Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JohanSl19-07-2017

goede accu, lekker in de hand

ik heb altijd al de galaxy s gehad 1 3 en 5. deze telefoon is niet te groot voor in de hand te houden. Reageert snel en de accu houd het bij intensief gebruik goed vol. Instellingen en personaliseren even verder zoeken dan mijn vorige telefoons. Jammer dat er weeeeeeeeeeeeeeer een ander usb stekkertje bij zit dan de vorige samsungs
Pluspunten
  • accu
  • helder scherm
Minpunten
  • personaliseren
  • weer een ander usb stekkertje
theonuij19-07-2017

Samsung A5

Ik heb mijn samsung pas een paar dagen, maar meteen kan ik er goed me overweg. Hij is simpel en goed. prijs/kwaliteit verhouding vind ik een pluspunt. Ik heb vlekkeloos alles vanuit mijn andere telefoon over kunnen zetten.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • beeld
Frances K19-07-2017

Mooie telefoon, goede camera

Ik heb vooral voor deze telefoon gekozen om zijn camera met 16mp. Heb altijd een samsung telefoon gehad en ben ook dit keer weer tevreden. Snelle telefoon, goede camera en leuk uiterlijk!
Pluspunten
  • Goede camera
  • Mooi ontwerp
  • Ligt fijn in de hand
Monique19-07-2017

Prima toestel, zoals we gewend zijn van Samsung

Prima betaalbaar model, met de gebruikelijke eenvoudige bediening. Hele fijne en goede camera, toch echt één van de pluspunten
Pluspunten
  • Camera
  • Bedieningsgemak
  • Bijgeleverde snellader
Minpunten
  • nog niet gevonden
Nicole19-07-2017

Prima toestel voor goede prijs; perfecte camera

Fijn toestel, snel met synchroniseren van agenda's. Twijfelde tussen de S7 en de A5. Heb voor de A5 gekozen vanwege de goede camera.
Pluspunten
  • Snelle synchronisatie
  • Goede camera
janne19-07-2017

Groot scherm, goede camera

Ik heb voor dit product gekozen voor de camerakwaliteit (16MP) en deze is inderdaad top! Daarnaast ook een groot scherm van goede kwaliteit, mooie kleuren.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Goede camerakwaliteit
  • Mooie kleuren
Brugt18-07-2017

Scherp beeld, een camera voor super foto`s en mooi design.

Het toestel ligt goed in de hand en het heeft een super scherp beeld. De foto`s van 17 megapixel zijn van hoge kwaliteit. Gemakkelijke bediening en voldoende processorkracht om de mooiste spellen te spelen. Kortom.. Een super toestel.
Pluspunten
  • Accu duur (3000mAH)
  • Groot scherm van 5.2 inch
  • Super scherpe foto`s van 17 Mp
JD18-07-2017

Groot scherm, goede accuduur, gemakkelijk menu, mooie foto's

Ik had al een Samsung Galaxy A5 waar ik zeer tevreden over was. Daar heb ik helaas een ongelukje mee gehad door eigen toedoen. Bij verlenging van mijn abonnement bij mijn provider, twijfelde ik geen moment om mijn contract aan te gaan met een nieuwe Samsung Galaxy A5!
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • gemakkelijk menu
  • mooie foto's
  • groot scherm
Minpunten
  • de nieuwe versie weegt iets zwaarder
Gaby18-07-2017

Fijn scherm, makkelijk in gebruik

Het is zeker aan te raden om een Samsung Galaxy A5 aan te schaffen. Het toestel is snel en makkelijk in gebruik. Tevens zijn de nieuwe kleuren erg mooi. Prijstechnisch aantrekkelijker dan de nieuwe S8.
harish18-07-2017

great product

Good product and value for the money.. looking forward to use it further then come to know . how far it is worth.
Rood18-07-2017

Grootscherm en goed toestel in gebruik

Het is een mooi toestel en een helder beeld duidelijk een groot het toestel heeft wat gewicht daardoor lijkt het geen plastic mobieltje.
Pluspunten
  • gewicht
  • helder scherm
  • vingerafdruk
Minpunten
  • geen led lichtje als er een berichtje is
Cor17-07-2017

A 5 Samsung. waterdicht en mooi

mooi, snel en voldoende geheugen. het waterdichte is een extra voorwaarde om bij mij als zeiler de risico's uit te sluiten
Pluspunten
  • geheugen
  • waterdicht
Minpunten
  • niet de nieuwste software
Vida17-07-2017

Geweldige camera

Hij heeft goede specificaties en is snel. Hij heeft in verhouding met S7 veel betere camera's! Ook voor camera is 16 mb en maakt mooie foto's, incl ‘professionele modus’ mogelijkheid. Goede geluid en de speaker zit niet aan de onder maar heel handig aan de zijkant! Dit allemaal voor een mooi prijs!
Pluspunten
  • 2x 16-megapixelcamera
  • Fast charge
  • Waterdicht
  • Speaker aan de zijkant
Minpunten
  • nog niet ontdekt!
Ceejee17-07-2017

Prachtig toestel in de goudkleur

Ik was aan een nieuwe telefoon toe en heb al een paar keer eerder een Samsung toestel gebruikt. Dit toestel heb ik gekozen omdat ik behalve bellen en WhatsAppen vooral foto's maak. Is makkelijk te bedienen. Ook wil ik een groter scherm. De eerste probeerfoto voldeed aan mijn verwachtingen. Vanaf nu ga ik hem in de praktijk uitproberen.
Pluspunten
  • mooi groot scherm
  • uitstraling
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
shananas17-07-2017

TOP TELEFOON!

Hele fijne telefoon, ligt lekker in de hand en is inderdaad waterdicht! Gebruiksvriendelijk en is heel snel in downloaden.
Pluspunten
  • groot scherm
  • lange accuduur
Minpunten
  • snel beschadigd
Toon17-07-2017

Compleet toestel voor een schappelijke prijs.

Op zoek geweest naar een toestel voor mijn vriendin, het eisenpakket lag vrij hoor: Veel geheugen, Snel, goede camera en een hoog resolutie beeldscherm. Omdat ze android gewend is dat mijn uitgangspositie geweest. Omdat het oog toch ook wat wil en de toestellen van Samsung over het algemeen ook een mooie vormgeving hebben, ben ik eigenlijk vrij snel bij Samsung uit gekomen. Omdat de toptoestellen als de S7 en de S8 toch iets boven het budget uitkwamen ben ik in het segment daaronder gaan kijken. Wat ik zelf erg mooi vind, is dat Samsung er voor gekozen heeft om de toestellen van 2017 in dit segment, ook uit te voeren in metaal. Dat maakt de telefoon degelijk, het maakt de telefoon iets zwaarder maar dat vind ik zelf fijn, dat ligt lekkerder in de hand. De keus viel in eerste instantie op de A3, een mooie toestel voor een mooie prijs, maar qua prestaties voldeed het toch niet helemaal aan naar het geen waar naar ik op zoek was. Uiteindelijk na lang wat wikken en wegen is de keus op de A5 gevallen. Het grote nadeel ten op zichten van de A3 is dat hij toch een stukje duurder is. Het nadeel van de android smartphones van tegenwoordig is toch wel dat je er standaard al een hoop apps bij krijgt, apps die ik zelf eigenlijk nooit gebruik. Ten aanzien van de prijs krijg je er degelijk wat voor terug, aanzienlijk betere specificaties ten opzichte van de A3. 32 gb aan intern geheugen is bijvoorbeeld de helft meer als dat van de A3. Ook de processor is echt een stuk sneller. Het scrollen, het openen van apps, foto's verwerken/bewerken gaat echt super snel. Het 1080p Oled scherm van de A5 is met zijn 5,2 inch geweldig om te zien, mooie kleuren, haarscherp. Te samen met het relatief lange uithoudingsvermogen van de accu en een goede camera is dit toestel ons zeer goed bevallen. Een prachtig toestel in het middensegment. Wat ons betreft een dikke aanrader.
Pluspunten
  • Vormgeving/materialen
  • Snel
  • Beeldscherm
  • Geheugen
  • Accuduur.
Minpunten
  • Teveel voorgeprogrameerde apps
Ziggy17-07-2017

Galaxy A5

Goede telefoon, ligt goed in de hand, mooi scherm, lange accu duur bij normaal gebruik(niet 24/7 games spelen), scherpe camera 16 mega pixel doet wat je ervan verwacht, en de processor is ook weer helemaal vernieuwd dus de telefoon werkt ook lekker snel en tot slot de nieuwe vinger print scanner deze is super om even snel in je telefoon te komen en meteen weer aan de slag te kunnen.
Pluspunten
  • mooi scherm
  • strak design
  • snel
  • scherpe foto's
  • niet te groot
Minpunten
  • headphones hebben niet de beste audio kwaliteit
  • n.v.t.
Nanne17-07-2017

Groot scherm, lange accuduur, gebruiksvriendelijk

Zeer makkelijk te bedienen apparaat. Voldoet aan mijn verwachtingen. Moet er nog wel even aan wennen omdat ik hiervoor een Windows Phone had.
jenn17-07-2017

Samsung A5 2017

Ik ben altijd er tevreden geweest over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van Samsung. Ik ben dan ook erg blij dat ik weer een Samsung telefoon heb aangeschaft.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi formaat
Chantal17-07-2017

Zeer prettig in gebruik! goede camera voor én achter!

Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van Samsung Galaxy A5. Ik ben al jaren een Samsung gebruiker, maar deze telefoon overtreft mijn verwachting. Hij is eenvoudig te bedienen, snel heeft een mooi groot en helder scherm. Hij ligt makkelijk in de hand doordat hij iets smaller en iets langer is dan de Galaxy S6. Daarbij heeft hij een 16 mp camera zowel aan de voor als achterkant. Ideaal!
Pluspunten
  • goed scherm
  • eenvoudig in gebruik
  • zeer goede camera
Margreet17-07-2017

Fijne telefoon

Zeer mooie en fijne telefoon voor deze prijs. In een mum van tijd opgeladen. Accu gaat makkelijk een volle dag mee. Het scherm in mooi scherp. Ik heb zelf de neon flip case erbij en dat ziet er onwijs strak uit! Al met al zeer tevreden over de telefoon. Ik kan de telefoon aan iedereen aanraden!
Pluspunten
  • goede accu
  • strak design
Minpunten
  • nog geen
wal02117-07-2017

Mooie foto's, groot scherm makkelijk in gebruik

Het is een mooi toestel. Maakt mooie foto's en is gebruikersvriendelijk. Je kunt mooie compilaties maken en heeft een groot werkgeheugen. Groot scherm en helder beeld.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • mooie foto's
Markttt17-07-2017

Toptelefoon

Zeer prettig in gebruik, lange accuduur, mooie look and feel, snelle processor! Goede middenklasser! Geen enkel minpunt te bespeuren!
Bas16-07-2017

Fijne snelle telefoon

Ik vind het een fijn toestel. Groot scherm en veel mogelijkheden. Lekker snelheid. Ik was op zoek naar een vervanger van een iphone, en vond deze betaalbare telefoon. Hij ligt lekker in de hand.
Pluspunten
  • groot scherm
  • geheugen
  • accu
Paul16-07-2017

Perfect alternatief voor de duurdere zusjes

Kwalitatief een goede telefoon die er goed uitziet. Betaalbaar en zeer modern uiterlijk. Perfect alternatief voor de duurdere zusjes.