Dyson V11 Absolute Extra

Dyson V11 Absolute Extra - Steelstofzuigers

Dyson V11 Absolute Extra - Steelstofzuigers

5.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V11 Absolute Extra op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

lejo07-12-2019

fantastisch apparaat

uitermate tevreden over de v11. mocht je twijfel hebben om aan te schaffen dan kan ik alleen maar zeggen: gewoon doen, krijg je geen spijt van. ik stond versteld van de zuigkracht en accuduur, zo fijn om niet eerst snoer uit te hoeven rollen. zowel op plavuizen als vloerbedekking , laminaat en zeil een uitstekend resultaat. lekker makkelijk even snel pakken en stofzuigen. enorm veel hele handige hulpstukken. ziet er kwalitatief allemaal zeer degelijk uit. apparaat pas gekocht dus over levensduur kan ik nog weinig zeggen, maar gevoelsmatig zit dat ook wel goed.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • accuduur
  • handzaam
  • flexibel in gebruik
  • veel praktische hulpstukken
Minpunten
  • prijzig
Jonkers30-09-2019

Sterkte zuigkracht, duidelijk scherm, lange batterijduur

De stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Het huis is nog niet eerder zo schoon geweest. Het legen van de bak is makkelijk en snel. De stofzuiger is makkelijk te bedienen en de batterij gaat lang genoeg mee om het hele huis 2x te stofzuigen.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Fijne accesoires
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen onnodige knopjes
Minpunten
  • De hond is nog steeds bang van de stofzuiger
  • De kat ook
Peter Ulestraten09-08-2019

Makkelijk te legen, prettig in gebruik, goede prestaties.

Heb hem net in huis en wil hem gebruiken ter vervanging van mijn Dyson stofzuiger met snoer. Hij is veel minder lawaaierig en het stofreservoir is veel gemakkelijker te legen. De zuigprestaties zijn erg goed, ik heb het idee dat er veel effectiever gezogen wordt. Het reservoir is snel vol, maar omdat hij zo gemakkelijk leeg te maken is vind ik dat geen groot nadeel. Stofzuigen gaat nu gemakkelijker omdat ik niet eerst de stofzuiger uit de kast hoef te halen, snoer uittrekken, stopcontact zoeken, slang bevestigen etc. Gewoon van de muur klikken en zuigen maar! Je gaat het bijna voor je plezier doen!
Pluspunten
  • goede zuigkracht
  • makkelijke te legen
  • snoerloos werkt erg prettig
  • meteen gebruiksklaar
Minpunten
  • reservoir snel vol
Jeroen11-05-2019

Beste snoerloze stofzuiger qua zuigkracht

Ik heb de Dyson V11 Absolute mogen testen en doe dit inmiddels een kleine 2 mnd. De Dyson V11 Absolute is de laatste in de reeks Dyson snoerloze stofzuigers. Eerder heb ik een Dyson V6 gekocht en daar was ik absoluut niet over te spreken. Weinig zuigkracht, weinig batterijvermogen en daarmee veel te duur. De Dyson V11 daarentegen heeft een zeer grote hoeveelheid aan zuigkracht, zelfs in een eco stand, en een flinke dosis aan batterijvermogen. In eco stand ruim 40 minuten en in boost ruim 20 minuten. De prijs is voor een stofzuiger aan de hoge kant maar gelet op de prestaties van de stofzuiger, de hoeveelheid zuigmonden en overige opzetstukken en het design van de stofzuiger krijg je wel waar voor je geld. Zijn er dan geen minpunten, jawel die zijn er wel. Voor mij 1,93meter is de stofzuiger wat te klein. Er is geen functie aanwezig waarbij je de steel zou kunnen verlengen en dat merk je wanneer je besluit het hele huis in een keer te stofzuigen. Een ander minpunt is het gewicht van de stofzuiger. Ondanks dat de stofzuiger op de grond rust ligt hij redelijk zwaar in de hand. Bij langer stofzuigen is dit duidelijk te merken. Tot slot is er nog 1 functie die deze stofzuiger tot een absolute topper maakt en dat is het automatische systeem dat de zuigkracht aanpast aan de hoeveelheid weerstand de zuigmond ondervindt. Zuig je een vloer met laminaat, de dyson zuigt hard genoeg maar zodra je het vloerkleed bereikt en de weerstand aan de zuigmond toeneemt hoor je dat de Dyson automatisch harder begint te zuigen. Hij doet dit snel en zeer efficient. Al met al had ik nooit verwacht dat ik uberhaupt ooit enthousiast zou kunnen worden over een stofzuiger maar de Dyson V11 Absolute is het toch gelukt.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • vermogen batterij
  • automatisch aangepaste zuigkracht
Minpunten
  • gewicht
  • lengte steel stofzuiger
Bietje10-05-2019

Super stofzuiger

Jaren gebruik gemaakt van een “gewone” stofzuiger met snoer en stofzak. Was al een tijdje op zoek naar een snoer- en zakloos exemplaar. De keuze is gevallen op de Dyson V11 Absolute en deze zuigt zeker zo goed als mijn normale stofzuiger (snoerloos, heel wendbaar, veel accessoires , een efficiënte display. Enige minpuntje is dat je de inddrukkop niet kan vastzetten. In denk dat er geen betere (steel)stofzuiger verkrijgbaar. Zoek je een stofzuiger en je hebt het geld (er voor over), dan is de keuze voor de Dyson V11 Absolute snel gemaakt. De V11 is een wereld van verschil vergeleken met de 'ouderwetse' stofzuigers met snoer; eenmaal in bezit merk je pas hoe goed en gemakkelijk deze V11 is en ook dat je even gaat stofzuigen, het wordt bijna een feest om te stofzuigen... voor mij geen ander meer!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Accuduur
  • Reiniging
  • Wendbaarheid
Minpunten
  • Powerknop in blijven drukken voor gebruik
  • Prijs
AteR07-05-2019

Absolute top-stofzuiger

Een enorme krachtpatser, deze draadloze stofzuiger. Is bijna een feestje om mee te zuigen! Erg handig is het automatisch aanpassen aan de ondergrond. De vele accessoires zorgen ervoor dat je echt op alle plekken terecht kan! Elders las ik dat dit apparaat erg veel lawaai zou maken....zou: dat valt reuze mee! Aanschaf is niet goedkoop, maar het in zijn geld zeker waard! over duurzaamheid kan ik uiteraard nog niks zeggen, omdat ik stofzuiger pas kort in mijn bezit heb.
Pluspunten
  • enorme zuigkracht
  • handig display
  • veel accessoires
Minpunten
  • prijzig
sigridP05-05-2019

krachtig met veel opzetstukken

Enkele weken terug mocht in dit toestel ontvangen om uit te testen. Bij het openen van de doos was ik al onmiddellijk onder de indruk van het aantal opzetstukken. Het toestel komt met 7 opzetstukken die makkelijk te vervangen zijn door middel van het kliksysteem. De motor van het toestel is erg stil, veel stiller dan de gemiddelde stofzuiger. Echter de 'high torteur cleaner head' maakt wel veel lawaai als het toestel gebruikt wordt. Het toestel kan ingesteld worden op verschillende zuigkrachten gaande van eco tot high. Het toestel heeft zeker een krachtige motor, maar ik ben voornamelijk fan van de 'auto' functie. het toestel stelt automatisch de zuigkracht in naar gelang de ondergrond. Het toestel ziet er erg luxueus uit en heeft een blits design. Het is daarbij ook erg makkelijk te ledigen. Een nadeel vindt ik echter wel dat de startknop ingehouden dient te worden om het toestel te gebruiken. Voornamelijk wanneer je grotere oppervlaktes gaat stofzuigen kan dit wel eens vervelend worden. Ik ben heel erg tevreden over het toestel maar vindt het wel een beetje te hoog geprijsd. Het toestel heeft zeker een goede motor, maar het gebruiksgemak van het toestel kan zeker nog verbeterd worden. Echter met dit toestel betaal je wel voor de top van de top en ik heb niet onmiddellijk het gevoel dat dit het geval is met dit toestel. Een contactloze 'aan' knop en verlichting op het opzetstuk hadden bijvoorbeeld de functionaliteit kunnen verhogen. Maar daar beschikt deze dyson V11 absolute niet over. Desondanks beveel ik het product toch zeker aan, zeker voor personen die hun stofzuiger voor meerdere zaken in het huishouden gebruiken zoals het onderhouden van tapijten, het gebruik van een kruimeldief, het opnemen van stof op kasten, ...
Pluspunten
  • krachtige motor
  • mooi design
Minpunten
  • veel opzetstukken
  • duur in aankoop
Mbeun29-04-2019

Top apparaat

Ik wilde de dyson v11 graag testen omdat mijn oude dyson v6 aan vervanging toe was. En wij dat al een heel fijne stofzuiger vonden. Ik ben nu heel blij dat ik hem mag testen. Vooral de zuigkracht is al een groot verschil met onze oude. Stofzuigen wordt weer een stuk leuker nu. Ideaal vind ik ook de display. Waar je kan zien hoe lang je nog kan zuigen. En de verschillende standen kan kiezen. De automatische stand wordt vooral veel gebruikt hier. Vanwege 2 types vloerbedekking. Met het hulpstuk voor aan je stofzuiger kan je ook nog een aantal losse koppen meenemen, dit is handig als ik boven moet zuigen. Ik kan nu 2 keer zo lang zuigen als met me oude. Ook fijn dat je zoveel verschillende koppen erbij hebt. Ik raad de dyson v11 aan m'n iedereen aan
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Display
  • Verschillende modes
  • Veel aparte koppen
CathelijneO27-04-2019

Top stofzuiger

Wij hebben nu al even gebruik mogen maken van de Dyson V11 en we kunnen zeker zeggen dat wij er heel erg blij mee zijn. Het grootste pluspunt is dat hij snoerloos is je daardoor gemakkelijk elke kamer kunt stofzuigen. Ook gebruiken wij hem vaak even snel als een kruimeldief. Door de vele kopstukken, die gemakkelijk te verwisselen zijn, kun je werkelijk elk hoekje van de kamer stofvrij krijgen. Ook bewegen de kopstukken super easy in elke richting. Dit alles zorgt ervoor dat het huishouden (bijna) leuk begint te worden, omdat het zo'n praktisch apparaat is. Ook het stof verwijderen uit de stofzuiger gaat snel en moeiteloos door middel van 1 druk op een knop. Het enige minpunt wat wij tot nu toe hebben ervaren is de duur van de accu. Bij het houden van een grote (lente) schoonmaak ben je toch wel vaak langer bezig dan de aangegeven tijd en zul je tussendoor de stofzuiger extra moeten opladen. Maargoed; dit doe je natuurlijk ook niet elke week en is ook bij ons pas 1 keer voorgekomen. Ook kun je de duur verlengen door de verschillende standen te gebruiken. Al met al helemaal happy dus met de Dyson V11 en wij zouden hem 100% aanbevelen!
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Veel kopstukken
  • Beweegt in elke richting
Minpunten
  • Duur accu kan beter
Chris R24-04-2019

DE vervanger van de stofzuiger

Dyson V11 maakt verwachtingen waar! Wanneer je een stofzuiger besteld met een dergelijke prijs verwacht je ook wat! Dyson heeft deze verwachting ook compleet waargemaakt. De eenvoud in gebruik is gewoonweg fantastisch. De Dyson registreert de verschillende ondergronden en past zich hierop aan. Hierdoor hoef je geen rare fratsen meer uit te halen om alle ondergronden met 1 apparaat schoon te krijgen. Een woning van 2 verdiepingen kan in de ecostand geheel gezogen worden met deze Dyson, waar dat bij zijn voorganger(s) van de DC serie lastig tot onmogelijk was. De vele meegeleverde hulpstukken maakt dat je geen kruimeldief of besnoerde stofzuiger meer nodig hebt.
Pluspunten
  • Design
  • Zuigkracht
  • Accuduur
  • Aanpassend vermogen
  • Hulpstukken standaard
Minpunten
  • Prijs
SarahJBT23-04-2019

Krachtige stofzuiger

Robuuste steelstofzuiger met veel toebehoren. Borstels die passen bij iedereen zijn vloertype glad of gestoffeerd Kleinere borstels voor hoekjes, bank of tedere materiaal Steelstofzuiger ook goed bruikbaar door lange personen doordat het apparaat langer is dan de voorgaande type dyson's. Kleine motor borstel geweldig voor de trap of wanneer je de bank wat dieper wilt reinigen. (Denk bijv aan huisdier of langharige dames in huis) Intensiteit van de stofzuiger is automatisch in te stellen of zelf te regelen via het display. Laatste erg handig als je zeker wilt zijn dat je de klus geklaard krijgt met je accu inhoud. Ideaal als je zo visite krijgt en zeker wilt zijn dat alles is gezogen. Maar met een 60 minuten accu moet dat eigenlijk altijd wel lukken. 3 verdiepingen ééngezings woning prima te zuigen op 1 accu. Krachtig genoeg om auto uit te zuigen. Ongeacht wat je hebt vervoerd 😉 Al bij al echte aanrader
Pluspunten
  • Krachtig zuigkracht
  • Lange accu duur
  • Verschillen borstels
  • Ook voor lange mensen
  • Trapwaardig
Minpunten
  • Zwaarder dan zijn voorgangers
deepakc23-04-2019

Stofzuigen zonder kabels

Met de Dyson V11 is het heel makkelijk om te stofzuigen in vergelijking met mijn oude stofzuiger welke ik uit de kast moeten halen, in elkaar zetten, en aansluiten voordat ik hem kunnen gebruiken. Daarna kwam het apparaat, de stekker, en de kabel in de weg. Dit is niet meer het geval met de Dyson V11. Het is ook makkelijk om verschillende oppervlaktes te stofzuigen vanwege de verschillende kopstukken die makkelijk op te bergen zijn op de stofzuiger zelf. Met de LED scherm kan je makkelijk kiezen tussen de verschillende standen, en kan je ook zien hoeveel tijd heb je nog voordat de accu leeg gaat. De Automatic stand gebruik ik de meeste, en soms ook de Boost stand. De accu duur is heel goed, voor mijn 80 m2 huis is het ruim voldoende, behalve als ik hem heel vaak in de Boost stand zet, dan is de accu duur heel kort. Hij maakt niet veel geluid, en het opgezogen stof kan je heel makkelijk in de prullenbak schieten. Het is echt een prachtig design! De nadelen van de Dyson V11 is dat hij vrij zwaar is, en je moet de knop ingedrukt houden om te stofzuigen wat vermoeiend is. Ook qua prijs is het best duur, maar je krijgt wel een van de beste stofzuigers ter wereld. Conclusie: Mooie ergonomische stofzuiger met een prachtig design.
Pluspunten
  • Kabelloos
  • Accu
Minpunten
  • Prijs
  • Gewicht, beetje zwaar
Wouterbenk22-04-2019

Stijlvolle krachtpatser

De dyson v11 absolute is echt een een van de beste stofzuigers. Zonder snoer! Een volledig opgeladen accu gaat wel ruim 3 kwartier mee. Meer dan genoeg om je hele huis te stofzuigen. Ook worden er vele handige accessoires meegeleverd. Dus voor elke stofzuigklus is er wel een accesoire aanwezig. De zuigmond past zich automatisch aan de ondergrond aan. Ook het reinigen van het reservoir is heel erg makkelijk. Je drukt het reservoir met een simpele schuif in een keer leeg. Er zitten 3 verschillende standen op de v11. De eco stand, de medium stand en de boost stand. Deze laatste stand beperkt wel je accuduur. De eco stand is voldoende voor normaal gebruik. Bij het zuigen van je bankstel is de boost wel een uitkomst. Op deze stand verwijder je nagenoeg alle hondenharen uit je stof. Kortom: Bij de v11 staat kwaliteit en gebruikersgemak voorop.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Veel handige accessoires
  • Makkelijk te reinigen
Jacobs22-04-2019

Vervanging 'ouderwetse' stofzuiger! Gemak plus!

Al een aantal jaar in het bezit van de Dyson DC52 Animal pro. Ontzettend fijn, echter 'miste' ik een draadloze stofzuiger om snel even door het huis te gaan. Daarom was ik ontzettend nieuwsgierig naar deze Dyson V11 absolute. Ervaring: in een woord Wauw! Ontzettend makkelijk in gebruik, heel behendig en een flinke zuigkracht. Enorm verrast door deze stofzuiger. Ik merk dat wij nu sneller even de stofzuiger pakken. Wij hebben twee katten en daarvoor is deze stofzuiger echt een uitkomst. De krabpaal heb je met de hulpstukken in een mum van tijd gestofzuigd. Haren haal je in een beweging van de bank en je bent gemakkelijk snel door het huis . De hulpstukken zijn handig voor onze inloopmatten maar ook voor onze houten lamellen. De stofzuiger is makkelijk tegen de muur te plaatsen en het is erg prettig dat je de zuigkracht makkelijk kan aanpassen en ook dat je de resterende tijd ziet. Een klein nadeel, met deze mondstukken kunnen wij niet onder de verwarming stofzuigen. Wel kan ik mij voorstellen dat de stofzuiger voor sommige mensen zwaar in de hand kan liggen, voor ons geen nadeel. De accuduur is ruim voldoende. Met een vloeroppervlakte van 145m2 en een volgeladen Dyson stofzuig je het hele huis op stand medium. Met boost niet, maar boost gebruiken wij bij het opzuigen van kruimels of de krabpaal/ loopmatten bij de deuren of automatten.
Pluspunten
  • kwaliteit borstels/zuigmonden
  • Makkelijk legen
  • Display met standen en tijd
  • gemak
Minpunten
  • continu powerknop indrukken
Mw De Wind19-04-2019

Makkelijk in gebruik, veelzijdig, lange accuduur

Ik ben erg enthousiast over de Dyson v11. Hij ziet er mooi uit, is heel handig en makkelijk in gebruik. Veel hulpstukken, zuigt krachtig, makkelijk in gebruik. Ook de kruimeldief functie is handig.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Veelzijdig in gebruik
  • Duidelijk display
Minpunten
  • Aan de prijs, maar het wel waard
Sonja19-04-2019

Handzaam, goede zuigkracht, gemakkelijk in gebruik

Fantastische stofzuiger zonder snoer met veel zuigkracht en veel gebruiksgemak. Super handig dat hij moeiteloos van het laminaat naar het vloerkleed overgaat zonder te wisselen van zuigmond of accessoire. De bak legen is ook super eenvoudig. Display geeft aan hoe lang hij het jog doet voordat je weer moet opladen. Komt met verschillende handige accessoires. Kortom, een topapparaat! Je pakt ‘m er heel gemakkelijk even bij omdat hij snoerloos en compact is.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Snoerloos
  • Lange accuduur
  • Gemakkelijk legen
  • Accessoires
Dara19-04-2019
2.0

Valt erg tegen

2.0
Ik keek vol verwachting uit naar de Dyson V11. Toen het pakket was aangekomen heb ik de stofzuiger direct aan de lader gehangen en de accessoires uitgepakt, wat zijn dat er veel zeg! Nadat de stofzuiger was opgeladen was eerst de trap aan de beurt. Dit is een houten geverfde trap waar altijd veel stof, haren etcetera opliggen. Even zoeken naar het juiste opzetstuk en aan de slag maar. Wat viel dat tegen zeg..... Op de ECO stand zuigt de stofzuiger nagenoeg niks op, bij de medium stand zeer matig en op de boost stand ongveer gelijkwaardig aan onze gewone stofzuiger. Nadeel van de Boost stand is dat de Dyson dit maar 5 minuten kan volhouden. Ander zeer groot nadeel is dat de Dyson dusdanig veel lucht aan d zijkant blaast dat de stof en andere zaken worden rond geblazen. Niet echt handig aaangezien je dit wil opzuigen. Wellicht dat dit valt te voorkomen als je de steel erop zet maar dan heb je weer een veel te groot apparaat voor de trap. Na de trap waren de meubels aan de beurt. We hebben een dressoir van ca. 3,5 meter met daarop een glasplaat waar vaak veel stof op zit. Gekozen voor het opzetstuk met de zachte borstel maar ipv op te zuigen bleef het stof in de borstel zitten. In combinatie met het rondblazen van de motor/stof heb uiteindelijk maar de Swiffer gepakt wat sneller en beter ging. Hierna de PVC vloer in de woonkamer geprobeerd. Dit ging op zich best redelijk goed met name op het vloerkleed waanneer de Dyson de zuigkracht automatisch aanpast. Opvallend aan het zuigen was dat de Dyson enkel bij een voorwaartse beweging de rommel opzuigt en niet met een achterwaartse. Uiteindelijk was ik met de Dyson net zoveel tijd kwijt om het huis te stofzuigen maar heb ik twijfels of dit wel goed gebeurt is door de rondblazende motor. De accu kon krap aan de 50 minuten redden. Conclusie: + draadloos -Motor blaast het vuil in het rond zonder gebruik van de steel (zeker geen vervanger van de kruimeldief) -Zuigkracht op de ECO en Medium stand onder de maat -Teveel opzetstukken die het allemaal net niet zijn -Accu valt tegen (50 minuten is net haalbaar) -En als laatse de veel te hoge verkoopprijs
Pluspunten
  • Draadloos
Minpunten
  • Weinig zuigkracht op ECO en Medium
  • Teveel hulpstukken die het net niet zijn
  • Accuduur valt erg tegen (max 50 min.)
  • Motor die het vuil rond blaast ipv opzuigt
  • Veel te hoge prijs icm de minpunten
Alex8118-04-2019

Geweldige stofzuiger

Na een paar dagen wachten kregen we de dyson v11 in het weekend dat we de verjaardag van onze dochter gingen vieren. Eenmaal thuis snel de stofzuiger uitpakken maar er zaten zoveel mondstukken bij dat “snel” wel weggelaten kon worden. Stofzuiger op de lader gezet en daarna het huis met de v11 schoon gemaakt. Natuurlijk wouden de andere ouders van kleine kinderen ook de v11 even testen. Iedereen was enthousiast over de zuigkracht. We moesten wel even wennen aan het gewicht van de stofzuiger. Maar eenmaal gewend wil je niet meer anders. Wij waren als dyson fan maar zelfs wij waren aangenaam verrast door de prestaties van de v11
Pluspunten
  • draadloos
  • heel veel mondstukken
Minpunten
  • gewicht
Dekollie17-04-2019

Mooie en zeer degelijke steelstofzuiger

Ben erg tevreden over deze steelstofzuiger. We hadden al een gewone Dyson stofzuiger, maar deze pak je er veel makkelijker bij. Waren al een tijdje op zoek en zaten heel erg te twijfelen tussen een goedkope variant of ook weer een Dyson. Deze Dyson steelstofzuiger is echt een super apparaat. Vormgeving en looks zijn echt heel mooi vind ik persoonlijk. Daarnaast houdt hij heel goed vast in de hand. Je hebt 3 verschillende standen en je ziet precies hoe lang je nog kunt doen voordat hij weer aan de oplader moet. Ik vind dat je er ook lang mee kunt doen als je hem op de middelste stand hebt staan. Als hij in de high stand staat maakt hij best veel geluid en gaat hij ook niet lang mee. Ik pak hem gemiddeld 3 keer per dag. Ook het vloerkleed is goed schoon te krijgen ermee. Enige minpuntje wat mij betreft is dat je de 'aan' knop de hele tijd ingedrukt moet houden. Erg degelijk, zoals ik van Dyson gewend ben. Super tevreden!!
  • Handig te hanteren
Minpunten
  • 'aan'knop ingedrukt houden
  • duur
TotalBella17-04-2019

Fijne stofzuiger

Wat een fijn apparaat. Hij staat altijd klaar voor gebruik dus er wordt ook vaak gebruik van gemaakt. Je kan in een keer het gehele huis stofzuigen (beneden, boven en ruime zolder) en dankzij de handige (en vele) opzetstukken kom je overal makkelijk bij. Op het display zijn 3 standen te zien met de daarbij behorende accuduur. Heel handig.
Pluspunten
  • Wendbaar
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Had wat zachter (geluid) gemogen
Merel16-04-2019

Beetje zwaar, veel handige hulpstukken

De stofzuiger ziet er bijna futuristisch uit met de blauwe accenten. De vele meegeleverde hulpstukken klikken makkelijk aan de stofzuiger, met of zonder de lange steel ertussen. Het apparaat zelf is vrij zwaar, en vooral met een kort hulpstuk begin je dat snel te merken. Ook moet je de knop om te zuigen steeds ingedrukt houden, als je de hele kamer wil doen wordt dat toch best vermoeiend. De verschillende hulpstukken zijn geschikt voor allerlei oppervlaktes, en dat is enerzijds handig, maar anderzijds moet je ook vaak wisselen. Voor het zuigen van de laminaatvloer is een ander hulpstuk nodig dan voor het kleed, bij een reguliere stofzuiger is dat 1 knop om te wisselen, hierbij moet je teruglopen naar de doos. De zuigkracht is prima in de reguliere stand, en op de boost-stand doet de zuigkracht niets onder voor mijn reguliere stofzuiger. De accuduur is voldoende om ons huis rond te stofzuigen, het is echt heel handig dat je niet steeds de stofzuiger achter je aan hoeft te trekken of de stekker hoeft te verwisselen. Ook handig buitenshuis (auto, caravan, boot, etc) op plekken waar je niet zomaar een stopcontact voorhanden hebt. Op het heldere LCD-scherm zie je precies hoe lang je nog kunt stofzuigen op de huidige stand, en hoe omschakelen van stand je resterende tijd beïnvloedt. Wij zijn aan het verbouwen en hebben veel fijn stof liggen, dat verdwijnt allemaal moeiteloos in de Dyson, je ziet het reservoir zich vullen. Al snel raakte het reservoir vol, het legen daarvan is even een trucje, waarbij je vooral moet oppassen dat niet al het stof weer opstuift uit de prullenbak. Door het fijne stof kreeg ik ook al snel de melding dat de filter gewassen moest worden. Hierover staat wel uitleg in de gids, en dat is onder de warme kraan zo gedaan. De stof van het filter verkleurt als hij nat is, waardoor goed te zien is wanneer hij weer is opgedroogd (dit duurde wel langer dan de in de gids genoemde 24 uur). Ik heb ook het reservoir uitgespoeld, maar dat blijft door alle hoekjes en randjes wat viezig. Ook na een paar weken blijf ik de Dyson vaak snel even pakken voor kleine klusjes, dat blijft makkelijker dan de normale stofzuiger uit de berging trekken. Voor de gehele woonkamer vind ik hem te zwaar, maar gelukkig doet de stofzuigrobot daar het grootste deel van het werk, de Dyson is een goede aanvulling!
Pluspunten
  • Handzaam
  • Geen stekker/snoer
  • Veel handige hulpstukken
  • Goede accuduur
Minpunten
  • Vooral met kort hulpstuk wat zwaar
Leon7115-04-2019

Dyson V11 Maakt het waar

Ik had hoge verwachtingen van de Dyson V11 en hij stelt me zeker niet teleur. Bij het in elkaar zetten zie je al dat er goed over dit apparaat is nagedacht. Wat een hoop verschillende hulpstukken en wat een handige manier om de stofzuiger op te hangen en tegelijkertijd op te laden. Ook het feit dat je de meest gebruikte hulpstukken simpel aan de stang kunt bevestigen en de rest aan de houder op de wand kunt klikken maak alles zeer overzichtelijk. Wat betreft het zuigen zelf is het waarvoor ik het voornamelijk gebruik (houten vloer zonder kleed) meer dan genoeg . Het grootste voordeel ten opzichte van mijn oude stofzuiger (met snoer) is dat ik gewoon ook naar mijn auto kan lopen en die grondig kan zuigen zonder moeilijk te doen met verlengsnoeren, etc.). Daarnaast zorgt de geleiding op de grond van de zuigmond voor een zeer makkelijke zuigervaring. Door een draai aan de stang gaat de stofzuiger vanzelf al rechtsaf of linksaf. Het geluidje dat de stofzuiger maakt nadat je de hendel hebt losgelaten (soort starwars geluidje) is in het begin geinig maar gaat me nu wel al een beetje irriteren. Al met al ben ik heel blij met deze aankoop en ben ik blij dat ik voortaan draadloos door het leven ga.
Lotje244415-04-2019

Dyson V11

Het product is handig op alle vloeren en kan zelfs in de auto handig gebruikt worden en bevat zeer veel hulpstukken. Bovendien kan u besparen in uw batterijverbruik door het schermpje te gebruiken en te switchen van eco naar auto of boost.
Pluspunten
  • zuinig
  • snel gepoetst
Minpunten
  • soms beetje zwaar
  • veel lawaai
willems15-04-2019

Handig om snel te stofzuigen

De Dyson is een mooi apparaat. Het leuke is dat Dyson blijft innoveren. Deze v11 heeft een borstel met sensor die de zuigkracht kan aanpassen afhankelijk van de ondergrond. Dit betekent dat als je op laminaat zuigt en overgaat naar tapijt, de zuigkracht automatisch hoger wordt en andersom. Het LCD scherm is handig, je ziet heel duidelijk hoeveel tijd je nog over hebt om te zuigen. Dit past zich aan bij het wisselen van stand. Auto modus heeft meestal zo'n 50 minuten; turbo mode veranderd dit naar 10-12 minuten. Eco mode weer naar 78 minuten. Door de automatische sensor wordt de zuigkracht aangepast zodat de machine er, theoretisch, het meest efficiënt mee omgaat. Er zitten best wat opzetstukken bij. Ik gebruik zelf meestal gewoon de automatische sensor borstel voor normaal gebruik en bij 'kruimeldief' gebruik de turboborstel. De overige accessoires heb ik nog niet veel gebruikt, een enkele keer de plintenborstel voor de plinten en de hoekjes waar de grote borstels niet bijkunnen. Soms pakt de borstel het vuil niet en sleept dit mee, dat is een kwestie van even optillen en op het vuil zetten en verder gaan, volgens mij hebben hier alle stofzuigers wel last van.
madtweety15-04-2019

Fantastische stofzuiger

Het maakt stofzuigen ineens leuk. Geen snoer te altijd te kort is, je kunt ermee stoffen, je kunt je auto er makkelijk mee doen en ook de kattenharen op de bank zijn in een mum verdwenen. Zonder de steel is hij wel wat zwaar maar dan heb ik direct mijn armen getraind :). Er zitten veel accessoires bij de stofzuiger, ik zou het alleen handig vinden als er ook een flexibele zuigmond aan zou zetten waardoor je ook in onhandige hoekje kunt komen, dat is het enige verbeterpunt wat ik tot nu toe heb gevonden. De automatische stand van de stofzuiger werkt goed, je merkt een groot verschil in zuigkracht als je op laminaat stofzuigt of dat je op een hoogpolig kleed aan het zuigen bent. Op beide ondergronden is geen stofje/kruimel/haar meer te vinden. Het display is ook erg handig, je kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende standen en ziet dan ook de geschatte tijd die je nog over hebt. Het ophangmechanisme werkt ook goed, je hebt nog wel een plek nodig waar je alle accessoires in kunt opbergen.
Pluspunten
  • draadloos
  • zuigkracht
  • aantal accessoires
  • handig display
  • makkelijk te legen
Minpunten
  • prijs