Het is een fijne krachtige stofzuiger die je gemakkelijk kan opbergen. Ik moest even zoeken hoe ik de stofzuiger precies dubbel moest klappen, want niet alles stond in de handleiding (Youtube heb ik een duidelijk uitleg filmpje gevonden), maar de stofzuiger staat stevig en compact als hij dubbelgeklapt is. De accu kan je losmaken, hierdoor kan deze los van het apparaat opladen. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht en een mooi design. Door de buis te buigen kan je makkelijk onder de bank, kasten en onder het bed stofzuigen. De mond wend flexibel en loopt niet vast door de hondenharen en de meegeleverde verschillende mondstukken zijn prettig in gebruik. Met de miniturbo borstel heb ik snel en makkelijk de mand van de hond schoon gezogen. De stofzuiger wisselt gemakkelijk van stand wanneer deze een andere ondergrond voelt, dit is ideaal voor mijn PVC vloer met droogloopmat. De accu gaat ongeveer 50 minuten mee, als je de turbostand niet gebruikt. Dit is voor mij precies genoeg. De hond is zelf niet zo'n fan van de stofzuiger, want hij maakt meer geluid dan de gewend is. Ik vind dat niet zo erg, want de stofzuiger voldoet aan de verwachtingen. De eerste keer was het even zoeken en wrikken om de stofbak open te krijgen, maar hierna ging het vanzelf. Stofzuiger is door de stofbak, de accu en de krachtige motor wat zwaar, houdt daar rekening mee.