Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Goede mobiel
Laadt snel op, vol met handige short-cuts om het gebruiksgemak te verbeteren. Zelf heb ik nog niet alles ontdekt ivm de nog korte bezitsduur.
Galaxy s7 samsung
Fantastiche telefoon snel en handig. Uitstraling is ook erg mooi. De mogelijkheden zijn handig en mooi en scherp beeld. De functie functioneerd ook snel. Alles van je oude telefoo is snel over te dragen aan de nieuwe telefoon zonder problemen. Een woord genieten
Galaxy S7 silver
Degelijke telefoon, bijzonder mooi in het zilver!
Blijf wederom een android toestel gebruiken, het is juist voor mij begrijpelijk als ik zelf de keuzes kan maken op mijn mobiel ivm apple.
heerlijke telefoon, geweldige camera
Gebruiksvriendelijk, onwijs snel en met deze camera op de telefoon laat ik mijn spiegel reflex sneller thuis hoor!
Gaaf toestel
Heerlijk toestel super eenvoudig in gebruik met eindeloze mogelijkheden.
Alles makkelijk over te zetten vanaf oud toestel.
Vertrouwde instellingen en gebruiksgemak
Super toestel na een S5
Wat een mooi design lekker inde hand beter dan de S5 die ik hiervoor had.
Bewust geen s6 genomen ivm opslag issue
maar dit is een verademing
Samsung Galaxy S7
Net gekocht, dit is mijn eerste Samsung telefoon. Ik denk dat ik wel even moet wennen aan de overstap van iOS naar Android. De S7 oogt zeer fraai en is zeer snel.
Zeer tevreden over Samsung galaxy S7
Ik gebruik nu een aantal dagen de Samsung galaxy S7 en ik gebruik hem met veel plezier, erg gebruiksvriendelijk, zeer mooi beeldscherm en camera.
Samsung galaxy s7 review
Ik heb die telefoon nu al een paar dagen. De telefoon is echt een koploper op andere telefoons doormiddel van nieuwe specificaties. De telefoon heeft een prachrig design en het ligt lekker in de hand. Het heeft een fijne besturingssysteem.