De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Shark IZ380EUT Steelstofzuiger & Elektrische Bezem | Zakloos | 0.7L | Metallic op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De aankoop van deze stofzuiger is een schot in de roos! Echt waar! Hij gaat geweldig om met haren op het tapijt en stof op de vloerpanelen. Een groot pluspunt is het gemakkelijk legen van het reservoir. Ik raad hem zeker AAN ❤️
Wat ik goed vind aan deze stofzuiger is de zuigkracht. Er komt steeds veel stof in de opvangbak, zelfs na een dag! Hij neemt weinig ruimte in en is makkelijk op te bergen. Ook vind ik de mondstukken erbij fijn om bijvoorbeeld hoog te kunnen stofzuigen, maar dat is tegelijkertijd ook een nadeel want als ik bijvoorbeeld de trap wil stofzuigen, moet ik het opzetstuk eigenlijk steeds meenemen tijdens het stofzuigen en dat is wat onhandig. De accu is klein en snel opgeladen, een pluspunt! Dus al met al ben ik erg tevreden!
Een fijne stofzuiger die je er snel even bij pakt. Hij bergt makkelijk op door de op te vouwen steel. De zuigkracht is zeer sterk, waarmee de hondenharen op de vloer en ook op het tapijt worden opgezogen. Hij zuigt automatisch extra hard bij overgang naar tapijt. De flexibele steel maakt het makkelijk om onder de bank of het bed stof te zuigen.
Een geweldig steelstofzuiger deze Shark. Het is een mooi ontwerp, zuigt fantastisch en voelt zelf of hij op harde vloer of tapijt wordt gebruikt, ook een makkelijk bedienbare knop voor extra power. Het is ongelooflijk hoeveel hij opzuigt. Tijdens gebruik klik je met een beweging de steel zodat je makkelijk onder bed en kast kan zuigen. Het grote voordeel vind ik dat je de stofzuiger heel makkelijk kan opbergen, klein kan maken en dat hij dan ook stevig staat in een hoekje of kast. Leegt ook makkelijk en zonder zak. En je kan hem ook nog gebruiken als kruimelzuiger dus echt multifunctioneel.
De Shark Power Pro stofzuiger heeft mij positief verrast. Ik mocht hem testen en had eerlijk gezegd niet zulke hoge verwachtingen maar die zijn zeker overtroffen.
Dat hij draadloos is is echt een verademing. Hij is licht van gewicht en daardoor makkelijk te gebruiken. De batterijduur is ruim voldoende om mijn hele huis in één keer te stofzuigen.
Wat ik ook erg fijn vind is dat hij automatisch overschakelt tussen verschillende vloertypes zoals gladde oppervlakken en tapijt. De zuigkracht is goed en met de boostfunctie krijg je zelfs hardnekkig vuil makkelijk weg.
Hij is compact op te bergen en eenvoudig in- en uit te klappen. De verschillende opzetstukken zijn handig voor bijvoorbeeld hoekjes en meubels.
Enige minpunt: hij past bij mij niet volledig onder lage meubels zoals de bank, al komt hij er wel gedeeltelijk onder.
Al met al een fijne en gebruiksvriendelijke stofzuiger.
Wij gebruiken deze steelstofzuiger nu een tijdje. Wat mij meteen opviel is dat de zuigmond omhoog blijft staan wanneer je de stofzuiger uit de kast pakt. Je moet hem dan eerst met de hand of voet naar beneden zetten voordat je kunt beginnen met stofzuigen.
De zuigkracht vind ik op harde vloeren niet heel sterk. Langs de plinten blijft er vuil liggen. Op onze marmerstone vloer is het resultaat redelijk, maar boven op het laminaat werkt hij beter.
Waar ik hem wel goed in vind, is op vloerbedekking, kleden, bankstellen en bedden. De rubberen strips in de zuigmond maken daar echt verschil en halen stof en hondenharen er goed uit. De accu gaat ook vrij lang mee, wat prettig is.
De knikbare steel vind ik daarnaast erg handig. Daarmee kom je makkelijk onder de bank en andere meubels. Ik vind het gewicht van het apparaat prima en niet te zwaar. Jammer dat er geen wandbeugel bij zit om hem op te hangen en tegelijk op te laden.
Onze schoonmaakster heeft hem ook een paar keer gebruikt en zij is er erg tevreden over. Ze geeft aan dat de stofzuiger dankzij de rubberen strips ook heel fijn vuil en stof mee opzuigt. Zelf gebruik ik voor het dagelijkse stofzuigen vaker onze andere steelstofzuiger, maar voor de bank en kleden pak ik juist deze omdat hij daar echt goed werkt.
Prima prijs kwaliteit, maar als je echt dagelijks goed wilt stofzuigen zou ik zelf een paar euro meer uitgeven voor wat meer zuigkracht. Wat ik ook jammer vind is dat er geen HEPA filter in zit. Omdat hij bij ons veel hondenharen opzuigt ruik je na verloop van tijd de hondengeur tijdens het stofzuigen.
De verlichting op de zuigmond is gewoon verlichting maar heeft verder weinig functie ten opzichte van de andere steelstofzuiger die we hebben van het welbekende D merk.
Hele fijne stofzuiger voor erbij. Compact op te bergen, doordat hij dubbel kan. Dat is ook gelijk weer het negatieve punt, want rechtop wegzetten kan niet. Lampje is erg handig. Zuigt goed, maar wat mij betreft is een draadloze steelstofzuiger wel voor erbij. Echt snel en goed stofzuigen is toch handiger met stekker en zak. Handig aan dit apparaat is dat hij goed ver onder het bed kan zonder teveel gedoe. Apparaat is mooi en stevig.
Ik heb de stofzuiger getest en heb hem als zeer prettig en effectief ervaren! Bij het uitpakken zag ik gelijk dat er gebruik was gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het design en de kleurcombinaties waren ook volledig naar mijn smaak. Tijdens het testen vond ik het heel handig dat ik de stang kon laten "buigen", hierdoor kon ik heel makkelijk onder het bed of de bank stofzuigen. Ik woon in een appartement en op een volle batterijlading kan ik zonder problemen het hele appartement stofzuigen. Op het lawaai na, is het vrijwel de perfecte stofzuiger voor mij!
Ik vind het een prachtig en goed doordacht design maar het heeft 1 groot minpunt en dat is de zijwaartse zuigkracht. Hij neemt het vuil van de randen niet mee, hiervoor gebruik ik de (dat is dan wel weer handig) de kruimelzuiger. Het is een prima stofzuiger voor elke dag en om er snel bij te pakken maar voor de grote schoonmaak pak ik liever mijn gewone bedrade stofzuiger erbij. Groot pluspunt is wel de gemakkelijke overgang van tapijt naar harde vloer, dit gaat echt naadloos. En dat haren niet erin vastlopen is ook erg fijn, zeker met drie langharige dames en een hond in huis.
Bij het uitpakken viel meteen op dat de stofzuiger degelijk en strak is afgewerkt. Tijdens het schoonmaken merk je hoe krachtig hij is, zowel op pvc als op tapijt en zelfs op de bank. Hij past automatisch de zuigstand aan wanneer je van vloer naar kleed gaat, wat echt super praktisch is. Omdat hij draadloos is pak ik hem sneller voor een snelle ronde, zeker met huisdieren in huis. Onder meubels kom je goed dankzij de buigfunctie. De accu houdt het vol voor het hele huis, maar daarna moet hij wel aan de lader. Het lampje helpt goed om stof te zien. Hij is wat zwaar en maakt best wat geluid, maar de prestaties zijn top.
Dit product is perfect voor dagelijks gebruik. Ik kan alle vloeren van mijn woning van ca. 70 m2 zuigen met deze accu. Voorheen had ik alleen een stofzuiger met snoer. Wat een verademing is dit zonder snoer en met de handige handstofzuiger kan ik mijn auto nu ook schoonmaken. Deze stofzuiger is speciaal voor dierenharen, alleen mijn stoffen stoelen krijg niet geheel vrij van kattenharen. Doordat je de stofzuiger kunt inklappen heeft hij weinig bergruimte nodig. Ook heel fijn zijn de verschillende meegeleverde zuigmonden en door de ledverlichting kan je ook in de avond gemakkelijk stofzuigen. Ik heb deze stofzuiger ontvangen om te testen en mijn conclusie is dat dit product erg handig is voor dagelijks gebruik!
Sinds enige weken ben ik deze steelstofzuiger aan het testen. Ik ben blij verrast over de kwaliteit van deze stofzuiger. Hij werkt echt uitstekend. Bij het uitpakken viel de degelijkheid van deze stofzuiger mij al op. Hij is gemaakt van mooi degelijk materiaal wat hem ook wel wat zwaar maakt maar dat neem ik op de koop toe. Hij zuigt uitstekend en de verlichte voet is erg fijn. Je ziet het stof, zeker in donkere omstandigheden, goed liggen. De steel zelf is knikbaar waardoor je goed onder de bank of kast kunt stofzuigen. De accu gaat vrij lang mee behalve wanneer je de turbo stand gebruikt. Dan is de accuduur beperkt. De stofzuiger is eenvoudig staan en ingeklapt op te bergen.
Echt een topper.
Ik heb de Shark PowerPro mogen testen, en wat een fijn apparaat. Hij is erg flexibel in gebruik. De functie om hem te buigen om onder kasten te zuigen is erg handig. Batterij gaat lang genoeg mee. Het lukt mij om het gehele huis te stofzuigen op een volle accu. Overschakelen van vloer gaat automatisch en werkt goed. Zuigkracht is voldoende, al heeft hij soms wat moeite in de hoeken. Pluspunt is de ingebouwde LED verlichting, dat geeft goed zicht op het vuil.
Al met al een fijne stofzuiger.
Na een paar weken gebruik merk ik dat de Shark PowerPRO merk ik dat hij ideaal is voor dagelijks schoonmaken: hij pakt kruimels, stof en haren moeiteloos op, komt makkelijk onder meubels en de batterij houdt lang genoeg stand voor een volledige schoonmaakronde.
De Shark PowerPro is een prettige stofzuiger om te gebruiken (vooral in het dagelijks huishouden). Wat mij direct opviel was de krachtige zuigkracht, zowel op vloerbedekking als laminaat. De haren van mijn katten worden met gemak opgezogen van bijvoorbeeld de bank. Tijdens het testen merkte ik dat de stofzuiger erg wendbaar is door de flexibele steel, daardoor kom je gemakkelijk onder meubels en in hoekjes. Verder werkt hij als handstofzuiger ook uitstekend. Een ander voordeel zijn de meegeleverde opzetstukken. Als laatst is de batterijduur voldoende voor een gemiddelde schoonmaakbeurt. Ik heb de Shark PowerPro mogen uitproberen en al met al is het een fijne draadloze stofzuiger!
We hebben deze stofzuiger mogen testen en waren positief verrast over de kwaliteit, wendbaarheid en het compacte formaat. Dankzij het compacte ontwerp kun je hem gemakkelijk opbergen of ergens neerzetten zonder dat hij veel ruimte inneemt.
Ook is deze Shark stofzuiger ideaal voor het opzuigen van huisdierharen, wat bij veel andere stofzuigers lastig is.
Sinds enkele weken heb ik deze stofzuiger in mijn gebruik en ik moet zeggen dat deze super fijn is. Hij is gemakkelijk in gebruik te nemen en alles spreekt voor zich. De zuigkracht is hoog en hij laad snel op. Daarnaast neemt die weinig ruimte in beslag en is het een super fijne stofzuiger. Ik had meteen een goede eerste indruk door het design. Hij doet het op alle ondergronden goed en zuigt alles weg. De batterij gaat lang mee en hij kan overal onderkomen met een knik. Super fijne stofzuiger en een echte aanrader!
Ik had hoge verwachtingen van deze stofzuiger omdat een vriendin van mij hem al heeft. Het was even wennen in het begin omdat ik hem persoonlijk vrij zwaar vind vergeleken met andere draadloze stofzuigers. Dit went gelukkig snel! Wat ik erg prettig vind aan de stofzuiger is dat hij uit zichzelf aanpast naar de kracht die hij moet inzetten op verschillende ondergronden. De overgang van betonvloer naar kleed gaat super en hij zuigt hierbij ook niet mijn kleden helemaal vast waardoor ik ze elke keer los moet maken uit de stofzuiger. De reden waarom ik deze stofzuiger wilde hebben is vanwege mijn huisdieren. Twee ervan hebben lange haren dus stofzuigen gebeurt dagelijks. Het feit dat deze stofzuiger helemaal plat op de grond kan tijdens het stofzuigen is dan ook echt een uitkomst met alle haren die overal komen! De batterij gaat lang genoeg mee voor een grondige sessie maar het kan zijn dat wanneer je een groter huis hebt je tussendoor een keer moet opladen. Hij gaat 50 minuten mee. Ik had wel even moeite met het afval reservoir, ik kreeg de sticker niet goed verwijderd waardoor ik de onderkant ook niet goed los kreeg, dit is ondertussen opgelost maar was even wennen. Ik heb deze stofzuiger mogen testen.
De Shark Powerpro is een handige stofzuiger voor snel en makkelijk een schoon huis. Wat ik vooral fijn vindt is dat je de stofzuiger dubbel kan klappen en neer kan zetten in de kast of in een hoekje. Hij heeft een mooi uiterlijk en zuigt goed, hij herkent de vloer of het kleed, maak wel veel herrie op tapijt en kleed. Hij zuigt veel stof op, het legen van de bak ging niet heel handig. In een mum maak je er met de turboborstel een soort kruimelzuiger van voor bankstel of de autobekleding. Er zit verlichting op de stofzuiger zodat je ook in de avond nog wat in huis kan doen zonder plekken over te slaan. Ook onder de meubels werkt makkelijk dankzij de buigbare stang. De accu gaat lang mee, heel lang zelfs. Al met al een hele handige stofzuiger.
De Shark powerpro, is een fijne stofzuiger. Je kan de stofzuiger dubbelvouwen waardoor weinig ruimte in beslag inneemt. De stofzuiger is luid aanwezig. De batterij gaat meerdere sessies mee. De borstel is wendbaar. De knik om bv onder een bed te zuigen is fijn, maar komt wel lengte te kort om er helemaal onder te komen. Stofzuigen is voldoende maar de trap die bekleed is zuigt niet voldoende naar mijn mening.
Handige en goed zuigende stofzuiger.
Het was even uit proberen hoe het allemaal werkt.
Maar dan kun je er meer aan het werk.
De stofzuiger maakt wel iets meer herrie dan gemiddeld.
De stofzuiger schakelt automatisch over op de verschillende ondergronden.
Zoals bij vloerkleed en pvc vloer.
De flexibele stick is er handig en komt overal.
Wij hebben door onze 3 poezenbeesten veel haren overal, dit zuigt hij moeiteloos op.
De accu is voor ons net lang genoeg om het hele huis mee te zuigen.
De stofzuiger neemt weinig ruimte in beslag met opruimen.
Fijn deze stofzuiger, we mochten hem testen en zijn er tevreden over.
Deze steelstofzuiger is heel compact op te bergen. Je klapt hem dubbel en je kunt hem zo oppakken en in een hoekje zetten.
Het stofzuigen zelf is ook erg fijn, op het geluid na.
Hij is flexibel, zowel bochten maakt hij goed als het zuigen onder de kast, bank of het bed. Ook de lamp helpt met het zien van kruimels en dergelijke.
De ondergrond detect hij zelf. Zo gaat de turbo borstel sneller draaien op vloerbedekking. Dit werkt overigens echt heel goed. Het is een plezier geweest om dit product te testen.
Mijn eerste indruk van de Shark PowerPro is erg positief. De stofzuiger voelt stevig en degelijk aan en heeft een krachtige zuigkracht; met een volle accu kan ik zonder problemen mijn hele benedenverdieping stofzuigen. Wat ik vooral handig vind, is dat hij op een mat automatisch harder gaat werken. Het led-lichtje is ook ideaal, omdat ik niet altijd overdag tijd heb en ’s avonds toch goed kan zien waar nog vuil ligt. Bij de kattenbak schiet hij soms wel wat korrels weg in plaats van ze direct op te zuigen, maar verder werkt hij prettig en komt al het vuil netjes in een afgesloten bak terecht. Over het algemeen ben ik heel tevreden en blij dat ik deze stofzuiger heb mogen uitproberen.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe Shark PowerPro Pet. Omdat ik een kat heb en regelmatig op een hond pas, ligt er bij mij thuis al snel overal haar op de vloer, onder kasten en op en onder de bank. Daardoor moet je normaal gesproken vaak wisselen tussen verschillende standen of hulpstukken van een stofzuiger. Met deze stofzuiger gaat dat juist heel eenvoudig. Je kunt de opzetstukken moeiteloos verwisselen en hem gemakkelijk in de juiste stand zetten om bijvoorbeeld onder de bank schoon te maken. Hij voelt stevig en krachtig aan, en de batterij gaat lang genoeg mee om het hele huis in één keer te stofzuigen. Voor mij is dat ideaal. Als je kijkt naar de prijs/kwaliteitverhouding, is dit apparaat absoluut een aanrader.
Deze draadloze stofzuiger bevalt mij echt heel goed. Hij is super wendbaar en het verlichte oppervlak zorgt ervoor dat ik geen kruimel meer mis. De zuigkracht is sterk en met de turbo-stand zuigt hij echt alles op. Wat ik fijn vind is dat hij zichzelf automatisch aanpast aan de ondergrond.
Hondenharen verdwijnen moeiteloos, zelfs van mijn kleden. Ik hoef ze niet meer uit te kloppen want alles is zo opgezogen. Dankzij de verschillende opzetborstels kan ik overal goed bij of opzuigen. De accu is groot en gaat lang mee, al duurt opladen wel wat langer. Het reservoir legen is zo gebeurd en door hem even dubbel te vouwen kan ik hem makkelijk wegzetten. Alleen de kruimeldief vind ik persoonlijk wat zwaar in gebruik.