Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786 - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger voor kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Licht gewicht. Hoge zuigkracht. Mooi design. Niet te groot.
Uitstekend wanneer er huisdieren aanwezig zijn. Stang lang genoeg, je hoeft zeker niet bukkend te stofzuigen! Zeer goeie aankoop!

Pluspunten

  • Gewicht
  • Lengte stang
  • Geschikt voor huisdieren
  • Mooie look
  • Niet te groot en goed wendbaar

Minpunten

  • Niet ondervonden!
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce0208 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stofzuiger!

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger nu enkele weken en ben er erg blij mee, ondanks dat het een lichte stofzuiger is en ik een Mieke gewend was.
De voordelen van deze stofzuiger is dat hij makkelijk te bedienen is en licht zodat ook de trap gezogen kan worden!
Het nadeel is dat de steel ietwat aan de korte kant is (ik ben 1.85m)

Pluspunten

  • Licht
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Korte steel
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marion 08-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, lichtgewicht stofzuiger

Algemene score

8,0
Ik heb de Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786 mogen testen en vind het een erg fijne stofzuiger!
De stofzuiger weegt erg weinig, waardoor ik nu veel gemakkelijker de trap kan stofzuiger. Voorheen was dat zo'n gezeul met onze zware stofzuiger.
De stofzuiger is ook erg wendbaar en heeft een enorme zuigkracht.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Zeer wendbaar
  • Makkelijk te legen

Minpunten

  • Geen opbergvak voor de accessoires
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Voetjes 30-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super stogzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze stofzuiger nu een ruime week in mijn bezit en ben enthousiast! De stofzuiger is niet zwaar en gemakkelijk mee de trap op te nemen. Hij heeft behoorlijk veel zuigkracht, op de gladde vloer zuigt hij zelfs vacuum maar dat is gemakkelijk op te lossen middels het luchtschuifje. Zuigkracht gaat ook niet achteruit als de zakloze bak vol is. Wat ik geweldig vind is dat het meest gebruikte borsteltje in de stofzuigerstang geintegreerd is, heb je dus altijd voor de pak en kun je niet kwijtraken. De overige accesoires zijn ook zeer handig bij bijvoorbeeld het stofzuigen van de auto. Haren van de hond zijn zo verdwenen.
De stofzuigerstang is voor mij lang genoeg (ik ben 1.76). Niet geheel onbelangerijk, de stofzuiger laat (nog) geen huisdierenluchtjes achter. Het enige minpuntje wat ik nu kan bedenken is dat het snoer wel een paar meter langer had mogen zijn.
Voor dit geld een prima stofzuiger!

Pluspunten

  • Licht
  • Hoge zuigkracht
  • Borsteltje vast aan stang
  • Zakloos

Minpunten

  • Snoer is niet al te lang
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lizzard 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geen haartje meer te bekennen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In een druk huishouden met drie kinderen en huisdieren is het zeker nodig om dagelijks te stofzuigen. Onze huidige stofzuiger heeft het na een aantal jaar begeven dus zijn wij ons momenteel aan het oriënteren voor een nieuwe zakloze stofzuiger.

We hebben de Rowenta Animal Care stofzuiger nu een aantal weken in huis en hij presteert boven verwachting. Ten eerste oogt de stofzuiger al erg stijlvol door het strakke design, daarnaast is hij ook heel makkelijk op te bergen omdat hij heel compact is.
Naast het feit dat de stofzuiger er mooi uitziet, presteert die ook nog eens heel goed. De combinatie van een uitstekende zuigkracht en de meegeleverde accessoire set zorgen voor een geweldig resultaat!
De accessoire set bestaat uit verschillende borstels en mondstukken, zodat je voor iedere vloertype of bekleding het beste resultaat kan verwachten. Het fijne aan de verschillende mondstukken en borstels is dat je ze er op kan laten zitten als je ze veel gebruikt. Het is een kwestie van de borstel uitschuiven en je kan heel gemakkelijk en snel een ander oppervlakte stofzuigen.

Rowenta Animal Care stofzuiger is simpelweg een ideale stofzuiger voor gezinnen met huisdieren die regelmatig hun haren verliezen. Met deze stofzuiger is je huis weer spik en span binnen no time!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • (Compacte) design
  • Accessoire set
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erik honing 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kleine krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
sinds kort deze kleine krachtpatser in bezit. Mooi even mn ervaring delen...:
Voor relatief weinig geld deze zakloze stofzuiger gekocht.
Doet t prima naar mn zin.

De stofzuiger zuigt prima. En dat is wel fijn bij een stofzuiger.
Maar dan ook echt. Het is een behoorlijk klein/compacte stofzuiger die evengoed meer dan prima alles opzuigt.
Er zitten een aantal opzetstukken en een parketborstel bij. Altijd handig...

Vind de stofzuiger wel iets aan de rumoerige kant.

Maar om bijvoorbeeld de trap te zuiger is deze weer ideaal: lekker licht en compact, waardoor de trap zuigen weer iets minder gevaarlijk wordt.

Het snoer is helaas wel wat aan de korte kant.

Alle bij elkaar genomen ben ik wel erg blij met deze stofzuiger die een stuk compacter is dan mn oude machine en er niet minder om zuigt.

Wat mij betreft een aanrader

Pluspunten

  • krachtig
  • compact

Minpunten

  • luidruchtig
  • korte snoetlengte
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonnetjes 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lichtgewicht stofzuiger

Algemene score

6,0
Stofzuiger nu een weekje in huis en een aantal keer gebruikt. Door de enorme zuigkracht is op laminaat stofzuigen echt niet mogelijk zonder het klepje open te zetten op het handvat. Tapijt daarentegen gaat super. Ook t vuil van de twee katten en hond is zo weg.
Stofzuiger is zeer klein en compact. Makkelijk op te bergen. Vind het persoonlijk wel heel slap materiaal.

Pluspunten

  • Compact.
  • Verwijderd huisdier haren
  • Veel hulpstukken
  • Enorme zuigkracht

Minpunten

  • Geen power regelaar
  • Slap materiaal
  • Redelijk klein afvalreservoir.
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hilde Beau 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar erg krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een zuigkracht! Compact en heel draaibaar. Volgt overal ;-) Ik moet even wennen aan de enorme zuigkracht daar ik zelfs moeite had om over te gewone vloer te bewegen. Klepje opengezet en toen lukte het wel. De stofzuiger laat niets liggen. Hulpstukken zijn ideaal voor alle klussen. Voor mij een aanrader omdat ik een langharige Lhasa Apso heb (mijn beste vriend ;-) ) Mijn 2 de beste vriend is de Rowenta stofzuiger :-)

Pluspunten

  • Lange kabel
  • Enorme zuigkracht
  • Compact + veel hulpstukken
  • heel wendbaar
  • buis is zeker lang genoeg (ben 1m67)

Minpunten

  • maakt wat lawaai maar is doenbaar
  • geen draaiknop om 'power' te regelen
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care zakloze stofzuiger RO3786

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer