Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI - Reviews

Beste deals
Specificaties
Vermogen
1200 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeannette 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

9,0
Na verschillende goedkopere mixers te hebben gekocht, welke maar paar maanden goed functioneren, uiteindelijk een duurdere mixer gekocht. En nu al heel tevreden over de krachtige en deugdelijke mixer.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De moeder van alle staafmixers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

8,0
Onze MQ100 gekocht voor de baby hapjes was na 20 jaar trouwe dienst op en ik wilde die weer bestellen ondanks het feit dat de kinderen bijna het huis uit zijn. Maar op de site de product ontwikkeling gezien en toch besloten om met de moderne tijd mee te gaan. De Hema mixer en de Magimix keuken machine verhuizen naar de bijkeuken. De staafmixer is mooi en stevig gemaakt, ik hoop dat ik er weer 20 jaar plezier van zal hebben

Pluspunten

  • handige extra opzet stukken
  • sterke motor

Minpunten

  • stevige prijs
  • geen ophang beugel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onverwacht veilig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

9,0
De mixer doet al zijn werk stil en snel, tevens waardeer ik de veiligheidsknop bovenop.
Tot nu toe alleen maar positief, mocht dit in de toekomst veranderen dan pas ik deze review aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

10,0
Goede staafmixer, voldoende kracht en vooral makkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Het geheel is degelijk en de kinder beveiliging is goed geïntegreerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elle van Bussel 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer snelle staafmixer, met grote hakmolen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

9,0
Mijn vorige staafmixer was ook van Braun, en heb ik ruim 10 jaar gehad.
Nu was hij aan vervanging toe en via internet kwam ik op deze uit.
Deze kwam als beste uit de test.
En hij is inderdaad heel makkelijk te bedienen.
Ik moest wel even wennen aan het kinderslot, wat na 2 sec er al op springt, maar dat heb je zo door.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Grote 500 ml hakmolen
  • Stil

Minpunten

  • Kinderslot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fran0086 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

9,0
De staafmixer heeft een extreem sterke motor.
De bediening is absoluut intuïtief.
De beveiliging tegen oneigenlijk gebruik is top.

Pluspunten

  • Motor
  • Bediening
  • Veiligheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun staafmixer 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, mixt zeer goed, zeer gebruiksvriendelijk. Goede accessoires. Ook ijs en noten geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DA 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ 9135X

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9135XI

Algemene score

8,0
Ik had er ooit 1 gekregen en die is na vele jaren trouwe dienst half overleden, dus tijd voor een nieuwe! bijna dezelfde alleen dan nieuwer en beter (hoop ik). jammer dat de versie met koffiemolen uitverkocht was...

Pluspunten

  • alleskunner
  • snel

Minpunten

  • ingedrukt houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer