Braun MQ 3025 Spaghetti - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 187 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3025 Spaghetti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dinant 03-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, en degelijk product. Ook erg stil in gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Stil

Minpunten

  • Veel plastic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**e@s**s.nl 22-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Ik heb het gekozen omdat de staafmixer als beste uit de test kwam en daarbij een mixer en een molentje aanwezig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**g@g**l.com 20-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very nice blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
The product operates very nice. The build looks very tough and there are a lot of accessories to be used

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**r@g**l.com 19-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Maakt weinig geluid, pureert als een trein en spat niet als je 'm gebruikt.

Reageer

w**n@g**l.com 18-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is top. 700 watt Braun kwaliteit. Doet exact wat het moet doen

Pluspunten

  • Anti spat

Minpunten

  • Klein hak molenbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**8@g**l.com 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

First day with Braun MQ 3025 Spaghetti

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Works good considering the price and the speed. Used it fort only 2 times, but it's what I was expecting to buy

Reageer

m**6@g**l.com 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer perfect voor pureren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Compact en daarom goed op te bergen. Makkelijk voor soepen en sapjes. Goed schoon te maken.

Pluspunten

  • spetterd niet
  • compact

Minpunten

  • hakkom wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

elstar58 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Nadat mijn vorige staafmixer stuk was ben ik op zoek gegaan naar een exemplaar waarmee ik met een "druk op de knop" de kop en de motor van elkaar kon halen. Geen gepruts. Heel tevreden met dit exemplaar. Ook met het beschermhoesje voor de messen wanneer ze niet in gebruik zijn en alle accessoires erbij. Je kunt er ook zeer goed een smoothie mee maken zonder spatten. Een stuk kleiner dan een blender en net zo handig

Pluspunten

  • met een druk op de knop los te koppelen
  • mooie uitvoering met spatvrije kom

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Buitengewoon goede aanbieding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Eerst op zoek geweest naar een ander type blender, tot ik bij de BCC tegen deze prachtige aanbieding aan liep, voor de helft afgeprijst, plus 20 euro terug. Daar konden de andere aaanbiedingen niet tegenop. Thuis apparaat getest en het werkt naar behoren.

Pluspunten

  • voldoende vermogen om het werk te doen

Minpunten

  • is wat zwaar bij langdurig gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p**n@h**l.com 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Very nice product! I recommend it to everyone who needs a blender from a quality brand like Braun

Reageer

i**k@h**l.com 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Praktisch apparaat altijd handig om in huis te hebben. Van fruithapjes tot het pureren van groente aardappelen

Pluspunten

  • Oké

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**r@k**l.nl 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Van onze BRAUN staafmixer uit 1970 brak een kunststof nokje van de hakmolen. Tijd voor een nieuwe van hetzelfde merk ! Een hele vooruitgang met twee snelheden en een garde. Nog een keer 52jr gebruiken zal ons wel niet lukken😉

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**y@y**o.com 13-10-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Ik heb deze gekocht omdat ik graag soep maak .
De vorige staafmixer kocht ik samen met een mixer zo’n 17 jaar geleden,
Maar die was aan vervanging toe.Aangezien dat ook een braun was weer een gekocht.
Hopelijk gaat deze net zo lang mee.

Reageer

KR 09-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame staafmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Deze heb ik gekocht omdat de kom om in te mixen niet te groot is voor mijn doel om te gebruiken o.a. kruiden en sausjes mixen. Wel is het jammer dat de deksel er niet op geklemd kan worden, je moet daarom de mixer er goed op gedrukt houden. De mixer zelf ligt goed stevig in de hand én het bovendeel kan er goed veilig op geklikt worden! De rubberen ring van de kom werkt goed, geen risico eer dat tijdens het mixen de kom over het aanrecht dwaalt.

Pluspunten

  • Rubberen ring onder de kom geen verschuiven
  • Veilig kliksysteem van de mixer.
  • Geen gespetter.
  • Kleine handzame kom.
  • Alles bij elkaar geen groot lomp apparaat.

Minpunten

  • Deksel van de kom kan niet vastgeklemd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verhagen 08-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer, extra’s voegen weinig toe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

7,0
De staafmixer en gardefunctie werken prima. De chopper hakt helaas niet goed. Apparaat is gemakkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Staafmixer
  • Garde

Minpunten

  • Chopper chopt niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

j**1@g**l.com 08-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun de beste die er is!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Ik ben bekend met de Braun staafmixer. Na 45 jaar plezier te hebben gehad van mijn oude staafmixer van Braun hoefde ik niet lang na te denken om wederom een nieuwe van het merk Braun te kopen. Heb deze uiteraard direct uitgeprobeerd en ben weer zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**7@g**l.com 08-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Prima staafmixer. Zeer krachtig en veelzijdig. Ook fijn dat er een garde en langskom bijzitten.

Reageer

Lvdkast 07-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Goede staafmixer en handige accessoires. Heeft 2 standen wat ook handig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

rob 06-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Mijn oude begon na 15 jaar kuren te vertonen. Ik was zeer tevreden dus heb een nieuwe gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe staafmixer nodig en wilde meteen een hele set erbij. De Braun set viel mij als eerste op.
Nog niet echt gebruikt met recepten maar met het testen van de apparaten wist ik meteen dat dit goed is.

Pluspunten

  • Goed van kracht
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews