Samsung HW-Q990C Soundbar - 11.1.4ch - Wireless Subwoofer - Black - Soundbar
Vergelijk en je wordt zeker enthousiast!
Ik was naar de winkel om een ander merk systeem te horen en aan te schaffen omdat ik al wat van dat merk had. In de winkel liet de verkoper me de Samsung HW-Q990C horen omdat ie daar zelf enthousiast over was. Ik werd overdonderd. Uiteindelijk besloten om voor de Samsung te gaan.
Thuis was alles eenvoudig aangesloten. Kreeg niet direct dat overweldigende gevoel als in de winkel. Na (met de app) wat gespeeld te hebben met de instellingen en nadat spacefit sound zijn werk had gedaan werd ik iedere keer nog enthousiaster. Wat een super mooi geluid komt er uit de speakers. Zowel bij audio als geluid van de tv en films.
Nu nog alleen wachten tot de VEBOS speakerstandaards binnenkomen die je bij de set krijgt van Samsung (2023 actie).
Pluspunten
- Geluid! Power!
- Strak design
- Bediening / installatie
- Bediening / instellen dmv App
Geweldig geluid
Gisteren heb ik de Soundbar HW-Q990C ontvangen en meteen aangesloten op mijn TV (Neo QLED 4K 50QN90CAT). Het aansluiten was een fluitje van een cent. En het geluid is ..... in één woord GEWELDIG!! Heerlijke bastonen én sound surround met Dolby Atmos.
De HDMI-kabel had wel wat langer gemogen. Maar ik ga nu heerlijk genieten!
Pluspunten
- makkelijk aan te sluiten
- geweldig geluid
Minpunten
- wat korte HDMI-kabel
Geweldige soundbar
Heb de soundbar nog te kort en nog niet helemaal alles geprobeerd maar er zijn heel veel mogelijkheden. Het geluid is geweldig en overdonderend.
Als je de doos opent komt er wel een soundbar tevoorschijn.
Aansluiten was een fluitje van een cent.
Voor zover ik het kan bekijken en horen is dit een geweldige soundbar.
Pluspunten
- Zeer goed geluid
- gemakkelijk te installeren.
- Zeer veel mogelijkheden
Minpunten
- Tot nu toe nog niet gevonden
Bioscoopgeluid
Twijfelde tussen de JBL 1300 en deze. Uiteindelijk na een test in de winkel voor deze gekozen aangezien de kwaliteit duidelijk beter was zeker met betrekking tot het geluid van de kleine boxen. Installatie is gemakkelijk. Bediening ook heel simpel. Echt een aanrader. Geluid is helder en zuiver. De tonen zijn goed en niets klinkt schel. Films klinken alsof je in een bioscoop zit.
Pluspunten
- installatie
- geluid
- gemak
Top geluid. Kijk films als in de bioscoop. Installeren en instellen even uitzoeken maar even met wat geduld kom je er wel en is het resultaat super.