Braun MQ 3025 Spaghetti - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
600,0 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3025 Spaghetti op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. Taafmixer 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun MQ3025

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Oude was kapot en op zoek naar een betaalbare nieuwe met toebehoren. het apparaat ziet er prima uit, het is een staafmixer. Wat moet je daar van verwachten. Hij is stil en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Stil, compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alden 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KRACHTIG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
krachtig en handig.
Maar de blauwe delen lijkt als mijn tandenborstel.
Dat vind ik niet zo mooi als een keuken apparatuur.

Pluspunten

  • KRACHTIG
  • HANDIG

Minpunten

  • DE BLAUWE DELEN LIJKT ALS MIJN TANDENBORSTEL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hetty 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Staafmixer doet het prima, voldoet aan de wensen. Compleet met hakmolen, litermaat en garde.
Vorige staafmixer was ook een Braun en altijd veel plezier van gehad.

Pluspunten

  • compleet product
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred C 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, tegen een redelijke prijs. Lijkt degelijk maar daarover valt na een paar weken gebruik natuurlijk nog niet veel te zeggen.

Review 04-05
Prima staafmixer. Maakt degelijke indruk, goede materialen. Heeft twee snelheden; soms zou variabele snelheidsregeling handiger zijn, maar ik mis die niet heel erg.

Pluspunten

  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floris 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik heb deze gelijk weer gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Mijn vorige staafmixer was mijn eerste staafmixer. Het was ongeveer hetzelfde model, ook van een Braun. Ik heb er jaren mee gedaan en toen die vorige week stuk ging heb ik gelijk deze weer gekocht. Het is een heel fijn apparaat, vooral ook door de verschillende opzetstukken. Daardoor kan je er echt alles mee maken. De motor is sterk genoeg om ook wat zwaardere dingen te blenden. Kortom, ik ben er blij mee. Het enige minpunt is dat als je het mesgedeelte van de staafmixer in de vaatwasser doet er water in blijft staan.

Pluspunten

  • handige opzetstukken
  • fijne motor

Minpunten

  • water in het mesgedeelte in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunny 07-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

great product

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
works well, and reasonably priced too, also it is quite compact. Definitely going to recommend it to others.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.O.B. 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar merk, fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Na ruim 20 jaar trouwe dienst van mijn Braun staafmixer, maar nu toch echt op weer voor hetzelfde merk gekozen. dit keer met metalen poot. Apparaat presteert zoals verwacht goed. Fijn aan dit model dat je meerdere opzetstukken geleverd krijg. Klopper voor slagroom en eieren klutsen werkt prettig. Hakken nog niet geprobeerd, maar de noten zijn gekocht dus dit zal binnenkort ook getest worden.

Pluspunten

  • meerder meegeleverde op zet stukken
  • metalen poot, minder slijt gevoelig
  • maakt niet zoveel herrie

Minpunten

  • is wat aan de zware kant, maar niet hinderlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustavo 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel sterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
De mixer is zeer sterk, hij mixt heel snel en maakt veel minder lawaai dan andere mixers die ik heb gehad. De accessoires zijn ook heel handig.

Pluspunten

  • Snel
  • Sterk
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice, sturdy product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Just bought it and got to use it very little, but so far it seems really sturdy and can be used for a multitude of recipes.

Pluspunten

  • Sturdy
  • Powerful

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Heb het product pas kost, maar staafmixer werkt prima. Fijn dat er extra onderdelen bij zitten. Het is me alleen niet duidelijk wat het "spaghetti" onderdeel zou moeten zijn en hoe dit werkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boorana 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn ding . Geen uitleg nodig. Makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Heb het gehaald om smoothies mee te maken en diverse sauzen vooral vanwege de keukenprocessor functie met het mesje en klein bakje. Vind de prijs kwaliteits verhouding perfect en met name door de mogelijkheid op cashback.

Pluspunten

  • SImpele mooie kleuren
  • Fijn in gebruik met name de grip
  • Makkelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AnneS. 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Het doet wat het moet doen, goede prijs kwaliteit. Het is niet te zwaar en pakt goed vast in de hand.

Pluspunten

  • Multi functioneel

Minpunten

  • Kleine hak molen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wil Vlot 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is perfect, je kan er bijna net zo veel mee als met een keukenmachine. Makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • Zeer handig in gebruik
  • Prima prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter en Marga 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Ik heb al eerder een staafmixer gehad maar die is defect geraakt. Ik heb zo'n apparaat echt nodig. Handig bij het maken van soepen. Zo uit de kast te pakken en klaar voor gebruik. Gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • ligt goed in de hand, niet te zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janita 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

5,0
Goeie staafmixer,erg blij met deze aankoop, zo kunnen we de hapjes van onze dochter goed fijn maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi quick 3 spaghetti staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Maakt minder herrie dan mijn vorige staafmixer en werkt met een handig klik systeem. Ziet er stevig uit!

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Stevig

Minpunten

  • Chopper is aan de kleine kant. (350 ml)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anonymous 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Awesome buy!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Nice product and bought at a good price!! It's a must tool for an easy and stress free cooking!! Super happy with the product.

Pluspunten

  • good price
  • easy and handy cooking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen vanwege de prijs en veelzijdigheid. Ik heb meer producten van Braun en ben er altijd erg tevreden mee.

Pluspunten

  • mooi
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

willemsenclan 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed prijs kwailiteit

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
goede staafmixer met accessoires goede prijs en kwaliteit raad ik iedereen aan compact en geschikt voor iedere keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvL 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan van alles

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Deze Braun staafmixer is handig in het gebruik, makkelijk schoon te maken en heeft een prima voordelige prijs. kortom: alles wat je wilt

Pluspunten

  • Simpel in gebruik en handig
  • prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews