Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 81 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**o@c**o.nl 06-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Mooi gestileerd apparaat dat prima presteert. Vooral gemakkelijk en veilig is, dat het elektrische deel gemakkelijk losgekoppeld kan worden van het schoon te maken onderdeel.

Reageer

b**s@y**o.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een fijne praktische staafmixer die handig is voor het dagelijkse gebruik. Een aanrader

Pluspunten

  • Sterk
  • Bijgesloten bakje

Minpunten

  • Groote

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annoniem 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect, doet wat hij moet doen en vaatwasserbestendig. Helemaal top dit apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w***@.....com 31-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ongeveer 6 jaar geleden deze staafmixer al eens gekocht, echter door het veelvuldig gebruik is hij kapot gegaan. Omdat hij zo goed bevallen is, dezelfde staafmixer weer gekocht. Hij is krachtig, relatief stil en heeft twee snelheden. Absoluut een aanrader.

Pluspunten

  • krachtig
  • 2 snelheden
  • relatief stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op Braun kun je vertrouwen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een product wat werkt en dus doet wat het moet doen. Fijn om twee snelheden te hebben. Dankzij het ontwerp blijven er geen ingrediënten stukjes in hangen! Compleet met mooie mixer kan. Op Braun kun je vertrouwen. Dank jullie wel!

Pluspunten

  • Kliksysteem waardoor de staaf goed blijft zitten
  • 2 standen
  • Onderzijde staaf open (geen eten blijft hangen)
  • Ruim voldoende snoerlengte
  • Handige maatbeker meegeleverd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

4**t@g**l.com 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer, zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit model heeft de mogelijkheid van 2 verschillende snelheden en een iets krachtiger motor waardoor mixen probleemloos gaat. Het RVS mixgedeelte is bovendien heel eenvoudig schoon te maken. Ook erg handig is dat de onderdelen van onze vorige staafmixer set van Braun met dit nieuwe model nog te gebruiken zijn.

Pluspunten

  • krachtig
  • 2 snelheden
  • motor past op de oude set
  • makkelijk schoon te maken
  • RVS mixgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een goede staafmixer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer ligt goed in de hand en is een degelijk apparaat. Machine doet wat hij moet doen en mixed en mengt fantastisch.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Is sterk genoeg voor tal van werkzaamheden
  • Is lekker rustig in het gebruik.
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wolters 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima staafmixer voor thuis gebruik. Makkelijk in gebruik. Staafmixer werkt fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Staafmixer is voor soep keukenmachine voor de rest 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn kapotte staafmixer.
Eenvoudig geen poespas met bakjes en dergelijke flauwekul. Perfect apparaat om een soep mee glad te trekken of wat zacht fruit te pureren. Krachtig apparaat. Heerlijk.

Pluspunten

  • Geen overbodige extra's
  • 2 standen
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adengerdien@solcon.nl 01-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden omdat het een krachtige motor is en de vorige ook zo van daar

Pluspunten

  • krachtig

Minpunten

  • kop van staaf plastic is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**s@h**e.nl 28-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Staafmixer BRAUN MQ3000WH gekocht ter vervanging van onze oude BRAUN staafmixer (type MR300), welke na meer dan ca. 27 jaar!! trouwe dienst defect is geraakt. Vanwege deze zeer goede kwaliteit en extreem lange levensduur van dit apparaat dus wéér voor een staafmixer van fabrikaat BRAUN gekozen.
Staafmixer type MQ3000WH nu sinds kort in gebruik. 't Is een handzame (veel grip, goede bediening) en degelijke staafmixer, met een zeer krachtige motor met 2 snelheden. Fijn is het afneembare onderste deel met 't mesje dat je heel gemakkelijk klikt op het motordeel. Hierdoor gemakkelijk te reinigen. Verder door de speciale vorm van de kop om het mes, vrijwel geen spatten tijdens gebruik.
We zijn dan ook zeer tevreden met dit nieuwe apparaat en hopen dat dit net zo lang dienst zal doen dan onze vorige BRAUN staafmixer.

Pluspunten

  • Handzaam, goede grip en voelt zeer degelijk aan
  • Krachtige motor met 2 snelheden
  • Heel gemakkelijk te reinigen
  • Géén spatten door speciale vorm kop

Minpunten

  • (nog) niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Spettert niet, handig in gebruik, stil in gebruik. Prima prijs! Kortom goede koop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr. Broun 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zonder spetteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk gebouwd en niet te zwaar in de hand. Smoothies, soepen pureren of aardappel pureren gaat uitstekend. Waar ik bij mijn vorige staafmixer nog een deksel of doek moest gebruiken bij het spetteren is dat hij deze totaal niet nodig!

Pluspunten

  • Geen gespetter
  • uitstekende pureer en smoothie functie

Minpunten

  • nog niet zeker hoe lang deze meegaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**s@h**l.com 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk, sterk, robuust.
Doet wat het moet doen en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MelanieJ 17-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwd merk, goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een goede staafmixer voor o.a. het maken van soepen. Braun is een goed merk en vooral met de cashback actie nog aantrekkelijker! Super staafmixer, met speciale anti-spat technologie. Heel blij mee en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Anti spat technologie
  • Perfect voor soepen o.i.d.

Minpunten

  • Niks tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tanja 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer voor een goede prijs

Algemene score

9,0
Deze staafmixer doet gewoon wat hij moet doen en is stil in gebruik. Hij is makkelijk schoon te maken en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • geen overbodige extra's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het staafmixen van soep gaat in no time. Andere gerechten heb ik nog niet mee gemixt. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het daarbij ook goed werkt. Ik ben erg tevreden met dit apparaat en beveel deze anderen aan. Ik ben benieuwd of ik het uit kan breiden met andere functies.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Krachtig, zorgt voor snelle bereiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerio 11-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerful and good construction

Algemene score

8,0
Very good build quality and lot of power available. I am not using this device for long but it satisfies all my expectations. The quality of the material is excellent and it is a very sturdy device. The power is sufficient to blend more or less anything and quickly. The price tag is also not so high. I would recommend it.

Pluspunten

  • 700 W power
  • excellent build

Minpunten

  • none at this price

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
veelzijdig in gebruik, soep, smoothies, noten, puree alles maakt hij fijn.
een aanrader, goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • veelzijdig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn om mee te werken. Ligt makkelijk in de hand. Heeft een hoge maatbeker met handige maataanduiding. Doet prima zijn werk.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Hoge maatbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews