Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Zwart

Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Zwart - Smartphones

Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Zwart - Smartphones

6.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

pppont11-07-2018

Fantastisch beeldscherm kwaliteit en lekker snel

Fantastisch beeldscherm kwaliteit en lekker snel in bediening. Eigenlijk kan je niet meer wensen. stop er genoeg extra geheugen in en je kan zakelijk en privé lekker werken. filmpjes, muziek, e-mail en internetten. het enig wat ik zelf mis is de slomo functie in video editor. je hebt super slomo tijdens opname, maar niet achteraf.
Pluspunten
  • beelscherm
  • snel
  • camera
  • super slomo
Minpunten
  • geen slomo in video editor
Batuhan11-07-2018

Voor mij perfect! De galaxy s9+

Batterijduur is heerlijk lang! Verder de 2 camera's wat zorgt voor de live focus is geweldig!!!! Dual sim veel interne geheugen en ook nog uitbreidbaar. Paar keer laten vallen nog geen enkele krasje dus ook stevig.
Pluspunten
  • Camera
  • Batterijduur
  • Dual sim
  • Veel geheugen en uitbreidbaar
Minpunten
  • Wennen aan de bixby knop aan de zijkant
SD Vosloo10-07-2018

Leuke upgrade van de S7

De batterijontlading op de S9 is niet slecht, aangezien ik ongeveer een uur per dag fiets en de GPS gebruik samen met de gezondheids-apps. Het enige probleem dat ik heb is dat typen moeilijk kan zijn omdat de knoppen aan beide zijden van het scherm soms de invoer niet registreren. De maat is niet te groot, niet te klein.
Pluspunten
  • Accuduur
Minpunten
  • Enkele problemen met typen
Obada Al Khaldi10-07-2018

goede kwaliteit, aantrekklijke kleuren en scherpe camera

ik vind deze mobiel de beste tussen de anderen en ik waardeer deze product. ik hoop Samsung dat in de zelfde lijn van die kwaliteit blijft en verbeteert
Full10-07-2018

Scherm snel beschadigd

Het is een mooie telefoon, plat scherm, groot scherm, simpel in gebruik met ontzettend veel mogelijkheden. Ik heb hem gekocht omdat ik altijd en alles van Samsung thuis heb. Kwa prijs is hij erg aan de hooge kant. (Is mijn mening)
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Beveiliging (unlocken)
Minpunten
  • Scherm snel bekrast
Thecla10-07-2018

geweldig apparaat

Als jaren lange HTC fan, was het moeilijk om een andere telefoon te moeten kiezen. Na veel uitzoeken, gaf de goede kwaliteit en de grootte de doorslag om de Samsung s9 te kopen. Wat ben ik blij met deze telefoon. Daar waar ik voorheen erg moeilijk bereikbaar was (oud gebouw, dikke muren) loop ik nu leuk bellend rond en verstuur foto's alsof ik op mijn eigen wifi zit. Geweldig. De camera geeft erg goede foto's op auto, de pro uitvoering moet ik nog eens goed bestuderen. Al met al een fantastische mobiel, waar ik in enkele weken helemaal verliefd op ben.
Pluspunten
  • erg mooie foto's
  • erg goede antenne
  • super snelle mobiel
Minpunten
  • kan ik nog niet vinden
Martin Ravestijn10-07-2018
5.0

Slechte controle wifi

5.0
Prima gsm, echter schakelt zomaar over op non wifi en kan kosten veroorzaken. Voor de rest een heel mooi toestel en maakt ook mooie foto's.
Pluspunten
  • Mooie fot's
Minpunten
  • Wifi in en uitschakelen, onvoorspelbaar...
Bob Kuipers10-07-2018

SamsungS9+

Mooie kwaliteit foto's en filmpjes ook in donkere omgeving. Groot scherm en het geluids kwaliteit van de oordopjes en de speakers in de telefoon zeer zuiver. Bij de oordopjes is het geluid of dat je in de bioscoop zit. Bij mij is de batterij na 1 dag aan het eind wel leeg op 10%. Maar ik gebruik hem dan best wel intensief.
Pluspunten
  • Goede geluids kwaliteit
  • Goede beeld kwaliteit
  • Genoeg geheugen capaciteit althans voor mij
Minpunten
  • Batterij aan het einde van de dag leeg.
René10-07-2018

Geweldige prestaties!

Geweldige smartphone! Erg snel en zeer compleet. Alleen jammer dat het glas vrij snel krasjes vertoont.
Pluspunten
  • Snelle werking
  • Camera
Minpunten
  • Iets krasgevoelig
Thj10-07-2018

Geweldige foto mogelijkheden

Prettig in de hand liggend toestel met veel mogelijkheden voor fotograferen. Zo ook perfecte nachtfoto's door de 2 lensen
Pluspunten
  • Grootte
  • Fotos
Janjazeker10-07-2018

Mooi groot scherm

Op zich toestellen van Samsung wel goed. Echter mijn S7 is vast gelopen en wat ik ook doe hij blijft opstarten met het woord Samsung
Pluspunten
  • Iris
  • Fotocamera
Minpunten
  • Veel reclame
  • Updayes
Ab10-07-2018

geweldig toestel

had een s7 was al fantastisch heb sinds mrt de s9. nog mooier beeld, nog betere foto's, en nog meer mogelijkheden. gebruik hem 24/7 (ook als wekker naast het bed op draadloze oplader.) ben echt fan van samsung.
Pluspunten
  • display
  • camera's
  • de vele mogelijkheden.
Minpunten
  • display (breekbaar)
Attila10-07-2018

Schitterend scherm

Steady telefoon, hoge afwerking. Was bij de S7 een beetje benauwd voor de eerste interne batterij, maar hij hield zich erg goed. Ik vertrouw dit daarom ook bij de S9. Scherm is weergaloos.
Pluspunten
  • Beeld
  • Groot geheugen
Minpunten
  • Geen 2e sim icm een SD kaart
  • USB C. Al mijn oude opladers zijn niks meer waard.
Brigit van der Hulst10-07-2018

Geweldige camera

Behalve een goede telefoon met veel mogelijkheden is de S9 ook een goede camera. Het scherm toont een helder beeld.
Pluspunten
  • Helder scherm
  • Snel
  • Mooie foto's
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Remko10-07-2018

Samsung s9

Prima toestel beter dan de s7 batterijduur kan beter scherm mooi helder notificaties komen niey altijd door das jammer ..
Minpunten
  • Batterij
Raymond10-07-2018

Perfecte hardware maar matige software

Hardware onderdelen werken perfect en zijn goed afgestemd met de software. Vaak nog wel kleine bugs in het android systeem zoals niet kunnen typen, geen notificatie scherm kunnen openen of een app die opeens sluit. Dit is allemaal beter georganiseerd bij een IOS toestel.
Pluspunten
  • Hardware
  • Camera
  • Beeldscherm
Minpunten
  • Software
  • Updates
Daijo05-05-2018

Beste Phone op de Market

Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed
Pluspunten
  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet
Minpunten
  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht
Caitlin03-05-2018

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.
Pluspunten
  • camera
  • batterij
  • scherm
Minpunten
  • oefenen met slow-mo
Kees03-04-2018
3.0

Kritisch

3.0
Te veel geld voor een geüpdate S8+. Ik ben graag kritisch voor een speeltje van ongeveer € 900.- Prijs
Thom21-03-2018

Top telefoon

Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Geluid
Koen20-03-2018

Beste camera en prachtig geluid

Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.
Pluspunten
  • Camera
  • Geluid
Kees19-03-2018

Kosten

Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9
Pluspunten
  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde
Minpunten
  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.