Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer - Reviews

Best Reviewed dec 2019 Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bob 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
prima prijs kwaliteit verhouding, licht lekker in de hand en heeft een krachtige motor. Heel makkelijk om ijskoffie mee te maken

Pluspunten

  • compact
  • roestvrij staal

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christine 01-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun M3000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Pureert heel goed en vlot. Zelfs onrijp fruit pureert hij heel fijn. Wij zijn super tevreden en gebruiken de staafmixer dagelijks. Ook voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Pureert vlot
  • Onrijp fruit pureert hij ook vrij snel.
  • Leuke prijs voor een topproduct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Prima apparaat, doet wat hij moet doen. Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Is de basismodel, geen extra accessoires.

Pluspunten

  • krachtig
  • goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen extra accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Krachtige mixer, mijn vorige was 400W. Ben er blij mee. Ik heb hem nog maar sinds gisteren maar de mayonaise lukte prima! Ik kan niet zonder😉.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Mixer verkleurd niet omdat hij van staal is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Goede staafmixer met grote snelheid.
Leuke actie met een korting.
En er zit een handige maatbeker erbij.

Pluspunten

  • snelheid
  • maatbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AvdH 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en fijn te gebruiken product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Erg fijn dat het onderstuk niet van plastic is, erg makkelijk schoon te maken en super fijn in gebruik. Erg blij met dit product.

Pluspunten

  • Fijn materiaal
  • Werkt goe, geen stukken meer over.

Minpunten

  • knopjes mogen makkelijker in te drukken zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carlo 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een goede kleine blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Een kleine blender met veel accessoires: je kan blenden en mengen. Schonen het is makkelijk. Soms is niet krachtig genoeg maar is goede voor en kleine blender en voor iedereen dagen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Staafmixers van Braun blijven het beste. Ze zijn super krachtig en gaan altijd lang mee. Deze is daarvoor geen uitzondering en ik ben er daarom ook super tevreden mee. Door de twee verschillende standen heeft hij bovendien een brede functionaliteit. Ook bestaan er genoeg accesoires om de staafmixer op aan te sluiten.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Twee verschillende standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsay 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, handig in gebruik en simpel schoon te maken door zelf onder de kraan af te spoelen en daarna in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • schoonmaken in de vaatwasser

Minpunten

  • bij gebruik wat zwaar in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. M. 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tomatensoep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Met de staafmixer heerljke verse tomatensoep gemaakt. Staafmixer is zeer krachtig en handig te reinigen. Deze is ter vervanging van onze braun van 15 jaar oud.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • goed reinigbaar
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Super mooie en stevige mixer van Braun voor een kleine prijs! Hij kan weer 20 jaar mee, net als de vorige!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM_1962 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Goed geprijsde staafmixer van een solide fabrikant die doet wat hij moet doen zonder toeters en bellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ageeth 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Ik heb ruim 20 jaar een Braun staafmixer gehad en heb er nooit problemen mee gehad vandaar dat ik weer voor een eenvoudige Braun staafmixer heb gekozen. Ik hoef er geen hulpstukken bij dus daarom is de keuze op dit exemplaar gevallen. Er zat ook nog een cashback-actie op dus daardoor werd het helemaal een voordelige aankoop.

Pluspunten

  • Net vandaag gekocht dus nog geen ervaring mee

Minpunten

  • Net vandaag gekocht dus nog geen ervaring mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

braun staafmixer 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
lekker compact en neemt weinig ruimte in. Het doet wat ie moet doen.
na verschillende reviews te hebben bekeken kwam ik op dit product

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Mooie stille staafmixer met 2 snelheden, mooie vormgeving en ligt goed in de hand. In de omschrijving staat dat deze geleverd wordt met 2 mesjes, maar er wordt er maar 1 geleverd.

Pluspunten

  • Maakt weinig herrie
  • 2 snelheden

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Fijne staafmixer die precies doet wat hij moet doen. Ligt goed in de hand. Makkelijk op te bergen. Prettig dat de voet los in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • vermogen
  • handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Steenbrink 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Vandaag deze staafmixer uitgeprobeerd en hij doet precies wat hij moet doen. Handig dat hij twee standen heeft.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Werkt snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniqie 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Las veel positieve reviews over dit apparaat.
Voldoet voor mij aan alle eisen.
Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Hoog toerental
  • Prettig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige staafmixer, ligt goed in de hand, goede werking.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Op aanbeveling van mijn collega, betrouwbaar merk. Mijn moeder had deze staafmixer enkele weken geleden aangeschaft. Staafmixer doet wat ie doen moet, ligt goed in de hand en door de gebogen kap, spat hij veel minder. Tevens tevreden over het geluid van de mixer.

Pluspunten

  • Stevige mixer
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.J. de Bruin 24-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherpe messen en compleet met accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Door mijn dochter aanbevolen als beste koop. Argumentatie : compleet en scherpe messen waardoor pureren perfect gaat .

Pluspunten

  • Scherpe messen
  • Compleet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews