Philips OneTurn GC213/10 Hybride stoomstrijkijzer & kledingstomer - Wit

Philips OneTurn GC213/10 Hybride stoomstrijkijzer & kledingstomer - Wit

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 145,00Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneTurn GC213/10 Hybride stoomstrijkijzer & kledingstomer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*******@g********09-03-2026

Perfect voor de drukke persoon!

Ik gebruik dit apparaat nu een paar weken en het gebruiksgemak valt direct op. De opwarmtijd is indrukwekkend want binnen 45 seconden kan ik aan de slag. Het stomen en strijken gaat vloeiend en het toestel is aanzienlijk lichter dan mijn klassieke strijkijzer. In vergelijking met mijn vorige normale handstomer is de stoomkracht veel krachtiger en effectiever tegen hardnekkige vouwen. Vooral het stomen zonder strijkplank is een enorme tijdswinst in de ochtenduren. De resultaten op delicate stoffen zijn uitstekend zonder dat ik bang hoef te zijn voor beschadigingen. Dit apparaat vervangt voor mij bijna volledig het traditionele strijkwerk door de compacte vorm en snelle inzetbaarheid.
Pluspunten
  • Zowel stomen als strijken
  • Handzaam
Minpunten
  • Prijzig
t**********@h**********09-03-2026
De Philips OneTurn GC213/10 (White) is een verrassend handig apparaat voor snelle kledingverzorging. Het combineert een strijkijzer en kledingstomer in één compact apparaat, waardoor je zowel horizontaal kunt strijken als verticaal kunt stomen. Binnen ongeveer 45 seconden is hij klaar voor gebruik, wat ideaal is als je snel een overhemd wilt opfrissen. De constante stoom maakt het makkelijk om kreukels uit verschillende stoffen te verwijderen. Ook het lichte gewicht zorgt ervoor dat het apparaat prettig in de hand ligt. Voor snelle touch-ups of kleine strijksessies is dit een zeer praktische oplossing.