Philips 6000 series PerfectCare PSG6020/30 Stoomgenerator - 2400W

Philips 6000 series PerfectCare PSG6020/30 Stoomgenerator - 2400W - Stoomgeneratoren

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 159,99Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 6000 series PerfectCare PSG6020/30 Stoomgenerator - 2400W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p*********************@g********13-02-2026
Dit strijkijzer kan ik iedereen aanraden! Het is een heel fijn strijkijzer met een super gladde strijkzool. Hij zoeft over het strijkgoed heen zonder extra temperatuur instellingen tijdens het strijken van verschillende stoffen. Gewoon 1 stand. Het is ook goed beveiligd. Het strijkijzer kan vastgezet worden op de uit d.m.v. een schuif waardoor hij gezekerd is. Mocht het gebeuren dat onverwacht wegloopt tijdens het strijken en de strijkbout niet op de u it plaatst is er geen brand want hij schakelt vanzelf uit er zit dus een beveiliging op. Het ontkalken gaat heel eenvoudig er wordt een extra lekbak voor onder de strijkzool geleverd en het strijkijzer geeft vanzelf aan wanneer he tijd is om te ontkalken. Je zet dan de strijkbout op de lekbak vult de uitneembare waterbak (erg handig dat hij uitneembaar is) met water tot de juiste hoogte en drukt op de knop van ontkalken en hij ontkalkt zichzelf zonder extra toevoegingen. Al met al een heel fijn apparaat een kind kan de was doen uhh... de strijk doen haha!
KevinLMP08-02-2026

Nieuwe ervaring

Na enkele weken gebruik merk ik dat strijken met dit product een stuk minder tijd en moeite kost. Het gebruiksgemak is hoog doordat je niet hoeft te schakelen tussen temperaturen; alle stoffen kunnen achter elkaar worden gestreken zonder nadenken. Dat werkt prettig en voorkomt fouten. Het design is modern en netjes, zonder log aan te voelen. Het afneembare waterreservoir van 1,8 liter is ruim en maakt het mogelijk om in één keer een grotere hoeveelheid was te strijken. Bijvullen gaat snel en eenvoudig. De automatische uitschakeling is een fijne veiligheidsfunctie, vooral als je het strijken even onderbreekt. Ook het ontkalken is eenvoudig en duidelijk, wat het onderhoud laagdrempelig houdt. Een klein nadeel is dat het apparaat bij intensief stomen hoorbaar is. Verder is het een praktisch product dat het strijken comfortabeler en efficiënter maakt.
  • Veiligheid
  • Korte opwarmtijd
Minpunten
  • Geluidsniveau
D********@o**********05-02-2026
Na enkele weken gebruik kan ik zeggen dat dit strijksysteem in de basis goed presteert. Het is snel klaar voor gebruik en je kunt vrijwel direct beginnen. De strijkzool glijdt prettig over uiteenlopende stoffen en krijgt kreukels zonder veel moeite uit zowel lichte als dikkere materialen. Wat het gebruik comfortabel maakt, is dat je geen temperatuur hoeft te kiezen. Dat scheelt nadenken en geeft vertrouwen bij verschillende soorten textiel. Het waterreservoir is voldoende groot en gemakkelijk te verwijderen en bij te vullen. Ondanks het formaat voelt het apparaat tijdens het strijken licht en stabiel aan. Er zijn wel een paar punten die minder ideaal zijn. Tijdens het gebruik produceert het apparaat een duidelijk hoorbare fluittoon, wat soms storend kan zijn. Daarnaast ontbreekt een automatische stoomfunctie, waardoor je continu zelf de stoom moet activeren. Ook heb ik gemerkt dat er af en toe wat water op de kleding terechtkomt, zelfs wanneer het systeem al volledig is opgewarmd. Tot slot neemt het apparaat best wat ruimte in, wat het opbergen minder praktisch maakt. Per saldo is het een degelijk apparaat dat doet wat het moet doen en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt, maar het is niet helemaal vrij van kleine ongemakken.
k******@h**********02-02-2026
Deze stoomgenerator warmt snel op en middels een geluidssignaal laat ie je dat ook weten. Het is makkelijk strijken, het apparaat stelt zelf de temperatuur in en je kunt alle kledingstoffen door elkaar strijken zonder problemen. Je kunt een extra stoomboost geven dmv een knop. Het apparaat heeft een lang snoer, wat fijn is. Het ontkalken gaat ook makkelijk en wijst voor zich. Het watereservoir is makkelijk te vullen en terug te plaatsen. Wat ik minder vind is dat het apparaat redelijk wat geluid gemaakt. Ook vind ik het lastog om al het water uit het reservoir te krijgen. Verder ben ik er tevreden mee.
s********@h**********07-01-2026
Ik ben enorm blij en tevreden met de aanschaf van deze stoomstrijkijzer. Het is een mooi apparaat en de kleur is ook erg apart. Het apparaat is licht van gewicht en makkelijk vast te houden tijdens het strijken van kleding. Het opwarmen van het apparaat gaat erg snel. Met de grote tank van 1,8 Liter, kan je lang strijken/stomen, zonder steeds te hoeven bijvullen. Het apparaat heeft een ontkalkingssysteem, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Bij het stomen komt er meer dan genoeg stoom vrij, zodat de kleding helemaal glad wordt gestreken. Ik ben erg blij met deze stoomstrijkijzer en zal het zeer zeker bij vrienden en familie aanraden.
k*****************@g********28-12-2025
Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken en er wordt voorkomen dat er kalk in het apparaat komt met de anti kalk functie. Ideaal apparaat!
v***************@h**********28-12-2025

stoomstrijkijzer

Het Philips stoomstrijkijzer is een fijn apparaat voor dagelijks gebruik. Het strijkt makkelijk en licht. De soort materialen stof maakt niet uit, het apparaat past zich ideaal aan. Wel is het apparaat wat groter, waardoor je voldoende ruimte nodig hebt op de strijkplank, al paste het bij mij gewoon op een standaard plank. Het plat neerzetten van het strijkijzer was in het begin even vreemd, maar na een paar keer gebruik merk je hoe handig dit is, vooral omdat het geen strijkplekken achterlaat op kleding. Het grote waterreservoir is ideaal; ondanks veel gebruik van de stoomfunctie hoefde ik het nog niet bij te vullen. Schoonmaken is simpel en zorgt ervoor dat het apparaat goed blijft functioneren.
Pluspunten
  • uitstraling
  • licht
  • waterreservoir
Minpunten
  • groot
Joss25-12-2025

Lichte en handige stoomgenerator voor snel strijken

Ik heb deze Philips stoomgenerator gebruikt en ben er erg tevreden over. Hij strijkt goed, ook bij hardnekkige kreukels. Wat ik vooral handig vind, is het lichte en compacte ontwerp. Het waterreservoir is vrij groot, maar dat is juist prettig bij langere strijkbeurten. Vergeleken met mijn oude strijkijzer werkt dit apparaat een stuk sneller en efficiënter. Voor mij is dit een fijne en praktische stoomgenerator. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Licht
Minpunten
  • Groot
  • Prijzig
abassis23-12-2025

Fijn in gebruik en ideaal voor lange strijksessies

Deze Philips-stoomgenerator heeft mijn strijkroutine echt veel makkelijker gemaakt. Het strijkijzer glijdt soepel en de stoomkracht is meer dan voldoende. Zelfs dikke sweaters worden snel glad zonder meerdere keren over dezelfde plek te hoeven. Het apparaat ziet er mooi uit en voelt compact genoeg om makkelijk op te bergen. Het bijgeleverde bakje waar je het strijkijzer op plaatst is praktisch en zorgt ervoor dat het geheel stabiel blijft. Het waterreservoir (1,8L) is groot genoeg voor langere strijkbeurten—heel prettig dat ik nauwelijks hoef te stoppen om bij te vullen. De automatische uitschakeling werkt goed en geeft extra veiligheid. Het schoonmaken is ook makkelijk: ontkalken gaat snel en zonder ingewikkelde stappen. Het enige minpuntje vind ik dat je moet opletten met stoom die soms via de zijkanten wegkomt, want dat kan heet worden. Verder presteert dit apparaat verrassend goed en vind ik de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.
  • Grote watertank
  • Krachtig genoeg
  • Niet al te groot
Minpunten
  • geen automatische stoomafgifte
k*************@h**********22-12-2025

Prima strijk/stoomijzer

Bij het uitpakken viel direct op dat het apparaat vrij groot is. Omdat het ook een stoomapparaat is zit er een vaste waterslang aan. Dit is allemaal vrij grof en dat viel me wat tegen. Voor het gebruik moet je het apparaat eerst ontkalken. Dit gaat echt super makkelijk en snel, waardoor je ook na in gebruik name geen tijd meer kwijt bent aan het schoonmaken van het apparaat, ideaal! De strijkijzer is licht en klein en strijkt daardoor heel fijn. Nadeel vind ik dus wel de grote waterslang die eraan zit, dat maakt het minder flexibel. De stoomfunctie had ik iets meer van verwacht. Je moet de knop de hele tijd zelf ingedrukt houden. Verder werkt de stoomfunctie wel goed, maakt wel iets veel lawaai.
Pluspunten
  • Groot waterreservoir
  • Klein strijkijzer
Minpunten
  • Lomp apparaat
  • Geen constante stoom
m*******@g********21-12-2025

Geweldig en gebruiksvriendelijk strijkijzer

Ik heb dit strijkijzer de afgelopen weken intensief gebruikt en ben er erg tevreden over. Het warmt snel op en geeft een constante, krachtige stoom, waardoor zelfs dikke stoffen snel glad worden. Het losse waterreservoir is groot en makkelijk uit te schuiven, wat bijvullen en schoonmaken eenvoudig maakt. De automatische temperatuurregeling werkt uitstekend: je hoeft nergens over na te denken en er is geen risico op schroeiplekken. Het apparaat ligt prettig in de hand, is licht van gewicht en maakt het strijken veel minder vermoeiend. Het strijkijzer voelt degelijk en betrouwbaar aan. De ontkalkfunctie is makkelijk te gebruiken en geeft vertrouwen dat het apparaat lang mee zal gaan. Ideaal voor gezinnen of iedereen die regelmatig strijkt en efficiënt resultaat wil.
Pluspunten
  • snelle opwarming
  • krachtige
  • constante stoom
  • losse
  • eenvoudig uitneembare watertank
  • automatische temperatuurregeling
  • geen risico op schroeiplekken
Minpunten
  • geen automatische stoomafgifte
  • vrij groot formaat
  • minder handig als je geen vaste opbergplek hebt
t**********@h**********21-12-2025
Ik ben erg tevreden met deze stoomgenerator. Hij warmt snel op en ik kan zonder nadenken alle stoffen achter elkaar strijken zonder de temperatuur aan te passen. De stoomkracht is sterk en zelfs hardnekkige kreukels verdwijnen moeiteloos. Ook fijn dat hij compact is en niet te veel ruimte inneemt.
h********@g********19-12-2025

heel erg goed

heb enkele weken deze strijkijzer mogen testen. wat een geweldige strijkijzer. ben er erg content mee! • warmt snel op • anti calc functie doet het goed • lang snoer
Pluspunten
  • warme opwarmtijd
  • lang snoer