Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
groote
zoals altijd aangenaam verrast dat nog een keer mijn Samsung product en ik ben blij
het eerste product dat ik had was later samsung s 4-inch Smart TV 40 en nu Samsung a5 en zeggen dat dit is een bedrijf dat voldeed aan mijn verwachtingen voor haar producten
Prima toestel voor een mooie prijs
Nu één dag in het bezit van mijn nieuwe toestel en ben er echt meer dan tevreden mee. Het overzetten van mijn gegevens ging ontzettend snel en dit heb ik in een uurtje kunnen doen. Ook nieuwe apps installeren en uitproberen heb ik gedaan in ongeveer een uurtje en inmiddels staan alle mijn gegevens op mijn nieuwe telefoon. Hoewel ik de samsung S8 ontzettend mooi vond, was de prijs van dat toestel gewoon veel te hoog, mijn tweede keus was de A5 en kan deze aan iedereen aanraden!
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Ondersteuning van Samsung
- Overzetten van gegevens
- Uitstraling (goud)
Top telefoon met een goede prijs.
De telefoon heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en voelt zeer solide aan. Verder maakt de telefoon mooie foto`s. Ook is het geheugen met maar liefst 256GB uit te breiden. Eigenlijk te veel op op te noemen....veel features die je verwacht bij duurdere modellen. Kortom een echte aanrader!
Goed Mobiel zonder hoofdprijs te betalen.
Ik heb al jaren (5 jaar) al samsung smartphones, De A5 2017 versie is een goede vervanger van mijn Galaxy S5. Mijn behoefte zijn Waterdicht, niet te grote scherm, een super amoled scherm wat ik niet bij andere merk gauw vind. Thema's te kunnen veranderen , Lange standby tijd en als bonus always on clock. en dat heeft de galaxy A5 het allemaal. een hoesje is wel aan te raden, want kans dat hij glijd met mijn droge handen al bijna paar keer op de grond. maar dat neem ik voor lief dat die zo mooi is.
Pluspunten
- Lange standby tijd
- Mooi geheel uit glas
- Cool selfie camera
Minpunten
- Camera is niet beter dan mijn S5
- Kan makkelijk uit je hand vallen
makkelijke installatie
Erg fijn toestel en makkelijke installatie van oude naar nieuwe telefoon.
Vingerafdruk werkt ook erg praktisch.
snel werkend toestel en ook handig dat hij waterdicht is.
In verhouding tot andere telefoons relatief goedkoop. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Pluspunten
- snelle installatie
- waterdicht
- werkt snel
Minpunten
- heb ze nog niet ontdekt
prachtig beeld
ik vind het toestel er erg mooi en duurzaam uitzien, waterdicht is helemaal mooi meegenomen met 3 kinderen in de buurt.
erg fijn in gebruik, blij met deze aankoop
Pluspunten
- mooi design
- waterdicht
Pas een paar dagen in gebruik
Na 2 jaar gebruik te hebben gemaakt van de Samsung Galaxy A7, wilde ik nu een nieuw toestel dat waterdicht is en een vingerafdrukscanner heeft. Het kleinere scherm is wel even wennen. Ik kende het toestel al omdat vrienden van mij al de A5 2017 in bezit hadden. Al bij al een mooie telefoon met lange accuduur, een mooi 5.2 scherm en een zeer snelle octacore processor. Zeker aan te raden, al vindt ik het jammer dat Samsung de A7 2017 niet in nederland uitbrengt.
Pluspunten
- Lange accuduur
- Snelle processor
- Waterdicht en vingerafdrukscanner
- Lage prijs
Minpunten
- Geen 5.5 inch scherm
Goede prijs kwaliteitverhouding!
De A5 komt aardig overeen met de specificaties van de Galaxy A7. Met een paar minimale verschillen is de A5 een goed alternatief als je een goedkoper toestel zoekt.
Pluspunten
- Mooi design
- Waterdicht
- Krachtig toestel
- Uitbreidbaar geheugen
Minpunten
- Camera stelt soms moeilijk scherp
- Geen led-lampje voor notificaties
- Achterkant is vlekgevoelig
groot heder scherm maakt goede foto's
De A5 2017 heeft een groot helder scherm, is redelijk snel en maakt prima foto's. Het is voor mij een goede vervanging van de galaxy S5
super accu
Ik kan de telefoon 3 dagen gebruiken zonder op te laden en het is vakantie dus ik gebruiken hem zon 8 uur per dag dat is erg goed!
Pluspunten
- beeldkwaliteit is goed
- goede accu
- water= stofdicht
Goede kwaliteit scherm
Pas net binnen maar erg mooie telefoon en prettig in gebruik. Handig dat wanneer je hem voor het eerst aanzet je wat korte instructies krijgt over het gebruik.
Pluspunten
- kwaliteit scherm (kleur etc)
- gebruiksgemak
Minpunten
- nog geen
Super telefoon
Ik ben al lang op zoek naar een nieuwe telefoon gelukkig heb ik a5 gezien. Het lijkt op een s7 maar met een budget prijs. Dus ben ik heel blij met goede camera, snel processor, grote scherm plus punten is de radio. En de kleur vind ik echt mooi ( gold sand)
Pluspunten
- Radio
- Lang batterij
- Radio
- Goede camera
Minpunten
- Te grote scherm voor kleine hand
Accuduur en prachtige kleuren op het scherm
Ik ben erg blij met deze telefoon. Hij is groot van scherm, en heeft hele mooie diepe kleuren. Maar waar ik nog blijer van word is dat de accu lekker lang meegaat. Ik kijk graag filmpjes van mijn kleinkinderen. Hierdoor raakte de accu snel leeg van mijn vorige toestel. Nu hoef ik hem niet zo vaak meer op te laden. En als ik hem oplaad heeft ie ook nog eens een snel laad functie. Er zat ook een adaptertje bij, om op mijn gewone micro usb aansluiting te doen. Erg handig, want dan hoeft mijn oude oplader niet weg. En ik vind de telefoon echt handig in gebruik, ik kan er heel goed mee overweg. Ik heb de gouden telefoon, en iedereen vindt het een blikvanger.
Pluspunten
- Accuduur
- Gebruiksgemak
- Mooi scherm met diepe kleuren
Minpunten
- Geen
Fijne alleskunner
Fijn product dat goed in de hand ligt, snel reageert, genoeg geheugen heeft om apps te laten draaien en toch lang mee te kunnen. Vooruitgang mbt de vorige edities!
Pluspunten
- Snelle werking
- Betrouwbaar
Minpunten
- Scherm wat gevoeliger voor krasjes
Telefoon met veel functies, zeker je geld waard!
Perfecte telefoon voor de prijs. Deze telefoon heeft enorm veel functies, zo is hij waterdicht en heeft hij bijvoorbeeld een vingerscanner. Tevens heeft de telefoon een goede accu, hij gaat makkelijk een dag mee als je er erg intensief gebruik van maakt. Ook maakt hij super goede foto's! De filmpjes zijn ook van goede kwaliteit, wel zijn de video's wat schokkerig. Verder zijn er maar twee kleine minpuntjes aan deze telefoon. Het scherm is afgerond waardoor niet elke screenprotector goed op de telefoon zit. Er zijn screenprotectors met "gebogen hoeken", echter kun je dan geen hoesje meer om de telefoon doen, omdat de screenprotector anders los zal laten. Ten tweede zit de speaker aan de zijkant, dit kan af en toe irriterend zijn doordat je de telefoon op deze plek wel eens vastpakt (terwijl je bijvoorbeeld een video kijkt). Al met al ben ik zeer tevreden over dit product, ik raad hem daarom ook echt aan als je een goede telefoon voor niet al te veel geld wilt hebben.
Pluspunten
- Vingerscanner
- Goede camera
- (Spat)waterdicht
- Goede accu
- 32 GB intern geheugen
Minpunten
- Speaker aan de zijkant
- Afgeronde hoeken
Groot opslag vermogen
Werkt prima, maakt mooie foto's, veel geheugen, mooie kleur. Hij is niet te zwaar en ligt lekker in de hand.
Pluspunten
- Geheugen
- Ziet er mooi uit
- Mooie fotos
Minpunten
- Prijzig
Groot scherm, lange accuduur en werkt erg snel!!
Het heeft een groot scherm, waardoor het makkelijk in gebruik is. Ook werkt de telefoon erg snel en is van allerlei gemakken voorzien wat het gebruik makkelijker maakt. Zowel de voor- als achtercamera hebben een mooi beeld. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg aantrekkelijk voor de A5 (2017).
Pluspunten
- Accuduur
- Groot scherm
- Spatwater dicht
Minpunten
- Andere oplader
Fijne telefoon
Sinds een maand deze telefoon. Heel fijn in gebruik. Goede camera. En ligt fijn in de hand. Batterij gaat lang mee
Pluspunten
- goede batterij
- goede camera
Waterdicht, Groot Scherm, Metalen Behuizing
Heb lang getwijfeld of ik een S-Serie zou aanschaffen of een A-Serie van Samsung. Ik bel en luister muziek heb wel wat Apps geïnstalleerd maar ben niet echt een spelletjesspeler. Dit toestel heeft als je alles naast elkaar zet zoveel meer voordelen dan zijn duurdere familieleden dat ik voor de A5 Model 2017 ben gegaan.
Het toestel is voorzien van een metalen behuizing en is uitermate degelijk.
Het toestel is Waterdicht en heeft qua beveiliging heel veel opties zo ook vingerafdruk-herkenning. En dat was ik dan weer gewend van mijn vorige iPhone.
Een klein nadeel wil ik toch ook wel benoemen, het is in de A5 blijkbaar onmogelijk om je adresboek op Achternaam te sorteren, en persoonlijk vind ik dat best wel irritant.
Leuk is echter weer dat er een always on functionaliteit op de telefoon zit. Bij hert vergrendelen van het scherm blijft de tijd in beeld en zie je een update of je berichten hebt ontvangen middels icoontjes. Anders dus dan de gekleurde ledjes, en persoonlijk vind ik dit veel duidelijker.
De A5 is echt heel veel goedkoper dan de S serie, en los van de irritatie over het adresboek en keuze die ik een ieder kan aanbevelen.
Pluspunten
- Groot Scherm
- Waterdicht
- Goed beveiligd
- Always On Display
Minpunten
- Adresboek sorteert op Voornaam
groot scherm
Ben super blij met de samsung A5, ik val onder de categorie niet zo technisch, maar ben er helemaal zelf uitgekomen en het toestel heeft geen geheimen meer voor mij!
Zelf het overzetten van mijn data vanaf mijn oude sony was met behulp van smart switch een fluitje van een cent! Dus een echte aanrader die samsung A5!
SAMSUNG A 5 2017 mooi groot scherm en goede accu duur
Goede prijs kwaliteit verhouding van deze A5 (2017). Heb hem gekozen voor zijn rechtuit recht aan uiterlijk. Positief dat hij een vingersprintscan geeft.
Handig in gebruik
Handig in gebruik, lijkt op galaxy maar dan voor een betere prijs. Telefoon heeft genoeg geheugen voor dagelijks gebruik op social media etc.
Pluspunten
- Lijkt op galaxy
- genoeg geheugen
Telefoon met veel mogelijkheden
De telefoon is heel erg mooi afgewerkt. De mogelijkheden zijn behoorlijk toegenomen ten opzichte van mijn vorige telefoon (Samsung Galaxy S3).
Goed toestel
Ik heb dit toestel gekocht omdat ik niet teveel geld wilde uitgeven voor een nieuwe GSM. Mijn keuze in overleg met een verkoopster van KPN in Almere viel toen op de Samsung A5. Nu heb ik dit toestel ruim een maand in gebruik en kan alleen maar positief zijn. De accu gaat bijna twee dagen mee. Het scherm in helder. De opslag capaciteit is voldoende. Het geluid is helder en duidelijk. Ik denk een goede prijs kwaliteit verhouding.
Fijne toets gevoeligheid
Fijne software,scherpe foto's, snel, fijn om mee te werken, voor bestanden downloaden, Kortom fijn toestel om mee te werken, het is zeker een aanrader.
Pluspunten
- Snel
- Scherp beeld
- Goede foto,s
Minpunten
- accu duur