Goede accuduur, geweldige camera
Deze mobiel heeft alle specificaties die ik zocht in een nieuwe telefoon. Ik had hiervoor de Huawei P8 lite, deze werkte nog prima maar ik wilde graag een telefoon waarmee je goede foto's kunt maken, dat doet deze zeker! Ook vind ik de accuduur echt super. Normaal lag mijn telefoon elke avond aan de lader, nu om de avond. En dan is de accu nog niet eens leeg (rond 20%) en dat terwijl de telefoon intensief gebruikt wordt, door meerdere social media apps etc..
Pluspunten
- goede camera's
- accuduur
- makkelijk in gebruik
- mooie grootte qua inch scherm
- fijn besturingssysteem
Minpunten
- n.v.t
Goede Accuduur., reageerd snel
Het model van de P30 is qua grote een standaard formaat. Niet te klein en niet te groot. Het light lekker in de hand en ziet er leuk uit! Wel komen er snel vingerafdrukken op. Een hoesje zou dit tegen kunnen gaan en anders is een kwestie van vaak poetsen.
Het systeem werkt snel en goed. echter puntje dat ik mis een een aparte scherm zoals bij de samsung waar alle apps op staan en het sorteren op naam. Gelukkig wen je daar best snel aan.
De accuduur gaat bij mij 2 dagen mee als ik helemaal niks doe op mijn telefoon behalve bellen en whatsapp bekijken, een hele dag mee als ik enkel de hele dag aan het lezen ben en matig actief bezig ben op mijn telefoon en een halve dag mee als ik heel actief mijn spelletjes speel. en daarmee bedoel ik dan dat het de hele tijd aan staat. Wat ik wel opmerk is dat de accu steel warm word als ik matig actief op mijn mobiel bezig ben. Het wordt na 10 minuten warm.
Geluid is zachter dan bij de samsung zowel bij de luidspreker als de oordopjes.
Camera is ontiegelijk scherp. geen commentaar hierop.
Pluspunten
- Werkt Snel
- Goede batterij duur
- Mooi formaat
- Mooi design
- goede camera
Minpunten
- Word snel warm
- Geluid is zacht
- geen aparte scherm voor apps
- vingerafdrukken
Super helder scherm
Snel toestel met een super helder scherm.
De vele opties van de camera zijn super handig en maakt mooie foto's
Pluspunten
- Camera
- Scherm
Zou het iedereen aanbevelen
Het leek mij een mooie telefoon en dat is het uiteindelijk geworden het scherm is goed de battedij duur is goed en het doet wat het moet doen dus benner blij mee
Pluspunten
- Goede batterij duur
- Hij ks snel
Super fijn, snel toestel die hele goede foto's maakt.
Hij werkt snel. Ligt prettig in de hand. Fijn veel geheugen. En hij maakt echt geweldige foto's. Details zijn goed zichtbaar en de beeldkwaliteit is heel, goed. Ook na inzoomen is de kwaliteit super. Er zitten veel praktische functies op die bij mijn Samsung S7 nog ontbraken. Ik ben er heel blij mee!
Pluspunten
- Fotocamera
- Veel geheugen
Minpunten
- Geen
- Geen
Goede fotocamera en accuduur
Tot nu toe erg tevreden over dit toestel! De camera functioneert erg goed en de accuduur is ook goed. Ik kan de telefoon de hele dag intensief gebruiken zonder deze tussendoor op te hoeven laden.
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
Minpunten
- Groot
Wat een TOP Toestel
WAUWWW, wat een toestel. Snel, Scherp, Uitgebreid, Mooi Design! Batterij gaat lang mee in verhouding.
Scherm is voor mij perfect, niet te groot en niet te klein! Er zit zoveel op, dat ik iedere dag nieuwe mogelijkheden en gebruiks- gemakken ontdek.
Pluspunten
- Snel
- Scherp beeld
- Gemakkelijk in gebruik
- Uitgebreid
- Te veel om op te noemen
Minpunten
- Geen
- Geen
Perfect beeld, mooie foto's en super snel!
Overgestapt van de P20 lite naar de P30. Wat een enorm verschil. De snelheid van het toestel en de foto's die ermee gemaakt kunnen worden zijn echt super!
TouchID maakt het gevoel ook als een high-tech speeltje en de Sonos speaker extra is enorm goed!
Ik kan deze telefoon zeker aanbevelen!
Pluspunten
- Camera
- Snelle CPU
- Snelladen
- TouchID in scherm
Fijne telefoon
Een fijne telefoon.Hij is makkelijk in gebruik.Mooi groot scherm en prachtige foto"s kan je ermee maken.
Mooie telefoon
Goede camera, veel geheugen, ook fijn dat er standaard een screenprotector op zit. Prijs/kwaliteit is super. Het swiftkey toetsenbord vind ik niet geweldig.
Pluspunten
- Camera
- Geheugen
- Mooi
Minpunten
- Swiftkey toetsenbord
Fijne telefoon met veel speeltjes
Telefoon is superfijn, past precies in je broekzak en is lekker snel. In het begin een beetje wennen, maar eenmaal gewend kan je niet meer zonder.
Beste telefoon ooit!!
De huawei p30 is voor mij een uitkomst. Ik ben zelf muziekant, en bij mijn liedjes horen ook video's. Het beeld is bizar scherp en de camera kwaliteit is echt ongelovelijk! Waardoor ik nu al mijn video's met deze telefoon op neem. De p30 is super snel, makkelijk te besturen, en het geluid wat er uit komt is perfect, kwa kwaliteit en ook volume. Batterij gaat lang genoeg mee, ook bij intensief gebruik. Kort om, ik vergeet samsung en apple, de Huawei p30 is naar mijn idee stukke beter en ook betrouwbaar!
Pluspunten
- Camera
- Beeldscherm
- Geluid
- Snelheid
Top telefoon
Dit product werd mij aanbevolen door de verkoop medewerker. Geen spijt van gehad, werkt supersnel en super mooie foto's met de triple camera!
Pluspunten
- Camera
Goede kwaliteit, perfect accuduur
Toestel is top, opladen gaat heel snel. Achter en voor cameras zijn goeie kwaliteit. Opslag van 128 zegtal genoeg.
Pluspunten
- Camera
- Camera
Goede accu duur, snel toestel
Nette accu duur ik red 2 dagen..
Toestel werkt snel
Ziet er goed uit.
Super goede camera
Echte Aanrader
Leuke emoi van huawei
Pluspunten
- Camera
- Accu duur
- Huawei emoi
- Scherm van top kwaliteit
Minpunten
- Geen
amazing phone. perfect camera. good price.
amazing phone. perfect camera. good price. long battery . I will recommend it.
It is cheapter than p30 pro, but it still has amazing performance.
There's a Huawei SuperCharge adapter bundled, its output rated at 5V/2A, 5V/4.5A, and 4.5/5A - the lower-tier of the company's proprietary standard, which is still pretty fast with its 22.5 watts. There's a cable to go with it as you'll need all the Huawei bits to get the full speed charging.
Grote tevredenheid
Ik heb altijd al een Huawei telefoon gehad en ben er altijd al tevreden over geweest. De Huawei P30 overtreft wel alle verwachtingen. Ik vind het belangrijk dat ik goede en scherpe foto's kan maken met mijn telefoon en de camera van de P30 is echt een pareltje.
Hiernaast is de accu van de P30 ook heel groot. Ik gebruik mijn telefoon veel op een dag en ik kan er denk ik wel 1.5 dag tot 2 dagen mee doen. De geheugen van de telefoon is ook erg groot, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een volle telefoon waar je niks meer op kwijt kan.
Hiernaast is de helderheid van het scherm erg goed en zijn de details erg goed te zien.
Echter is de vingerafdrukscan nu minder snel. dan de voorganger (ik heb hiervoor de P10 gehad), maar deze is nu in het scherm gebouwd, vandaar dat hij minder snel is denk ik.
Ik ben erg tevreden met de P30 en zal niet snel overstappen naar een ander merk.
Pluspunten
- camera
- accu
- snelheid
- geheugen
- schermweergave
Minpunten
- vingerafdrukscan is minder snel
Mooi scherm en zeer goede accu
Mooi toestel erg snel en een zeer goede accu kan er zeker 2 dagen mee doen waarbij ik hem erg veel gebruik zeker een aanrader
Pluspunten
- Goede accu en snel
- Mooi schetm
Gebruiksvriendelijk toestel
Mooi groot scherm met mooie lay-outs die je makkelijk kunt veranderen , geweldige foto's en video's die gemakkelijk en snel in te stellen zijn !
Geeft goede tips en past zich aan naar jouw gebruik !
Pluspunten
- groot scherm
- mooie foto's
- gebruiksvriendelijk
Fijn toestel
Heb hem nu al een tijdje en vind hem geweldig werken.
- zeer goede camera
- lange accu duur
- veel opslag
- mooi en snel display
- kunt goed game
Enigste wat ik mis een mogelijkheid om een sd kaart in het toestel te doen als back-up, maar verder zeker je geld waard!
Pluspunten
- Mooi en snel display
- Zeer goede camera
- Veel opslag
- Lange accu duur
Minpunten
- Geen mogelijkheid voor een sd kaart
Super telefoon
Als je net zo als ik niet te veel geld wil neerleggen voor een goeie telefoon dan is de huawei p30 iets voor jou. De specs zijn minder dan die van de p30 pro, nou en? Deze telefoon is super snel, het beeldscherm is prachtig en de camera is de beste camera die ik tot nu toe heb gehad. Met de mee geleverde snellader en de prima accuduur van 2 dagen moet je echt je best doen om deze jongen leeg te krijgen. Er zit voldoende opslag op en anders kun je er nog altijd een sd kaart in proppen. Als ik dan 1 nadeel moet benoemen is het dat bij sommige huawei skins het originele pictogram van bekende apps veranderd in iets dat minder herkenbaar is. Kies gewoon een skin waar dit niet bij gebeurd of hou de standaard skin en je probleem is opgelost. Ik zou zeggen kopen die handel!
Pluspunten
- Scherm
- Camera
- Snelheid
Minpunten
- Sommige huawei prefab skins
- Fingerprint scanner
duidelijk scherm, lange accu duur, prima mobiel!!
na de P8 light, de P20 light nu eens gekozen voor de P30, mede vanwege de tablet actie, en ik moet wederom zeggen dat het alweer een prima mobiel is, redelijk betaalbaar, snel, super goede foto's en een prima accuduur vergeleken met andere merken, en voor mijn gevoel zeker niet minder qua verwachting en kwaliteit, ik ben tevreden met Huawei.
Pluspunten
- accuduur
- goede foto's
- redelijk betaabaar vergelijken met andere merken
- snel
- handzaam
Huawei p30
De Huawei p30 is een goede keus! De prijs kwaliteit verhouding is in vergelijking met andere merken heel goed. Een fijn groot scherm met een goede lay-out. De camera is momenteel een van de beste en vooruitstrevende die op de markt verkrijgbaar is. Ik beveel de Huawei p30 zeker aan!
Pluspunten
- Camera
- Prijs kwaliteit verhouding
- Aux ingang
Minpunten
- Imoji toetsenbord niet fijn
Veel luxe voor lage prijs
Ik heb voor dit product gekozen omdat het precies alles alle luxe heeft die ik zoek in een telefoon en ook nog eens voor een goede prijs. de prijs-kwaliteit verhouding vind ik erg goed en er ontbreekt weinig aan de telefoon voor mij. Het enige nadeel is voor mij dat hij niet volledig waterdicht is, maar er moet toch iets zijn waar hij minder op scoord dan de pro, anders zou er geen rede meer zijn om deze aan te schaffen. Al met al zeer tevreden op deze snel werkende en mooie telefoon van Huawei, ik zou hem zeker aanraden!
Pluspunten
- Groot scherm / minimale randen
- Bizar goede camera
- headphonejack
- Zeer snelle en soepele processor
- Vlotte vingerscanner in scherm
Minpunten
- Niet volledig waterdicht
Heel fijn toestel
Heel fijn toestel en werkt zeer snel. Een mooi groot en duidelijk scherm. Hele mooie camera, met meerder functies. Accu gaat lang mee.
Pluspunten
- Camera
- Scherm
- Accu