AEG AP72ABEPP 7000

AEG AP72ABEPP 7000

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 273,00Bekijk alle aanbieders
7.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP72ABEPP 7000 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d**********@h**********10-08-2026
De stofzuiger heeft een mooi design en een handige staander waarvoor je geen gaten in de muur moet boren. De stofzuiger weegt weinig en is goed wendbaar. Ik stond versteld hoe goed kattenharen uit de tapijten en zetel worden gezogen. De batterij gaat op de autostand wel snel leeg. Op de laagste stand gaat de batterij aanzienlijk langer mee en heeft de stofzuiger ook nog voldoende zuigkracht. De wieltjes tonen na een paar weken al wat slijtage.
s********@g********10-08-2026
De stofzuiger komt met verschillende opzetstukken die gemakkelijk te verwisselen zijn. Ze kunnen op een houder geplaatst worden waardoor ze hun vaste plek hebben. De stofzuiger heeft voldoende zuigkracht. De automatische stand is handig voor als je veel wisselt tussen tapijt en harde vloer. Hij past automatisch zijn zuigvermogen aan. Hij weegt niet veel waardoor ik er ook gemakkelijk mee op de trap kan en de bovenverdieping kan stofzuigen. De standaard borstel beweegt heel vlot over de vloer en draait soepel. De batterij houdt het lang vol op de laagste stand die voor het dagelijks vuil zeker voldoende is. De opzetborstel voor dierenharen werkt heel goed. Deze is makkelijk proper te maken en haalt effectief alle haren van de stoelen en zetel. De opvangbak is wat meer werk om proper te maken omdat je telkens 2 filters eruit moet halen en een ervan zit nogal stroef.
Julia080907-08-2026

Goede zuigkracht met mooie vormgeving

Deze mooie steelstofzuiger heeft voor mij de verwachtingen overtroffen. Ik ben bekend met de bekende steelstofzuiger van een ander merk en daar ben ik niet tevreden over. Deze zeker wel! Super fijn dat je hem aan en uit zet met een knop op de display en niet de hele tijd hoeft in te drukken. Mooie display met duidelijk hoeveel kracht je gebruikt en hoeveel batterij je nog hebt voor de ruimte. Ideaal met alle meegeleverde opzetstukken. Ik ben er heel blij mee want ik kan alle ondergronden in huis hiermee aanpakken. Er zit een goede kracht op ook. Ik ben blij met het lampje op de kop, dat vind ik heel handig. Verder vind ik het design ook heel mooi. Hij is niet super licht maar dat hoeft ook niet perse voor mij. Eén puntje van kritiek is de batterijduur. Die gaat toch iets minder lang mee dan gehoopt
  • Goede zuigkracht
  • Uitgebreide opzetstukken
  • Mooie display
Minpunten
  • Batterijduur
d*******@g********06-08-2026
Ik mocht dit toestel uittesten en verwachten van aeg niet te veel maar ik moet eerlijk zijn dat ik aangenaam verrast was . De batterij houdt het goed uit. Hij doet t geweldig op tapijt. De extra’s zijn ook een meerwaarde . Het lampje op de voet is top om te zien waar je nog iets vergeten bent. Ik zou dit echt wel aanraden.
p**********@m******06-08-2026
Wat een fijne lichte stofzuifer en lekker wendbaar. Deze stofzuiger heeft een lampje in de voet waardoor je alles goed ziet liggen op de grond en daardoor niets vergeet. Het nadeel van deze stofzuiger is dat deze snel leeg gaat qua accu. De stofzuiger heeft een standaard waarin je de stofzuiger opbergt waardoor je de stofzuiflger niet kunt ophangen. Om de opvangbak los te krijgen daar moet ik nog handigheid in krijgen of misschien gaat dit wel moeizaam.
j***************@t*********01-08-2026
De stofzuiger kwam goed verpakt aan op zijn bestemming. Hij werd direct in gebruik genomen, omdat we een 1-jarige poes in huis hebben die deze tijd haarverlies heeft. Het toestel is gebruiksvriendelijk. Hij is licht in gebruik ; kan met gemak de lucht in gegooid worden om vb spinnewebben weg te halen. De steel mocht weliswaar iets langer zijn voor ons. Voor de verkoopprijs zou er een 2de accu mogen bijgeleverd worden. De accu is té snel leeg, dat is jammer uiteraard. We gebruiken hem ook het liefst op de hoogste stand voor de zwaardere activiteiten. De oplaadduur is ook véél te lang ; de koppeling hiervoor is wél gemakkelijk. De opvangbak is helaas vrij compact. Wanneer men het hele huis doorloopt, moet deze meermaals tussendoor geledigd worden. Er worden voldoende accessoires meegeleverd. Kortom : de stofzuiger is een mooi aanvulling op onze huidige stofzuiger, maar wij raden hem niet aan voor matten. Daar is er onvoldoende kracht voor. De aankoopprijs is té duur ; mits grote korting of verbeteringen op aanmerkingen zou de aanschaf ervan een mogelijkheid zijn.
Jurgen920001-08-2026

Getest maar geen aankoop

Het pakket kwam goed verpakt aan op zijn bestemming en werd direct in gebruik gesteld. Immers, we hebben een 1-jarige poes in huis die momenteel wat haartjes verliest. Het toestel is gebruiksvriendelijk ; licht gewicht dat je gemakkelijk in de hoogte kan gooien om vb spinnewebben weg te halen. We gebruikten het toestel op max ; de lagere standen waren enkel voldoende voor de lichtste karweitjes. De accu was hierdoor ook snel op, helaas. Schoonmaak van de matten geeft niet het gewenste eindresultaat. De reservoir van het vuil is ook te klein ; men moet meermaals leegmaken en opladen (wat wel gemakkelijk was) duurt veel te lang. Het toestel is uiteindelijk te duur en pas interessant mits grote korting of verbetering aan de negatieve punten.
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • tijd opladen
  • te kleine reservoir (voor vuil)
  • maximumstand nodig
  • te snel op 0
Rickert199330-07-2026

lichte stofzuigen maar een no-go voor mij

de stofzuiger nu een aantal weekjes in gebruik. Leuk en licht apparaat, maar voor deze aanschafprijs is het een no go. Accu is in een mum van tijd leeg, in de laagste stand zou hij 40 minuten mee kunnen gaan, maar daar zuig je de zandkorrels nog niet meer weg, dus hij moet op minimaal de middelste stand. Leeg in 20 minuten. Flinke tegenvaller. De stofzuiger zelf is best kort, ik ben best lang, wat betekend dat ik met een gebogen rug sta te stofzuigen, niet lekker. De opvangbak voor de stof is klein, zo klein dat ik deze 2 keer moet legen. En dat legen is super omslachtig. Eerst dat reservoir eraf, dan alle filters eruit. en dan kun je de stof eruit schudden. Een van de filters is wat ruw, en daar blijft veel stof en haar in zitten. wat betekend dat je die dan ook nog moet schoonmaken. Een korte klus wordt zo een dagbesteding. Er zijn toch nog wel wat positieve dingen te melden. Het lampje op de grote zuigmond vind ik wel handig, daardoor wordt er toch stof zichtbaar, wat je met het blote oog niet makkelijk zou zien. De stofzuiger is redelijk licht, wat hem makkelijk hanteerbaar maakt.
Pluspunten
  • lampje op de zuigmond
  • erg licht
Minpunten
  • klein reservoir
  • veel schoonmaakwerk aan de stofzuiger
KatVy30-07-2026

Krachtige lichtgewicht

Ik heb deze mogen testen in ruil voor mijn eerlijke mening. Deze lichtgewicht heeft me enorm aangenaam verrast. Hij is zeer licht en heeft een verassend sterke zuigkracht. De meegeleverde accessoires passen allemaal in de steunbeugel wat vaak niet het geval is, hier heb je geen gedoe met het zoeken naar een bepaald onderdeel. Je krijgt ook een tweede filter zodat je niet moet wachten op het drogen van je filter. Hij is zeer wendbaar en heeft een lage kop zodat hij ook onder onze zetels past. Ook onze kinderen van 7 en 9 kunnen hiermee zonder het "maar dat is zo zwaar" klagen eens stofzuigen en doen dit blijkbaar met plezier Het grootste pluspunt vind ik dat je bij het verwijderen van de steel onmiddellijk een kleine zuigmond hebt om je plinten schoon te maken. Als enig nadeel ga ik voor de oplaadduur, deze is aan de lange kant.
Pluspunten
  • licht
  • wendbaar
Minpunten
  • laadtijd
k***********@l******30-07-2026
Het is een matige stofzuiger. Een heel goedkoop stofzuigertje heeft vergelijkbare prestaties. Voor dagelijks onderhoud is deze dus prima, maar voor echt schoonmaken niet. Absoluut geen aanrader voor mensen met dieren vermits het zelfs niet alle haren opneemt. De batterij gaat ook niet lang mee en het opladen gaat traag. Wat de andere review schrijft over de stand en het laden klopt gewoonweg niet. Je moet de kabel (die apart is) koppelen aan de stand en dan kan je de stofzuiger in de stand glijden en hij laad op OF je plugt de kabel rechtstreeks in het toestel. Het positieve is dat het erg licht is, goed manoeuvreerbaar en een licht heeft die al het stof, vuil en haren toont ( en dus ook toont wat het allemaal niet heeft opgenomen). Ik raad deze stofzuiger niet aan vermits er VELE beteren zijn op de markt.
Di29-07-2026

Prima product, maar niet geschikt voor mijn behoeften.

Dit is mijn eerste ervaring met een draadloze stofzuiger. Ik heb hem ontvangen als testproduct en aan het einde van de campagne mag ik beslissen of ik hem koop of terugstuur. Dit zijn mijn bevindingen. De stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires: een standaard zuigmond met rol (parketborstel), een kleinere zuigmond met rol voor trappen en kleine ruimtes, een klein borsteltje met zachte haren, een lange smalle opzetstuk voor moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken en plinten, en een meubelmondstuk voor banken. Daarnaast wordt er ook een standaard meegeleverd. Wat ik niet had verwacht, is dat de standaard niet op het stroomnet is aangesloten. Om de stofzuiger op te laden, moet je de laadkabel rechtstreeks op de stofzuiger aansluiten. Daardoor vind ik de standaard – toch een vrij groot object – niet echt heel nuttig. Ik heb nog niet alle accessoires gebruikt, maar de accessoires die ik wel heb geprobeerd, lijken nuttig. De stofzuiger is niet zwaar, ligt prettig in de hand en de standaard zuigmond is ergonomisch ontworpen, waardoor stofzuigen eigenlijk best een aangename klus wordt. De stofzuiger heeft drie standen: laag, gemiddeld (wat volgens mij de automatische stand is) en turbo. De zuigkracht is merkbaar minder sterk dan die van mijn oude, zeer goedkope stofzuiger met snoer en stofzak. Hij doet zijn werk prima, maar ik vond de prestaties niet bijzonder indrukwekkend. Ik heb ook een aantal accessoires gebruikt tijdens een gewone (niet intensieve) schoonmaakbeurt van mijn auto en daar heb ik niets op aan te merken. Waar ik echt onaangenaam door verrast werd (al kan dat ook komen doordat ik weinig ervaring heb met draadloze stofzuigers en niet zozeer aan dit specifieke model liggen), is de accuduur. Volgens de reclame gaat de stofzuiger tot 10 minuten mee op de hoogste stand en tot 40 minuten op de laagste stand. Ik vond de laagste stand echter te zwak en heb daarom vooral de automatische (gemiddelde) stand gebruikt. Daarop kon ik de stofzuiger maximaal 15 minuten gebruiken op één acculading (gemeten met een stopwatch). Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik mijn woning van ongeveer 100 m² in minstens twee sessies zou moeten stofzuigen, of zelfs meer als ik ook onder en achter meubels grondig wil schoonmaken. Dat zou geen groot probleem zijn als de stofzuiger snel weer opgeladen was, maar een volledige oplaadbeurt duurt ongeveer vier uur. Daardoor is hij voor mij in de praktijk minder handig.
i*****************@g********25-07-2026
Na enkele weken gebruik ben ik erg tevreden over deze steelstofzuiger. Het eerste wat opvalt is het mooie design en de stijlvolle kleur. Ook het oplaadstation is doordacht, want je kunt de verschillende accessoires er netjes bij opbergen. Wij gebruiken hem vooral als aanvulling op onze robotstofzuiger. Ideaal om snel even kruimels op te zuigen, de zetel schoon te maken of plekken te stofzuigen waar de robot niet geraakt. Dankzij de verschillende opzetstukken is hij voor heel wat klusjes geschikt. Vooral de kruimeldief en de smalle zuigmond komen hier vaak van pas. De batterij gaat voor ons ruim lang genoeg mee. We stofzuigen meestal in de automatische stand en dat werkt prima. Ik heb nog niet meegemaakt dat hij tijdens het stofzuigen zonder batterij viel. Hou er wel rekening mee dat hij na een lege batterij niet meteen weer opgeladen is. Het enige minpunt dat ik tot nu toe heb ondervonden, is dat hij op onze mat wat minder goed presteert. Op harde vloeren en andere oppervlakken werkt hij daarentegen heel goed. Al bij al een fijne, gebruiksvriendelijke stofzuiger die perfect is voor dagelijks onderhoud.