Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Toestel met karakter! Top Design.
Mooie design, slanke en grote scherm, makkelijk te bedienen.Zeer goede camera!Lange accuduur. En erg snel! Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Grote scherm
- Zeer goede camera
- Lange accuduur
- Water en stof-dicht
- Erg snel
Minpunten
- Snel vlekkende achterkant
- Prijzig
Eindelijk iets moois in je handen,
Mooi design, licht goed in de hand, simpel over zetten van data, helder display. camera van zeer goede kwaliteit. Geluid prima.
mooie telefoon
Had hier voor de s6 en nu door na de s7 die me heel goed bevalt, hij is handig en praktisch en mooi in vorm
Fijne telefoon en lekker snel
Hiervoor een S5 gehad deze is ook prima bevallen. Nu weer iets moderner en sneller toestel. Ligt prettig in de hand een zeer gebruiksvriendelijk. Goede accu gaat lang mee !
Mooi scherm
Ligt perfect in mijn hand, scherm is hartstikke mooi zoals alle reclames op tv zegt, en een extra als Vr bril maakt het plaatje compleet.
vanaf het eerste begin ..VERLIEFD op een foon
Altijd al een Samsung gehad..vanaf het eerste begin. Dit toestel ook weer een topper.Gemakkelijk in gebruik. Denk er niet over na,maar schaf een Samsung aan
Eenrste kennismaking
De S7 is voor mij mijn derde Samsung toestel. Slank toestel. Het overzetten van de oude gegevens ging zeer soepel. Vergeleken met mijn oude S4 is het scherm iets groter. hij reageert merkbaar snelle.
Pluspunten
- slank toestel
Mooi toestel makelijke bediening en water en stofdicht
Een mooi toestel en werk super perfect met mijn smart watch s3 waar ik ook super tevreden over ben en de S7 een prima toestel wat je makkelijk in je broekzak doet
Pluspunten
- water en stofdicht
- duidelijk scherm
Samsung S7
Makkelijk te bedienen en maakt prachtige foto's. Ben
erg tevreden. Had eerst een S4 maar dat is geen vergelijk.
Zeer fijn toestel, net als de Galaxy S6
Reden om voor de S7 te hebben gekozen, was in de aanbieding, had hiervoor al de Galaxy S6 die ik als zeer prettig luxe heb ervaren, wilde eigenlijk een Note 7 die helaas door brandproblemen van de markt is afgehaald. Ik vind dit toestel zeker een aanrader als je wilt upgraden en goed overweg kunt met Touchwiz.
Pluspunten
- Sneller dan de S6
- Mooi
Minpunten
- Lijkt erg veel op de voorganger
Top telefoon
De Samsung Galaxy S7 is echt een top telefoon. Supersnel en maakt mooie foto's/video's. Het beeldscherm is ook goed, een levendig beeld met heldere kleuren. Kortom, top product.
Pluspunten
- Snel
- Lange accuduur
- Heldere kleuren
Minpunten
- Nog niet ondervonden
Mooi duidelijk scherm
Heb 'm nog maar een paar dagen, maar het lijkt een super telefoon te zijn. Werkt snel, duidelijk scherm, mooie foto's, snel internet.
Toptelefoon!
Erg fijne telefoon! Sterke accuduur, prachtig scherm en niet te groot. Nog geen echte minpunten kunnen ontdekken. Wel is het scherm en de achterkant vrij breekbaar en glad, dus een bescherming is in mijn ogen wel noodzakelijk.
Pluspunten
- Scherm
- Accuduur
- Camera
- Snelheid
- Bouw
Minpunten
- Glad
- Touchwiz
Op aanraden van vrienden gekocht, eerste indruk: fenomenaal!
Deze telefoon heb ik na de Galaxy S, Galaxy S3 en de Galaxy S5, in vervolging van mijn oneven Samsung-pad, na aanraden van velen, aangeschaft bij mijn nieuwe abonnement bij T-Mobile. Ik heb het toestel nu 5 dagen, en kan opricht zeggen (ondanks de hoge verwachtingen) dat hij de S5 nu alweer ruim overtreft. Foto's zijn geniaal scherp -ook bij zwak licht-, Het scherm is uitzonderlijk mooi, en het hele toestel is fenomenaal snel!
Het enige minpuntje dat ik ten opzichte van de S5 kan ontdekken aan de beeldschone S7 is de extreem gladde achterkant, waardoor de telefoon wat makkelijker de neiging heeft om uit je hand te glijden. (*Touches wood*, tot nu toe nog goed gegaan!)
Buiten dat kleine puntje wat mij betreft een verdiende 10/10!!!
Pluspunten
- Geniaal scherm
- Fenomenale camera
- Extreem snel
- Draadloos laden
- Fijne oordopjes
Minpunten
- Gladde achterkant
Hele fijne telefoon
Ik gebruik al erg lang telefoons van Samsung en deze stelt me zoals gewoonlijk niet teleur. Het beeld is erg scherp, dus dit is erg fijn voor het bekijken van foto's en video's. Het geluid is van hoge kwaliteit en de camera maakt gemakkelijk hele scherpe foto's. Ik kan erg lang met de batterij doen en de fast charging oplader is erg prettig en werkt goed.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Goede camera
gemaksvriendelijke bediening zoals alle samsung smartphones.
Gebruiksvriendelijk en het scherm is touchgevoelig zoals het bedoelt is.
Zeer goede camera maakt goede foto's en filmpjes.
Ligt goed in de hand en is compacter als de S5 die ik voorheen had.
Pluspunten
- 1 Goede camera
- Duidelijk groot scherm
mooie prachtige foto's groot scherm snel opgeladen
mooi toestel ligt lekker in de hand en maakt mooie foto's makkelijk leesbaar door grote scherm en waterdicht dus goed te gebruiken ook als het regent
Zeer fraai en prettige mobiel
Een alleskunner met kwalitatief goede camera die ook bij minder licht mooie foto´s maakt. Toestel ligt lekker in de hand en heeft een snelle processor.
Ik ben verkocht aan dit toestel.
Pluspunten
- mooie toestel
- ligt lekker in de hand
- snelle processor
- super camera
- uitbreiding extern geheugen
Minpunten
- glad
Juiste grootte en model
Supper snel, juiste model en grootte, beeldscherm is scherp en de prijs valt wel mee gezien de kwaliteit.
Pluspunten
- snel
- mooi model
Lekker licht en snel
Nu mijn derde Samsung uit de S serie, hoewel mijn vorige Kzoom, die wel als basis een S4 is daar niet echt toe behoorde misschien. En wat een verademing, deze S7. Hij is licht maar voelt niet goedkoop aan, het beeld is super helder en de camera lijkt tot nu toe prima te presteren bij weinig licht, iets wat mijn bellende camera hiervoor absoluut niet kon waarmaken. Alles zit waar je het zoekt als doorgewinterde Samsung gebruiker dus geen rare verrassingen tot nu toe. Veel functies zal ik niet eens gaan gebruiken maar in elk geval ben ik tevreden over het geluid, het beeldscherm en de camera.
Hopelijk gaat hij wel iets langer mee qua batterij als mijn vorige want die moest na ruim anderhalf jaar wel bijna 2x per dag bijtanken.
Wat ik wel jammer vind is de lelijke kleuren, ik heb de zwarte maar genomen want de zilver, goud en roze zijn hoe dan ook niet om aan te zien, zo vreselijk glimmend. Mijn mat blauwe Kzoom was leuker om te zien :-)
Pluspunten
- Licht gewicht maar niet te licht
- Super fijne camera
- Mooi helder beeld
Minpunten
- Kleuren toestel niet zo mooi
Mooie eerste indruk
Toestel werkt volgens verwachting, mooi scherm snelle bediening. Opladen duurt niet lang wireless laden nog niet geprobeerd
Mooie telefoon
Van een S4 naar een S7 overgestapt en zeker geen spijt, prachtig apparaat, prachtige kleuren, heerlijk snel.
Pluspunten
- Groot scherm
- Batterijduur
Minpunten
- nnb
- nnb
alleskunner
er is nauwelijks iets wat je zou kunnen wensen en dat deze telefoon niet kan, hij heeft zelfs ant+, handig om mijn hartslagmeter te verbinden !
Pluspunten
- scherm
- accuduur
Minpunten
- geen verwiiselbare accu
apparaat werkt perfect
Ik ben al jaren in het bezit van een Samsung toestel ik ben dik tevreden en heb nooit problemen zowel telefoon als televisie.
Fantastische telefoon!
Deze telefoon heeft écht alles. Een groot scherm, een lange accuduur, en ga zo maar door! Je kan alles helemaal aanpassen. Zo kan je verschillende thema's gratis downloaden. De telefoon is erg snel, en laad erg snel op. Er zijn verschillende extra functies die deze telefoon beter dan andere maakt. Zo heb je de always-on-display functie, waar je een klok of agenda standaard op je scherm kan hebben staan als hij uit is. Ook kan je je scherm splitsen, tussen je notities en je mail bijvoorbeeld. Wel is het een kwetsbare telefoon, dus wees er zeker zuinig mee!
Pluspunten
- Is snel
- Accu gaat lang mee
- Ziet er mooi uit
- Verschillende leuke extra's
- Geweldige camera
Minpunten
- Kwetsbaar