in diverse winkels. Aankoop bij Expert Naaldwijk gedaan waar ik prettig geholpen werd.

Pluspunten

  • gewicht
  • vulopening
  • strijk prestatie

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wout 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Handzaam strijkijzer, snel opgewarmd, strijkt makkelijk. Bij eerste gebruik eigenlijk direct tevreden. Duurzaamheid moet nog blijken, maar gezien de vele positieve recensies zal dat geen probleem zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieuwland 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig mooie stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Geweldige reviews, zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, maximale ongekende dubbele score consumentenbond, gratis uitbreiding garantieperiode tot 4 jaar en nog eens cashback korting, wie doet je wat.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • voldoende wattage

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.K. 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer TexStyle 3 SI3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

9,0
Het strijkijzer ligt goed in de hand, is licht en het strijkt geweldig. De meeste kreukels gaan er standaard uit en hebben geen extra stoom nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker voordelig

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

7,0
Had hem voor mijn schoonouder gekocht, maar hiervoor is de stoomfunctie wat te ingewikkeld. Daarom maar zelf gehouden

Pluspunten

  • Bevalt prima

Minpunten

  • Te ingewikkeld voor oudere mensen (85+)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

S.Boomsma 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkt soepel en glad

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
strijkt soepel en glad, het strijken gaat sneller als voorheen. kan zelfs tv kijken onder het strijken, gaat allemaal bijna vanzelf. Alleen jammer dat het niet de kleding al in de kasten doet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de beste uit de consumentengids

Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Wij zijn lid van de consumenten en daar kwam deze als beste uit. Dus wij zijn benieuwd. De consumentenbond test altijd uitgebreid en geeft een goed overzicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Strijkijzer van Braun 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Prettig bedienbaar apparaat. Gebruiksvriendelijk en een goede prijs. 25 jaar geleden ook een Braun strijkijzer gekocht en daarom heb ik weer een Braun strijkijzer gekocht.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Akkie 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3031 PU

Algemene score

8,0
Handige compacte strijkijzer. Voor een mooie prijs. En gemakkelijk in gebruik.

Werkt uitstekend voor alle soorten strijkgoed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews