Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ricardo 30-10-2019
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Het is een goed product tot nu toe. Hij voelt goed in de hand en het is erg fijn dat de staafmixer niet spettert tijdens het pureren van bijvoorbeeld vers fruit.

Reageer

Doom 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Duurzaam, stevig, krachtig. Prettige staafmixer met goede prijs/ kwaliteit verhouding.
ONderdelen zijn goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Bal 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, compact en makkelijk op te bergen. Voor eenvoudige maaltijden ideaal hulpmiddel. Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer die werkt zoals verwacht.
Makkelijk schoon te maken. Kan in de vaatwasser.
Goede prijs-kwaliteit vergelijking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 07-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Because if its design, nothimg goes out while mixing. I have had other mixers but not as good. Great value for its price.

Pluspunten

  • Quality
  • Price

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Imke 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Een makkelijke staafmixer, die je prima kan bedienen. Ligt prima in de hand. Mixt goed! De kop is goed makkelijk los te klikken en schoon te houden!

Pluspunten

  • Prijs/ kwaliteit
  • Fijn design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smoothies in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Hele handige handblender om eenvoudig de lekkerste smoothies mee te maken. Het onderste deel spoel je makkelijk schoon. En dankzij het easy click systeem kun je makkelijk combineren met andere Braun onderdelen, zoals de noten hakselaar en een garde (beide waren overigens niet inbegrepen) )

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Slechts 2 standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisa 28-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding met mooie smalle mix-beker. De mixer ligt goed in de hand en maakt minimaal geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lamia 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
This mixer is very convenient to use, easy to clean and its engine is enough strong to make smoothie. Good quality with reasonable price.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 06-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi cadeau voor mijn moeder

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Mijn moeder is erg blij met deze nieuwe staafmixer. Haar vorige was ook een Braun en daar was ze ook tevreden over.
Het is een krachtig apparaat, wat makkelijk schoon te maken is.
Doet gewoon wat het moet doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Mixer MQ 3000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Fijn product. Stil en krachtig. Maakt gladde smoothies en andere sauzen/ mixen. Twee standen met krachtige motor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 01-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne staafmixer, ligt prettig in de hand, maakt weinig geluid en is snel in het pureren van het eten.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Snel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwde goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Heb eerder een staafmixer van Braun gehad, en ben daarover zeer tevreden. De oude was aan vervanging toe, en dan is deze Braun MQ3000WH Smoothie+ een erg goede keuze. Super handig in gebruik, krachtig genoeg voor het echte keukenwerk, en makkelijk schoon te maken. Top keuze!

Pluspunten

  • krachtig
  • eenvoudige bediening
  • makkelijk schoon te maken
  • te gebruiken met diverse onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor een snelle Smoothie moet deze staafmixer gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Precies zoals ik gewenst had krijg je een snelle heerlijke smoothie. Maar ook voor het crashen van ijsblokjes is hij ideaal.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 17-05-2019
  • Product gekocht

Werkt goed, spat niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Fijne staafmixer, werkt goed en spat niet. Is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser (het motorgedeelte alleen met een vaatdoekje).

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Werkt goed
  • Spat niet

Reageer

Pennings 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

6,0
Een niet te dure staafmixer met een mooi en simpel design. Mixt goed en spettert weinig. Ideaal om soep mee te maken

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Niet veel hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annie 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

7,0
Sterke motor goed resultaat bij het vermalen tot een zachte soep en smoothie. Gebruiksvriendelijk weinig lawaai.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen extra slagroomklopper

Reageer

An 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en snel pureren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Handig voor babyvoeding snel te pureren of soepen en sauzen of smoothies te maken. De messen kun je goed afspoelen en kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen

Reageer

Visser 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, goede kwaliteit, werkt prima. Fijn voor het pureren van soepen en smoothies! Wordt hier ongetwijfeld veel gebruikt.

Reageer

Mel 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Ben er erg tevreden over. Erg functioneel en gebruiksvriendelijk
Beveel het van harte aan om dit product aan te schaffen

Reageer