- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8 - Steelstofzuigers
Topding!
Dit is onze tweede Rowenta steelstofzuiger. De eerste was(is) al een goede maar deze is weer een stuk beter….wat een goed ding!
Hij zuigt erg goed op onze parketvloer en maakt daarbij weinig geluid (de vorige is een stuk luider) zodra we van de harde vloer naar het vloerkleed gaan gaat de stofzuiger automatisch een stand harder zuigen, perfect!
We gebruiken hem nu ruim twee weken en over de batterij kan ik kort zijn, deze is meer dan prima. Wij hebben een gemiddeld woonhuis en als we de onder verdieping grondig gezogen hebben zit de batterij nog halfvol.
Tot nu toe alleen maar lof over de stofzuiger en hopelijk blijft deze het net zo lang naar tevredenheid doen als de vorige(deze staat nu op de bovenverdieping
Pluspunten
- Doet wat ie moet doen
- Batterijcapaciteit
- Makkelijk in gebruik
Rowenta steelstofzuiger
Rowenta steelstofzuiger is erg fijn en gebruiksvriendelijk. Wel is de stofzuiger wat zwaarder om vast te houden maar niet perse te zwaar. Hij zuigt alles goed op, heeft een automatische stand waarbij die zich aanpast aan het oppervlak wat je stofzuigt. Ook erg fijn dat je hem kan buigen en ook kleiner kan maken voor bijvoorbeeld de trap. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Super ! Zéér aan te bevelen.
Super ! Dat is de korte versie. Ik was al bekend met de steel stofzuigers van Rowenta maar deze is next level. Vergeleken met mijn oude Rowenta is deze extreem veel stiller, heeft op de normale stand een veel beter resultaat en op de maximale stand zelfs super krachtig. Ideaal is de auto stand, de zuigkracht wordt automatisch aangepast aan het type vloerbedekking zoals tapijt, parket of bv de stoffen bank. Bijkomend voordeel is de verwisselbare accu om nóg langer door te gaan. Al met al zéér aan te bevelen.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Auto stand verschillende ondergrond
- Verwisselbare accu
- Groot reservoir
- Super stil
Aanrader : Rowenta X-Force Flex 12.60
Na wat wikken en wegen lijkt ons deze stofzuiger de beste keus. Ook in de winkel in vergelijk met andere apparaten is dit toch wel een schot in de roos. Bij het uitpakken blijkt hoe degelijk het allemaal is en ook zo compleet ! Na een goede laadbeurt even de kamer zuigen, hij doet het met veel gemak. Ook onder de bank met hulp van de flexibele zuigstang is het een fluitje van een cent.
De stofzuiger past automatisch de zuigkracht aan op tapijt of laminaat. De hulpstukken passen mooi op de muurbeugel en zijn daarmee netjes binnen bereik.
Tot nu toe erg tevreden !
Pluspunten
- Compact
- Zuigkracht
- Handige muurbeugel
Minpunten
- Minder makkelijk stofbak te legen, even oefenen,
Erg goed
Mooie, compacte en zeer goede stofzuiger.
Volop opzetstukken en een solide ophang- en laadstation.
Vooral de automatische functie maakt de overgang van een harde naar een zachte ondergrond erg handig, ook het kunnen knikken van de steel is een grote plus.
Pluspunten
- Accuduur
- Auto stand
- Knikkende steel
Zeer fijne steelstofzuiger
Superfijne steelstofzuiger met kruimeldief! Ideaal met automatische zuigkracht.
Pluspunten
- Automatische zuigkracht
- Flexibele steel
- Makkelijk stof te legen
- Ideaal voor in de auto
Minpunten
- Op volle kracht is hij snel leeg
- Enigszins zwaar
Handzame steelstofzuiger met diverse mogelijkheden ,zeer compleet geleverd. met diverse hulpstukken , borstels extra filter ectra. Werkt prima ,zuigkracht past zich aan aan de ondergrond. Makkelijk dat je hem ook als grote kruimeldief kunt gebruiken..(auto stofzuigen )Door de flexibele stang kun je makkelijk onder meubels stofzuigen. We zijn zeer tevreden .
Lovely vacuum
I love it!
The vacuum is easy to use, and everything is well explained in the instructions. You have multiple modes but I prefer using the normal one that can last up to 45 minutes.
This vacuum is quiet (at least, way calmer than the one I had previously). The auto mode is convenient, especially on a carpet!
Tldr; buy it, you won't be disappointed.
Pluspunten
- Auto mode
- Last long
- easy to clean under the bed
- Removable battery
Het is een goed product. Goede zuigkracht en handig op te bergen. Met de extra opzetstukken kun je voor iedere klus goed uit de voeten. Wat ik niet gezien had is dat je de oplaadconnector kunt plaatsen IN de ophangbeugel. Hiervoor moet je de twee onderdelen even uit elkaar schuiven. Dan wordt de stofzuiger dus altijd weer opgeladen als je hem terug hangt. Geen spijt van! Gezin van 6 personen en een kat, dus dagelijks gebruik!
I recently purchased the Rowenta 12.60 vacuum cleaner, and I must say it has exceeded my expectations. It has many different heads, which is very important for me. I like to keep the heads separate for different purposes. One standout feature is its impressive suction power, ensuring a thorough and efficient cleaning experience. What sets it apart is the automatic suction adjustment, which adapts based on the surface you're cleaning. (You can also manually adjust that if you want) The turbo mode is great for tackling stubborn dirt and pet hair. It provides an extra boost when needed, making the cleaning process quick and effortless. Another cool feature is that its flex mode, when needed you can break the stick, so it goes under sofas or bed very easily. When it comes to battery it lasts long, I can cover 100 m2 house without running out of battery. (With 2/3 is enough actually)
Overall I am quite happy with the purchase.
Super
Wat een fantastische stofzuiger, zuigt perfect op de laagste eco stand , voor groter vuil even op boost en alles is perfect schoon, ideaal is de buigzame steel voor onder lage meubels, mijn traditionele stofzuiger met snoer gauw mijn huis uitgedaan.
Samen met mijn rowenta robot stofzuiger in zeer korte tijd mijn huis schoon.
Pluspunten
- Gemakkelijk
- Accu gaat lang mee
- Knikkende stang
Minpunten
- Geen
Ik heb deze stofzuiger aangekocht voor gebruik in ons woonhuis. Wij zijn blij verrast over de accuduur en kracht van deze stofzuiger in combinatie met het lichte gewicht en de gemakkelijk schoon te maken filters maakt het een top product!
Super fijne stofzuiger! Ideaal voor het opzuigen van hondenharen en makkelijk voor onder de zetel. Aanrader!
Een fijne stofzuiger, ook voor lange mensen.
Na goed onderzoek te hebben gedaan, besloten we dit type Rowenta stofzuiger aan te schaffen. We zijn zeer tevreden! Een aantal belangrijke producteigenschappen die belangrijk waren voor ons tijdens de beoordeling tussen diverse stofzuigers is het fijne gebruik, het gewicht, de zuigkracht en bovenal een stofzuiger die ook geschikt is voor lange mensen (1.98m en 1.85m). Een aanrader!
Pluspunten
- Gewicht
- Design
- Lengte
- Wendbaarheid door de knik in de steel
Minpunten
- De kop had misschien iets groter gemogen.
de rowenta Xforce 12.60 steelstofzuiger is een prima stofzuiger die voldoet aan al onze wensen , zoals gebruiks gemak .en prijs! kortom een goede aankoop.
Pluspunten
- voldoende zuigkracht
Top steelstofzuiger
Aangezien wij een hond en 2 katten hebben die veel haren verliezen was ik opzoek naar een goede steelstofzuiger naast onze miele stofzuiger met zak. In de mediamarkt zag ik dat deze op de tweede plek stond voor dierenharen. Ook heb ik wel eens de stofzuiger op reclame gezien en was ik al erg geïnteresseerd ook omdat het onder de bank en kasten door kan. Ik had gedacht dat het een hele dure stofzuiger zal zijn. Maar dat viel reuze mee! Zelfs €100 cashback.
De stofzuiger doet wat ie moet doen. Ik haal makkelijk de haren van de bank af en de stof van mijn luxaflex. Het is echt een top ding!! Ben er hartstikke blij mee.
Pluspunten
- Prijs
- Kwaliteit
- Kruimeldief
Minpunten
- Accu snel leeg
Wat een stofzuig-gemak!
Deze steelstofzuiger werkt prima. Heel prettig om de zuigkracht even te kunnen versterken door tijdens het stofzuigen het handeltje sterker in te drukken - zo gauw je dat weer loslaat zuigt hij weer op de normale stand. Doordat hij snoerloos is pak je deze stofzuiger veel sneller en mijn kamer is nu dan ook aanmerkelijk schoner - ook onder de meubels want met een druk op een knop buig je stang zodat je onder de kasten en bedden zuigt zonder zelf te hoeven bukken! Ik ben er blij mee.
Pluspunten
- zuigkracht
- gewicht
- knik in de stang
Minpunten
- voet is net iets té flexibel
Super krachtig steelstofzuiger
Top product ben heel erg blij mee super steelstofzuiger en krachtig top Superfijn stofzuiger super blij dit had ik eerder moet aanschaffen maar ben heel erg blij met me stofzuiger lekker handig geen kabel meer die ik je weg komt of steeds trekken.
Prettige stofzuiger
Het is een erg prettige stofzuiger. Je kunt met gemak een heel huis ermee stofzuigen omdat hij op de laagste stand goed zuigt. De stofzuiger ‘herkent’ op welk oppervlak hij zuigt waardoor hij op tapijt bijvoorbeeld harder zuigt dan op de gewone vloer. Dit werkt in de praktijk niet altijd even goed, maar dat maakt niet zo veel uit omdat hij sowieso al goed zuigt.
Pluspunten
- Zuigt alle stof goed op
- Ligt fijn in de hand
Minpunten
- Herkent niet alle oppervlakten even goed
- In de turbostand houdt hij het kort vol
Stofzuigen is ineens geen vervelend klusje meer!
Wij hebben de stofzuiger pas net, maar wat een ontzettend goede aankoop is dit! Ik ben zwanger en heb altijd al wel last van mijn rug, maar nu werd het echt te zwaar om tijdens het stofzuigen continue de snoer in en uit stopcontacten te doen. Dit is echt de perfecte oplossing. Ik vind stofzuigen ineens niet meer vervelend om te doen! En wat een goed resultaat geeft deze stofzuiger. Het is fijn dat hij zich aanpast aan de vloer, en dat dat ook echt goed werkt. Daarnaast is het heel handig in gebruik en merk ik dat ik veel sneller ´even snel´ de stofzuiger pak. Mijn huis is nog nooit zo snel schoon geweest. Ook vind ik de stofzuiger best wel stijlvol en helemaal niet storend aan de muur. De stofzuiger is wel wat zwaar in de hand. Hiervoor hadden we een model met minder zuigkracht en een kleinere opvangbak besteld, die was lichter in de hand. Maar onze keuze gaat dan wel echt uit naar deze stofzuiger, al is hij wat zwaarder.
Pluspunten
- Veel zuigkracht
- Makkelijk in gebruik
- Stijlvol
- Draadloos
Minpunten
- Zwaar in de hand
Beste koop in tijden!
Superstofzuiger!
Zuigt zeer Grondig, makkelijk in gebruik, goede accessoires waar je echt wat aan hebt, aan de ietwat prijzige kant maar het absoluut waard! Dit is zonder twijfel de beste stofzuiger die ik in tijden heb gehad, een ‘normale’ stofzuiger ernaast is bij deze variant niet nodig deze doet absoluut goed zijn werk.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Grondig
fijne steelstofzuiger
zeer hanteerbare stofzuiger stiller dan alle stofzuigers die we hiervoor hebben gehad. Krachtig en makkelijk om te bouwen naar andere toepassingen
Pluspunten
- makkelijk in en uit elkaar te halen
- batterij gaat heel huis mee
- krachtig
Zeer functioneel en gebruiksvriendelijk
Een zeer functioneel en handzaam product.
Vele mogelijkheden en handige attributen die worden bijgeleverd.
Pluspunten
- Meerdere attributen meegeleverd
- Op verschillende manieren te gebruiken
Minpunten
- Best aan de prijs
Fijne stofzuiger!
Fijne stofzuiger met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Erg fijne stofzuiger, zuigt al het stof goed op, ook de kattenharen, bovendien is de mogelijkheid om de steel in te knikken erg praktisch om onder de bank door te zuigen!
Pluspunten
- prijs
- mogelijkheid om steel in te knikken
- lichtjes op de stofzuigermond
Fantastische stofzuiger en geweldig voor dierenharen
Wat een fantastische stofzuiger! Vanwege slechte gezondheid is een gewone stofzuiger voor mij te zwaar om achter me aan te slepen, daarom ben ik op zoek gegaan naar een steelstofzuiger. Een jaar geleden een slechte ervaring gehad met een ander merk en daarom lang geaarzeld er opnieuw aan te beginnen. Vanwege de drie-maanden-op-proef dan toch ditmaal gekozen voor deze robuuste Rowenta, inmiddels een 5-tal weken in gebruik. De pluspunten: de roterende borstel loopt niet steeds vast en ik heb tot nu toe geen tapijtdraden moeten losknippen. Wel oppassen met tapijtranden en gordijnen, de roterende borstel grijpt deze vast. Het stof-reservoir is zeer eenvoudig te legen. De flex is geweldig: zelfs onder mijn dekenkist die 8 cm ruimte vanaf de vloer heeft komt de voet moeiteloos. Kattenharen: worden moeiteloos en veel beter verwijderd dan met een gewone stofzuiger, zelfs zonder de extra borstelaccessoires. De stofzuiger is zeer wendbaar en - na even de balans te hebben gevonden licht in gebruik, echter de kruimeldief hanteren is wel wat zwaar; vooral met het afnemen van meubelstoffen. V.w.b. het accuvermogen heb ik spijt toch niet een duurder model met langere accutijd te hebben gekozen, maar 40 m2 tapijt stofzuigen kan deze accu goed aan en na 3 uurtjes is hij weer opgeladen. De led-lamp had een iets sterker lichtvermogen mogen hebben, desondanks de beste toevoeging ooit. Samenvattend: deze Rowenta kan wel degelijk de gewone stofzuiger vervangen en ik gebruik hem dagelijks en dat deed ik beslist niet met de gewone stofzuiger. Ik wil niets anders meer!
Pluspunten
- dierenharen
- flex
- stofreservoir eenvoudig te legen
- led-lamp
- wendbaarheid
Minpunten
- oppassen met gordijnen en tapijtranden
- accuduur