Braun MultiQuick 9 MQ 9147X - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ 9147X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**r@m**s.nl 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super staafmixer. Spat niet en dat is echt fijn. Mooi degelijk apparaat en top accessoires.

Pluspunten

  • Pureert snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r**n@g**l.com 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Complete staafmixer die er in ieder geval degelijk uit ziet. Ik gebruik de staafmixer veel en daarom moeten verbindingen en asjes intern sterk zijn.

Pluspunten

  • Stevig
  • Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**n@h**l.com 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer met veel gebruiksmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp en kwalitatief hoogwaardig. Prima prijs/performance. Handig en eenvoudig in het gebruik. Gemakkelijk schoon te maken. Door de grote variëteit aan hulpstukken veel gebruiksmogelijkheden.

Pluspunten

  • Makkelijk en eenvoudig in het gebruik
  • Veel hulpmiddelen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**d@g**l.com 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nice and powerful. Comprehensive device to use Nice and good hand blender. Does everything it promises, effortlessly. Smoothies with frozen fruits.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

b**4@h**l.com 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader en gewenste aanvulling voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product voldoet aan verwachtingen, handige accesoires meegeleverd.
Staafmixer is RVS dus makkelijk schoon te maken, krachtige mixer en de snelheid is goed te doseren.
Waardevolle hulp in de keuken!

Reageer

p**s@l**e.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat. Doet wat het zegt. Prijs kwaliteit verhouding is het beste wat je kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kokmvr 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

6 in 1 staafmixer,hakker,blender, garde!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze staafmixer is alles wat je nodig hebt. Ga je pannekoeken maken, dan heb je een electrische garde, soep maken? Een pureer opzetstuk voor de pan, snel baby hapjes maken kan met de staafmixer of als je heel veel wilt maken met de blender. Heerlijk 6 in 1 scheelt heel veel snoeren in de keuken en de hulpstukken liggen allemaal in 1 bak bij elkaar.

Pluspunten

  • Veel verschillende onderdelen
  • Krachtige motor
  • Vrij zacht geluid

Minpunten

  • Een opbergbox erbij zou fijn zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke, uitgebreide staafmixer, lastig kinderslot.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht op basis van reviews en testverslagen, speciaal ook gelet op kwaliteit van het apparaat (de bouw) en regelbaar toerental.

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Traploos regelbaar toerental
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Onhandig kinderslot
  • Niet alle onderdelen vaatwasserbestendig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b**n@h**l.com 18-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi tasker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar mijn dochter eenzelfde apparaat heeft, wilde ik ook deze staafmixer met diverse onderdelen, hebben. Biedt heel veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**0@g**l.com 16-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
een fraai uitziend apparaat. pas aangekocht dus nog niet veel gebruikt. tot nu toe zeer tevreden.

Reageer

ms82pl@gmail.com 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste vriend in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de blender is erg mooi en degelijk gemaakt. super crusht ijs en hakt groenten. mijn nieuwe beste vriend in de keuken.

Pluspunten

  • executie
  • stroom
  • volume

Minpunten

  • gebrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**e@g**l.com 25-02-2022
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met veel onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige motor, diverse onderdelen, makkelijk om schoon te maken. Neemt niet veel plek in. Je kunt blenderen, kloppen, makkelijk puree maken, kruiden hakker of 1 stuks groente kleine kom gebruiken, bij meer de grootte kom gebruiken nootjes zijn ook geen probleem. Crush ice of desserts maken heeft hij geen moeite mee.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Snel schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Reageer

Keersemaker 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat ligt zeer goed in de hand. Ook het koppelen en ontkoppelen werkt prima.
Voelt ook degelijk aan.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • ligt fijn in de hand
  • erg blij met pulse functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**s@v**l.nl 19-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, had goede revieuws, heeft genoeg hulpstukken om met dit apparaat goed te kunnen werken. Heeft krachtige motor. Zijn er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • uitgebreid en handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KDR 26-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Na 10 jaar een nieuwe set aangeschaft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na jarenlang plezier te hebben gehad van onze vorige turbo Braun staafmixer deze nieuwe set aangeschaft. Nog maar kort in ons bezit maar tot nu toe erg tevreden. Het enige minpunt is dat de kwaliteit van de hulpstukken een stuk lichter en mindere degelijk/stevig aanvoelt dan bij ons vorige exemplaar. De tijd zal leren of deze ook 10 jaar meegaat zoals de vorige!

Pluspunten

  • extra grote bak met hakdeel
  • meeverende kop staafmixer
  • extra messenset voor ijs crushen
  • mooi & functioneel

Minpunten

  • hulpstukken voeler lichter/minder sterk aan
  • lichtjes aan zolang stekker in stopcontact
  • beveiliging aan/uit schakelt wel heel snel in

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

l**e@i**i.nl 25-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vrouw is een 'cook-aholic' en zeer kritisch over keukenapparatuur, maar ze is zeer lovend over de Braun MultiQuick 9 MQ 9147X. En als mijn vrouw het zegt dan is het waar! Het het apparaat meerdere malen per dag zonder problemen gebruikt en is zeer krachtig. De enige kritiek die je zou kunnen hebben is dat de accessoires van plastic zijn en dat daarmee wat voorzichtigheid geboden is. Aan de andere kant als de accessoires van roestvrij staal of glas zouden zijn, zou het ding drie keer zo duur zijn. Reserve onderdelen zijn bij onderdelenwinkels meestal makkelijk te kopen.

Pluspunten

  • Breed scala aan vermogens en accessoires
  • reservedelen gemakkelijk te vinden

Minpunten

  • plastic accesoires een beetje kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L**t@h**l.com 27-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een absolute aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige staafmixer. Je kan er alles mee en het is zeer goede kwaliteit. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en is het echt een product wat je in je keuken moet hebben!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te houden
  • Ook als blender en voor noten
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geen enkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Krachtige staafmixer, hij is wel aan de grote kant. En er zitten veel hulpstukken bij.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Groot
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michael 23-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

A whole new world of opportunity

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Reduced cook times for all my meals and opened up many new recipes for me to try... homemade ice-cream here I come!!!

Pluspunten

  • Dish washer friendly
  • Powerful

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@i**i.nl 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Breed scala aan configuraties beschikbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn indonesische vrouw, een goede kok en de baas over alle voedingsgerelateerde aankopen, geeft de voorkeur aan de Braun multiquick. Dit is de derde aanschaf in 17jaar. Dat betekent dat de vorige twee gemiddeld 8,5 jaar dienst hebben gedaan. En gezien mijn vrouw cook-a-holic is, wordt het apparaat echt iedere dag gebruikt. Een tip: het meeste plastics hebben de neiging om bros te worden als het langdurig in het (zon)licht staat. Hou hiermee rekening bij opbergen van de plastic onderdelen..

Pluspunten

  • Scala aan vermogens en accessoires beschikbaar
  • Stevig en krachtig
  • Onderdelen/accessoires los verkrijgbaar

Minpunten

  • plastic accesoires een beetje kwetsbaar
  • Onderdelen relatief duur t.o.v. complete sets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews