Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G

Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones

Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 609 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marian13-04-2017

Fijn in gebruik duidelijk scherm

Ik heb de telefoon nog niet zo lang maar vergeleken met de SIII is dit een verademing. Heel fijn toestel.
Pluspunten
  • duidelijke scherm
  • goede uitleg van alle onderdelen bij instellingen
  • kwaliteit van de foto's is geweldig
Minpunten
  • nog niet gevonden
Pien vd Burg12-04-2017

Fijne telefoon

Het is een hele fijne telefoon. Als je een oude samsung hebt is het overzetten van gegevens ook heel erg makkelijk. Dus al met al een super aankoop gedaan.
Pluspunten
  • Mooi
  • Groot
  • Goede fotos
  • Makkelijk
Minpunten
  • Kwetsbare camera
PatriciaH11-04-2017

De perfecte (roze) telefoon!

De s7 maakt goede foto's en heeft een scherpe kwaliteitsbeeldscherm. Dat ie roze is, is natuurlijk een extra pluspunt, want: nouja gewoon roze!
Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Foto kwaliteit
  • Cashback actie
  • Samsung
Tjemme11-04-2017

snel apparaat, geen haperingen, supersnel

Heb weer gekozen voor Samsung, toplijn s7. Maakt zeer mooie foto's. was belangrijkste argument om voor Samsung te kiezen. zeer gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • mooie fotos
Cas11-04-2017

Goede telefoon met mooie camera

Deze telefoon gekocht omdat mijn oude galaxy s5 kapot was. Het was een goede vooruitgang en ik zou niks anders meer willen. De camera maakt hele mooie foto's en de batterij gaat 2 dagen mee. Ook is het toestel gangbaar voor jong en oud en is het toestel heel erg snel!
peko5410-04-2017

samsung telefoons

Ik heb gekozen voor de galaxy S7 Gold omdat ik een goede telefoon wil met vele mogelijkheden, maar zeker een merk die zijn sporen op de markt verdiend heeft vandaar mijn keuze.
Kitty10-04-2017

Mooie telefoon

De Samsung Galaxy S7 geeft weer veel meer mogelijkheden, is snel en fijn te handteren. De foto's zijn mooi en scherp! Een aanrader voor degene die nog twijfelen.
Jasper09-04-2017

Lekker ding!

Dit toestel heb ik nu meer dan een jaar in mijn bezit. Het doet wat het moet doen: bellen. Geintje.... het toestel bevalt zeer goed. Je kunt hem in een bak van je lievelingsdrankje onderdompelen en nog blijft ie het doen. Het scherm, een amoled, is vrij helder. Mooie kleuren, dus het is leuk filmpjes kijken. Ook is hij vrij snel of ik ben zo'n trage slak. De camera is erg goed, zelfs voor lui die niet zo goed zijn met kiekjes. Dingen zoals WhatsAppen en tv online kijken gaat ook uitstekend. Jammer is dat hij wel eens erg warm wordt. De accu is ook niet de allerbeste. In het begin is dit nauwelijks merkbaar, maar nu laad ik hem regelmatig op. Kortom een goede gsm.
Pluspunten
  • Mooie beelden bij filmpjes
  • Zeer goede camera
Minpunten
  • Accu
patrick09-04-2017

perfecte telefoon

ik heb hem nog niet zo lang maar hij werkt perfect accuduur is goed hij is snel tot heden geen negatieve ervaring ermee.
Pluspunten
  • lange accuduur
  • zeer snel
BiKo08-04-2017

Stijlvolle vormgeving

Na mijn Samsung S5 voelde deze S7 lichter en fijner in de hand. Daar moest ik even aan wennen maar verder zeer vertrouwd. Mooie elegante vormgeving. Ik heb de pink versie. Een mooie kleur. Ik was erg gehecht aan de S5 en stap niet graag over naar een ander merk toestel. Met de S7 heb ik een goede keuze gemaakt. Nieuw maar toch vertrouwd. Succes met kiezen. Ik zou zeggen aanschaffen de S7.
Pluspunten
  • Pink een mooie kleur
  • Vernieuwd maar toch vertrouwd
Minpunten
  • Geen opgemerkt
Jaap08-04-2017

S7 Super telefoon nog geen moment spijt gehad

Ik vind het een erg fijne telefoon. Lekker snel en nog geen moment spijt gehad Werkt naar behoren na vele goedkopere telefoons gehad te hebben echt erg tevreden met deze telefoon
Pluspunten
  • Snel
  • Mooi
  • Stabiel
  • Precies goede maat
Minpunten
  • Prijs
martjebrand07-04-2017

mooi toestel

mooi toestel mooie vorm en zoals we gewend zijn vriendelijk in gebruik lekker slank van model reageer snel
Beki_NL06-04-2017

Geweldig toestel.

Ik ben zeer tevreden met deze toestel, groot scherm, goede accuduur, makkelijk in gebruik, etc etc, met andere worden TOP.
Kyros05-04-2017

Groot scherm mooi uitwerking

wij zijn al lang tevreden met de S4 en S6 dus voor ons was logisch om te verlengen met een S7 . het is een mooi toestel .
Htou04-04-2017

Nog steeds een van de beste telefoons! Ook in 2017.

Ik heb sinds kort deze telefoon aangeschaft met hoge verwachtingen. De telefoon presteert boven mijn verwachtingen. De telefoon is erg goed afgestemd op de hardware en software waardoor de batterij erg lang mee gaat. Ook is de samoled scherm uitstekend! Veel beter dan de schermen van Apple. Ook heeft de telefoon gratis producten als 100gb OneDrive storage. En de Samsung aps zijn heel erg interessant om te gebruiken. Ook heeft de telefoon headphone optimilsatie software voor het beste geluid. Het is ook nogsteeds een krachtige game machine met de snelle onxyos processor.
Pluspunten
  • Uitstekende scherm
  • Meegeleverd met intresssante Samsung apps
  • Headphone optimilisatie software
Minpunten
  • Geen 3.0 fast charge
  • Geen USB C
Patricia03-04-2017

Fijn groot scherm, scherpe camera

Een fijn toestel met een uitstekende camera functie. Ligt zeer fijn in de hand en de accuduur is goed. De telefoon laad snel op.
Pluspunten
  • Uitstekende cameda
  • Fijn groot scherm
  • Goede accuduur
Minpunten
  • Er zit geen fm radio in. dit is erg jammer
Belinda15-01-2017

Toptelefoon!

Bij het verlengen van mijn abonnement deze telefoon uitgezocht. Ik zat te twijfelen tussen deze en de Edge-versie. Uiteindelijk ben ik voor de Galaxy S7 gegaan omdat de rand bij de Edge erg gevoelig is en ik de "gewone" versie mooier vond. Erg fijn is dat de telefoon tegen een spatje water kan en dat hij superscherpe foto's maakt. De geluidskwaliteit bij het afspelen van muziek is niet optimaal, maar dat is het enige minpuntje dat ik kan vinden. Toptelefoon!
Pluspunten
  • Superscherpe foto's
  • Mooie vormgeving
Minpunten
  • geluidskwaliteit
André Lucius14-01-2017

Eenmaal een Samsung altijd een Samsung.

Als je eenmaal een Samsung gewent bent en hij bevalt goed moet je ook niet veranderen. Hij is gewoon betrouwbaar . Meer kun je niet verlangen. Het is ook een genot om er foto`s en films mee te maken.
FrankL6813-01-2017

Onverwacht goede update na S3

Helaas ging de S3 kapot en moest er iets nieuws komen. Ondanks dat de batterij niet verwisselbaar is hebben we beide (mijn vrouw en ik) toch de S7 gekozen en hebben daar geen spijt van. Wat een heerlijke telefoon. Lekker snel, genoeg inter geheugen Tomtom start binnen 5 seconden ipv 60 seconden bij de S3. Mooi beeld. We vonden beide de S7 mooier dan de Edge. Erg blij mee. Wil nog wat minpunten kwijt wat onder niet meer bij kan: Op standaard email app is Gmail niet in te stellen als IMAP, alleen pop3. Moest eerst Hotmail instellen op IMAP en daarna naam wijzigen naar Gmail. Standaard email app is niet meer ingedeeld per dag, zodat ik per mail moet selecteren om te verwijderen en niet een hele dag of week in 1 keer kan wissen. De telefoon heeft scherpe randen. doet zeer aan pink waar hij op leunt. Maar verder zou ik geen ander willen.
Pluspunten
  • zeer snel
  • lange accuduur
  • camera binnen 2 seconden opgestart
  • verbazingwekkend goede camera
Minpunten
  • erg zwaar tov S3
  • Geen verwisselbare accu
  • 1 speaker
  • speaker aan onderkant waar mijn pink deze bedekt
  • koptelefoonaansluiting aan onderkant
Claudia12-01-2017

Mooi toestel. Groot scherm. Handige bediening.

Hip model. Goede camera. Scherm perfect. De foto's kun je handig archiveren en zijn duidelijk. De gegevens kun je zeer gemakkelijk overzetten naar je nieuwe tel.
Mark09-01-2017

Super snel

Telefoon is heel snel en de accu gaat lang mee. Ook is de telefoon makkelijk in te stellen. Verder heeft de telefoon een super geluid.
Izaak201009-01-2017

Batterij

Van een S4 naar een S7. Ik was een beetje skeptical, maar ik ben heel blij met levensduur van het batterij, ik gebruik die mobiel veel, dus nu moet ik niet naar een stopcontact uitkijken waar ik heen gaat. Guys I'm happy with this phone's battery, no more walking with my charger, Awesome!
Pluspunten
  • Batterij
  • Grote Scherm
  • Eigen Theme kiezen
  • 4 Fingerprints
Minpunten
  • Geen Schermfolie op Locatie
Cees09-01-2017

Heerlijke telefoon.

Ik heb de S7 nu ongeveer 2 weken. Snelle levering. Toestel ligt goed in de hand. Is snel. heft een duidelijk en groot scherm. Accu gaat erg lang mee. zeer tevreden
Pluspunten
  • vormgeving
  • accu
Minpunten
  • geen idee
Eduard08-01-2017

Gebruik Galaxy S7

Fijn toestel makkelijk in gebruik. Lig goed in hand en belt eenvoudig. goede koop. Ben fan van Samsung telefoons
wil v beek06-01-2017

heel goed scherm

goed helder en makkelijk goed leesbaar mooie vormgeving en kan deze aan bevelen aan iedereen en ben blij met deze aankoop