Braun MQ 7000X - Reviews

Best Reviewed apr 2020 Braun MQ 7000X
Best Reviewed - april 2020
Beste deals
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart, gesatineerd staal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7000X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angelique Pladdet 16-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect maalgestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Na talloze andere staafmixers, die allen moeilijk maalden, stropten, de stukjes niet/nauwelijks tot een gladde massa maalden, kocht ik een jaar of 3 geleden de Braun MQ7000X, waar we ontzettend veel plezier van hebben. Ik gebruik hem gemiddeld 2 a 3 keer per week en hij werkt nog altijd als de eerste keer. Ik adviseer hem dan ook ten zeerste.

Pluspunten

  • Hij maalt geweldig en blijft geweldig malen
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Straafmixer MQ7000X een meer dan prima koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Mooie, robuuste staafmixer die mijn vrouw en mij geweldig gaat helpen in de keuken. Op basis van de officiële testresultaten in Nederland een Duitsland, lijkt de kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig met active blade technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Gekocht als cadeau voor Kerst. Verwacht met de active blade en 1000w een krachtige en goed werkende staafmixer gekocht te hebben.

Pluspunten

  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel compleet. Vernieuwd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Niet alleen horizontaal mixen, maar ook verticaal.
Betrouwbaarheid Braun. Compact en prettig in gebruik Tevens test winner!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Stevige staafmixer voor ook het zwaardere werk. Mengt en pureert prima. De bijgeleverde mengbeker is groter dan de vorige modellen en is zeker voor warme vloeistoffen ideaal.

Pluspunten

  • stevig, metaal
  • grote mengbeker

Minpunten

  • niet recyclebare verpakking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun MQ7000X staafmixer zwart/roestvrijstaal, 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer was kapot gegaan, dus moest er een nieuwe komen. Vandaag gekocht. Gekozen voor een zwaardere. Zojuist een mijn favorite zoete aardappelsoep gemaakt. Wat een verschil met de vorige! Na enkele seconden was het klaar. Een flinke pan vol.
En hij ligt echt heel goed in de hand, makkelijke bediening, alles met 1 knop. Ben ontzettend blij met dit sinterklaas cadeau voor mij zelf.

Pluspunten

  • alleen maar positief

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iti 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Voor mij juiste mogelijk heden, krachtige motor en traploos regelbaar. Actieve blade handige toevoeging

Pluspunten

  • Traploos snelheid regelbaar
  • Sterke motor

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alphons Kruijver 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht lekker in de hnd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Deze staafmixer heeft een mooi design. De mixer voldoet goed. pompoen is een makkie voor de staafmixer.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • prijs kwaliteit verhouding is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geerhuis 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uitgevoerd in RVS

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Al jaren gebruik ik naar tevredenheid een Braun staafmixer, toen ie uiteindelijk stuk ging wilde ik gelijk een vergelijkbare terugkopen , bevalt me gewoon goed.

Pluspunten

  • geen plastic in staafmixergedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ron 20-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Goede bediening van het apparaat , zeer gebruiksvriendelijk prettige bediening van de variabele power knop

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 20-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
De staafmixer is eenvoudig in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Spat inderdaad niet!
Nog 1 gekocht om als cadeau te geven.

Pluspunten

  • spat niet!
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anita 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Model, heeft vele mogelijkheden, ideaal voor soepen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat hij goed uit de test kwam van kieskeurig! het model sprak mij aan. Mooi met rvs onderstuk. Ideaal vr in de vaatwasser. Het is handig omdat het onderstuk omlaag kan, wij maken veel soepen dan kun je alles goed aan grote stukken meenemen.

Pluspunten

  • rvs onderstuk
  • zit een toerental op

Minpunten

  • beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 7000X staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Krachtige, mooi vormgegeven staafmixer. Na 20 jaar trouwe dienst van mijn vorige Braun staafmixer, heb ik niet getwijfeld en weer een Braun aangeschaft. Motorisch was de staafmixer overigens nog steeds goed. Ik hoop dat deze nieuwe weer net zo lang mee gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Had al een braun staafmixer en die was goed dus weer een braun gekocht ben er tevreden mee. Hij maakt alles mooi klein en is erg krachtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan M 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
We hebben deze mixer aangeschaft van wege zijn krachtige eigenschappen. Kan het zwaarste werk aan. Prima product!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Krachtig en stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Bomer 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze Braun variomix staafmixer van 20 jaar oud(!). Die deed het nog maar de pakking kwam los uit de staaf. Als deze net zolang mee gaat....

Pluspunten

  • degelijk
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • liever in wit gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
De staafmixer werkt echt goed, sterke motor. Makkelijk op te bergen engte reinigen. Absoluut een aanwinst!

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Mooi design
  • Makkelijk te reinigen
  • Incl. Maat/mixbeker
  • Tot op de bodem fijn malen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt rustig in de hand en dempt de trillingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Lekker weer soep maken met deze nieuwe mixer en eenvoudig weer schoon te maken hoop dat hij weer jaren mee gaat zoals de vorige

Pluspunten

  • Snelle levering

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JFMM Robben 13-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer, handig voor in de keuken. Gemak in het gebruik en makkelijk te reinigen. Bewust gekozen!

Pluspunten

  • Krachtige moter
  • Makkelijk te reinigen
  • Neemt weinig plaats in bij het opbergen

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam, betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Vertrouwd merk en solide constructie. Roestvaststalen constructie die eenvoudig aan het motordeel is te bevestigen.

Pluspunten

  • RVS
  • Regelbare snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews