Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Groot scherm, accuduur voldoende
Ietwat groot in formaat, maar dun. Verder makkelijk in gebruik, goede foto's en genoeg ruimte. Ik vind zelf de kleur peach ook erg leuk ;) goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooi scherm
Goeie camera's en voldoende opslag ruimte, lekker licht, mooi afgerond design ligt goed in de hand. makkelijk intuïtief te bedienen
lekker in de hand, voelt stevig, goede front en rear camera
ik heb de Samsung A5 gekozen omdat mij de prijs/kwaltijd vergelijken zeer aansprak, het toestel voelt zeer stevig aan in de hand. de kwaliteit van zowel de front, als rear camera zijn zeer goed. de telefoon neemt zeer goede foto's, zelfs als de kwaliteit van het licht niet optimaal is (B.V s'avonds). De accu gaat lang mee en laat in vergelijking snel op. het toestel ziet er zeer futuristisch uit.
Pluspunten
- ligt lekker in de hand
- voelt stevig
- mooi design
- goede camera's
- goede accu duur
Scherp beeld en snel toestel
Na de Note-2 en Note-3 gezocht naar een iets kleiner toestel.
Toestel is iets kleiner m.b.t. beeld maar dat is fijner.
Scherp beeld en zeer gebruiksvriendelijk
Pluspunten
- Precies juiste grootte
- Lang batterij duur
- Strak model
Fijn toestel!
Fijn toestel, ligt lekker in je hand (niet te groot), dun en groot scherm. Voelt stevig aan en heeft een goed geluid. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Pluspunten
- Groot scherm
- Goed geluid
- Voelt stevig aan
Minpunten
- Geen standaard micro USB-aansluiting
samsung A5 2017
Ik heb dit product gekozen vanwege de grootte, accu, snelheid. Voordat ik overging tot aanschaf heb ik op de website vd samsungclub de vergelijking bekeken tussen de s7 en de a5 2017. blijkt dat de telefoons hetzelfde werken, a5 is iets goedkoper. en qua camera iets minder goed. dus de keuze was snel gemaakt! ik moet de telefoon nog uitproberen maar ga ervan uit dat het een prima toestel is.
Goede bouwkwaliteit en prijs
Het toestel voelt erg solide aan. Omdat zowel de voorzijde als achterzijde van glas zijn, kan het toestel soms wel erg glad zijn. Verder niks op aan te merken. Mooi scherm met mooie kleuren. Vingerafdruk scanner werkt 9 van de 10 keer gewoon goed. Waterdichtheid is ook erg fijn, net als de USB-C aansluiting. Ik ben tevreden, en door zijn relatief lage prijs kan ik de Samsung A5 aan iedereen aanraden!
Pluspunten
- Waterdicht
- Hoge bouwkwaliteit
- Alles werkt gewoon goed
Minpunten
- Kan glad zijn door glazen achterkant
- Geluidskwaliteit
eRG BLIJ MEE
Ben net overgestapt van iPhone naar Samsung a5 en ben heel erg blij, goed scherm, fantastische camera, extra geheugen en vooral geen gedoe meer met bestanden via iTunes overzetten maar gewoon rechtstreeks. De Samsung easy switch app maakte de overstap ook nog makkelijk en zonder gedoe.
Pluspunten
- Scherm
- camera
- Smart Switch
Iets anders dan een Apple
Vanaf het eerste uur ben ik een echte apple fanaat en apple gebruiker.
Maar ik wilde toch eens iets anders proberen. Een android, dat dan wel. Mijn dochter had op haar/mijn abonnement een Samsung A7 en was hierover erg enthousiast. Ik dacht, nou vooruit, ik ga het ook proberen. Het toestel is in verhouding goedkoper dan de Iphone. Het is wennen, dat zeker, maar het is geen drama geworden, waar ik in eerste instantie bang voor was. Het scherm is lekker groot, de mogelijkheden zijn uitgebreid en nee, het is geen Apple, maar ja, het voldoet uitstekend en het is me niet tegengevallen.
Positief dus.
Pluspunten
- Groot scherm
- 'Terug' toetsje re onder is erg handig
- Goede foto's
Minpunten
- Geluid is slecht
Mooie foto's!
Goede prijs / kwaliteit verhouding, mooie foto's erg scherp. Geluidkwaliteit is tevens ook erg goed. Is een mooi (goedkoper) alternatief voor de S7
Pluspunten
- Mooie camera
- prijs
Minpunten
- niet draadloos op te laden
Goede prijs kwaliteit in flitsend mooi design
Als ware Samsung belieber, mocht ik dan eindelijk weer een nieuwe Samsung uitkiezen. Haast automatisch na mijn laatste Samsung S5 mini, wilde ik nu de Samsung S7 nemen. Want heel veel problemen met de S5 gehad, na 1 maand gebruik al 4x naar de fabriek terug moeten sturen want steeds ongevraagd viel hij uit en deed hij niets meer. Batterij/accu probleem leek het. Dus nu wilde ik een steady en stabiele telefoon zonder mankementen.
Om te voorkomen dat ik weer een Samsung foutje telefoon zou kiezen heb ik het hele web afgespeurd en ben ik iedere telefoonwinkel in geweest voor de keuze tussen Samsung S7 en Samsung A5 (2017). Iedere keer las ik weer dat de A5 toch een verstandigere keuze zou zijn. Huh echt?! Heel tegenstrijdig vond ik eerst, want de S7 is de luxere Samsung lijn en kost meer en zou dus meer moeten leveren. Dacht ik. Wrong! De Samsung A5 heeft een nieuwe software, een nieuwer Android systeem, betere pixels in de camere dan de S7 en bied daarnaast ook nog de mogelijkheid het geheugen uit te breiden. De S7 dus niet. Kortom; Samsung A5 (2017) is een mooi toestel met de juiste kwaliteiten erop en maakt inderdaad waar dat hij supermooie foto's maakt. Ik zeg doen!
Pluspunten
- Camera
- Geheugen uit te breiden
Minpunten
- Beetje groot toestel
snel en mooi
Ik ben tot nu toe erg tevreden. Hij werkt snel (helemaal vergeleken met mijn oude telefoon) , maakt mooie foto's en de kwaliteit van het scherm is goed. Nu hopen dat ik hem niet binnen een week uit mijn handen laat vallen.
Pluspunten
- snel
- fijne maat
- goede camera
Fancy phone
Samsung in perzikkleur, lekker afwijkend! Fijn formaat, en fijne werking.veel voordelen waaronder fingerscanner. waterbestendig wat voor mij heel fijn is aangezien mijn vorige in de wc was gevallen ^^
toptelefoon
Product voldoet aan de omschrijvingen. Laadt snel op. Heeft een hele goede camera. Zeer gebruiksvriendelijk. Erg blij mee
Pluspunten
- hele goede camera
- laadt snel op
- zeer gebruiksvriendelijk
Groot scherm, voelt stevig aan.
Goed product en werkt prima, zeker naar verwachting.
Na al die jaren dat ik samsung telefoond gebruikt wederom zeer tevreden over de A5 2017.
Groot scherm, lange accuduur.
Altijd al mobiele telefoon van Samsung gehad. Vorige modellen hadden wel wat problemen met de accuduur, maar deze telefoon lijkt hier verandering in te brengen. Fijn groot scherm, zeker voor het typewerk met mijn grote vingers. Beide camera's heb ik nu niet uitgeprobeerd, maar de recensies hierover zijn oha goed. Top mobiel dus. En je kunt er ook nog mee telefoneren, hoe cool is dat
Pluspunten
- groot scherm
- accuduur.
- Snelle processor
Zeer goede batterij, gaat vlotjes door alle apps heen.
Ben je op zoek naar een degelijke middenmoot? Dan is dit het toestel die je moet hebben. Geen plastieken achterzijde meer waardoor het toestel toch meer klasse uitstraalt.
Makkelijk te bedienen, werkt zeer vlot met een goede batterijduur.
Pluspunten
- Batterij
- scherm
- snellading batterij
Samsung Galaxy A5
Het is een fijne telefoon met een lekker groot helder scherm.
Ik heb hem nog maar net, maar nu is hij nog lekker snel.
De camera levert mooie plaatjes.
De vingerscan is ook lekker snel.
Pluspunten
- goede camera
- groot scherm
- snelle vingerscan
Minpunten
- speaker aan zijkant, rare plek
- uitgang hoofdtelefoon
Mooi afgewerkt, super vingerafdrukscanner
Super mobiel, vingerafdrukscanner werkt erg snel en soepel. Mooi afgewerkt en erg snel. Vooral het feit dat die waterdicht is is erg handig.
complete telefoon
ideale telefoon, grootte is goed, camera super batterijduur lang, kortom een super toestel. kan tegen water en stof. fijn voor vakantie. groot geheugen
Zeer uitgebreid
Ik dacht nog niet toe te zijn aan een nieuwe telefoon, maar wat een weelde deze nieuwe A5
Veel mogelijkheden en super camera
Pluspunten
- Vingerscan
- Camera
- 32 GB
Minpunten
- USB C oplader
goede accuduur
Geweldige telefoon, heel gebruiksvriendelijk en goede accu.
Super ook dat je kunt ontgrendelen met vingerafdruk. Lekker snel en veilig.
Spatwaterdicht en stofdicht is ook een flinke pre.
Pluspunten
- Spatwaterdicht
- Stofdicht
- vingerafdruk vergrendeling
- goede camera voor en achter
- groot scherm
Minpunten
- niet draadloos oplaadbaar
Van de S5 naar de A5, goeie keuze; blij met het formaat
Van de S5 ben ik over gestapt naar de A5. Voornaamste reden is dat ik graag bij de Samsung blijf. Prettig, overzichtelijk en helder apparaat; met duidelijk functies en zichtbaarheid. Ik ben niet in de S-serie gebleven omdat ik deze te groot vind worden (niet broekzak en portomonnee-proof) Nadeel vind ik dat er geen functie is voor indicatielampjes wat bij de S wel was. (lampjes bij socialmedia-berichtjes vind ik prettiger, dan tril of geluidjes) Als hier een oplossing voor zou komen, ben ik echt heel blij en zou het apparaat een 10 krijgen. Heel soms valt de telefoon uit. ik weet niet waar het aan ligt, dat moet ik nog navragen. (wellicht nieuwigheid?)
Pluspunten
- het is een Samsung
- prettig formaat
- prima formaat overstap van S5 naar A5
Minpunten
- geen indicatielampjes voor inkomende berichten
- valt heel soms uit, weet niet waarom
Hele goede telefoon
Ik heb deze telefoon nog niet zo lang maar hij straalt klasse uit, heeft een goede accu, groot beeldscherm, goede camera, is snel en de vingerscanner werkt goed. Een nadeel en dat is dat hij niet snel oplaad maar dat kan ook aan mij liggen
Pluspunten
- mooi design
- groot scherm
- goede accu
- goede speaker
Minpunten
- langzaam met opladen
Fijne en snelle telefoon
Makkelijk in bediening, batterij gaat echt super lang mee en dus veel beter als de oude modellen. Voldoende opslag capaciteit en het scherm is lekker groot. Ik kreeg de telefoon en de volgende dag gingen we op vakantie naar Sicilië. We hebben alles daar dus echt goed uit kunnen proberen. Verbindingen en het telefoneren alles was prima. Overzetten van bestanden van iPhone naar Galaxy A5 was is wel een dingetje. De camera is fantastische en hebben we echt bijzonder mooie foto's van de vakantie gemaakt en hoef nu niet overal meer in te loggen...al met al dik en dik tevreden.
Pluspunten
- Camera
- Opslag
- Snel
- Groot beeldscherm
Minpunten
- r==