Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Goed toetsenbord en waterdicht!
Erg blij mee, beter dan mijn Galaxy S6, die is helaas kapot gegaan doordat deze in de wc viel.. Deze is waterbestendig en voorkomt dit probleem! Mooi scherm ook.
Pluspunten
- Waterbestendig
- Toetsenbord
Minpunten
- Geen SD kaart slot
Goede camera scherpe kleuren
Ik was op zoek naar een mobiel met een goede camera en een batterij die lang mee gaat er is ook een functie snel laden dat heb ik gemerkt het geluid is duidelijk (beter dan de vorige mobiel)
Pluspunten
- goede camera (16 mp)
- goede batterij
- snel laden batterij
- heldere kleuren
- extra functies
Minpunten
- bij mobiel internetten gaat batterij snel leeg
Mooie, snelle telefoon voor een mooie prijs!
Erg mooie telefoon met gewoon erg goede specs, zelfde als high-end smartphones van 1 generatie geleden. Werkt snel, soepel en haarscherp beeld! Bij Telecombinatie werden we, zoals gebruikelijk, weer erg vriendelijk en deskundig geholpen! Alle apps draaien soepel, geen haperingen. Natuurlijk ook nog middels micro-sd kaart het geheugen uit te breiden, handig! Opladen gaat echt supersnel, binnen een uur al 95%, kortom, een toptoestel voor een mooie prijs, erg blij mee!
Pluspunten
- Schermkwaliteit
- Snelheid toestel
- Pauzescherm met meedere icoontjes!
- Met 1 hand bedienbaar
- Supersnel laden!
Minpunten
- Nog geen minpunt gevonden
mooi toestel
mooi toestel, geluid en opties. echter batterij is niet verwisselbaar. beeld mooi en zuiver. mooie foto's. perfect toestel voor een niet te groot bedrag. genoeg opslagruimte
Na 4 jaar een nieuwe telefoon
Na 4 jaar stort mijn HTC in. Te weinig van alles. Nu een Samsung A5. Ziet er goed uit, werkt goed en is intuïtief. Overzetten van de gegevens verliep simpel en goed. Het ding doet wat ik ervan verwacht.
Pluspunten
- Overzetten data van HTC naar Samsung met de app.
- Inlogopties
Mooie camera, ligt fijn in de hand
Ik heb deze mobiel gekocht omdat dit simpel weg een goed alternatief is voor de duurdere S7. Dit model voldoet aan veel van mijn wensen zoals een goede camera en een lange accu duur. De A5 2017 is qua prijs goed, niet te duur voor de dingen die je krijgt. Al met al een echte aanrader
Pluspunten
- Goede accu
- Mooie camera
Mooi design, sterke processor, mooi groot en helder scherm
Mijn oog viel al snel op de Samsung Galaxy A5 door het mooie design, grote van het scherm en de verschillende variante in kleuren. De installatie en het overzetten van de gegevens van het oude toestel naar het nieuwe toestel verliep probleemloos en was binnen 30 min gerealiseerd. Over de prijs/kwaliteit verhouding ben ik zeer te spreken. Al met al is mijn eerste indruk zeer goed en raad hem zeker aan voor het standaard gebruik (internetten, Facebook en whatsapp enz) van een smartphone.
Pluspunten
- Mooi design
- groot scherm
Minpunten
- Nog niet ondekt
groot scherm
Voordelig toestel met groot display. makkelijk in de bediening. goede camera. Behoorlijk geheugen, z.n. uit te breiden
Pluspunten
- groot scherm
- voordelig
- goede camera
Galaxy A5 2017
Goede telefoon, mooi beeld, goede camera, leuke functies op de camera , heel makkelijk te installeren.
Super telefoon voor goede prijs!
Groot scherm, maar niet te groot. Werkt snel en overzichtelijk. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader dus!
Pluspunten
- Scherm grootte
- Snelheid
- Accuduur
- Prijs!
Minpunten
- Vinger scanner werkt niet altijd in 1x
Niet veel veranderingen ten opzichten van de S5 mini
Ik heb deze gsm gekozen omdat hij niet veel anders werkt als mijn oude gsm. De foto's zijn scherper, geluid beter, laad snel op. Ik vind het een prima toestel voor wat ik wens.
Pluspunten
- Scherpe foto's
- makkelijk in bediening
- niet te veel poespas
Minpunten
- andere oplaad plug als de vorrige
Scherp beeld, veel opties!
Overgestapt van de Galaxy J-serie naar de Galaxy A5: Een wereld van verschil. De telefoon is sneller, heeft meer geheugen en werkt heel prettig. De vingerafdrukscanner en het filter voor blauw licht zijn prettige opties!
Pluspunten
- Camera
- Snelheid
Minpunten
- (nog) niet de nieuwste versie van Android
fijn model
het toestel ligt fijn in de hand. Start snel op. Vingerscan werkt goed. Idealen samenwerking met samsung zijn app smart switch.
Pluspunten
- fijne grip
- groot scherm
- snel opgeladen
Minpunten
- weinig off-brand hoesjes beschikbaar
Mooi helder Scherm
Super mooie foto en groot bedienings gemak.
Ook voor mij een wat oudere gebruiker .
Kan er weer een paar jaar tegen.
Bedankt Samsung
Pluspunten
- helder
- mooie foto
- gebruiks gemak
Minpunten
- nog niks gevonden
Mooi toestel goed in de hand mooi beeld
Super toestel voor deze prijs simpel te instaleren.
Mooi groot scherm en heldere kleuren.
Maakt duidelijke foto's camera inschakelen met de knop is super snel
Ik ben er blij mee.
Pluspunten
- Scherm
- accu
Minpunten
- geen
- geen
Mooi design en groot scherm
Voorheen een Samsung Galaxy S5 gehad en wil niets anders meer als Samsung, goede accu duur licht van gewicht, en ook goed leesbaar in het felle zonlicht
Pluspunten
- groot scherm
- lekker snel
Minpunten
- prijs
goede formaat telefoon
ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon simpel alles overzetten duidelijk display en heel fijn om vast te houden voor mijn handen (reuma) ik raad hem aan.
Pluspunten
- groot
- snel opladen
- duidelijk diplay
Voelt goed, werkt goed
Deze middenklasse telefoon ligt lekker in de hand doordat het is gemaakt van glas, wat ook wel een beetje eng is i.v.m. valschade. Tot nu toe is de telefoon meestal lekker snel, voor mijn behoefte.
Pluspunten
- Goed formaat
- Vlot
Minpunten
- Zonder bescherming geleverd
Toptoestel voor aantrekkelijke prijs
Accu is beter dan de Galaxy S6 Edge Plus die ik hiervoor had. Finger scanner en uitbreidbaar geheugen zijn ook een plus. Mooi design, degelijk en tegen een aantrekkelijke prijs. Nog water- en stofproof ook.
mooi groot toestel
goed mooi toestel, die snel werkt.
Lekker werkzaam en lange batterij.
Ook goed om te gamen en films te kijken.
Pluspunten
- groot scherm
- lange accu
Fijne handliging, mooi strakke lijnen, makkelijk in gebruik
prijs kwaliteid is mooi afgestemt super telefoon voor dit prijsje!!
helder beeld en mooie kleuren, duidelijke telefoon.
Pluspunten
- licht gewicht
Minpunten
- mini nana simkaart
Zeer degelijk mid-range toestel
Ik was toe aan een nieuwe smartphone en was op zoek naar een degelijke telefoon die niet te duur is. Hij moet geschikt zijn voor dagelijks gebruik (bellen, WhatsApp, enz.), spelletjes doe ik er niet op. Het feit dat mijn zoon ook een Samsung heeft, en tevreden is, heeft mij over de streep getrokken om te gaan voor dit toestel. Op die manier kan mijn zoon mij te hulp schieten als ik ergens niet uitkom.
Na het uitpakken viel op dat deze stof- en waterdichte smartphone zeer degelijk aanvoelt, ligt lekker in de hand. Mijn zoon heeft de installatie voor me gedaan, zo ook het ontgrendelen m.b.v. vingerafdruk. Bij hem leek het wel redelijk te werken, maar bij mezelf kreeg ik vaak time-outs (beveiliging tegen gebruik door onbevoegden). Wellicht dat mijn vingerafdruk versleten is? Ik ben weer overgegaan op een pincode.
Het scherm is prima en alles wat er ik er mee wil doen, gaat goed. De accuduur is voor smartphone-begrippen prima. Op een dag gebruik ik de telefoon sporadisch en dus kan ik makkelijk 2 dagen toe met een volle accu.
Pluspunten
- degelijk
- prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
- ontgrendelen met vingerafdruk werkt niet altijd
Goede telefoon!
Voordat ik de Samsung Galaxy A5 (2017) had besteld heb ik goed gezocht wat nou de beste telefoon was voor mij. Ik wou graag een goede camera, genoeg opslagruimte, goede speaker en een waterdichte telefoon en deze telefoon heeft het allemaal!
Snel, niet te groot en perfect voor mij
De galaxy A5 is een mooi toestel in een uitstekende prijsklasse. Het scherm is groot om fijn films en aanverwante zaken te bekijken. Het toestel is lekker snel, en heeft voldoende opslagruimte voor alle zaken die voor mij van belang zijn. De camera maakt uitstekende foto's, hij is niet te groot om in je broekzak te kunnen dragen. Met andere woorden een zeer fijn toestel voor een schappelijke prijs. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, dit zal zich nog moeten uitwijzen.
Ben zeer tevreden!
Groot scherm, lange accu duur, reageert snel, ben zeer tevreden met mijn 'Gouden' Samsung Galaxy A5!