Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G

Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 609 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Erik22-06-2016

prima telefoon

zoals altijd een prima telefoon, wat je van een Samsung mag verwachten. Mooi en snel, geheugen is ook uitgebreid, Jammer van de voor ingestalleerde software
Borbor4322-06-2016

Samsung galaxy S7

Mooie telefoon. Dingen overzetten gaat echt makkelijk. Even zoeken hoe het werkt maar gaat eigenlijk vanzelf. Lekker snel. Mooie foto's. Nog verder uitproberen wat de telefoon kan. Ben er blij mee.
Irma22-06-2016

Prachtig beeld, mooie vormgeving

Ik heb net de Galaxy S4 mini ingeleverd en deze telefoon is heel duidelijk van een veel nieuwere generatie, voor mij is de telefoon wat aan de grote kant (gewend aan de mini) maar verder is de telefoon net zo fijn in gebruik als de S4mini, maar met veel beter beeld kwaliteit en een veel betere camera. En meer opslag ruimte.
Mjh21-06-2016

Mooi toestel

Mooi toestel, zeker aan te bevelen. Goed geluid, vormgeving, fijn waterdicht, mooie foto,s zeer scherp
Jeroen21-06-2016

uitstekend toestel

Toestel is snel, duidelijk scherm, zelfs bij zonlicht en makkelijk in bediening. Ik heb de zilverkleur en die is super mooi
Olololo21-06-2016

Samsung S7

De telefoon ligt nu nog aan de lader want ik heb hem net pas gekregen, maar de telefoon ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand!. Andere vrienden hebben hem ook en door het gebruiksgemak wat zij ervoeren bij deze telefoon heb ik er ook voor gekozen!
MK21-06-2016

Top telefoon!

Hele fijne telefoon, nog geen bugs ontdekt in het systeem. Goede resolutie, camera goed, mooie behuizing, gebruiksvriendelijk, snel.
Henk21-06-2016

zeer goede kwaliteit

een zeer goed toestel wat heel makkelijk te gebruiken is, in vergelijking met mijn oude telefoon ook erg snel en alles wordt duidelijk uitgelegd. enigste nadeel is, is dat de hoekjes aan de buitenkant al snel deukjes gaan vertonen, zelfs met een hoesje eromheen.
Carola21-06-2016

Hele fijne telefoon

Hele fijne telefoon met allemaal heerlijke nieuwe functies! Werkt supersnel, ligt fijn in de hand, helemaal top.
Loesje H21-06-2016

SG s7 mooi, maar groot.

Ziet er goed en stevig uit, heb 'm pas 1 dag dus kan daar nog niet echt over oordelen, maar heb al jaren een SG s2 die mij nooit in de steek heeft gelaten. Altijd weer even wennen aan een nieuwe Android-versie. Raar dat er prijsverschil zit in kleur, dus heb goud (goedkoopste) genomen wat gelukkig bronskleurig lijkt. Jammer dat Samsung deze niet in een kleinere versie aanbiedt, want dan kun je alleen voor mindere spec. kiezen en dat wilde ik niet.
sjarpert21-06-2016

top toestel

Toestel dat super werkt en super snel is. Mooi beeld en geluid. Maakt schitterende foto's. Makkelijk te bedienen
Lana21-06-2016

Trotse eigenaar van samsung galaxy S7

Weer teruggekomen op het oude merk wat ik eerder gehad heb, een samsung. Zeer tevreden over de galaxy S7. Hij is erg snel, maakt uitstekende foto's en je kan er veel kanten mee op.
Michelle20-06-2016

Sneller dan snel, behalve de batterijduur

Makkelijk in gebruik en snel. Batterij gaat lang mee en de opties en apps zijn eindeloos. Totaal in te stellen naar eigen wens. Topapparaat!
Patricia20-06-2016

fijne telefoon!

Heb de telefoon nu een week en hij ligt goed in de hand, is makkelijk te gebruiken en heeft vele opties, waardoor ik wel veel moet zoeken om de goede instelling te vinden. Ik had hiervoor een windowsphone en helaas is er geen mogelijkheid om je data/contactpersonen over te zetten met het bijgeleverde snoertje naar deze android telefoon: het minpuntje. Verder mooie foto's, maar af en toe neemt hij er 100; ik moet nog uitzoeken hoe ik deze functie uitzet. Hij is snel bij het switchen tussen apps en een fijn formaat (bij het lezen van je emails bijv of kijken naar een serie op netflix).
Marjolein20-06-2016

Zeer fijne telefoon

Mooie en prettig werkende telefoon. Maakt scherpe foto's en is snel. Tot nu toe nog geen minpunten ontdekt :-)
Jams19-06-2016

Prachtige en snelle telefoon!

Onzettend snelle en super mooi vormgegeven telefoon! Alles werkt super en ik heb er ontzettend veel schik mee! Eenmaal Samsung, altijd Samsung!
Powersoft19-06-2016

Samsung s7

Keuze was gauw gemaakt de degelijk heid en jaren succes samsung producten is de s7 echt een aanrader ook voor mooie foto's te maken of filmpje en ook nog Rene razend snel
S Klein19-06-2016

Top telefoon!

Deze telefoon is top! Mooie foto's, super snel en er is nog niks geweest waarvan ik dacht: 'Hm, jammer dat hij dat niet kan'. De mogelijkheden zijn eindeloos, fantastisch!
PeterB19-06-2016

Beste Galaxy ooit

Deze Galaxy S7 is mijn 3e in deze reeks ik was uiterst tevreden over de S3, de S4 in principe ook ware het niet dat die problemen vertoonde met de behuizing, geen krassen nooit gevallen toch beschadigingen aan de kast jammer voor een verder echt top toestel toch voor de S7 gekozen omdat die A van aluminium is dus hopelijk een veel betere kwaliteit heeft en B weer SD kaart houder heeft een echte misser om die bij de S6 eruit te halen
Danielle19-06-2016

Geweldige telefoon

schitterdende vormgeving, perfecte kwaliteit van de foto's. Al met al weer een topper van Samnsung.
Samsung galaxy s719-06-2016

Samsung galaxy s7

Prachtige vormgeving, geweldige camera, onbeperkte mogelijkheden. Voor mij het beste toestel van dit moment. Een absolute aanrader.
Thomas Bakker19-06-2016

Blij met de Samsung Galaxy S7

Sinds een paar dagen in bezit van de Samsung Galaxy S7. Het installeren ging in een paar minuten en doordat ik hiervoor de S4 had kon ik mijn gegevens zo overzetten. De S7 is erg snel en maakt echt hele mooie foto's en de geluidskwaliteit is erg goed.
Walter Hopmans19-06-2016

mooi toestel

ik ben begonnen met een Samsung die beviel me goed daarna kwam de Samsung 1 of s1 uit die is iets minder bevallen maar ik bleef bij Samsung en daarna kwam de Samsung s2 uit dat was al een stuk beter, maar toen de Samsung s3 uit kwam met 3g netwerk toe was ik helemaal verkocht maar dat was ik al bij de eerste toestellen al het mooie van Samsung is dat hij heel makkelijk te bedienen is niet dat het bij ieder toestel verschillend is maar toch zitten er nieuwe en goede App in. eenmaal een Samsung altijd een Samsung. Groet Walter
Nathalie18-06-2016

prima telefoon

Mooie degelijke telefoon, makkelijk in gebruikt, werkt snel maakt hele mooie foto's. Wifi verbinding duurt wat langer om in te loggen maar dat mag de pret niet drukken.
Essiechu18-06-2016

Fijn toestel

Mooi toestel (ik heb overigens de gold) Werkt goed Snel Nog niet zo heel veel mee gedaan, heb het toestel pas 1 dag