Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8 - Steelstofzuigers

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8
Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 207,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 136 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e*********@g********29-05-2023
I just bought the Rowenta x force 12.60 and I’m using it for two days and I can say it is a high quality vacuum cleaner. It has different modes of power and it’s super strong. Very happy to start using a cordless vacuum. Definitely recommend it!
Pluspunten
  • Draadloos
  • Sterke zuigkracht
Iris24-05-2023

Het geld helemaal waard! (Gesponsord)

De stofzuiger is top. In de stand “auto” past hij zich automatisch aan, aan het oppervlakte. Hierdoor heb je altijd een schoon resultaat. Wij hebben zelf 2 hondjes, en de stofzuiger zuigt de haren moeiteloos op. Ook maakt de stofzuiger erg weinig lawaai, waardoor ik altijd kan stofzuigen. De bak is eenvoudig te legen en het systeem makkelijk te bevestigen. De prijs dus zeker waard!
Pluspunten
  • Stil
  • Eenvoudig dierenhaar opzuigen
Minpunten
  • Zwaar
  • Kan niet zelf staan
Zarina Guman17-05-2023

Rowenta steelstofzuiger

Mooi design, makkelijk tegen de muur te bevestigen. Goede zuigkracht. Heel fijn de extra boost functie. Wel jammer dat de batterij snel leeg gaat.
Pluspunten
  • Boost functie
  • Vele mondstukken voor elke oppervlakte
Minpunten
  • Batterij snel leeg
  • In gewicht best zwaar
ddegussem15-03-2023

Handige stofzuiger

De stofzuiger is heel handig in gebruik en om op te bergen. Ik heb de handige opberghouder aan de muur gemonteerd middels 3 schroeven, waar ook nog eens mooie afdekdopjes voor waren bijgeleverd. De lader zit hier in aangesloten en als hij in de beugel hangt laadt hij netjes op. De meegeleverde hulpstukken kunnen er ook handig aan bevestigd worden. Het zuigen zelf gaat heel handig en met een klik op de steel maakt hij de "knik" om onder kasten of het bed te kunnen zuigen. Buig je hem weer recht dan klikt hij als vanzelf weer vast. Bij het vloerkleed past hij automatisch de zuigkracht aan en zodra de voet er weer afgaat gaat de zuigkracht weer omlaag. Dat vind ik een hele fijne functie. Hij zuigt ook voldoende stof op. De batterij had iets forser mogen zijn om ook eens langer op de hogere stand te kunnen zuigen, maar wellicht is dat helemaal niet nodig in de praktijk. De batterij is wel makkelijk te wisselen, mocht je een extra batterij willen hebben. Hij voelt verder niet te zwaar in de hand. Voor een kruimeldiep is hij wel wat grof om vast te houden. Een klein opzet stuk met draaiende borstel tot aan de rand zou nog een fijne aanvulling zijn voor evt de vloerbedekking op de trap. Er zit wel een opzetstuk voor huisdieren bij die kleiner is maar deze gaat niet volledig tot de rand van het opzetstuk. Al met al ben ik zeer tevreden over deze stofzuiger.
Sanne8114-03-2023

Steelstofzuiger Rowenta

Een beetje twijfelachtig bij voorbaad toch wel. Zie het gemak van een steelstofzuiger, maar had tot op heden nog geen goede kunnen vinden. Nou, doos uitgepakt met de vele hulpstukken, accu opladen. En gaan!! In één woord: dik tevreden! De stofzuiger zuigt gewoon alles op. Ongeacht houten vloer, vloerkleed, tegels. Hij loopt soepel over de vloer! Er valt ook niets weer terug, alles blijft in de opvangbak. Accu kan lang genoeg mee. Enigste kleine minpuntje is het lawaai wat hij maakt op de houten vloer, het schuiven. De accu zelf niet. Een feestje om te stofzuigen!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Accuduur
  • Verschillende ondervloere
Tom_E14-03-2023

Rowenta steelstofzuiger

Nu een tijdje deze mooi flex steelstofzuiger in bezit. Wat een fijne ervaring om geen snoer meer in de weg te hebben zitten tijdens het stofzuigen. Deze Rowenta stofzuiger is gemakkelijk in gebruik en zeer flexibel, zeker door de flex-stang. Ook gemakkelijk onder de kast te komen. Hij maakt zeker wat geluid, maar voor de zuigkracht die die heeft, zeker niet hinderlijk. De accu gaat lang genoeg mee om het hele huis schoon te maken. Daarbij is het zeer prettig dat die zelf detecteert wat voor vloer er is. Op tapijt gaat de stofzuiger automatisch harder zuigen dan op stenen vloeren. Ik kan 'm iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Flexibiliteit
  • Draadloos
  • Zuigkracht
Minpunten
  • Geluid
lammaris14-03-2023

Erg verrassend en een uitkomst

Ik moest wel even wennen aan de overgang van een stofzuiger mét naar een snoerloze stofzuiger. Hij is erg licht in gebruik, wat ik eigenlijk niet had verwacht en daardoor waarschijnlijk ook zo wendbaar. De flexibele stang is erg handig om onder bed, bank etc. te komen. De kruimeldief voelt iets zwaarder aan door de accu. De stang had iets langer gekund of een verlengbare. Als je aan de lange kant bent is de stang net iets te kort. De overige hulpstukken zijn handig, maar gebruik ik eigenlijk niet vaak, gezien ik deze nog niet echt nodig heb gehad. Ik heb de stofzuiger op de auto stand staan en stelt hiermee zelf de zuigkracht aan de vloer aan. Handig voor onze pvc vloer met vloerkleed. Op de autostand is de batterij wel sneller leeg. Ik kan de benedenverdieping in één keer zuigen, ong. 90 M3. De stofcontainer is aan de kleine kant, maar als je deze na elke zuigbeurt leegt is dit prima. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de stofzuiger.
Pluspunten
  • wendbaarheid
  • handig formaat
  • zuigkracht
  • flexibele stang
Minpunten
  • stang mag langer
  • combiborstel mag breder
l*************@g********12-03-2023

Flexibele stofzuiger

Wat een fijne stofzuiger! Je pakt hem super gemakkelijk en heeft voldoende zuigkracht. Het grootste voordeel vind ik dat je super flexibel bent gezien je geen draad meer hebt. De accu gaat niet super lang mee, maar lang genoeg om de verdieping goed schoon te krijgen. Daarnaast komt deze stofzuiger op plekken was mijn andere niet kwam. Dit door de knik die de stang kan maken, dit ervaar ik als erg prettig. Ik zou deze stofzuiger dan ook echt aanraden, hij is fijn in gebruik en heel flexibel. Ik wil hem niet meer kwijt.
Pluspunten
  • Flexibel
  • Knikstang
  • Zuigkracht
Minpunten
  • Lawaai
Michelhabets09-03-2023
5.0

Goede stofzuiger met wat (grote) minpunten

5.0
Laat ik meteen zeggen, het is een prima stofzuiger. Alleen niet de stofzuiger voor iedereen. In mijn geval niet voor mij. Hij is degelijk, een leuk uiterlijk en de zuigkracht is meer dan prima. Sterker nog, dat het hij detecteert of die op tapijt zit en vervolgens de turbo stand aanzet is echt een handig iets. Dat je hem kan knikken voor onder een bank of dressoir zou eigenlijk standaard op ieder stofzuiger moeten zitten vind ik. Absoluut een geweldig iets. Voor mij wegen de positieve dingen alleen niet op tegen de negatieve dingen. De batterij gaat naar mijn mening echt veel en veel te kort mee. Lees na een minuut of 10 tot 12 is het op. En dat is tekort om fatsoenlijk te stofzuigen, en dan duurt het ook nog eens uren om op te laden. Combineer dat met het feit dat al het gewicht bovenin het handvat zit, en dat ga je al heel snel voelen. Maakt dat dit echt een super stofzuiger is om erbij te hebben. Maar niet als vervanger van. De extra accessories die erbij kwamen zijn wel top, En om af te sluiten zijn de leds die in de mond zitten helaas niet van toegevoegde waarde. Deze zijn te zwak om echt iets te kunnen zien. Helaas niet mijn gehoopte overstap naar een steelstofzuiger. Maar ik hou hem wel voor erbij.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Mobiliteit
Minpunten
  • Batterij
  • Gewicht
Ron03-03-2023

Je pakt er vaak naast!

We hebben sinds een paar weken deze Rowenta in huis en iedereen behalve ik moesten er toch wel even om lachen, zo van "Wat al weer een stofzuiger". Want ja we hebben al een normale stofzak stofzuiger die je voor kunt trekken aan de sland (mag niet weet ik) en een robotstofzuiger, zelfs onze tweede al, en dan nog een stofzuiger,... Ik heb hem snel uit kunnen pakken, was goed te doen, in elkaar zetten was makkelijk en duidelijk zonder de boekjes te hoeven raadplegen en de batterij opgeladen. Vanaf de eerste keer dat ik hem heb aangezet beviel me de soeplese van het gebruik, de zuigkracht, het gemak van geen snoer, en zo nog een aantal zaken. Uiteindelijk hem toch ook opgehangen want ergens neerzetten kan niet zomaar en het plekje wat we gevonden hebben was beneden in de bergruimte. Sinds dat moment pak ik hem zelf al minimaal 1 of 2 keer per dag om ergens lokaal wat zooi op te zuigen, maar wordt hij ook door mijn partner regelmatig gebruikt. Sinds kort is het echter ook voor de kinderen de ideale stofzuiger geworden want ze komen hem van boven gewoon halen terwijl er boven ook de stofzak stofzuiger staat. We moeten ze dan nog wel even bijbrengen dat ze hem ook opladen en leegmaken, maar ja dat gaat ook goed komen. Het gebruik is prettig, je kunt overal snel even naar toe, je kunt ook op plekken komen waar de andere stofzuiger net niet bij kon komen vanwege te korte snoer of vanwege de ronding in de robot stofzuiger. Je pakt hem snel en je hebt hem weer snel weggehangen. De onderdelen die we er niet aan hebben hangen worden eigenlijk nog niet gebruikt behalve 1 keer als test op de bank. Fijn dat er een lampje voor op zit maar zonder zou het ook lukken hoor. De haren van de honden worden netjes mee opgezogen, kortom ik heb er eigenlijk zo naar een paar weken niet veel op aan te merken. Alleen had er voor ons dan een extra batterij bij mogen zitten, ik weet inmiddels dat ze los verkrijgbaar zijn, maar 100 euro ongeveer voor zoiets vindt ik toch wel veel geld. Wij zijn er blij mee. Ook namens onze kinderen dus.
Pluspunten
  • Flexibel
  • Snel te pakken
  • Flinke zuigkracht
  • Gaat behoorlijk lang mee