Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer - Reviews

Beste deals
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,8 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marie 21-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

9,0
Wat een ontzettend fijn apparaat is deze staafmixer. Het eerste wat me opviel was het mooie design. Hij voelt stevig, robuust en degelijk. Ook de bijgeleverde assecoires zien er goed en degelijk uit. Het gebruik van de staafmixer vind ik geweldig. Ik gebruik hem vooral nu voor het maken van soep. Een hele uitkomst met een peuter in huis die weigert groente te eten. Met soep kan ik hem nog wel eens foppen. Het is een krachtig apparaat. De sterkte kun je eenvoudig instellen, de turbo knop werkt erg fijn. Het resultaat is super. Het is snel gepureerd, zelfs grof gesneden groente en stukken kippenvlees is voor dit apparaat geen enkel probleem. Het schoonmaken is ook nog eens zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het onderste deel kan in de vaatwasser, kind kan de was doen. Het motor gedeelte is gemakkelijk schoon te maken met een doekje. Het snoer heeft ook een fijne lengte, je hebt wat bewegingsruimte. Al met al: een geweldig fijne staafmixer om in huis te hebben.

Pluspunten

  • Mooi design
  • prettig in gebruik
  • krachtig
  • goed te reinigen
  • degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mrktp 20-11-2020
  • Product getest

Krachtig en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

9,0
Een krachtige motor heeft deze staafmixer zeker weten! Makkelijk je eigen snelheid bepalen. Mooi design en fijne accessoires. De hakmolen is perfect voor een fijn uitje. Ik mis een anti sliprandje onder het bakje waardoor hij weg wil glijden tijdens het gebruik. Alles kan in de vaatwasser. Ideaal

Pluspunten

  • Krachtig
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen anti slip randje onder het bakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge88 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Behulpzame keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

8,0
Een fijne keukenhulp met een mooi design. De hakmolen heeft scherpe mesjes waardoor hij in no time uien snippert of geraspte kaas maakt, de staafmixer om snel gladde soepen te maken en de mixer tool is ideaal om beslag te maken of om slagroom/eiwitten te kloppen.
Ik vond het doseren van de snelheid wel wat lastig en daarnaast kreeg ik bij de eiwitten kloppen na verloop van tijd lamme vingers, aangezien je de 2 knoppen constant ingedrukt moet houden.

Het is fijn dat (bijna) alles in de vaatwasmachine kan, wat bij mijn vorige staafmixer niet het geval was, waardoor ik altijd veel tijd kwijt was met het reinigen.

Pluspunten

  • Design
  • reinigen
  • veelzijdigheid

Minpunten

  • snelheid lastig te bepalen
  • knoppen niet vastzetten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JoaB89 18-11-2020
  • Product gekocht

Fijne mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

8,0
De staafmixer is gemaakt van metaal waardoor hij een mooi en robuust uiterlijk heeft. Het metaal verkleurt niet waardoor hij er schoon uit blijft zien.
De mesjes zijn scherp en in korte tijd mixt hij gladde sauzen en soepen. Het doseren van de snelheid is wel wat lastig.
De bijgeleverde accessoires zijn ook erg handig en gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Geen verkleuring
  • Scherpe mesjes
  • Werkt goed

Minpunten

  • Snelheid lastig te doseren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

NielsM 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

8,0
Ik heb deze staafmixer gekozen omdat hij gedeeltelijk van metaal is en daardoor goed tegen warmte kan en niet verkleurt. Alle onderdelen voelen solide aan en zijn gemakkelijk schoon te maken. Heel prettig is de traploze snelheidsregeling. Ik gebruik de hakmolen vooral om uien te snipperen. En de mixer tool is prima geschikt om beslag te maken of om slagroom te kloppen. Een fijne veelzijdige keukenhulp!

Pluspunten

  • Traploze snelheid
  • Sterke motor

Minpunten

  • maatbeker lijkt goedkoop plastic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige staafmixer

Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

7,0
Het is een krachtige staafmixer die doet wat hij moet doen. Even wennen aan de bediening omdat je twee knoppen in moet drukken.

Niet alles kan in de vaatwasser (wat op zich logisch is, maar net als het deksel van het potje vind ik wel jammer). Daarnaast vind ik het snoer aan de korte kant en zou hij iets stiller mogen zijn. Ook zou het potje iets groter mogen zijn.

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtig

Minpunten

  • luid
  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Flick 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Onmisbaar in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

9,0
Ik heb de hakmolen en staafmixer nu een paar keer gebruikt. De traploze snelheid is even wennen, maar is eigenlijk erg makkelijk. Mijn oude apparaat had een draaiknop op de bovenkant, waardoor je niet makkelijk een andere snelheid kan gebruiken tijdens het gebruik. De hakmolen werkt goed. Je kan er zelfs een teentje knoflook lekker klein mee snijden. Hij maakt ook een stuk minder lawaai dan het oude apparaat wat ik had. Makkelijk schoon te maken en voelt erg robuust aan. Onmisbaar in de keuken. Kortom een echte aanrader.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • traploze snelheid
  • makkelijk schoon te maken
  • veel accessoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LadyAngel1989 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben overtuigd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal InfinyForce HB9438 3-in-1 Staafmixer

Algemene score

9,0
Mijn ervaring is geweldig! Het pureren gaat zo makkelijk. Ik had zelf een staafmixer van het Kruidvathuismerk. Prima ding, dacht ik. Maar nu ik het verschil merk, ben ik om. Deze Tefalstaafmixer is binnen no time door de groenten heen, terwijl ik met mijn oude staafmixer er minimaal 5-10min over deed. Bij deze kost het me nog geen eens een minuut. Wat een gemak. Ik heb zelfs al twee dagen achter elkaar verse soep gemaakt. De extra dingen die erbij zitten, zijn voor mijn gevoel niet eens nodig. Deze staafmixer is super en heeft mij overtuigd. Goed geluidsniveau en heel makkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Pureert snel en goed
  • Goed geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer