Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7000X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**k@l**e.nl 07-06-2022
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Model is goed hanteerbaar. Krachtige motor. En gemakkelijk schoon te maken.

Reageer

j**a@h**l.com 24-05-2022
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Pureert het eten super snel en zonder stukjes. Goede prijs/kwaliteit. Houd makkelijk vast

Pluspunten

  • Pureert snel en zonder stukjes
  • Houd makkelijk vast
  • Goede prijs/kwaliteit

Reageer

Jack 18-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Zeer krachtige solide en goede staafmixer die doet wat hij moet doen word veel gebruikt. dus hebben wij een tweede gekocht om mee te nemen naar het buitenland.

Pluspunten

  • Grote wattage dus sterk
  • Solide
  • Goede greep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M**7@g**l.com 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Super Produkt! Testwinner. Doet wat ie zegt en is makkelijk in gebruik. Aanrader.

Pluspunten

  • goed product
  • duurzaam
  • makkelijk in gebruik
  • mooi design

Minpunten

  • korte kabel
  • assessoires niet los te koop

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.gaemers@home.nl 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Gekocht naar aanleiding van tevredenheid vriendin. Sterk en kwalitatief goed product .

Pluspunten

  • Sterk
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**a@f**l.hu 01-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Werkt goed.
Heel handig.
Mijn kind kan het ook gebruiken.
Makkelijk om te gebruiken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

m**a@g**l.com 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet precies wat je wilt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Werkt goed, intuïtief. Werkt sneller dan veel andere staafmixers. Hoop er weer jaren mee vooruit te kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**t@h**l.com 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Prima apparaat om mee te werken. Pureert zonder problemen. Makkelijk met een hand te bedienen.

Reageer

j**n@g**l.com 23-09-2021
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Hele fijne krachtige staafmixer.
Mooie vormgeving.
Apparaat is makkelijk in gebruik en in onderhoud.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**d@l**e.nl 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Dit is een prachtige staafmixer van erg hoge kwaliteit. Hij ligt stevig in de hand en is prettig te gebruiken. Hij is zeer krachtig, maar goed regelbaar door de knop harder of zachter in te drukken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtig

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o**a@h**l.com 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed doordacht, Watt/ vermogen mag hoger

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Goed product, vooral slim met de vering voor schokabsorptie. Hopelijk gaat deze langer mee. Jammer dat het watt/ vermogen een beetje tegenvalt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

D.T. 27-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Zeer degelijke staafmixer, je voelt de kwaliteit. Gaat moeiteloos door al mijn gerechten heen. Super!

Pluspunten

  • Stevig
  • Sterk

Minpunten

  • Wat groter dan andere modellen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Benjamin 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hand mixer/blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
High ratings and customer satisfaction of others. With the rebate it is a great value. Product was delivered quickly by Expert.

Pluspunten

  • Works well
  • Great and quick delivery.

Minpunten

  • Rebate application is extremely frustrating.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilma 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

doet waar hij voor bedoelt is

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit. product heeft mooie uitstraling. eenvoudig te gebruiken. goed schoon te maken

Pluspunten

  • goed schoonmaken
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique Pladdet 16-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect maalgestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

10,0
Na talloze andere staafmixers, die allen moeilijk maalden, stropten, de stukjes niet/nauwelijks tot een gladde massa maalden, kocht ik een jaar of 3 geleden de Braun MQ7000X, waar we ontzettend veel plezier van hebben. Ik gebruik hem gemiddeld 2 a 3 keer per week en hij werkt nog altijd als de eerste keer. Ik adviseer hem dan ook ten zeerste.

Pluspunten

  • Hij maalt geweldig en blijft geweldig malen
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Straafmixer MQ7000X een meer dan prima koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Mooie, robuuste staafmixer die mijn vrouw en mij geweldig gaat helpen in de keuken. Op basis van de officiële testresultaten in Nederland een Duitsland, lijkt de kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig met active blade technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

7,0
Gekocht als cadeau voor Kerst. Verwacht met de active blade en 1000w een krachtige en goed werkende staafmixer gekocht te hebben.

Pluspunten

  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel compleet. Vernieuwd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Niet alleen horizontaal mixen, maar ook verticaal.
Betrouwbaarheid Braun. Compact en prettig in gebruik Tevens test winner!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

8,0
Stevige staafmixer voor ook het zwaardere werk. Mengt en pureert prima. De bijgeleverde mengbeker is groter dan de vorige modellen en is zeker voor warme vloeistoffen ideaal.

Pluspunten

  • stevig, metaal
  • grote mengbeker

Minpunten

  • niet recyclebare verpakking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun MQ7000X staafmixer zwart/roestvrijstaal, 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Geschreven voor: Braun MQ 7000X

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer was kapot gegaan, dus moest er een nieuwe komen. Vandaag gekocht. Gekozen voor een zwaardere. Zojuist een mijn favorite zoete aardappelsoep gemaakt. Wat een verschil met de vorige! Na enkele seconden was het klaar. Een flinke pan vol.
En hij ligt echt heel goed in de hand, makkelijke bediening, alles met 1 knop. Ben ontzettend blij met dit sinterklaas cadeau voor mij zelf.

Pluspunten

  • alleen maar positief

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews