Dyson V11 Absolute Extra - Steelstofzuigers
Dyson V11 Absolute Extra - Steelstofzuigers
Makkelijk, mooi en lange gebruiksduur.
Wat een fijne stofzuiger! Doordat er geen snoer is ga je in een keer door zonder rekening te houden met stekker of snoer. De stofzuiger zelf is wat zwaarder doordat je niet alleen de slang vast houdt. Maar de kop beweegst super flexibel waardoor je overal bij kunt komen. De motor en zuigkracht zijn sterk en je kunt de ingebouwde opvangbak makkelijk schoonmaken.
Pluspunten
- Geen stofzuigerzak nodig
- Geen snoer, je komt overal
Minpunten
- Zwaarder dan een normale stofzuiger
Goede wendbaarheid en zuigkracht
Ja zeer tevreden hoor. Geluid is niet zo hard. Zuigt supergoed. Makkelijk in te stellen via het digitale schermpje. Handige opzetstukken en super goed wendbaar. Ook makkelijk onder de bank, stoelen zuigen doordat je de stang helemaal naar beneden kan doen en het mond stuk daarbij ook plat op de grond blijft. Het gewicht is ook goed. Het legen van de stofzuiger gaat heel makkelijk zonder dat je zelf het stof hoeft aan te raken. Tot nu toe zeer positief!! Een kanttekening, ik moest wel even uitzoeken welk mondstuk waar voor gebruikt kan worden. Dit zou Dyson kunnen verbeteren in de handleiding.
Pluspunten
- Wendbaarheid
- Geluid
- Zuigkracht
- Gemak
Super blij mee!
Ik heb deze stofzuiger nu een aantal weken in gebruik. Doordat hij snoerloos is pak je hem veel sneller dan een "gewone" stofzuiger, daardoor heb ik sowieso al een schoner huis.
Maar wat een super zuigkracht heeft deze stofzuiger. Wat kwam er een lading zand en stof nog uit mijn vloerkleed, terwijl ik dacht dat die schoon was...
De verschillende mondstukken helpen bij iedere taak en op het display is goed te zien hoe lang je nog kan stofzuigen.
Ik ben fan van deze stofzuiger!
Pluspunten
- Goede Zuigkracht
- Gemak zonder snoer
- Veel verschillende mondstukken
- Duidelijk hoe lang de accuduur is
Minpunten
- Je ziet hoe vies je huis was
- Mijn kinderen maken ruzie wie er mag stofzuigen.
Stofzuigen wordt een hobby
Sinds ik de Dyson V11 heb stofzuig ik niet alleen omdat het nodig is, maar omdat ik het leuk vind. Ten eerste is de moeite om te stofzuigen verdwenen. Mijn Dyson heb ik geïnstalleerd in het bijbehorende dockingstation waar ik hem heel makkelijk in en uit kan halen. Voorheen moest ik mijn stofzuiger uit de kast halen, in elkaar zetten, en aansluiten op het lichtnet voordat ik hem kon gebruiken. Nu haal ik hem uit het dock en kan ik meteen beginnen en mijn hele huis stofzuigen zonder dat het apparaat, de stekker, en de kabel in de weg komen. Ook is het makkelijk om verschillende oppervlaktes te stofzuigen vanwege de verschillende kopstukken die makkelijk op te bergen zijn aan het dock of zelfs aan de stofzuiger-steel.
Naast het gemak doet hij het ook heel goed. De Automatic stand doet het goed en de Boost stand is zeker niet nodig maar wel leuk om te doen. De scherpe én soepele buig-hoek van het kopstuk zorgt ervoor dat ik overal goed bij kan en zelfs al het stof kan verwijderen onder mijn bank.
Andere voordelen zijn dat het weinig geluid maakt vergeleken met elk andere stofzuiger die ik heb gehad en dat je het opgezogen stof in 1 seconde de prullenbak in kan schieten. Het is echt een plezier om ermee bezig te mogen zijn. Bovendien, is het ook gewoon echt een prachtig design!
Al klinkt de Dyson V11 Absolute nu perfect, er zitten ook wat nadelen aan. Ten eerste is de accu capaciteit niet optimaal. Toen ik een grote beurt deed, daarmee bedoel ik dat ik alle hoeken van de kamer stofzuig, boven, beneden, tussen de verwarming enz., lukte het me net op een paar seconden na om alles in 1 keer stof te zuigen. Mijn huis is 90m2, dus mocht je een grotere huis hebben zou je je huis in meerdere beurten moeten stofzuigen. Verder moet je de knop ingedrukt houden om te stofzuigen wat best vermoeiend is. Het zou fijn zijn als je de knop vast kan zetten. Verder is het een matige kruimeldief omdat er lucht uit de bovenkant van de stofzuiger komt. Door de blaaskracht van de lucht-uitvoer waait een deel van het stof weg. Dit gebeurt alleen als je hem als kruimeldief gebruikt omdat de lucht-uitvoer dichtbij de te reinigen oppervlakte komt.
Al met al is de Dyson V11 Absolute een echte topper, maar hij is niet perfect. Zou ik hem aanraden? DAT ZEKER!
Pluspunten
- Sterke zuigkracht
- Prachtig design
- Makkelijk in gebruik
- Makkelijk op te bergen
- Niet afhankelijk van een snoer
Minpunten
- Accu kan beter
- Matige kruimeldief
Absolute stofzuigkracht
Ik had de kans om dit product te testen en kan alleen maar aanraden, absolute stofzuigkracht, mooie design. Makkelijk en snel klaar met stofzuigen, heeft meerdere koppen voor verschillende oppervlakken, accu wordt snel via kabel opgeladen
Pluspunten
- Makkelijk te besturen
- Krachtige stofzuigkracht
- Accu laadt snel op
Minpunten
- Misschien te veel onderdeelen
Dyson v11 absolute een aanrader!!
Super tevreden van mijn nieuwe stofzuiger, de batterij gaat superlang mee, ongeveer 40 min bij intens gebruik en is superhandig om overal zonder snoer door ons huis te vliegen😉 en wat echt zeer goed is dat de stofzuiger zich automatisch aanpast van zuigkracht als hij van vloer naar tapijt overgaat. Echt een aanrader!
Pluspunten
- Lang batterij bereik
- Geen snoer
Minpunten
- Is wel zwat zwaarder in de hand
Een echte vervanging voor mijn "oude" stofzuiger
Sinds enkele dagen in het bezit van de Dyson V11 Absolute. En ik ben meteen fan. Ik heb hiervoor andere merken snoerloze stofzuigers geprobeerd maar deze konden niet tippen aan de Dyson V11 Absolute. Wat meteen opvalt is de zuigkracht, de accuduur, lage gewicht en het geluid valt mij erg mee. De set wordt erg compleet geleverd met zuigmonden voor elke denkbare situatie. Dit is voor mij erg handig omdat ik zowel harde als zachte vloeren heb. Het wisselen gaat erg eenvoudig en ook de klem op de zuigbuis is erg handig want zo heb je altijd een borsteltje en kierenzuiger bij de hand. Ik heb deze Dyson V11 Absolute nu enkele dagen in bezit maar wil nu al niet meer zonder. De stofzuiger is misschien iets duurder maar elke Euro meer dan waard. Voor mij een echte aanrader!
Pluspunten
- Grote zuigkracht
- Veel hulpstukken
- Lange accuduur
- Handige resttijd indicatie door display
- Realtief ligt
Minpunten
- relatief hoge prijs maar is het wel waard
Superfijn compact apparaat
Wat een fijne stofzuiger. Vandaag opgehaald en opgeladen, alle accessoires uitgepakt.
Eerste indruk: Heel compact, lekker licht, voelt stevig aan, mooie kleuren. Alleen de nodige opzetstukjes, niet overdreven veel. Het geluid valt erg mee, zachter dan onze huidige stofzuiger. Zuigkracht past zich automatisch aan het oppervlak wat het stofzuigt.
Gebruikersgemak: Ons appartement van 115 m2 door het gemak van de stofzuiger ruim binnen een halve accu kunnen stofzuigen. Het opvangbakje was behoorlijk vol, meer dan gedacht, blijkbaar toch meer stof in huis dan gedacht. Behalve het stofzuigen kunnen we ook heel gemakkelijk met de opzetstukjes de meubels, het bedden hoofdbord en de banken stofzuigen. Het knopje moet wel continu ingedrukt gehouden worden om te stofzuigen. Verder weinig moeite, maar het zou toch relaxter zijn als er een aan-uit knop was. Maar dit zorgt waarschijnlijk voor een langere batterijduur.
Leegmaken: in begin even gestuntel hoe het nou leeggemaakt moest worden, op het filmpje zag het er gemakkelijk uit. Eenmaal door hoe het moest, was het eigenlijk ook best gemakkelijk. Zoals eerder gezegd, wordt het opvangbakje wel vrij snel vol, wellicht komt dat ook doordat het beter zuigt dan onze huidige stofzuiger en meer stof opvangt. In principe wel gewoon het gehele appartement kunnen stofzuigen zonder tussendoor te hoeven legen.
Overall: hele fijne compacte stofzuiger, maakt stofzuigen een leukere en snellere klusje. Eerste indruk zeer goed, nog geen echte nadelen ontdekt. Mooie stofzuiger, fijne opzetstukjes, gemakkelijk te legen, gebruiksvriendelijk!
Goed en Gaaf ding
De Dyson V11 is relatief licht van gewicht en dusdanig stil dat je tijdens het stofzuigen je afvraagt of er wel wat gebeurd. Waarschijnlijk is daarom het stofreservoir transparant gemaakt. Het resultaat van 40 minuten (140m2) zuigen was beangstigend goed te noemen. 3x tussendoor het reservoir moeten legen. De 100% opgeladen batterij had na deze periode nog een percentage van 40%. De capaciteit van de batterij vs. zuigvermogen was vooraf dan ook mijn grootste twijfel. Mooiste is denk ik wel de overgang van houten visgraatvloer, tapijt en Granito/steen. Je hoort en merkt het apparaat er anders mee omgaat.
Een Dyson of een X-merk stofzuiger: Er zit een andere techniek achter. De combinatie van de roterende borstels en de motor zorgt er naar mijn mening voor dat de Dyson het beste resultaat levert.
Pluspunten
- Ergonomisch
- geluid
- resultaat zuigkracht
- kwaliteit borstels/zuigmonden
Minpunten
- te veel accessoires
- continu powerknop indrukken