Dyson Digital Slim Multifloor - Reviews

Specificaties
Vermogen
350 watt
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elke 22-08-2017 Product paar weken in bezit

Handig en efficiënt toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over dit toestel. Gekocht owv het draadloos werken en de parket borstel. Ik beveel deze stofzuiger zekere en vast aan!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Efficiënt,
  • Laadt snel op
  • Bijpassende opzetstukken
  • Alle plekken bereikbaar

Minpunten

  • Aan-knop moet zelf ingedrukt blijven
  • Haren blijven vastzitten aan borstel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l teuben 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

snoerloze stofzuiger

Algemene score

10,0
wij hebben ons hele leven een gewone stofzuiger gehad en nu hebben wij een dyson en de eerste dag haalt de dyson stof uit het tapijt waar we dachten dat onze gewone stofzuiger weg had gehaald maar er zat zoveel stof in de doorzichtige stofvanger dat het een wereld stofzuiger is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Ideale stofzuiger, laagdrempelig, hondvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal apparaat, accuduur prima voor hele appartement, zuigt goed schoon, stofzuigen een een feestje zonder snoer. Stofzuigen ook heel laagdrempelig omdat hij ready to use klaar hangt. Eerste apparaat dat ook de hond accepteert, elke andere stofzuiger werd aangevallen.
Een topper

Pluspunten

  • snel even kunnen stofzuigen
  • snoerloos
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rovaro 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Snoerloos stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige en compacte zuiger. Veel handige en nuttige hulpstukken meegeleverd. Accu zou iets langer spanning mogen leveren.

Pluspunten

  • compact
  • snoerloos
  • makkelijk in gebruik
  • nuttige hulpstukken

Minpunten

  • accu relatief snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias007 16-08-2017 Product paar maanden in bezit

Handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte stofzuiger voor alledaags gebruik. De accuduur zorgt ervoor dat wij thuis de hele living en gang kunnen stofzuigen. De stofzuiger laat geen enkel kattenhaartje liggen en stofzuigt alles netjes op. Zeer handig om eindelijk te kunnen stofzuigen zonder snoeren die in de weg zitten! Wij hoeven nog maar 1 keer per maand te stofzuigen met de sledestofzuiger al de rest kunnen we oplossen met deze snoerloze stofzuiger! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Licht om te dragen
  • Goede accuduur
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • Veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cb 14-08-2017 Product paar weken in bezit

Zeer handig en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super in gebruik om vlug iedere dag even snel alles op te kuisen qua kruimels en haar hond, geen gedoe met kabel en zeer compact echt top!

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • handig in opbergen

Minpunten

  • batterij gaat niet zo heel lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zowel mijn schoonzus als mijn schoonmama hebben dit product ook. Omdat zij zo positief waren heb ik mij dit ook aangeschaft. Ik gebruik het dagelijks! Het is makkelijk op te bergen, het weegt noet veel en het heeft een enorme zuigkracht. Makkelijk te demonteren en andere mondstukken te gebruiken.
Een topproduct dat in iedereen zou aanraden.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht
  • Snel opgeladen
  • Verschillende mondstukken beschikbaar
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • Geen verschillende kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita de Visser 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Een geweldig apparaat, handig, licht en superkrachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig alternatief voor een 'gewone' stofzuiger, veel handiger en lichter en enorm veel kracht, zelfs op een Pers is het een ideaal apparaat! Ik zou willen dat ik hem jaren eerder had gehad.

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Licht, hanteerbaar

Minpunten

  • Reservoir snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super handig 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Super handige stofzuiger, prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
toestel is compact met extra borstel voor houten vloer. Super handig formaat . Neemt niet veel plaats in, enkel tegen de muur te bevestigen.

Pluspunten

  • Handig
  • goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 01-08-2017 Product paar dagen in bezit

Handig,sterk en makkelijk op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wauw!
Wat een verschil met onze oude stofzuiger. Deze dyson is draadloos, handig, sterk en makkelijk op te bergen.
Je kan 20 minuten stofzuigen en dat is voor mij voldoende om de trappen en wat kamers te doen.
Hij draait makkelijk, is niet te zwaar en ik krijg alles goed schoon.
Voor mij een topproduct!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Niet te zwaar
  • Diverse kopstukken
  • Geen afvalzak maar een bakje die je kan legen

Minpunten

  • 30 minuten of langer (batterij) zou fijner zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Felix 31-07-2017 Product paar dagen in bezit

BANGELIJKE ZUIGKRACHT!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze steelstofzuiger is echt GEWELDIG de zuigkracht is fenomenaal. Ook is deze zeer licht en zeer compact. Mijn aankoop van het jaar zonder twijfel!!!!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Licht
  • Op 3,5u volledig opgeladen
  • Zeer makkelijke muurbevestiging

Minpunten

  • Accuduur max stand is 6min.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chris 30-07-2017 Product paar weken in bezit

licht en multifunctioneel !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een dure aankoop, maar hij is zijn geld waard. De multifunctionaliteit is super, ik hoef niet steeds een andere borstel op te zetten, een degelijke zuigkracht. Mijn andere stofzuigers zijn sedert de aankoop werkloos geworden.

Pluspunten

  • licht
  • multifunctioneel

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annick 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb hem nog maar net en ben er nu al verliefd op! Makkelijk in gebruik, vederlicht, super zuigkracht! Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 23-07-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende zuigkracht

Algemene score

9,0
Deze snoerloze stofzuiger werkt uitstekend. Het heeft een goede zuigkracht. Het is makkelijk handelbaar. Wel wat lawaaierig.

Pluspunten

  • zuigkracht

Minpunten

  • lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anirudh 22-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

SUPER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
once of the best in its class. powerful suction and enough for short and easy cleaning. We use it to clean up at the end of day. the weight is just fine for easy cleaning and flexible for far to reach places :-)

Pluspunten

  • Easy
  • Powerful
  • Perfect for House

Minpunten

  • battery life

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuijn Resi 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Begrijp niet wat bedoeld wordt met titel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb weinig plaats in kast en deze is licht zuigt ongelooflijk krachtig en makkelijk te reinigen werkelijk top klasse

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Zeer krachtig
  • Neemt weinig plaats in
  • Kan ook als kruimeldief gebruikt worden

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

super goede zuiging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker licht van gewicht / accu gaat zeer lang mee, genoeg om de onder verdieping van de woning te zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 15-12-2016 Product paar maanden in bezit

Super makkelijk

Algemene score

9,0
Zo makkelijk en fijn te gebruiken. Gebruik het bij de kleinste issue zodat niks groot word. Veel laagdrempelig dan een normale stofzuiger. De batterij is ook heel goed.

Pluspunten

  • Batterij
  • Zuigkracht
  • Makkelijk
  • Elegant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendriksen 29-10-2016 Product paar maanden in bezit

Compact en krachtige snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Via de actie van dyson heb ik dit product een maand mogen proberen. De stofzuiger bevalt zeer goed. Hij is lekker compact en zuigt goed. Met de max knop nog harder maar dan gaat de accu wel sneller leeg. De duurzaamheid heb ik een goed gegeven maar daar kan ik nog niet heel veel van zeggen omdat ik het pas een paar maanden gebruik. Een stofzuiger die niet goedkoop is maar waar je wel een goed product voor krijgt.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Compact
  • Meegeleverde accessoires

Minpunten

  • Accuduur
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer