Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MV80 26-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

veelzijde krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

8,0
Apparaat en accesoires nu een aantal weken in gebruik en het bevalt goed! Door de meegeleverde accessoires is het veelzijdig in gebruik. Makkelijk schoon te maken, op deksel hakmolen na kan alles in de vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Brunekreeft 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

8,0
Deze staafmixer is prettig in gebruik. Vooral voor smoothies, maakt het super glad, geen stukjes of velletjes meer.
Ook onze dochter vindt deze staafmixer prettig in gebruik en kan er goed mee overweg.
Ik dacht dat bevroren fruit makkelijk zou gaan met de messen voor ijsblokjes maar dat was geen succes :)

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Maakt zeer glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lubbito83 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Meer dan het oog doet vermoeden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

8,0
Bij het uitpakken deed de staafmixer me wat goedkoop aan. Maar tijdens het gebruik was ik aangenaam verrast door de kracht en het gemak. Heb inmiddels een aantal keer pesto, soep en een spread gemaakt met het apparaat. Het hakken en pureren gaat uitstekend, de paprikasoep was heerlijk romig en de pesto en spread waren zo gehakt. Ik vind het enige minpunt dat je zelf de kracht moet bepalen door het bedienen van de knop. Ik houd persoonlijk van meerdere standen/knoppen. Maar ik zou het apparaat absoluut aanbevelen, er zit meer in dan het uiterlijk doet vermoeden.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Knopbediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 23-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig, krachtig en ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

10,0
Ik ben helemaal blij met deze staafmixer!! Door op de knop in de handgreep te knijpen kun je heel eenvoudig de kracht en snelheid van de mixer bepalen.

De mesjes zijn vlijmscherp en je hakt zo van alles fijn. Ook is de mixer ideaal want je hebt je slagroom, eiwit of wat dan ook, supersnel opgeklopt!

Kortom: erg blij met dit apparaat, aanrader!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Eenvoudig
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos1967 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

8,0
Keurig verpakt kwam de infinyforce binnen! Ben heel benieuwd!! Mijn huidige valt namelijk erg tegen dus ik heb hoge verwachtingen. Wij koken koolhydraat arm dus bakken veel dingen zelf. Vandaag een koolhydraatarme boterkoek gemaakt. De mixer/garder ging er met gemak doorheen. Een iets betere regelaar qua snelheid zou misschien fijn zijn maar het is even wennen om er mee om te gaan. Garder geslaagd! Net de guacemole gemaakt voor bij de wraps. De chopper doet het super. Lekker stevig en niet zo wiebelig. We zijn tevreden. Met de staafmixer is de slagroom ook zo geklopt. Ideaal apparaat zeker nu wij kha eten en veel zelf bakken. De staaf mixer gaat ook soepel door de verschillende groenten heen voor de soep. We hebben hem zelfs mee genomen tijdens ons weekje weg!

Pluspunten

  • Met juiste accessoires
  • Krachtig

Minpunten

  • Regeling zou ik anders doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**7@g**l.com 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

handig keukenhulpje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

9,0
van smoothie tot baby hapje deze staafmixer red er mee!

en door de garde is het beslag voor de pannenkoeken snel gemixed

Pluspunten

  • scherpe mesjes
  • ideale accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smoothiemaker100 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik om soepen en sauzen te pureren. Hele fijne aan de staafmixer is dat de kop (die van metaal is) daardoor ook goed schoon wordt en niet verkleurd door de tomaten of aardbeien.
Staafmixer is krachtig en makkelijk te bedienen. Kinderen (6 jaar en ouder) kunnen ook goed overweg met het principe dat de stand door de druk op de knop is te regelen. Nadeel is dat je de deksel van de hakker niet mag afwassen - alleen met een zachte vochtige doek afnemen. Dit realiseren te kinderen niet altijd. Verder functioneel prettig apparaat.

Pluspunten

  • 1 product meerdere functies
  • Metalen hakker

Minpunten

  • Deksel hakker mag je niet afwassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marianne 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer had een kracht van enkel 400W, dus het was een aangename verrassing om de kracht van deze staafmixer te ervaren. De pompoensoep werd in een mum van tijd heerlijk gepureerd en ook de noten werden binnen no-time gehakt. Tot zover ben ik zeer tevreden over het gebruik en gebruikersgemak van deze staafmixer. Ik moet wel bekennen dat het volume dat deze staafmixer produceert ook een stuk hoger ligt, maar dat zal te maken hebben met de verhoging in wattage.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keeden 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

10,0
Dit is een apparaat waarvan je niet wist dat je hem nodig had totdat je hem in huis hebt. Nu ik hem heb gebruik ik hem dagelijks.
Ik heb wel eerder een staafmixer gehad maar die is niet te vergelijken met wat deze kan.
De snelheid is aan te passen en dat is heel handig. Vooral bij de klopper komt me dat vaak goed van pas.
De chopper is zeer krachtig en maalt alles met een snelle snelheid.
Ook de staafmixer zelf maak alles in een korte tijd mooi glad.
Ik vind het apparaat er ook mooi uitzien en past bij mij in de bestek lade.
Ik ben erg blij met deze staafmixer en kan hem iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariekeWR 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige staafmixer, ideale keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer, met verstelbare snelheidsregeling. Ideale keukenhulp.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Eenvoudig schoonmaken
  • Geen rondvliegende spetters
  • Fijne accessoires

Minpunten

  • Zwaar, met 1 hand 2 knoppen bedienen
  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bobkekeuten 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

8,0
Ik heb de Tefal 4-in-1 nu een paar weken in gebruik. Wat vooral opvalt is de kracht van de staafmixer. Pureren en kloppen is in een handomdraai gedaan en hij crusht zelfs ijs. Enige nadeel dat ik heb kunnen ontdekken is dat de garde wat slap aanvoelt juist door de kracht. Hij lijkt het metaal hiervan naar buiten te zwabberen. Al met al een super staafmixer waar je veel plezier van kan hebben in de keuken!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Relatief stil
  • Lang genoeg snoer

Minpunten

  • Garde kan de kracht maar net handelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Faymandy 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige staafmixer met veel extra mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

9,0
Wat een krachtpatser is de InfinityForce HB9441! Super blij met zo'n veelzijdige, sterke keukenhulp. Hiermee maak je heerlijke smoothies, lekker verse tapenades, ijskoffies, slagroom en fijn gesneden groenten in een handomdraai; om maar een paar voorbeelden te noemen! Van mixen tot malen, niks is deze alleskunner teveel. In vergelijking met mijn vorige, veel duurdere, staafmixer is dit echt een verademing. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is het wat korte snoer. Dit zou voor het gemak wat langer kunnen.. Maar voor de rest alleen maar pluspunten!

Pluspunten

  • Snel
  • krachtig
  • mooi design
  • veelzijdig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Snoer is wat aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

7,0
Mooi apparaat. Het handvat met de stekker is wel redelijk aan het gewicht. Het materiaal is robuust en de afwerking is mooi. Gebruik hem steeds vaker. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AnBle 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader! Krachtig en controleerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Algemene score

10,0
Een heel erg fijn apparaat. Niks op aan te merken, doet precies wat ie hoort te doen en geeft continu een optimaal resultaat. Afgelopen drie weken dagelijks in gebruik geweest. Chopper hakt de noten en ijsblokjes in een mum van tijd fijn, de staafmixer ligt perfect in de hand en de snelheid is controleerbaar dmv aanraking. Slagroom opkloppen was zo gedaan. Kortom een heel fijn apparaat die ik nu al niet meer kan missen!

Pluspunten

  • Zware kwaliteit
  • Optimaal resultaat
  • Snelheid makkelijk te controleren
  • Ligt fijn in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer