Philips 7000 series PerfectCare PSG7200/20 Stoomgenerator - Blauw

Philips 7000 series PerfectCare PSG7200/20 Stoomgenerator - Blauw - Stoomgeneratoren

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 299,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series PerfectCare PSG7200/20 Stoomgenerator - Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c********@h**********17-11-2025

PerfectCare en dat maakt hij waar

Ik ben ontzettend tevreden met de Philips PSG7200/20 stoomgenerator. Het apparaat warmt super snel op, zodat ik snel kan beginnen met strijken, ideaal voor wanneer je even snel iets tussendoor wilt doen. Het mooiste is dat je het apparaat niet meer hoeft in te stellen voor verschillende stoffen, het regelt zelf de temperatuur en stoom, zelfs voor dikkere stoffen zoals spijkerbroeken. En met een tiener dame in huis die enkel wijde spijkerbroeken draagt is dat zo fijn. Dit maakt het strijken zoveel gemakkelijker en sneller. Hoewel dit model wat duurder is dan andere strijkijzers welke wij hebben gehad, krijg je er absoluut veel voor terug. Het strijkt snel en effectief, en mijn kleding ziet er altijd netjes en kreukvrij uit. Zeker de moeite waard als je regelmatig moet strijken en daar geen uren mee bezig wil zijn. Een klein minpuntje is dat het waterreservoir snel leeg kan raken, vooral als je veel te strijken hebt met een gezin, dus dan moet je even bijvullen. Verder heb ik gemerkt dat er geen steun is voor het strijkijzer wanneer je het op de strijkplank legt. Als je het even neer moet zetten, moet je het met de hete kant op de plank leggen, wat niet zo handig is. Maar, zou ik deze stoomgenerator weer kopen? Ja, zeker! Het is zo gemakkelijk in gebruik. Je zet het gewoon aan, en kunt meteen beginnen met strijken, zonder gedoe met instellingen.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Maakt goed kreuk vrij op dikkere stoffen
  • Stelt zelf automatisch bij
  • afhankelijk stof die je strijkt
Minpunten
  • Geen steuntje om strijkbout op te zetten
  • Water gaat snel bij volledige wasmand
Colinda17-11-2025
De Philips 7200 is een gebruiksvriendelijk en krachtig stoomstrijkijzer met een stijlvol ontwerp. Het afneembare waterreservoir is echt een uitkomst. Ook ligt het strijkijzer comfortabel in de hand. Hij stoomt erg goed en de kracht stoom door meerder keren achter elkaar op het knopje te drukken is ook erg handig. Het slotje om de bout vast te zetten en het apparaat op te bergen is echt een handigheid. De automatische temperatuur regeling is ook super. handligging en sterke stoomprestaties worden als grote pluspunten gezien. Kleine verbeterpunten zijn de precisie die nodig is bij het terugplaatsen op de basis. Het stoomknopje de positie hiervan is niet handig, je drukt deze soms per ongeluk in als je het strijkijzer eraf pakt.
Aardbeibloem17-11-2025

Lichtgewicht en goed heet

Strijkijzer zelf is erg licht van gewicht wat prettig is in gebruik. Hij is snel opgewarmd en goed heet. Je hoeft water niet vaak te vullen ook als je al je strijkwerk op stoomstand strijkt.